Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tomsolo
Én onnan nem merek már semmit vinni - múltkor 2 játékból 2 volt csak kejlis amiért vissza kellet könyörögnöm a pénzem.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

grebber
Ilyenkor kettéfejelnélek de nagyon<#falbav><#falbav><#falbav>

És ránk nem gondolsz?? Dishonored nem gyenge elárazás lehet ,ahogy szerintem a többi is ha a cimkézés valódi!!

Dishonored kell ennyiért mennyé vissza hozzzzzááááá!!!!

Next PC upgrade: 2022

Gun azért amikor kijött igencsak jó volt. Sõt még a mai felhozatalban is megállja a helyét (grafikét kéretik nem ide kavarni).

Amúgy az Aiden nulla kijelentés azért erõsen túlzó. Mondjuk egy Rambó szintû karakterhez hasonlítva tényleg nem olyan tömeggyilkos õrült karakter. Én azért emberinek mondanám leginkább.

Megint elõjön, hogy Hollywood hogy eltorzította sokak értékrendjét.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Troger911
A mai munka elõtti tesco-s vásárlás eredménye:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
zorrobomber
Csészefej vótmá'? Jópofa ötlet, bár véglegesbõl nekem hiányoznának a hangeffektek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Persze, nem volt rossz a Gun de rengeteg lehetõség kimaradt belõle és emiatt kicsit üres maradt szerintem. GTA 4 küldetéseitõl nem nehéz jobbat csinálni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát pedig jóval részletesebb az egész és hát ugye nem egy "csõ" az egész, mint a 2, úgyhogy durva gépkell majd neki annyi szent.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
A Gun szerintem kifejezetten jó kis eresztés volt, a GTA5-nek meg baromi jó küldetései vannak, legalábbis ameddig jutottam azok mind ötletesek voltak, magasan a 4 szintje felett.

Dzsini
Ebbõl is látszik mai Nagy Igazságunk, hogy nem minden játék készül mindenkinek 😊

És attól, hogy neked valami nem tetszik, még nem biztos hogy rossz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
Tegnap végignyomtam a Hotline Miami-t. Szarok az E3-ra, várom a második részt.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shep
Persze és a cégnél is konzolon nyomják, aha értem 😊

Shep
Na igen ezek jópofa dolgok de elég hamar rá lehet unni. Persze van hónapokig el tud bohóckodni vele úgy hogy egy szem küldetést nem csinál meg de az nem én vagyok 😊

Shep
Nekem az a fõ gondom a GTAkkal ,hogy alapvetõen arról szól ,hogy bohóckodjál a városban és a küldetések igazából tök másodlagosak és többnyire elég bénák is (az 5-ben már lehet javult a helyzet) és nekem meg kell ,hogy legyen egy közepes történet, normális küldetésekkel, mert az ilyen felrobbantjuk a fél várost, vonat elé ugrálunk stb. kb 5 percig vicces számomra, meg addig amíg megnézem yt-on, és ezért tetszik nekem pl a WD, mert jól fel van építve az egész, jók a küldetések még akkor is ha sokak szerint tök béna az egész, a fõhõs egy nulla. Nos lehet de nekem mégis utóbbi jön be inkább. A RDR-t meg azért választanám, mert normális sandbox western játék nincsen PC-re, mert a Gun azlért valljuk be nem volt egy nagy eresztés.

zorrobomber
Én még mostanában is benyomom a nash.fm-et(detroit vezetõ country rádiója), szinte csak azért hogy a reklámokon röhögjek. Vízálló telefontöltõtõl kezdve az életedet megváltoztató csirkeszárnyig minden van amire csak szükséged lehet. Nem annyira nyilvánvaló a Rockstar szarkazmusa mint azt mi, a tengerentúlon gondoljuk. Szerintem rengeteg amerikainak nem tûnik fel a játék "éle".

RDR és GTA 5 között én is utóbbit választanám. Kb. párhuzamosan tolom a kettõt mostanában, és az RDR világában azért sokkal több az üresjárat. Nem feltétlen gond és nem is tehet róla persze, ez mégiscsak a kietlen vadnyugat akar lenni, nem egy pezsgõ nagyváros.

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon igaz!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Sértõdés ne essék a másik táborban, de én sem vagyok a western mûfaj rajongója. Inkább GTA 5. De utóbbi ugye már "biztosan" jön.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - elég a Youtube elõnézeti képre ránézni.

Moby
Ezért inkább egy fisemfos konzolon mutatták. Nem jutott nekik pécé.
😄DD

Adversus solem ne loquitor

Jó, ez mondjuk igaz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sir Quno Jedi
És ezért jobb az SR. 1000x szabadabban hagy élni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

grebber
PC-n nem merik mutatni mert még nincs olyan gép amin futna... Ez is konzolon futott.

benőmenő
Mivel kevés ember jár a "másik" topikba ide is beteszem, ha nem baj.
E3 táblázat
Természetesen, amikor idõmbõl telik bõvítem és pontosítom.
Lehet hagyni megjegyzéseket a táblázatban és privátban.
Ugyancsak privátban jelezhet, aki hajlandó megcsinálni a wiiu, vita, 3ds részek valamelyikét.
Az indie címekbõl öntörvényûen szûrtem.
Fpocok
De ott már a küldik is olyanok, hogy nem lehet komolyan csinálni. Ez a különbség a kettõ között és ezért jobb a GTA

Parasite Eve 2, best game EVER!

SR-ben se vagy rákényszerítve, hogy lila dildóval verjed a prostikat. Ott is lehet komolyan játszani. Viszonylag...

Nem mintha számítana bármit is játékmenet szempontjából.

Én nem látom szebbnek, mint a második rész volt, amúgy mint említettem a játékmenet többet számít.

Botond
És még mindig nincs rise of nations ee megjelenési dátum. 😞
Most már én azt mondom, hogy vagy RDR2 jöjjön vagy GTA 5. Ebben a percben én a GTA 5 felé hajlok amúgy.

ZsZso
LOL, ezen felnevettem 😊.

EZ A SZABÁLY! Éééééééééééééértemm?! <#nevetes1>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Fpocok
Pedig épp az a jó, hogy lehet komolyan vagy szórakozva játszani... nem úgy, mint mondjuk egy SaintsRowot.

Shep
Hát engem a GTA valahogy nem érdekel annyira, megnézem majd, szórakozok vele kicsit de én nem tudom komolyan venni annak a játéknak a komolytalanságát, már ha értitek mire gondolok.

Shep
Ettõl szebb a Shadow of Mordor. Tegnapi nap vicce 😄D

https://www.youtube.com/watch?v=sufwxU_Uaz4

Dzsini
És nem is nektek, hanem a kiadónak 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fpocok
De nem lehet mindkettõt, csak egyet.

Én meg ha tehetném mindkettõt választanám.

Azért a GTA 5 az igen finomságos lesz pc-n. Én örülök, hogy jön. Már majdnem beszereztem ps3-ra. Hatalmas terület, sok-sok-sok tartalom, érdekes multis koncepció, 3 fõszereplõ. Jó lesz az. 0 day vétel.

Fpocok
Ha választanom kéne, hogy mi jöjjön PCre, a RDR vagy a GTA5... akkor az utóbbit választanám.

Shep
Hát sanszos, pedig az sokkal inkább hiányzik PC-re, mint a GTA 100.

grebber
Miért furcsa? Én is várok aztán majd féláron rántom be a CE-t mert rajtuk maradt<#eplus2>

Jöhetne az is. Állítólag az RDR 2 is készülõben van. Gondolom csak konzolokra.

Shep
Ahelyett, hogy a RDR jönne.

Sir Quno Jedi
valaki tud itt ócsóbban vásárolni originen??? me most akciós pl. a larry és kéne egy mégócsóbban!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ha már itt tartunk GTA 5 is ugyanilyen társadalomkritika lesz, de Rockstarék szélesebb volumenben vizsgálták a dolgot és meglehetõsen kegyetlen szarkazmussal nyomják ezt a játékos orra alá. Aztán, hogy utóbbi ezt érzékeli-e ezt (nyilván ha amerikaiak lennénk jobban ülnének ezek a fricskák is) az már a játékoson múlik elsõsorban. De azért jó néha tanulságot is találni (vagy csak látszólag találni) játékokban. Eltekintve természetesen a szokásos jó és gonosz ellentéttõl, aminek a végén általában kiderül, hogy mindkettõ igazából megalapozott döntéseket hoz a saját szemszögébõl.

Mondjuk WD-nek nagyrészt alapkoncepciója a technológia hátrányaira való erõteljes rávilágítás.

Ettõl még természetesen a WD lehet hosszú távon unalmas és nem is kérdés számomra, hogy a GTA5 keresztben, egy falásra lenyeli.

1,5 órát játszottam a játékkal, ami azzal telt, hogy a kötelezõ kezdõ feladatokat csináltam kb. 20 percig. Maradék idõben pedig a járókelõket hackeltem: elsõsorban pénzt akartam gyûjteni, de azért elcsíptem sok chat üzenetváltást és telefonbeszélgetést is.

ZsZso

"hatalmas nagy társadalomkritika a modern tehcnika (okostelefonok, hálózatok, számítógépes rendszerek) függvényében"

Kíváncsi lennék, hogy hány játékos gondolja ezt ugyanígy - értsd hányan gondolnak bele igazán, hogy van egy mögöttes nagyobb tartalom egy ilyen játék mögött.

Kicsit olyan ez mint amikor irodalom órán csücsültünk a Ady versei fölött és azon filóztunk, hogy a ketrec szó valóban egy ketrecet jelent, vagy itt valami szimbólum lesz. Az azt követõ a névelõ pedig direkt határozatlan, vagy ezzel utalni akar valamire.

Vááááh, de útáltam az irodalom órákat 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Amúgy amit én látok WD kapcsán, hogy a játék egy hatalmas nagy társadalomkritika a modern tehcnika (okostelefonok, hálózatok, számítógépes rendszerek) függvényében. Félelmetes, hogy a kapcsolati rendszereket hogyan befolyásolja a technika. És sajnos a meglátások többsége baromira ül és helytálló (kedvencem amikor 1 méterre lévõ két npc telefonon beszélget egymással.... telefonon basszus).

WD off vége.

Ui.: Látjátok visszajövök majd 2 hét kihagyás után és rögtön offal kezdek....:-(

Ezt az ugyanúgy futot nem értem. Nálam AMD kártya van és jelenetem High-on is szépen fut, nem érzékelek lassulást. Pedig jól befo...attak engem is, hogy szarul fut AMD kártyákon. Lehet, hogy megjelenéskor úgy futott, de már a már javítva van ez is, mellesleg driver is van már.

Végül én is megvettem nvidia kuponosban. Eddig csak 1,5 órát toltam. Amit eddig láttam az tényleg jó, de azért lepadlózva nem vagyok..

Fõleg így, hogy végre tényleg jön a GTA 5 pc-re õsszel-télen.

Witcher 3: Szép és jó és várom is, de én nem láttam túl nagy különbséget az elsõ részhez képest. Harcrendszer is kábé ugyanaz. Ami nálam mégis várós játékká teszi az a sandboxszerû freeroam.

Shadow of Mordor nemezis rendszere meg egyszerûen zseniális lesz.

Rapid81
Mûködik, köszi!

Így a State of Decay és a DLC együtt 5.73$ volt. 😊

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Maak
You can get 15% off selected purchases* using the following voucher:

IFDSUM-MERSAL-E15OFF

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774