Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
* Sims 3 Starter Pack
+ Sims 3 High End Loft Stuff DLC
+ Sims 3 Late Nite DLC
+ Sims 3 Date Night DLC
* Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
* Serious Sam HD: The Second Encounter
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Persze van rá ezer másik módszer is, én ezzel szoktam nézni, hogy az oldalunk jól mûködik-e "kívülrõl nézve"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
steam, origin: ACE_hun
Pl.
Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition £5.74
Mortal Kombat Bundle £5.49
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
b, ha proxy-zol - pl. hola/proxy switcher - akkor ügyelj arra, hogy a pp elõtt kikapcsold mert paypal bünteti ezeket.
c, szólsz Rapid80-nak hogy vegye meg neked 😄
Ingyenes lett a SwiftKey Androidra!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Elírtam, nagy cucc. Én nem érek rá nonstop itt lenni, mint te...<#beka2>#beka2>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Minden törlök, ami a kártyák kibeszélésérõl szól!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet rájuk jelentkezni, annyi, hogy 1 Bionic Commando-t, 1 Cities in Motiont-t és a Lego LOTR-t megtartom. Sajna ezeket már csak a beszerzési árukon tudom odaadni paypal vagy utalás után, persze 1-200 Ft-os tételek, de ma kb 5 E Ft-t hagytam a tescoba. Minden van Steam logo, kivéve a Bionicot, de azt este megnézem.
Ma este 10-tõl leszek aktív, akkortól kezdhetek csereberélni meg kitûzõt gyártani 😊 Szóval mi az az SS? Az miért jó ha volt 7 kitûzõd? Vagy csak a gyûjtemény van meg a kitûzõk nem?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"Nulla tenaci invia est via"
Lerom hogy gondolkodtam:
- Tükör sem kell, hogy magamra ismerjek
Olyan számjegy/betû kell, hogy tükrözve valamilyen tengelyre is ugyanaz legyen, vagy két ugyanolyan karakter. (88, 00, AA, OO, stb.)
- Forgass el és kettõvel kisebb leszek
Számról lehet szó, nem betûkrõl, vagy egy olyan betûrõl, amit ha elforgatsz pár fokkal, akkor szám lesz belõle?!
"Lupus non curat numerum ovium."
Ohhh ... "ember az embernek farkasa", de továbbra se jut eszembe semmi, hogy mire gondolhat, bár ez az én tudatlanságomnak köszönhetõ biztosan.
Hogy kérdésedre is válaszoljak (Ennyire nem kell senkinek?): inkább megveszem, mint megint elkúrjak egy órát és szétidegeljem magam a rejtvénnyel 😊 ).