Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

kigyi
Azok a nagyon álmosos kutyák engem is érdekelnének.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
Ezekbõl ami érdekel, az megvan (cim, h6, sd). Köszi az infót! 😊
tomsolo
Sleeping Dogs / Bionic Commando / Cities Motion / Skyrim Dragonborn / Heroes VI Pirates

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
"Sleeping Dogs" kód ért cserébe ezek valamelyiket, vagy együtt fel tudnám ajánlani akár 😊:

* Sims 3 Starter Pack
+ Sims 3 High End Loft Stuff DLC
+ Sims 3 Late Nite DLC
+ Sims 3 Date Night DLC
* Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising
* Serious Sam HD: The Second Encounter

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Én bentrõl nem látom a választékot. 😞 Nem tölti be a képet.
Troger911
Na, senkinek semmi? Olyan lelkesen hoztam nektek 😞 Még a végén a nyakamon marad! Sebaj, majd megy h.apróra, vagy cserealapba... (Itt jegyzem meg, hogy cserét is meghallgatok!)
ZsZso
Az százalékban elég masszív. Nem is bánnánk szerintem, ha angol fizetésünk lenne és fontban kapnánk 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Telepíteni tudok Hola-t, de nem megy ki a proxyszerverre. A proxybrowsing.com viszont jó volt, köszi. Kb 4-500 Ft különbséget jelent a dollár/font (1690 Ft/2180 Ft)
Dzsini
Munkahelyen nem biztos, hogy telepíthet másik böngészõt, mint ami "jár", ez elvileg megy nagyjából bárhonnan...
Persze van rá ezer másik módszer is, én ezzel szoktam nézni, hogy az oldalunk jól mûködik-e "kívülrõl nézve"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tomsolo
chrome - > extension hola

tomsolo
persze, eddig 1 ember jutott csak el a 4-ig és õ se erõlteti meg magát 😊

Dzsini
ajánlott oldal (nézelõdni) - proxybrowsing.com

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Még él a dolog érdemes Sudokuzni? 😄

steam, origin: ACE_hun

Troger911
Melóból nem lehet proxyzni, csak kíváncsi lettem volna, hogy dollárban milyenek az árak...
Pl.
Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition £5.74
Mortal Kombat Bundle £5.49
genndy
Trükközés nélkül nem lehet, nemrég pénznemet váltottak abban a régióban ahol mi vagyunk.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

zorrobomber
Még kéne mellé egy orosz lotyótól egy ötperces menet is, nem? Most jelenik meg a játék! <#bdead>

Törölt felhasználó
C rulz! <#idiota>
tomsolo
a, opera mini + új acc + másik pp/bankártya és a dolláros árakat látod és vásárolhatsz

b, ha proxy-zol - pl. hola/proxy switcher - akkor ügyelj arra, hogy a pp elõtt kikapcsold mert paypal bünteti ezeket.

c, szólsz Rapid80-nak hogy vegye meg neked 😄

ZsZso
OFF, de érdemes megemlíteni:
Ingyenes lett a SwiftKey Androidra!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Jaj mit találtam, kár, hogy nem 80% OFF van rá 😞 SpinTires
Prince23
Greenamgon hogy lehet átváltani a fontot Euróra vagy dollárra?

Ez a hely

IMYke2.0.0.0
És este is a STEAM kártyás topikban, rendben?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
Este leirom ami kerdes maradt, most rohannom kell temetesre.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Melobol futtattam a jatekokat, amugy 0 pluszkoltsegem van...walletrol ment minden.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kapdbe tablettát...<#beka3>

Elírtam, nagy cucc. Én nem érek rá nonstop itt lenni, mint te...<#beka2>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Pontosan ahogy mondod. Mit szedsz amúgy? Azért kérdem ,hogy akkor én azt kerülöm majd 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Törölt felhasználó
Háá bazd én geci buta vagyok...<#rinya>
IMYke2.0.0.0
STEAM kártyázást ITT!
Minden törlök, ami a kártyák kibeszélésérõl szól!

Troger911
Na, ezek voltak még. Gyakorlatilag üres lett a polc, kivéve az 1000 Ft fölöttieket 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Lehet rájuk jelentkezni, annyi, hogy 1 Bionic Commando-t, 1 Cities in Motiont-t és a Lego LOTR-t megtartom. Sajna ezeket már csak a beszerzési árukon tudom odaadni paypal vagy utalás után, persze 1-200 Ft-os tételek, de ma kb 5 E Ft-t hagytam a tescoba. Minden van Steam logo, kivéve a Bionicot, de azt este megnézem.
ZsZso
SS = Summer Sale 😊

Törölt felhasználó
Tisztázzuk, én még nagyon nem vagyok benne ebbe a kártyázásba 😄
Ma este 10-tõl leszek aktív, akkortól kezdhetek csereberélni meg kitûzõt gyártani 😊 Szóval mi az az SS? Az miért jó ha volt 7 kitûzõd? Vagy csak a gyûjtemény van meg a kitûzõk nem?
Troger911
Megjöttem az ebédszüneti tesco-zásból, kép hamarosan 😊
Botond
Lvl37 eleve beteg. 😄 Mennyi idõt meg pénzt dobtál ebbe bele? 😄
Maak
Keremszepen en keszultem a ss-re, volt 7 full szett kartyam, es most nem adom el a mysterious kartyakat, mert a hogombokkel is raqrtam, miutan elesedtek jol felment az aruk, en meg eladtam egy csomot szarerhugyer.

Még ha rosszul is emlékszem akkor 1 számjegyû fps-ek voltak, mint a második rész esetében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

0 day kezdtem nálam nem volt gond. Gamerek meg mindig sírnak valami miatt.

Törölt felhasználó
Te mire kaptál Mysterius kártyát??? 😮
Shep
Hát én nem így emlékszem, mert nyilván azért panaszkodott a fél világ, hogy a városban alig van fps-e, a mocsárról ahol amúgy semmi nem volt a pályán szintén ugyanez 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Panzeradler
Megvan köszönöm<#vigyor3>
ZsZso
Hú bakker megvan. A forgatás nagyon tévútra vitt.

IMYke2.0.0.0
Olyan római számról van szó, amit ha elforgatunk, önmagához képest kettõvel kisebb lesz.

Szabi
orvosok 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Amire csak a nagy halaknak lesz esélye... a pénz odahúz, ahol pénz van 😊

tomsolo
kik használták ezt a nyelvet?

Szabi
úgy tûnik Steam-en ismét kapunk egy kis ingyen zsetont, a kitûzök résznél felbukkant egy Mysterious 😄

"Nulla tenaci invia est via"

ZsZso
Nekem már az elsõ feladat kakukk. Az benne a nehéz, hogy nem tudom.

Lerom hogy gondolkodtam:
- Tükör sem kell, hogy magamra ismerjek
Olyan számjegy/betû kell, hogy tükrözve valamilyen tengelyre is ugyanaz legyen, vagy két ugyanolyan karakter. (88, 00, AA, OO, stb.)
- Forgass el és kettõvel kisebb leszek
Számról lehet szó, nem betûkrõl, vagy egy olyan betûrõl, amit ha elforgatsz pár fokkal, akkor szám lesz belõle?!

"Lupus non curat numerum ovium."
Ohhh ... "ember az embernek farkasa", de továbbra se jut eszembe semmi, hogy mire gondolhat, bár ez az én tudatlanságomnak köszönhetõ biztosan.

Hogy kérdésedre is válaszoljak (Ennyire nem kell senkinek?): inkább megveszem, mint megint elkúrjak egy órát és szétidegeljem magam a rejtvénnyel 😊 ).

Panzeradler
Latin, le is fordítottam(Amikor még próbálkoztunk nem volt ott, úgyhogy megint gondolkozhatok)
tomsolo
milyen nyelven van írva a segítség?

Panzeradler
Nem tudnám megmondani, hogy mi a nehéz benne. Egyszerûen nem tudunk rájönni sajnos, ahogy Troger is írja, más a logikákkal próbálkoztunk szerintem.