Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Giveaways Entered: 10,484
Gifts Won: 24
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Giveaways Entered: 18770
Gifts Won: 74
Next PC upgrade: 2022
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Gyüvök! <#worship>#worship>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Nálunk már második napja csak beborul délutánra meg fúj egy kicsit a szél, de esõ egy csepp se.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Meg debil vagyok nem tudom mit kell a játékban.
De majd ha Imi publikálja egyszer a magyarítást talán akkor rájövök.
Valakit esetleg érdekelne egy kis csere bere ? Megmaradt pár dlc, játék, kacat az E3as Humble csomagból.
-Sid Meier's Civilization III: Complete
-EVE 30-Day Trial and Rifter Krusual Skin
-Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack
-One Month of Twitch Turbo
-Mortal Kombat Arcade Kollection
Mittomén mikor történt, de azt remélem tudod, hogy én errõl a csoportról beszélek: SGERJA (34 tag) és nem errõl: supergamez (317 tag)...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akár szavazhatunk is róla, helyünk van még a 40-bõl. Viszont játékfelajánlás ide vagy oda, úgyis a közösség dönti el hogy akarunk-e bõvülni. Így is jól megvagyunk.
Scooter: idén januárban volt egy nagyobb pucolás.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azért ha lassan is, de mûködik nálunk a "természetes szelekció" 😊
lostprophetHUN
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Munka mellett napi pár órát tudnám tesztelni ezer éve várok amúgy is a magyarításra,hogy végre játszhassak vele!
Persze, nem a játékfelajánlás a lényeg, de azért szerintem az is furcsa dolog, hogy valaki tag, az egyik vagy a másik csoportban és a steamgifts-en minden jobb oldali oszlopában vízszintes vonal van, viszont ha valami felajánlás van, akkor arra rögtön rácuppan. Ez csak az én véleményem.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Tovább fejtegetem:
Én például szeretem látni és tudni, hogy a csoportba tartozók mikkel játszanak épp. Sõt, egy szinten "versengés" is van bennem, amikor látom hogy a Raptr-kliensben elõttem van, vagy jó véleményt írt róla a játék STEAM-adatlapján stb.
Nem kötelességünk egy létszámot feltölteni, hogy "mûködõképesek" legyünk, tehát, semmiféle nyomás nincs rajtunk.
Ha úgy gondoljuk, akkor évekig a jelenlegi létszámmal tobzódunk tovább, mert jól esik 😊
Viszont, a topikban mindenképp szívesen látjuk a hozzánk hasonlóan játékokra kattant, hetente-naponta sokat játszó, tájékozódó, õs- és kevésbé õsgémereket.
Aztán szépen azon kapja magát a sûrûn idejáró, hogy megkedveljük, és úgy érezzük, a baráti társaságunk része, és a STEAM-csoportunkban is látni szeretnénk... amiben TÉNYLEG nem kötelezõ állandóan játékokat felajánlani, ráadásul nem is csak arról szól.
De ha nagyon be akarsz kerülni és nem tûnsz el fél év múlva, akkor gyere közénk! Persze egy Rise of the Tomb Raider felajánlás sokat segítene a helyzeteden. <#idiota>#idiota>
"Sûrûn kell jobbnál-jobb játékokat felajánlanod" - dehogy kell.
"csak sûrûn tegyél fel valamit." - nem, nem és nem. Akinek amilye van és fel akarja ajánlani, megteheti. De nincs semmi ilyen elvárás, vagy kötelezvény.
Igen, elõfordul hogy valaki bedob valami drágább játékot a közösségnek, vagy olyat ami a csoportból sokaknak ott van a whislistjén, mert szeretné hogy egy kisebb közösség általa ismertebb tagja kapja, akivel esetleg napi szinten is kommunikál.
De azért még nem rúgtunk ki semmit, mert nem tett föl rendszeresen játékot. Olyanért már igen, hogy évekig nem volt itt jelen, de a felajánlásokra bezzeg jelentkezett. Meg volt olyan is aki elõre jelezte, hogy nem lesz aktív, és tényleg nem látta hosszú ideig senki se itt se Steamen, úgyhogy idõvel õ is kikerült. De NINCS játékfelajánlásos elvárás.
Akkor én szeretnék csatlakozni 😊 Fanatikusnak fanatikus vagyok, aktívnak úgy érzem aktív. Szavaztok róla? Köszi! Ja, ha jól tudom van maximális tag létszám, nem tudom, hely van-e egyáltalán. Köszönöm, hogy meghallgattatok!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Egyébként nem így mûködik. Ha elég aktív vagy ebben a topikban, és tag akarsz lenni, akkor szólsz és a közösség szavazással eldönti. De viccen kívül a játékfelajánlás elõny lehet, de nem ezen múlik.
Scooter: nincs ilyen szabályunk. Aki amit tud és akar, bedobja. Ha bundle, akkor azt, ha 0-day játék, akkor azt.
Olyat nem veszünk be, aki néha írogat a topikba. Ennél többre van szükség. Sokkal aktívabbnak kell lenni itt. Ráadásul elhivatottnak kell lenned a játékok vásárlása és imádata irányt. Mi olyanok vagyunk, akik a játékainkkal alszunk. Nekem a kispárnám alatt egy Tomb Raider fémtok van, mert csak Larával tudok elaludni... Az élethez kell egy kis kattantság! <#idiota>#idiota>
steam, origin: ACE_hun
steam, origin: ACE_hun