Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Ez esetben én b@szott szerencsétlen vagyok:

Giveaways Entered: 10,484
Gifts Won: 24

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dj Tommy
Kösz a felajánlást!
Ezután már nem is merem megosztani az én szerény felajánlásomat, de remélem valakit fog érdekelni ez a játék is. 😊

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Nyomni kell mindenre mint a hülyegyerek különben nem jönnek a nyeremények!

Giveaways Entered: 18770
Gifts Won: 74

Next PC upgrade: 2022

Botond
Gz!
tomsolo
Giveaways Entered: 500
Gifts Won: 0

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

SweeneyTodd
HumbleBundlen is készülnek a nyári akciókra ,vagy miért nincs most két hetes csomag ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Rapid81
Szerintem a Tiszában landolt. Kb ott folyik.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Fabio Capello
Hát, örülnék ha itt Pesten is elkezdene már hûlni egy kicsit, a nagy beígért zivatarok sehol nincsenek... 😞

lalakov
Köszönöm. 😊
Ehhez is készít? :o
Scooter
genndy
Jujj de szíp! <#vigyor>
Gyüvök! <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Jep. Csináltam villámkioldót a gépemhez.

Én is locsoltam, mert esni azt nem esett. 😊

Scooter
Erdõ nem gyulladt ki, ahová becspott? Gondolom szép hangja lehetett.
SweeneyTodd
Az komoly, jó kép lett, milyen csodával kaptad lencsevégre ? 😊

benőmenő
Jó kép lett <#eljen>
Nálunk már második napja csak beborul délutánra meg fúj egy kicsit a szél, de esõ egy csepp se.
DarkSector
Szép fotoshop. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scooter
Azta. Ezt te csináltad? Jól megörökített kép. Fantasztik <#eljen>
Rapid81

kill3r21
Helyes gyertek gyertek...Nincs mit 😊
TBTPumpa
Erre rárepülök! Hatalmas köszönet a felajánlásért! <#eljen><#worship>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
Miattam ne vesszetek össze 😊 Tényleg nem régóta vagyok itt, és nem szándékom hiénának tûnni. Nem is tudom miért írtam az elõbb, igazán ki tudom várni, hogy megkedveljetek (vagy ne). Többet nem hozom szóba a dolgot. Viszont aki szeretne a steames barátai között látni az vegyen fel, mert én csak pár embert találtam meg 😊
kill3r21
Kedvet kaptam én is! remélem jöttök rá páran holnap este fél8ig! 😊
grebber
Win 7 64 bit simán fut.Full HD kár hogy nincs benne 😞
Meg debil vagyok nem tudom mit kell a játékban.
De majd ha Imi publikálja egyszer a magyarítást talán akkor rájövök.

SweeneyTodd
Halihó

Valakit esetleg érdekelne egy kis csere bere ? Megmaradt pár dlc, játék, kacat az E3as Humble csomagból.

-Sid Meier's Civilization III: Complete
-EVE 30-Day Trial and Rifter Krusual Skin
-Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack
-One Month of Twitch Turbo
-Mortal Kombat Arcade Kollection

Scooter
Nem az <#hehe> Persze, hogy tudom, hogy az SG EJ-rõl beszélsz. Tényleg januárban pucoltatok, már rémlik. Voltak viták.
lalakov
W7 van neked vagy W8? Simán fut a Hard Truck: Apocalypse Rise Of Clans?
IMYke2.0.0.0
Mi ez most, számonkérés? <#dumcsi>
Mittomén mikor történt, de azt remélem tudod, hogy én errõl a csoportról beszélek: SGERJA (34 tag) és nem errõl: supergamez (317 tag)...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Azért Troger Tescos akciója elég jó ajánlólevél szerintem <#nyes>
Akár szavazhatunk is róla, helyünk van még a 40-bõl. Viszont játékfelajánlás ide vagy oda, úgyis a közösség dönti el hogy akarunk-e bõvülni. Így is jól megvagyunk.

Scooter: idén januárban volt egy nagyobb pucolás.

Scooter
Ez mikor történt, mert amióta MerliW felvett az SG-be, azóta követem a topic-ot és nem láttam ilyet?
IMYke2.0.0.0
Mert nem voltál itt, amikor ratgabbal együtt kitettünk pár ilyen emberkét is , és olyat is, aki saját maga kérte, inaktivitás miatt, volt aki csak gyanús volt, és a többi...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Akkor még nem vettem észre <#vigyor1>
IMYke2.0.0.0
"vízszintes vonal van, viszont ha valami felajánlás van, akkor arra rögtön rácuppan"

Azért ha lassan is, de mûködik nálunk a "természetes szelekció" 😊

lostprophet
Há' vegyetek fel Steamen és írjatok rám:
lostprophetHUN

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

grebber
Hát ha nem azonnal hatállyal kell tegnapra végigjátszani atom gyorsan akkor benne vagyok szívesen!
Munka mellett napi pár órát tudnám tesztelni ezer éve várok amúgy is a magyarításra,hogy végre játszhassak vele!

tomsolo
jöhet 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Scooter
Én is kattant játékos vagyok, de nem küzdök, hogy bekerüljek, mégha, nyálcsorgató játékok is vannak, amik-re csak SG EJ tagok tudnak csak tenni. Én örülök annak is, hogy az SG csoportba, bevettetek.

Persze, nem a játékfelajánlás a lényeg, de azért szerintem az is furcsa dolog, hogy valaki tag, az egyik vagy a másik csoportban és a steamgifts-en minden jobb oldali oszlopában vízszintes vonal van, viszont ha valami felajánlás van, akkor arra rögtön rácuppan. Ez csak az én véleményem.
lostprophet
Szeretne valaki segíteni a Krater magyarításának tesztelésében? Mivel a szöveg gyakorlatilag készen van (a menükben lehetnek õ és û betû felcserélések, de javítják majd), én már csak az átvezetõk szövegeinek beépítésére várok, addig meg simán mehetne 😊

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
"ráadásul nem is csak arról szól."

Tovább fejtegetem:

Én például szeretem látni és tudni, hogy a csoportba tartozók mikkel játszanak épp. Sõt, egy szinten "versengés" is van bennem, amikor látom hogy a Raptr-kliensben elõttem van, vagy jó véleményt írt róla a játék STEAM-adatlapján stb.

IMYke2.0.0.0
genndy gondolatmenetéhez még: az STEAM EJ-HUB az errõl a topikról szól.
Nem kötelességünk egy létszámot feltölteni, hogy "mûködõképesek" legyünk, tehát, semmiféle nyomás nincs rajtunk.
Ha úgy gondoljuk, akkor évekig a jelenlegi létszámmal tobzódunk tovább, mert jól esik 😊

Viszont, a topikban mindenképp szívesen látjuk a hozzánk hasonlóan játékokra kattant, hetente-naponta sokat játszó, tájékozódó, õs- és kevésbé õsgémereket.

Aztán szépen azon kapja magát a sûrûn idejáró, hogy megkedveljük, és úgy érezzük, a baráti társaságunk része, és a STEAM-csoportunkban is látni szeretnénk... amiben TÉNYLEG nem kötelezõ állandóan játékokat felajánlani, ráadásul nem is csak arról szól.

TBTPumpa
Hely van, de még csak 1 hónapja vagy itt. Más meg évekig kapart mire bejutott.
De ha nagyon be akarsz kerülni és nem tûnsz el fél év múlva, akkor gyere közénk! Persze egy Rise of the Tomb Raider felajánlás sokat segítene a helyzeteden. <#idiota>

genndy
De ez nem igaz, mondom.
"Sûrûn kell jobbnál-jobb játékokat felajánlanod" - dehogy kell.
"csak sûrûn tegyél fel valamit." - nem, nem és nem. Akinek amilye van és fel akarja ajánlani, megteheti. De nincs semmi ilyen elvárás, vagy kötelezvény.
Igen, elõfordul hogy valaki bedob valami drágább játékot a közösségnek, vagy olyat ami a csoportból sokaknak ott van a whislistjén, mert szeretné hogy egy kisebb közösség általa ismertebb tagja kapja, akivel esetleg napi szinten is kommunikál.
De azért még nem rúgtunk ki semmit, mert nem tett föl rendszeresen játékot. Olyanért már igen, hogy évekig nem volt itt jelen, de a felajánlásokra bezzeg jelentkezett. Meg volt olyan is aki elõre jelezte, hogy nem lesz aktív, és tényleg nem látta hosszú ideig senki se itt se Steamen, úgyhogy idõvel õ is kikerült. De NINCS játékfelajánlásos elvárás.

Troger911
Üdv!
Akkor én szeretnék csatlakozni 😊 Fanatikusnak fanatikus vagyok, aktívnak úgy érzem aktív. Szavaztok róla? Köszi! Ja, ha jól tudom van maximális tag létszám, nem tudom, hely van-e egyáltalán. Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Scooter
Oké, nem teljesen úgy értettem. Bundle is jó, csak sûrûn tegyél fel valamit. Azért ti elég szépen dobáljátok a cuccokat. Legyen az bármi, de láttam már csúcs gémeket is.
Shep
Az én szavazatom megvásárolható. Privátban tudom küldeni a listát 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Miért ne mûködhetne így? Nyilván pályázni akarsz a csoporton belül felajánlásra kerülõ játékokra. Ahhoz meg a legjobb kezdés, ha te ajánlasz föl valamit a közösségnek.
Egyébként nem így mûködik. Ha elég aktív vagy ebben a topikban, és tag akarsz lenni, akkor szólsz és a közösség szavazással eldönti. De viccen kívül a játékfelajánlás elõny lehet, de nem ezen múlik.

Scooter: nincs ilyen szabályunk. Aki amit tud és akar, bedobja. Ha bundle, akkor azt, ha 0-day játék, akkor azt.

TBTPumpa
Nem, itt az aktivitás a kulcs, nem a felajánlás.
Olyat nem veszünk be, aki néha írogat a topikba. Ennél többre van szükség. Sokkal aktívabbnak kell lenni itt. Ráadásul elhivatottnak kell lenned a játékok vásárlása és imádata irányt. Mi olyanok vagyunk, akik a játékainkkal alszunk. Nekem a kispárnám alatt egy Tomb Raider fémtok van, mert csak Larával tudok elaludni... Az élethez kell egy kis kattantság! <#idiota>

Scooter
Szerintem nem teljesen úgy értette. Sûrûn kell jobbnál-jobb játékokat felajánlanod. Nem csak bundle-ket <#vigyor2>
Ez komoly? Így mûködik?

steam, origin: ACE_hun

TBTPumpa
Wat? Sajnos ez itt nem így mûködik! Csókosnak kell lenned, de az is megoldás, ha rendelkezel némi zöldhasúval. Anno én is bevásároltattam magam a csapatba. <#idiota>

Valaki megtenné hogy betenne ebbe az Sg.hu eredeti játékok csoportba? Az sg.hu-ba már benne vagyok. Köszi.

steam, origin: ACE_hun