311803
  • zorrobomber
  • zorrobomber
    Köszi szépen!
  • grebber

• grebber
    Ride Vajon az életben először készül egy értelmes motoros cucc is?
  • grebber
    No single ( az évezred legkihagyottabb ziccere hogy nincs benne)
  • Voltan
    A Plants vs. Zombies: Garden Warfare megéri a 17 eurót?

Csak multis, vagy van benne normális single is?
  • zorrobomber
    Anno 2070 - £4.99
    Splinter Cell: Blacklist - £3.75
  • wantonly
    Two Worlds II Game of the Year Edition $2.99
  • wantonly
    Tényleg nem erőltették meg magukat. Az előző akcióban a Most Wanted, Crysis. Mass Effect, stb. fele ennyibe került.
  • Botond #233020
    Köszi! Sajna csak olyasmi van olyan amivel játszanék is olyan áron, ami már megvan. :)
  • zorrobomber
    A teremburáját neki!
  • grebber
    Epic fail , ezt a szart így beharangozni.
    A ember azt gondolta hogy az egész BF széria kompletten lesz ingyen akkora volt a hype!
  • IMYke2.0.0.0
    Kiderült: EA Origin - Massive Action Sale
  • Evoluti0N
    Az miért nem csináljátok meg, hogy ne legyen kötelező minden kategóriában szavazni? Nem szokott mindenki minden stílussal játszani és nincs mindenkinek konzolja.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.05. 08:18:38
  • Botond #233015
    Hát reggelig tipródtam én is, hogy mi legyen, de végül a nem mellett döntöttem. Broken age1-2 megvan dobozosban, iOSen is, többször végigjátszva mindkettő. Dark eye volt ingyenes játék gogon, ott megvan, még el se indítottam. Runaway trilógia van iOSre, rendszeresen le vannak árazva 0,89 euróra mégsem mozdultam rá eddig időhiány miatt. Maradna a BS3 meg TWW. Azokért meg ennyi pénz sok.
    Szóval ezt is passzolom, amíg 200 végigjátszatlan játék alá nem érek. :(
  • Rapid81
    Már a komplett Runaway sorozat megvan. :) Amúgy valóban jó.

Nekem a Tron 2.0 nagyon böki a csőröm, mert borzasztóan jó játék, meg mivel én magyarítottam, már elvből is meg kéne venni. :D

Enhanced Steam Standalone Beta - A klienst alakítja át.
    Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.12.05. 07:52:16
  • grebber
    Mikulás alkalmából pár bundle szökevény:

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.05. 07:26:32
  • Botond #233012
    Nálam csak kölcsönbe volt, nem volt időm sajna kivárni a 123. patchet, hogy játszható szintre kerüljön. :(
  • Prince23
    A Bayonetta 2 Nintendós, olyanokkal meg nem foglalkozunk.. Amúgy a szavazó lista az olvasói szavazás jelöltjeivel egyezik meg, és szerintem elég sok van egy-egy kategnál...
  • grebber
    A Tomb Raider 2 IOS- portja is megjelent 1.79 euroért megvehető.
  • Zóanagyvarázsló
    Kár, majd bundle-ben jó lesz, ez nálam nem hangzik GotY-esélynek :(
  • Evoluti0N
    Jah, olyan Dreamfall szerű, nem TLJ. Szóval sok duma, választási lehetőségek és nem túl sok és könnyű fejtörők. Szóval a Dreamfallhoz hasonlóan a sztori, a világ, meg a karakterek miatt játssza végig az ember, nem a kihívás miatt.
  • ffxi
    Lemaradtam valamiről
  • Zóanagyvarázsló
    Jaátékmenetre miylen? Sokan fanyalognak azért, hogy elég primitív, a Dreamfallt követi, nem a TLJ-t, sőt a Telltale filmjeihez is hasonlítják. Nekem ez elvette a kedvemet. A Broken Age első felével is az a baj (érdekes, az sem teljes játék, és a futottak közé befért), hogy casual tabletszökevény lett belőle, miközben a régi, keményvonalas rajongók dobták rá össze a pénzt. Jó amúgy, de 1 perc gondolkodás nélkül végigsüvítettem rajta. Ez egy Brothers: A Tale of Two Sonsnál elmegy, de egy point 'n' click kalandtól többet várok.

In Thimbleweed Park we trust.

Egyébként meg azt hiányolom, hogy a HunGamernél a Wadget Eye Games nem látszik létezni.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.12.04. 22:44:28
  • Botond #233005
    Kiderült már, hogy mi a nagy durranás originen?
  • MerlinW
    Dreamfall Chapters miért maradt ki? Simán az év kalandjátéka. Azt ne mond hogy a chapters felirat miatt, mert megfojtalak :D
  • Zóanagyvarázsló
    Nincs azzal gond, hogy hobbiból csináljátok, és kevés játékot fedtek le, de ha mez is a helyzet, nem kéne úgy tenni, mint ha a külső nézetes akciójátékok kategóriában csak az áltlatok ismertek léteznének. Elég nagy név például a zajos kritikai sikert arató Bayonetta 2.
  • Zóanagyvarázsló
    Nagyon jó bundle, bár én tartom magam hozzá, hogy a Broken Sword esetében a DC a gyengébb, marokkonzolosított, telefonosított verzió. Nagy kár, hogy tudtommal Steamern még mindig nem adják mellé az eredetit, mind GOG-on. De ott ugye már volt ingyen is, szóval úgyis megvan "mindenkinek".
  • ffxi
    Erről a játékről csak 1 dologra tudok gondolni: Csöcsök :DDDDDD
  • wantonly
    Az elején jól indult, az 1-2 évad tök jó szerintem (a Teletékán vissza lehet nézni), némelyik részen sírva röhögtem, és fújtam a poénokat, aztán egyre lejjebb ment a színvonal, a negyedik évad szinte már nézhetetlen kategória. Eleinte nagyon ötletesen figurázták ki a hazai munkaügyi helyzetet, de ha most kezded, akkor nem csodálom, hogy nem tetszik. Csak ismétlik önmagukat, két jó szereplő is sajnos elhagyta a sorozatot (Ond például viccnek is rossz). Nem ismerem az amerikai office-t, de ez szerintem "hazai" stílusra volt véve. Ez nem is baj, csak már nem jönnek a poénok, erőltetett és túl fárasztó lett.
  • DarkSector
    Most néztem,M1-en ez a "Munkaügyek" sorozat télleg az office sorozatot, és annak angol mását, vagy nem tudom melyik voltelőbb, majmolják a magyarok.

Istenem de szar, kínszenvedés nézni, pedig csak 1-2 percet akartam belenézni.
    És ez megélt már 4 évadot jujj.
  • ZsZso
    Jay és Néma Bob-ra szerettem volna csak utalni, bocsesz. Amúgy meg már egy lapcsalád a kettő, ne bántsd :p.
    Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.12.04. 21:03:58
  • ratgab
    Eljött az ideje, hogy kiegészüljön Deponia története (második rész még nincs meg!)
  • grebber
    Immáron hivatalos: Jön PC-re a Dead or Alive 5: Last Round.
  • genndy
    Itt nem működnek a PH szánalmas bbcode-jai. És különben is ne trágárkodj, ne kurválkodj
  • Evoluti0N
    Szívesen szavaznék én, de ez a dolog, hogy minden kategóriában kötelező szavazni, elég fura megoldás.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.04. 20:46:19
  • ZsZso
    Lugar Flight -ért, esetleg Rescue -ért [s]szopok[/s] fizetnék PP-n.

Ugyanígy vennék Runaway trilógiát is.
  • Tinman #232992
    3 éve várok egy olcsó Runaway trilógiára, 1 órája vettem meg gondolkodás nélkül, aztán jött az öröm, hogy még a Chains of Satinav se volt meg, pedig az is erősen érdekel :-)

Broken Sword Trilogy-m lett viszont így egy teljes full felesleges szett... csere üggyel bátran zargassanak kérem.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.04. 20:21:10
  • IMYke2.0.0.0
    Ez a bundle sokkal finomabb. - Bundle Stars
    Kép:

//Neked nem lesz az, mert a nagy része megvan.
  • Prince23
    Akkor kimondom hogy érthetőbb legyen számodra: Esélye sem lett volna a The Crewnak megnyerni az év autós játéka díját, egy Grid Autosport mellett.
    lehet máshol megnyeri, de azért kétlem. de nálunk, számunkra a Grid lett a legjobb autós játék.
    A Telltale féle Borderlands és Game of Thrones pedig azért maradt ki a listából, mert csak egy-egy epizód jelent meg belőlük.

Az év végi szavazás az majd rajtatok múlik. Most is lehet szavazni. Ez szerkesztői GOTY, ezt egyszerűen muszáj volt elkészítenünk hamarabb.