Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tegla
Steam Summer Sale 2014.06.19-tõl 2014.06.30-ig tart

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

grebber
Közben a Gamersgate-en elindult a nyári szél 12-19.-éig tart.

Esztergomi tescoba nem hogy olcsóság nem volt az említett játékok se voltak megvehetõek 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Dune 2000-et a steam-re!!!!

IMYke2.0.0.0
"Sniper Elite v2" végigjátszva.

Emlékszik még valaki az egykor még ingyenes játékra?: Crimsonland.
Most STEAM-en megvehetõ, minden digit-jósággal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Köszönjük szépen!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

ZsZso
Szerintem nekem mint tagnak el kell néznem, vagy legalábbis elfogadnom. Ha HG/admin lennék lehet kikérném magamnak ratgab helyett is, de jelenleg ez nem pálya. Aggályaid mindenképpen értem, mert védeni szeretnél mindenkit aki ide látogat és ezt tisztelem.
Nekem egyszerûbb azt feltételezni, hogy minimális vagy még annyi ártó szándék se volt abban amit írt, ráadásul ez lehet, hogy igaz is 😊. Ezért próbáltam Botondnak jelezni, hogy engedje el 😊. Lehet 10-bõl 9 alkalommal nekem sem ártana egy ilyen tipp, aktuális lelki állapotomtól függõen.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Shep
Mert leírtam ,hogy persze, persze, ezzel aztán úgy szétromboltam a topicot, hogy semmi nem maradt belõle. Értem, csak fel nem foghatom.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
"Ez csak Shep fura humora, ne is foglalkozz vele 😊"

Éppenséggel nem kéne elnézni neki ezt a romboló stílust...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Sajnos nem érteni angol.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Shep
Te csak ne személyeskedjél!

grebber
Na lecsattogok a város túlsó végébe (100%-osan potyára) van-e valami game olcsón.

Azért majd árakat hozok azokról amik kint lesznek.Ilyenkor botolok min 10 éves címekbe 10 ezer fölött meg hasonlók.

ZsZso
Ez csak Shep fura humora, ne is foglalkozz vele 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Botond
Ez nettó szemétkedés, minek ez ide?
Shep
Persze, persze.

Troger911
Ez így korrekt! Majd egyszer csak rászolgálok 😊
genndy
<#worship>
Viszont még gondolkozom a jelentkezésen, lehet hogy GOTY-t veszek majd (és nem is biztos hogy a mostani salen).

#213123 'wantonly': neked is <#worship>
Erre viszont jelentkezek, nem kell a GOTY.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
A Csoporton áll vagy bukik a bõvítés.

Nekem nem lehet szavam, mert elfogultsággal vádolhatnának, és nem is tévednének sokat 😊

Troger911
Szép felajánlás! 😞
IMYke2.0.0.0
<#eljen>
Bátorkodtam jelentkezni.

wantonly
Remélem ezúttal nem lõttem mellé és jelentkezni is fogtok!

Egy játék grafikája szerintem akkor jó, ha adott költségvetés mellé megtalálják azt a stílust, melyben szép, stílusos és a lehetõség szerint idõtálló a látvány. (És ez diavetítés se legyen, mert szép allóképet renderelni nem nagy kunszt.) Egy indie játék esetében éppen ezért is csacskaság fotórealisztikusat elvárni, ettõl még egy Braid vagy Machinarium - de megítélésem szerint a Hotline Miami is, sõt a VVVVVV vállalása is mûködik - ütõsen néz ki, és sokáig az is marad - valószínûleg tovább, mint egy Crysis. Elég megemlítenem a The Curse of Monkey Islandet, most is gyönyörû.

Én az alábbiakkal vitatkozom:

1. A csúcsgrafikás játékok jellemzõen rossz játékmenetûek. Ez nem igaz. Nyilván sokkal van probléma, ahogy sok csúnyasággal is, de egy csomó ma klasszikusként kezelt nagy név borzasztó ütõsen, akár fotórealisztikusan nézett ki a maga idejében. Nincs fordított arányosság, csak hát nem minden játék jó, külcsíntõl függetlenül. (Nyilván egy nagy költségvetésbõl fejlesztett csoda jó eséllyel tömegeknek, kevés kockázattal fejlesztett mainstream termék lesz, de ettõl sem biztos, hogy rossz a végeredmény, ha nem is rajongok ezekért. Ez már messzire vezetne.)

2. Nem számít a 60 fps - de a 30 se. Te leírtad, hogy ignorálod az érveimet, mert csak. Ezzel nehéz mit kezdeni. Amíg nem játszol pontos idõzítéseket igénylõ, valóban nehéz játékokkal (van, akiknek ezek jelentik a szórakozást - a szemetek!), addig nyilván elszüttyögsz 20 fps-sel is. Bizonyos mûfajokban ez jobban lehetséges, másokban nem. Ez tény, ahogy mondom, a fejlesztõk is képesek így belõni a játékmenetet és a kihívás szintjét. A legtöbb mai egygombos mainstream játéknál, az önmagukat játszó AC-knál persze ez valóban másodlagosnak tûnhet.

Azt pedig elutasíthatod "mert csak" alapon, hogy kellemesebb a szemnek, de nyilván aki rendre tapasztalja, és tõled eltérõen éli meg, azon nem segít, ha konstruktív módon kényesnek nevezed. El kellene fogadni, hogy másnak okkal is számíthat, ha neked nem is. Ha ez nem megy, akkor magadat írod ki a témában a számba vehetõ beszélgetõ partnerek közül, ezt könnyû belátni.

Ennek ellenére méltányolom, hogy a más véleményt elnyomni szándékozó sajátod ellenére sem kívánsz flame-et generálni, nyilván csak nem gondoltad át, hogy a tiédtõl eltérõ megközelítéseket otrombán dorongoltad le, ha nem poénnak veszi az ember a szavaidat.
Utálom, hogy a hülye Uplay miatt GMG-n is, meg mindenhol máshol nem lehet Steames kulcsot venni Ubisoft játékokra.
Maak
GMG-n
Day1 : Sega
Day2 : Bethesda
Day3 : Square Enix
Day4 : 2K Games
Day5 : Microsoft - EA
Day6 : Warner Bros - EA
Day7 : Rockstar - Codemasters - EA
Day8 : ?

ubi nordic volt meg valahol

Telltale nem vooot.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Adalék grafhoz: Sokan fosozzák az indie-ket is, mert mi az már, hogy rajzolt grafika, meg elnagyolt megvalósítás (nem nézik a stílust sem a játékélmény és a szórakoztatási faktort sem). Don't Starve-ról is hallottam, hogy mi ez a szar, mikor baromi szórakoztató kis játék. Szépnek azért nem nevezném, max stílusosnak.

De be is fejezem, mert úgyis csak flame lesz belõle a továbbiakban arra meg nem leszek partner ezentúl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pont megtehetném, hogy évente gépet újítok, sõt félévente is. Úgyhogy ez most mellément. Csak tök fölösleges, mert nem érdekel a graf és az fps szám.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A csúnyát nem úgy kell érteni, hogy csúnya. Hanem, hogy nem a kornak megfelelõ a grafika, vagy valakinek nem tetszik (értsd nem olyan realisztikus a grafikája, mint amit elvár).

Jó példa erre egyik delikvens, aki GTA 5 pc-s bejelentés kapcsán kijött videóra bevágta, hogy gta 3 szintû a grafika. Még ha úgy is lenne se számít ana, ha a tartalom rendben van.

Átlag játékosnak nem lényeg az FPS szám. Az már csak multiban lehet fontos. Gépi ellenfeleknél egy folyamatos gördülékeny grafika az ehhez szükséges megfelelõ fps számmal bõven elegendõ. Minden más ezen felüli érték csak faxverésre jó (lásd Aullah állandó fuck it 30 fps-ezését).

Aki 30 fps alatt ránézésre megmondja, hogy mennyi az fps, annak meg emelem a kalapol és kívánok neki több IRL élményt. Még mindig szórakozás a játék. Ha már átmegy méregetésbe akkor megette a fene. De lehet ezt is komolyabban venni természetesen csak murvára felesleges szerintem.

Leülök, játszom, szórakozom (ha nem akkor shift+del), ha megfelelõen fut örülök neki, de rohadtul nem érdekel, hogy mennyivel fut.

Nem kell ezt tudományos szintre emelni (sokan ezt csinálják, de minek) ez csak sima játék semmi más.

Botond
És van percre pontos megjelenési dátum? 😊 És a rise of nations ee-nek? 😊
IMYke2.0.0.0
Ashly-nél 5 perctõl...

IMYke2.0.0.0

Botond
Ezek eredeti játékok, van aki ilyenekkel játszik. 😊
A képek felett írja. 😛 Úgyszintén pár kommentel lejjebb. Pro tipp: középsõ gombot az egéren próbáld lefelé görgetni.
tomsolo
Kik ezek és mit keresnek itt?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Na most meg vagyok ütve... Ashly Burch... Borderlands 2; Laura Bailey... Saints Row.
Memorizálnom kell.
Azért a hasonlóság majdnem meg is van:

Ash :

Laura :

Shep
Hát így is meg lehet magyarázni azt, hogy nincs pénz gépbõvítésre 😊

A legjobb indie játékok piszok jól néznek ki, ahogy a régi klasszikusok is gyakran kimondottan szépek. Nem a grafikáért játszom a játékokat, de nagyon kevés olyan játék ugrik be, ami csúnya, de jó. Most komolyan, tudtok például mondani olyan nagy FPS-élményt, ami a maga idejében csúnyácska volt? (Elavult engine-t használó játékuk utolsó mohikánjai lehetnek talán ilyenek, mint például a maga idejében már elavult Strife vagy Shadow Warrior, de a mûfaj nagyjai többnyire mind ütõsen néztek ki a maguk idejében.)

Az fps pedig praktikus okokból is fontos. Egyszerûen kellemesebb a szemnek, ahogy folyik a játék. Másrészt játszhatóság szempontjából sem mindegy. Egy pörgõs platformert, hack'n'slasht vagy bunyós játékot el tudnak rontania technikai problémák, sokszor az fps-hez lövik be - akár butítják le - a játékmenetet. De a Quake 3-mal multizni sem ugyanaz 15 fps-sel, mint jóval többel; a Broken Sword 4, bár kalandjáték, de teljesen játszhatatlan az 20 és 120 között ugráló frame rate-tel, ha nem fixálod; a Heroes V-ben kínlódás nagy térképnél állítgatni 2-3 fps mellett a kamerát; a kiváló Wing Commander III-ban is csökkenti a sebességélményt a korabeli fix 24 fps stb.

Aki tempósabb, nagyobb precizitást igénylõ játékokkal (is) játszik, pláne multiban vagy nehezebb nehézségi szinten, annak a 60 fps reszponzivitása nagyon jól jön. Eleve rossz élmény a külsõ technikai feltételek miatt "hibázni". A KotOR ugye éppen mindennek az ellentettje, hiszen pseudo-turn-based, ráadásul hírbõl sem ismeri a kihívást.

Érdekes amúgy a Braid streaminges példája, bár nem teljesen ugyanez, de a reszponzivitás fontosságát jól mutatja, hogy Onlive-on kipróbálva a lag miatt nem jutottam át az elsõ pályán úgy, hogy elõtte rendesen játszva ujjgyakorlat volt az egész. Nyilván lehet alkalmazkodni, de ne az a játékos legyen az elkényelmesedett, aki a pénzéért minõséget vár el.
Overburner
Ha valakit érdekel PID nevezetõ gáma akkor itt van ingyen Steam-re.

Origin:SirHedge / Uplay:Sir_Hedge / Xbox Tag: TheStevie

IMYke2.0.0.0
Laura a legjobb játék-szinkronhang a világon. Nem is kérdés 😊

zorrobomber
Gamer csaj?

Botond
😞
Érdekes csatornára akadtam Youtube-on tegnap. A Borderlands 2 írója és Tiny Tina szinkronhangja testvérek és van egy gamer(szerû) csatornájuk. Itt most nem végigjátszáskora kell gondolni, hanem játék témájú rövid videókra. Úgy tûnik, hogy a csajnak a 2011-es kedvence a Saints Row 3. Szóval ezt a videót külön ajánlom Iminek. 😄 A legtöbb videóban az apjuk is benne van, aki hatalmas arc.
zorrobomber
Én majd bundliban 1 dollárért 😄

IMYke2.0.0.0
A figyelõlistámra is.

Troger911
Megpróbáltam, de nem fogadja el a serialt a steam!
Maak
GTAV felkerult.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Botond
Nem a legok között szokott lenni, hanem van ilyen akciós pult, ahol mindig vannak kirakva kifutó maradék szarok, meg néha pár kisebb dobozos lego/playmobil is, meg persze ott szoktak lenni a maradék cd-k/DVD-k is, amik között szoktak lenni játékok is, de ilyen deus3 csak most csak nektek 3500ért, mert utolsó darabok, azokon csak röhögni szoktam. 😊
ZsZso
LEGO csekk ... felírtam a listámra. Most már akkor oda is be fogok szaladni néha, hátha lesz valami jó áron. Köszi a tippet.

(Eddig nekem se sikerült semmi, csak pár filmes DVD.)

IMYke2.0.0.0
S tényleg... <#buck><#szomoru1>

Botond
Néha szoktam ilyet is csinálni, de még sose volt szerencsém. 😞 De többnyire nincs ennyi idõm bevásárlás közben.
Botond
Paradox...