311803
  • zorrobomber
    The Bestest Best Tactics Of 2014
  • SweeneyTodd
    Karácsonyi prémium lesz belőle

Amúgy pasz, de szerintem úgyis házon belül lelnek gazdára jelképes összegért vagy azért se...

Anno volt egy ismerős akinek volt navos kapcsolata és a zárjegy nélküli Jagert hordták ki karton számra... lehet ezekre is ez a sors vár.
    Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.04. 08:29:40
  • Evoluti0N
    Ilyenkor mi történik az elkobozott cuccokkal?
  • shaddam
    Jó hogy offisöl sony centerből vettem a vitám meg a ps4-et
  • grebber
    Google :)

Betáraz a nav?

Dying Light-ot én megveszem majd Complete Editionba 1500-ért.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.04. 05:56:20
  • Fpocok
    bmeg. Ezt sem fogom megvenni. Jó lesz a demója.
  • Fpocok
    Link?
  • grebber
    Most olvasom ph-en ,hogy a konzolokszervizénél bandázott a nav azt viszik a kocerájt.
  • Jim Morrison
    Gondolom majd hétvégére tartogatják... fogalmam sincs :(
    szerk: most nézem nekem du. 4kor elküldték.
    Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.03. 20:52:58
  • Rapid81
    Child of Light már nem akciós.
  • grebber
    Hm egész jó ez a Real Boxing
    Nekem nehéz A második ellenfelen sem tudok túljutni. Az edzést nem értem mindent jól csinálok ki is írja hogy upgrade-eltem de mikor time out lesz és visszalép a menübe nem fejlődött semmit a csóka
    Valami miatt hang sincs game közben ,pedig átvezető alatt még volt

Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.03. 20:04:17
  • MerlinW
    A nem hivatalos autópakkokkal sok probléma van. Nem látja az akinek nincs meg a csomag, ki kell hozzá tömöríteni a játékot, amihez külön launcher kell - ezt a nagyobb számban levő átlagjúzer réteg nem fogja megtenni -, teljesen töknkrevágja a játék balanszát, stb. Offline még oké, de online ez kb olyan, mintha a Mount and Blade-be bepakolnék egy nem hivatalos fegyvercsomagot, MP5, AK47 és hasonló ágyukkal.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 20:01:32
  • MerlinW
    Ha nem lennének bundli csomagok, akkor sem xD
  • Dj Tommy
    Előbb néztem, most nem megy a szerver, de jött ki hozzá most egy kisebb nem hivatalos autopack (steamen meg is tudod nézni 1-2 képernyőmentést csináltam.)
  • zorrobomber
    Ha nem vennék meg semmilyen játékot amivel valami bajom van, akkor nem lenne 467 játékom steam-en.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 19:47:20
  • MerlinW
    Ööö meg sem tudom számolni ahányszor volt 2-4€ a Steam-es TDU2. Mondjuk most már ne vedd meg, Eden halála óta nem sok élet van arra.
    Egyébként ha a Crew-val ennyi problémád van, TDU2-őt egyenesen gyűlölted volna:)
  • zorrobomber
    Child of Light (uplay) - $5.99

I Am Bread -> kenyérszimulátor Early Access..
    szerk.: videót megnézve akár még jó is lehet, QWOP-platformer kombó
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 19:25:15
  • zorrobomber
    Persze, hagytam is a francba, bétát próbáltam, és nagyon lelkes voltam előtte, csalódás volt. Hörcsög vagyok, és szinte minden stílust zabálnék két pofára, úgyhogy olcsón így is meg fogom venni, már csak a nézelődés miatt is. TDU2-vel is emiatt szemeztem, de steam-es verzió nem nagyon akart lemenni vállalható árra, vagy nem akkor amikor keretem volt rá, aztán elfelejtődött. Azért vagyok általában ennyire kritikus, mert rengeteg játékstílus között oszlik meg a figyelmem.
  • Totti5
    Dede, lehet kritizálni, kell is. Nem tudom mit emlegetsz, mert nem olvastam el. Mennyit játszottál a játékkal? ( nem a bétával... ) kétlem hogy eleget, mert nem az a pár órás cucc és ha van is benne hiba ha a játék tetszik akkor azokat tudod kezelni, amiket szóvá kell tenni! Ha nem jó sehogy sem akkor hagyni kell a francba.
  • zorrobomber
    Ez a világ legröhejesebb érve, hogy "nem kötelező semmivel sem játszani!". Akkor már az újságok sem írhatnak rossz kritikát? Dzsézösz :D Konkrét problémákat emlegettem(amik engem zavarnak), amiket nem lett volna kötelező "megvédeni", ehelyett jön a maszlag hogy ez nem a te stílusod...

Az SW trailer baromira tetszett! :)
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 18:58:32
  • zorrobomber
    Azért nem válaszolok, mert teljesen elviszed az egészet személyes vizekre. Csak annyit mondok, hogy nem elsősorban, de szeretem az autós játékokat. Szökőévente van egy játék a stílusból ami igazán tetszik, de van. Anno F1GP2-t 100% versenytávval tologattam, Coulthard-al vb-t nyertem :P
  • Totti5
    Pontosan. Nem kötelező semmivel sem játszani! Vicces hogy az AC Unity teszt alatt ami a játékról szól kevesebb a hsz szám az oldalakon mint az olyan hírek alatt ahol le lehet szólni a játékot. Ebből azt veszem észre, hogy anélkül osztanak mindent, hogy nem is látta csak 2 bug videót és már komplett játékot szidja mint aki bármennyire is ismerné. Amúgy ugyan ez van filmeknél is, ami hiszti ment az SW tízer tréler után az tankönyvbe illő. Komolyan nem értem mire jó ez. Ha érdekel ki kell próbálni, meg kell nézni és utána véleményezni, mert annak a szájából hiteles aki érdeklődéssel állt neki. Akit nem érdekel nem kell játszani avagy nézni. Nem mindenkinek tetszhet minden.
  • MerlinW
    Most én is írhatnám, hogy az ETS szar - de nem teszem. Mármint azoknak biztos jó, akiknek kamionfétisük van, egyébként meg egy unalmas, céltalan időhúzó játék. Engem nem érdekelnek a kamionok.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arra akarok csak kilyukadni, hogy megint az almarajongó fikázza a körterajongó körtéjét, úgy hogy alapvetően nem is szereti a körtét. Mindezt miért? Hallja a hangját, generálja a feszültséget, stb. - oké ez mára internetes közhely, mert sajnos erről szól az egész, de akkor is. Nekem - aki köztudottan gyűlöli a háborús FPS-eket (COD, BF és társai), nem rajong a sportjátékokért - eszembe sem jut fikázni egyiket sem. Itt sem, a topikjában főleg nem. Ha valami nem tetszik tudom hogy velem vagy a játékkal van a gond, de ha százak játszanak vele nap mint nap, akkor miért rontanám el mások hangulatát? Ez nálam alapvető empátia, jólneveltség, vagy nem tudom.

Persze a fórum arra való, hogy leírjuk a véleményünket, de azt is lehet olyan stílusban, ami nem bassza fel másikat. Mert valljuk be, pl a szóban forgó Crew távolról sem NFS online téglatologatás. Hidd el engem totál hidegen hagy mindennemű vélemény, pl. a fosszar, bugos AC: Unity minden percét élveztem, egy kicsit sem bántott mások véleménye. Tehát nem magamról, elsősorban a többi fórumozóról beszélek.Engem max személyesen lehet kihozni a sodromból:)
  • Rapid81
    Tudnám, hogy minek a Gold kiadás, mikor az még 1 centtel drágább is, mint az alapjáték + a szízön passz.

Amúgy ki tudja, hogy kuponnal mennyibe fáj és Steames-e?
  • zorrobomber
    TDU2-t csak próbáltam. Mellékvágány a téma, de le merném fogadni, hogy rengeteg helyen beleugatott a dolgokba. Az Obsidian South Park-ját éppencsak hajlandók voltak nagy nehezen kiadni, aztán egyből szakított is velük az Uborka. Ismervén az Obsidian előéletét a kreativitást tekintve(Fallout New Vegas-t meg merték csinálni úgy a Fallout 3 után, hogy egy szemüveges aktatáskás karakterrel, nullához koncergáló harcolással végig lehetett vinni), el tudom képzelni milyen nyomás lehetett rajtuk.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 18:32:50
  • MerlinW
    Nem vettem meg, ingyen kaptam :) A season pass-t viszont holnap megveszem.

Ismétlem semmi köze - de legalábbis minimális - sincs Ubinak a játékhoz a financiális oldalt leszámítva. A Crew az a TDU3 és ezt le sem tudná tagadni, a játékmechanika kb 90%-a kopipészt. (Amivel nekem semmi gondom, mert alapvetően jó ötletekről van szó). Ha játszottál a TDU2-vel ugyanezt kaptad és ugyanígy. Sőt, ott még kötöttebb volt az élet, ott kellett sztorizni.

Tehát ez nem tipikus Ubi cím, hanem 110%-osan tipikus Eden Games cím.
  • Scooter
    Az, hogy lehet, hogy az e-mail nem jön meg? Mennyi idő még küldődik?
  • zorrobomber
    Nem kéne lemenni ovis szintre, csak elmondtam a véleményem :) Saját tapasztalatból tudom, hogy ha tetszik valami és te már megvetted, akkor nehéz azt mondani, hogy hát figyelj, szerver gondok vannak, várj még egy hetet, hogy kiderüljön mennyire sikerül megjavítani, hogy áll be, stb. Illetve azt is lehet mondani hogy full árkád az egész, és tipikus Ubisoft cím, mert van akinek ezek a dolgok is bejönnek, nekem nem, ennyi.

Ja és az ETS2 is megérdemli a promotálást, mert baromi jó játék. Így néz ki egy letisztult, mégis információdús kezelőfelület(oké, nem MMO, de akkor is...):

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 18:18:29
  • ratgab
    Az...
  • Shep
    Ez valami PS2-es cucc? :)
  • MerlinW
    Semmi sem tart örökké:) Online játéknál meg ez ugye természetes. WoW szervereket is lelövik egyszer, gondolj bele mennyi pénzt és energiát feccölt bele 100 millió ember :)
  • MerlinW
    Felejtsd el a játékot, nem neked készült. Probléma megoldva, lapozzunk. Én élvezem és sokan mások is. A szerverek tele vannak, ennyi.
    Egyébként nincs a sztorihoz kötve semmi, a versenymódok vannak szinthez kötve. Hozzá sem kell szagolnod a sztorihoz és mindent megkapsz.

Oké, bocsánat nem ajánlom senkinek. Valóban nagyon rossz játék. Bottal se nyúljatok hozzá. De tényleg.

• zorrobomber
    "A játékot TDU-t és NFS-t készítő extagok által létrehozott cég készítette."

Ez aztán a referencia :)

"Oké vannak szerverproblémák, majd javítják őket."

De azért bátran ajánlgatod mindenkinek hogy vegye most azonnal? Háthát...

"Egyrészt mert élvezetes, másrészt mert hamarabb jutsz a jóságokhoz"

Gondolom alulról súrolja a Fast and Furious 12-t. Sztorihoz vannak kötve az új autók, stb? Ha igen, akkor azt mondom baromság. Legyen valami pénzszerzési lehetőség, és boltok, ennyi. De gondolom így véletlenül még túlságosan szabad lenne az egyszeri játékos keze és nem lehetne végigvezetni a játékon mint valami múzeumi túrán.

És ami a bétában a legnagyobb gondom volt, az úgy látom még mindig megvan, sőt... simán vagdossa mindenki a kanyarokat, mert a füvön ugyanolyan gyorsan mész, minimálisan törik a kocsi, stb.

Egyszerűen nincs rendes interakció a világgal, csak valami papírmasé díszlet az egész. ETS2-ben ha lekoccolom a korlátot egyből sérül a szállított áru és kevesebb pénzt kapsz a végén. És nem ér azzal jönni, hogy az szimulátor, full koca játék, csak vannak akinek az autós játék egyenlő a nitróval és a sportkocsival.

Nem zavar ha bárki jól szórakozik a játékkal, én is fogok majd ha büdzsésebb lesz és jó gépem is lesz, de kell az ellenvélemény is, nem csak a fanboykodás.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 18:01:51
  • w77d
    Azért engem zavarna a tudat, hogy a game amivel tolom pár év múlva használhatatlanná válik.
  • MerlinW
    TDU 2 szerverei 4 éve mennek - nem tudom meddig, TDU1 szervereit 7 év után lelőtték, de nemrég megoldotta a közösség. Atari csődbe ment, Ubisoft nem fog. Egyébként szerintem 4-5 év bőven elég. Úgyis jön helyette más, nem sokan ragadnak le egy játéknál ennyi éven után.

Egyébként nem tudok Ubi játékról, aminek lelőtték volna a szervereit. AC, Splinter Cell, Settlers, Driver, mind mennek a mai napig.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.03. 17:56:48
  • ratgab
    Fejlesztők nyilatkozata alapján évekre tervezik a játékt támogatását, szóval nem mostanában. Amúgy meg szerintem sokból nem tartani offline módra átírni a játékot. Ugyanúgy élvezetes lenne szerintem.
  • ratgab
    Nem mindenki rutinos, illetve több tíz évvel a háta mögött kezd bele a játékba. Első 30 percből ítélni ebben az esetben is legenyhébb fokon balgaság. A freeroam nincs rá más szó zseniális. Ekkora terep még pc-n nem volt autós játékban, amekkorát a játék a rendelkezésedre bocsát, főleg nem úgy, hogy erdőn, mezőn, tavon mindenen át lehet gázolni.
  • IMYke2.0.0.0
    Vajon mikor fogják lelőni a szervereket... [mert ugye le fogják. Senki se ringassa magát tévhitekben...]
  • MerlinW
    Semmi köze az Ubinak a játékhoz, ő itt kizárólag kiadó. A játékot TDU-t és NFS-t készítő extagok által létrehozott cég készítette. A játék kezelőfelülete és játékmenete, szinte egy az egyben TDU2. Ha az nem tetszett ez sem fog. Nincs ezzel semmi gond. Oké vannak szerverproblémák, majd javítják őket. A TDU-k szervergondjaihoz képest ez semmi.

Freeroam meg nem tudom miért álom, lvl15-ösklént Vegas-ban autókáztam, bejártam az összes nagyvárost. Érdemes-e végigjárni a tutorial-t? (Nincs is a játékban tutorial. Sztori van ami bemutatja a versenymódokat meg a millió lehetőséget a játékban) Igen. Egyrészt mert élvezetes, másrészt mert hamarabb jutsz a jóságokhoz. Szóval ez még mindig nem Minecraft.
  • zorrobomber
    Tényleg hibának veszem, a tutorial legyen opcionális, főleg egy ótós játékban ami kb. fék/gáz-kanyarodás bonyolultságú. A játékot meg majd felfedezem én. De az összes Ubi játékban felfedezhető hogy debilnek nézik a saját játékosaikat.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.03. 17:04:20