Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
És a link ide visz: STEAM Support Retail / Digital CD Keys
A listán azon dobozos játékok találhatók, melyek CD-kódját "megeszi" a STEAM.
Amúgy, a varázslat az, hogy vásárláskor a dobozon a STEAM, EA Origin és Uplay ikonokat kell keresni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eredmény:
14 játékból, amik hellyel közzel: Stalker CS, Grid, SWFU US Edition, Commandos Anthology, Rainbow six Vegas, SWAT4 Gold edition, TDU, BF2, 2142Delux, stb.
9-hez a kód nem jó...
5-höz nem is volt kód...
Próbáltam azt a 9-et Steamen uplay-en, meg oroginen is.
Fuck Yeah! <#boxer>#boxer>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Fel tettem már a kérdésem a Hardware problémák topikban is ,de a kutya nem jár arra , megpróbálom itt , mert még ez a legaktívabb hely ahol hozzá értõ emberek vannak 😊
A következõ problémával találkoztam otthon (sajnos), amikor elindítok egy játékot miután már ketyegett egy pár órát a gép, amint már elkezdi betölteni a játékot , tehát lehet az már egy trailer vagy a készítõk a monitoron egy mászkáló csík jelenik meg ami elmossa azt a felületet, az érdekesség az ,hogy amikor újra indítom a gépet akkor magához tér és használható, menet közben , miközben játszok nem jön elõ ez a bibi, de ha kilépek és elindítok mást vagy ugyan azt akkor már újra elkezdi , ilyenkor újraindítom a gépet és akkor megint nincs probléma.
Én a videókártyára gyanakszom, azóta csinálja ezt mióta kitakarítottam sûrített levegõvel , lehet nincs összfüggés ,lehet van passz.
Készítettem egy videót is , igen kézi kamerával mással nem sikerült mert fekete képernyõvel találkoztam az érdekesség az volt viszont ,hogy az ablakot láttam és rajta a payday feliratot.
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Na majd ahogy olvastam fél év múlva felvetem hogy bekerülhetek-e a csoportba. Addig meg hörcsögölöm a felajánlásokat, hogy ne a világnak kelljen kiszórni 😊
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Adversus solem ne loquitor
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(A 2. pedig, hogy a "A jó ninja észrevétlen marad.")
Úgyis megkérdezted volna: Az elsõ az, hogy "A jó ninja gyors."
( én sajnos nem vagyok jó ninja <#gonosz3>#gonosz3>)
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Nincs valakinek elfekvoben?Jo lenne osszegyujtenem az osszeset ha mar kb az egyetlen 0 day jatekom volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez meg fellépett a kívánságlistámra: Spintires 😊 Sajnos a katonai fõiskolán nem vezettem KRAZ-t, de majd most 😊
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Es az Ur 2012-ik eveben (34. szulinapomon) megalakult az ej csoport.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Total War: Rome II - Nomadic Tribes Culture Pack
https://www.humblebundle.com/gift?key=46V22HyNNfsmMmxP
Warframe Booster Pack - 38A7-2694-9264-1BA4
EVE Online: Trial Key – U5WME-QTK94-JZYHZ-M99CB-PSASM-7WNW5-3H009
EVE Online: Rifter Ship Skin – KKAZ7XAJYVEVXQNWHCKG3HAUG
Landmark 1-Week Closed Beta Key – 7M6T-H4FJ-T76C-XMHD-TVXU
Founded: 5 August, 2012 <#nezze>#nezze>
btw érdemes regiszrálni ám ott mert honnan fogjuk tudni kinyerte meg?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Adversus solem ne loquitor
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
steam, origin: ACE_hun