Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
Az a szerző aki képtelen spoiler mentesen cikket írni, valójában egy béna szar.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2018.07.29. 13:12:51
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az ilyen emberkék..aha
Amúgy a játékokkal szemben az "instant" élményt nyújtó filmek és sorozatokkal kapcsolatos spoilerekkel az ilyen emberkéknek nagyobbat árthat(sz) egy fórum(on).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Na most ez így nem spoiler. Kicsit sem. Mert aki látta a filmeket az tudja, hogy mikor és ki mondta, aki meg nem, az meg nem mosolyog, nem érti, de a filmes élménye ettől még nem sérül... majd amikor látja az adott filmet, akkor majd talán beugrik neki, hogy korábban miért mondták neki társaságban.
Szóval, nem tudom miről beszélsz. <#nemtudom>#nemtudom>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mondjuk ugyanez igaz az Alienre. Mert attól hogy bármit megnézel róla, még nem biztos hogy látni fogod, hogy
Ha pár év múlva erre jár valamelyikünk gyereke, és spoiler nélkül meg valaki éppen beteszi ide, hogy
Erre most jöhetnek a szélsőséges példák, hogy jó, akkor a Bibliáról se beszéljünk, mert kiderül, hogy Káin megölte Ábelt. Nagyon sajnálom, ha valaki tényleg nem érti...
Lehet az én lelkem kárhozott el biztos így van de engem nem tud érdekelni ha ellövik egy film vagy játék végét.... Mi lesz más attól? Más lesz a története amit én nézek? Sőt az csak a dob a feelingen mert várom hogy épül fel a cucc ,hogy az lesz a végkimenetel amit lelőttek... Szóval 0 hatása van. Sőt pl a korábban említett szárnyas fosnál én örülnék a legjobban ha valaki elmondani miről szólt...
#302004: Dehogy lenne vége a játéknak...van belőlük több száz ezt a végén láthatjuk is<#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.29. 12:01:27
Next PC upgrade: 2022
A játékbeli spoileres képet evidens, hogy tag mögé kell tenni. Fogalmam sincs mi olyan bonyolult ezen.
Nincs részemről sértődés, de meggondolom, hogy ezentúl mit, mennyit és, hogy írok. <#szomoru1>#szomoru1>
Eddig se voltam túl aktív itt és ezentúl se leszek jobban, mert van jobb dolgom, mint az életem 24 óráját itt tölteni. Inkább játszok, mint a vitatkozásokat olvassam. Ezért se szoktam ilyenekbe beszállni. <#miaz>#miaz>
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.07.29. 11:53:39
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Több éves játékoknál vagy filmeknél nem létezik spoiler, szvsz.
Persze ez a topik más tészta...
Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy 1. nem szoktam spoilerezni 2. nem én irtam pár hozzászólással ezelőtt, hogy magasról leszarom a másikat.
Tudod milyen egyszerű a tag-et használni? Ott van minden egyes hsz szövegdoboz alatt, rá kell bökni egyszer és abba begépelni, amit közölni akarsz, vagy kijelölni az adott szövegrészt és utána megnyomni a gombot. Egyetlen másodperc! EGY! És a használatával nem székeled le a másik játékélményét.
Érdekes, hogy a pont a fórumozást hozod fel, ugyanis a külföldi fórumok jó részén elég szigorúan büntetik a spoilerezőket... 1-2 eset után repülnek.
Alien: Isolation -> Nyilván pár kép alapján még a spoiler fóbiások is látták, hogy horror és first person nézetben játszódik. Az viszont qrvára nem tudja SENKI aki nem játszotta végig és kerülte a spoilereket, hogy
Ez egy valóban durva játékmeneti spoiler!
Pont olyan parasztság elsütni tag nélkül, mint a GoW 2018 kapcsán bequrni, hogy
!!!Komoly GoW spoiler!!!
Az, hogy a STEAM-en megnézem
- egyáltalán milyen játékstílusban indul (nálam perdöntő)
- a promo képeket,
- s végül, ha eddig eljutva ténylegesen kezd érdekelni a felületes infók után, belenézegetek a fülszövegébe, hátha elkap valami belőle?
Film- és játék trailereket nem szoktam hobbiból nézegetni. Nagyon-nagyon-nagyon kevés ilyesmit nézek meg. S ahogy írtam vagy ezerszer az elmúlt 10+ évben: ha valami már érdekel, akkor nem spoilerezek el magamnak semmit a későbbiekben semmivel, és gyűlölöm, ha mások megteszik nekem.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Onnan, hogy engem MINDEN Aliennel kapcsolatos film és játék érdekel - helyből.
Sajnálom, hogy ha ez neked nem kielégítő érvelés, de őszintén szólva nem is érdekel, hogy mit gondolsz erről.
Már a beszélgetésünkkor közöltem.
"Ezt mindenki tudja, ha olvasott róla."
Direkt nem olvasgatok olyan játékok után, amik HELYBŐL érdekelnek és kellenek!
90%-ban még trailert sem nézek meg ilyenkor!
"de berakom spoiler-be, nehogy valaki zokon vegye."
A sértődés helyett kicsit elmerenghetnél azon, hogy miért is kérjük ÉVEK ÓTA egymástól, hogy figyeljünk egymás játékélményére!
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.07.29. 10:20:44
Nincs ötletetek mit csináljak a mass effect andromeda-val?Azt írja ki hogy missing online acces,nem csatlakozik és nem tudok multizni se így.Volt hogy előfizettem az origin acces-re de lemondtam így a deluxe nem elérhető.De azóta már újraraktam a gépet meg a játékot is de nem enged csatlakozni.Ötlet esetleg?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Alicia az Ex Machina-ban sem alakitott hűdenagyot, de nekem a film is tetszett és a szerepből sem esett ki. Szerintem. Ami már nézhetővé tette, de egy sci-fit én alapvetően inkább azért nézek, hogy olyan kérdéseket vessen fel bennem, amit más nem tud. És arra jó volt.
Egyébként meg lyuhtube-on láttam már olyat, hogy valaki toronyugrott egy "lavór" vizbe, ehhez képest a leap of fate semmi. Meg ahhoz képest se, amit előzőleg irtam.