Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voltan
Imy, tudnál linket adni ahhoz a topikhoz? Nézem a Yakuza 0-t az Allkeyshop-on, és olyanok vannak a top helyeken, amiket nem ismerek:
Gamivo
2Game UK
MTCGame
stb..

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Atisz
Nem akarom újragerjeszteni az értelmetlen vitát, ezért nem is fűzök semmit az előzőekhez a poéngyilkosságot illetően. Természetesen tiszteletben tartom a többség véleményét, ezért én is igyekszem (ha lehet) használni a spoiler kódot, noha én magam nem fogom felnyitni az ereimet, ha valaki egy általam várt/megvásárolni szándékozott játékról érdemi információkat tesz közzé enélkül (sőt, nálam alapfeltétel 1-2 epizódnyi let's play feltöltés megtekintése, mielőtt döntök egy játék sorsát illetően).
Azonban az Alien Isolation-nel kapcsolatban hozzászólnék, mivel egyik kedvenc steames játékomról van szó és elhangzott 1-2 dolog, ami nem egészen fedi a valóságot, természetesen spoiler következik.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1. Nem csak 1 alien szerepel és ez természetesen nem csupán említés szintjén jelentkezik, hanem a vége felé bizony 2 alien futkározik fel alá, ami jelentősen megnehezíti a játékot érthető okokból.
2. A fegyverek az androidok és emberek ellen használhatóak, abban mindenkinek igaza van - én is ezt tartom a játék egyetlen hibájának - hogy furán néz ki, hogy játékmechanikai okokból nem lehet megölni az alient, noha erre már a - töltényeinek méretéből adódóan - a pisztollyal is lehetőségünk kéne, hogy legyen. A jó az lett volna, ha egyáltalán nincs semmiféle fegyver az űrállomáson (mint az Alien 3-ban) csak összetákolt lángszórók és szögbelövők és akkor nem állna fenn ez a hülye helyzet.
3. Az alien igenis logikusan viselkedik, amellett, hogy egy jókora adag random faktor is közrejátszik, ami mondjuk nem annyira az ördögtől való. Amikor meghalunk (vagyis az alien elkap), a játék ment egyet (ez a hülyeség egyébként kb. 8-9 éve van jelent a játékoknál, régen akkor mentettek a játékok amikor még életben voltunk 😊) és ekkor "tanul" az alien, tehát ha a szekrényben talált meg, akkor nagyobb eséllyel fogja ezentúl nyitogatni azokat, illetve nem dől be pl. a jelzőfáklyának, stb.. Így egyébként az a fura, szintén nem túl reális helyzet állhat elő, hogy annál nehezebb a játék, minél többször halunk meg (ami egyébként főleg a játék eleje felé, a rettegett " Quarantine" nevű pályán történhet és általában történik is meg, később, ahogy bővül az eszköztárunk egyre könnyebbé válik a túlélés). Persze lehet oda-vissza mentegetni is, a save station-ök viszonylag sűrűn vannak elhelyezve (arra persze érdemes odafigyelni, hogy mentés közben is megölhet az alien 😉)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Köszönöm, én is csak jókat olvastam róla, de fő a biztonság.
Igen, az is ott van, én csak hiányoltam az egyéb módokat (Paypal).
..

"I've won every battle, but I'm losing this war."

Atisz
Alul meg van jelölve a mastercard is, azt nem említi fizetéskor?

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Nem volt még szerencsém hozzá, de a társfórumon (Prohardver) a fehér boltok közt istenítik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Ne felejtsük el megemlíteni azt sem, hogy a GOG nem is olyan régen a Diamond Edition-t (ami kb. a legkomplettebb kiadás) ingyen elérhetővé tette egy rövid időre.
Még a pixel shader, mint újdonság sem teljesen állja meg a helyét, mert a vízfelületek egészen elképesztően szépek voltak annak idején, már az alapjáték megjelenéskor is. A baltával hasított figurák meg természetesen szintén ugyanolyan borzalmasak ebben a kiadásban. Az 'enhanced edition' itt tehát még annyira sem állja meg a helyét, mint a BG esetében.

(és az ingyenes kiegészítő 3 EUR-s árát már meg sem említem)

Sziasztok!
Gamebillet-ről valami vélemény? Fizetéskor csak Visa vagy paysafecard van...

"I've won every battle, but I'm losing this war."

grebber
Előző héten is volt már....CI Games bundle
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.31. 21:00:10

Next PC upgrade: 2022

genndy
Jópár hét után újra van:
Humble Sports Bundle

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Moby
<#eljen><#worship>

Adversus solem ne loquitor

Tinman
Nevewinter Nights EE (beamdog-féle tarhálás) éppen olyan, mint ahogy arra az ember emlékszik és pontosan ez a gond. EE kiadás, de semmi említésre méltó grafikai fejlődést nem tud felmutatni, pár nyomorult pixel shaderen kívül. Minden amit szerettél volna, hogy fejlesszenek rajta, megtehető modokkal.

További arconköpés, hogy fogták és kiadták hót' u.a. a játékot, az akkori bugokkal(!) és grafikus interfész problémákkal, mint ahogy az cirka 16 éve történt. Akkor mi is volt ezen a fejlesztés? Mire kérnek ezek retkek el 55 eurot? (Most éppen akciós, csak 43.67 euro.)

Pat-he-tic.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Consider it done! :-D

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.31. 08:24:21

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Akkor erre rámegyek, aztán lesz ami lesz :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.31. 08:24:13

Tinman
Na jó, de a 3. rész még meg se jelent, az önmagában 21.000 Ft :-)

zorrobomber
Axiom Verge - 8,09€

Moby
Jaja, néztem...nőjön köröm az orrukra!<#violent>

Pedig PSN-en filléres tétel ám!
Moby
Én csak annyit tudnék hozzátenni, hogyha rászánod magad, ÉS letoltad, MIELŐTT hirdetnéd, gondolj rám. A gondolatot pedig kövesse cselekedet, igényt tartanék reá 😄 (akarom, de NAGYON ráér).

Jellemzően tracking nélkül küld ide a legtöbb üzlet, szerintem neked is, azért szoktak lenni alacsonyak a postaköltségek. Sosem lett oda semmim, amit üzlet küldött, de ebayes cucc sem, pedig életemben talán egyszer kértem trackinget.

Egyébiránt attól, hogy nincs tracking, még küldenek pótpéldányt, ha elveszett, nekem is küldtek (nem ők, hanem a Zavvi vagy a The Hut, de egyébként itt is ugyanaz a tulajdonosi háttér), amikor sokáig húzódott a postázás, aztán megjött kétszer.

Érdekes, hogy amikor én postáztam vissza külföldre egy játékot, az elveszett, de a királyi posta fizetett, mint a katonatiszt (fillérre amennyit kellett), és ezzel még jobban is jártam, mint a refunddal (úgy buktam volna a postaköltséget). Szóval tolvaj postásokra igenis szükség van!
IMYke2.0.0.0
Jaj de jó, van egy kibúvóm: nincs még PS4-em. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
A TELJES(!) Kingdom Hearts élmény! (Ha jól számolom 6 játék + 3 videó!) Ki meri bevállalni nem trackingelt küldeményként... nyúl vagyok... nagyon kéne, akarom, de nem merem. A 16 GPB-s tracking, meg vérlázító rá.

15.900 Ft.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.30. 21:15:32

Tinman
Nekem is rajta van a szemem erősen, de a honosítás még csak 70%-on áll, kivárom. Na nem mintha nehéz lenne a szövege, de kényelmes rohadék vagyok.

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
Szívesen - örülök, hogy más valaki is szemet vetett rá 😊

<#eljen>Köszi!

zorrobomber
Bayonetta - 5.99$

grebber
Ezek se lesznek sose olcsóak 😞

Next PC upgrade: 2022

Shep
Az korrekt ár érte.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
https://www.cdkeys.com: "The Evil Within 2" -- eddig 17,09 volt (a korábbi legjobb ajánlatuk 15,99), most: 11,39 euro = ~3670 Ft

zorrobomber
Így van, ráadásul utólag kaptak hozzá kulcsot a tavaly októberi Humble Monthly vásárlók.

ZsZso
Egyébként a Humble Trove -ban is benne van a DRM-Free változat, így ha van monthly előfizetésed és a játékélmény a fontos, nem a +1, akkor jó alternatíva lehet ez is. 😉

Szerk: most nézem csak, hogy elég durva címek vannak már benne. A legújabb tán a Sexy Brutale. :o
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2018.07.30. 10:54:37

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Tinman
Igen, azért nem igazi boss harcok, mert lezárt területen folynak, fázisokból állnak és egy baszott nagy csík van a képernyő alján. Crystal clear.

Most írom le 3x, hogy
simán Odinra számítottam, mert végig dumálnak róla... azt hittem, hogy Baldur elcsipázása után jön Odin, aki bosszút akar állni.
Amúgy a God of War 2-ben borítékolom, hogy ez lesz:

Mimir az 1. részben elkezdett arról magyarázni, ami már korábban is kiderült, hogy Freya volt az igazi Valkűr királynő, aki aztán szárnyaitól meg lett fosztva ésatöbbi. De később elhangzik Mimirtől egy olyan is, hogy amíg Kratos a Bójával, Jotunheim-ban volt (endgame), Freya kifaggatta Mimir-t arról, hogy pontosan HOL VANNAK A SZÁRNYAI! Na most tekintve, hogy a Baldur halálakor Freya elregélte, hogy mindent megtesz azért, hogy Kratost kicsinálja, így lehetetlennek tartom, hogy ezek után a folytatásban ne Freya lenne majd megerősödve Valkűr alakban a végső főellenfél.... persze ehhez az egészhez Odinnak is lesz 1-2 szava.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.30. 08:47:49

Shep
Hát ha te nem tudtad a legelején, hogy kivel lesz a fő harc a végén akkor az elég szomorú, ennyi játékkal a hátad mögött. Azok nem igazi boss harcok, igazi boss harcból volt kb 4 a többi csak bohóckodás.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
Az utóbbi idők legnagyszerűbb játékának final boss-át lelőni tag nélkül qrvára gáz. Az a kemény, hogy ezt egy másik gamernek magyarázni kell.

Ha játszottál volna a játékkal - úgy tűnik nem - tudhatnád, hogy dugig van boss harccal.

Dauði Kaupmaðr
Brenna Dauði
Dauði Munr
Járn Fótr
Stonebeard King
Máttugr Helson
Grendel of the Frost
Grendel of the Ashes
The Stranger
Fire Ancient
Forest Ancient
Stone Ancient
Lava Ancient
Frost Ancient
Ice Ancient
Soul Eater
Soul Devourer
Fierce Ogre
Gullveig
Svartáljǫfurr
Hraezlyr
Magni and Modi
Baldur and Dagsetr
Baldur & Freya/Thamur
Gunnr
Geirdriful
Eir
Kara
Rota
Olrun
Gondul
Hildr
Sigrun

Nem mellesleg végig kismillió utalás van
Odinra, később erősen esélyes Freya
. Fogalmad nem lehet róla, hogy kivel lesz a final boss harc. Meg egyébként is... egy ennyire új játéknál nettó parasztság lelőni a final bosst. Itt a hülye nem mindenki, csak aki leszarja a másik játékélményt. Az nem nem csak hülye...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.07.29. 20:46:32

zorrobomber
Shep
Továbbra sem érzem a világméretű spoiler-t a dologban. Az egész játék kb. 5%-a a bossharc, ráadásul már a trailerekből is kiderült, hogy ki is lesz itt a főkolompos, továbbá annyit írtam ,hogy a végén, az azért elég tág egy 30+ órás játéknál.. Jó tudom, ti nem néztek se traiilert, se nem olvastok róla, se semmi, ti csak úgy megvízionáljátok ,hogy ez bizony jó játék lesz, fog nektek tetszeni és mindig be is jön. Szupererő, én mondom.
Egyébként meg az, hogy itt minden hónapban jön a spoiler mizéria, az nem feltétlenül azt jelenti ,hogy mindenki hülye és direkt nem értenek meg párótokat hanem elképzelhető ,hogy ti vagytok túl érzékenyek a dologra. Mindenkinek van fóbiája nektek a spoiler, ennyi.

Tinman
Legalább utólag belátod, fejlődés.

Tinman
Ja... a végjáték final boss-át spoilerezted. Az lehet, hogy te nem emlékszel rá, de ez csak arra bizonyíték, hogy mennyire nem érdekel a másik játékélménye.

Szóval... ja.

IMYke2.0.0.0
"Látod ez a baj, mi az hogy ezt te nem igy használod mikor ez a jelentése?"

Tudod, hogy hány olyan kifejezést használhatsz te is, többiek is, ami nem is azt jelenti, ahogy használjátok...?
Mindegy.
Akkor pörögj csak, kiszálltam.

jarlaxxe
Látod ez a baj, mi az hogy ezt te nem igy használod mikor ez a jelentése? de tényleg hagyjuk az egészet a büdös életbe nem fogod felfogni, hogy mi a baj ezzel a lekezelö stilusal ezen a rengeteg szmájli nem segit csak a józan ész.

Spoiler témát is hagyjuk, biztos igazad van és legyen tied az utolsó szó.
Utoljára szerkesztette: jarlaxxe, 2018.07.29. 15:48:36

IMYke2.0.0.0
Jim: Köszi, én ezt tudom, ellenben nem így használom.

jarlaxxe:

"düh nincs bennem feléd csak ..." --- Priviben azt vártam, hogy miért is csíp a billentyűzeted, ha nekem írsz, de mivel nem veszed rá a fáradtságod, hogy szembesülj a dologgal, én is úgy kezelem a dolgot: <#nemtudom>

"spoiler témában ha érdemi hozásszólásod van az jöhet" --- mondom, hogy nem figyelsz... Már leírtam. Sőt, évek óta leírom.

Akkor zárom a dolgot: <#wink>

Jim Morrison
emberke (főnév)

1. Alacsony ember.
2. Kisgyerek
3. Átvitt értelemben: kis eszű ember;
4. törpe lelkű ember.
---
Kisded ember testileg vagy erkölcsileg véve. Néha megvető értelemben is használják.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

jarlaxxe
Szerintem inkább te nem figyelsz arra amit írsz és ahogy írod, düh nincs bennem feléd csak ...de ezt inkább nem írom le.

De zárjuk ezt rövidre spoiler témában ha érdemi hozásszólásod van az jöhet, külön köszönöm, hogy eltanácsolsz a topiktól ugy is olyan kurva sokan járunk ide...természetesen elgondolkozom rajta de semmit se igérhetek.

IMYke2.0.0.0
"lekezelést / emberkézést meg te kezted ugyhogy erröl ennyit."

Semmiféle lekezelést nem kezdtem, az "emberke" meg tudtommal nem sértegetés. De ha ilyesmire érzékeny vagy, akkor lehet, hogy nem kéne idejárnod, mert én sűrűn szoktam használni általános alany témában.

//Szerk.: "A helyzet meg mi is?"

Ja, hogy a dühtől ennyire nem látsz, hogy nem is figyelsz arra, amit írok?
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.07.29. 15:09:42

jarlaxxe
Nem várj semmi személyeskedést tölem priviben az nem az én stilusom az lekezelést / emberkézést meg te kezted ugyhogy erröl ennyit.
A helyzet meg mi is?

Shep
Visszakerestem, tényleg óriási spoiler volt, mindenki játékélményét megöltem 1 mondattal.

IMYke2.0.0.0
Felőlem elmehetsz a nyílt személyeskedésig, vagy sértegetésig privát üzenetben, a helyzet továbbra is az, amit leírtam.
Szóval, ha valami fáj a lelkednek, azt írd meg privátban - várom!

Shep
Akkora spoiler volt, hogy már nem is emlékszem rá, de csak valami játékmenetbeli volt szóval ...

jarlaxxe
Hagyd a vakkert te se teszed a beszúrt képeid vagy videóid spoilerbe és itt most mindegy mit tartalmaz az a kép vagy videó, ha annyira érdekelne ez a dolog mutathatnál jó példát de ez csak addig volt fontos neked amig szar volt a neted.

Jobb lenne ha elöbb magadba néznél mielött leszólsz másokat, hogy milyen emberkék elöbb legyél tisztábban azzal, hogy te milyen emberke vagy.

Spoiler témában szivesen vitázok ha abba hagyod ezt a lekezelö stílust és inkább érveket mondasz.

IMYke2.0.0.0
"amig szar volt a neted nem lehetett képeket beszurni mert te nem engedted?"

Próbálkozz csak...
Szívem szerint most sem engedném, csak spoiler mögé.
S hogy miért? Mert elsősorban beszélgetni járunk ide, és aki képekre kíváncsi az úgyis meg tudja nézni spoiler vagy link mögött.