Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Igen, de egy problémára több lehetõséged volt.
davidka003
Próbálták a több lehetõség látszatát kelteni de amúgy full lineáris az egész.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

shaddam
Shift+del! Ennek jár a figyelem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

zorrobomber
jó drága lehetett mindet megvenni

benőmenő
<#eljen>
grebber
Jó volna végre már végigjátszani ezt is.
De sajnos a gépemen ugyanúgy várja még kb 5 terra játék ugyanezt 😞

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Hatalmas játék, minden percét élveztem. Tetszett a több megoldás, több lehetõség, ezért párszor végig nyomtam!
shaddam
Másfél dollár a Fahrenheit

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Nekem telefonon/tableten egy fps-el sincs bajon.
Egy baj van velük nem adják ki õket pc-re. (Azért kéne pc-re mert ott még játszanék is velük mobilon/tableten összesen 2 azaz 3 játékot vittem végig az a Plants vs Zombies 1 meg 2 (bár a kettõt elkúrták mert 1 év után jön a fõellenség aztán még egy év hogy jöjjön az új világ aztán megint hónapok undorító)

Van pár aminek örülök is de sajnos a jobbak nem jönnek 😞

IMYke2.0.0.0
Én eddig nem akadtam ki a hírleveleik miatt - amúgy is másodlagos e-mail címre érkeznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Én annyira nem... érdekes levelek jönnek onnan néha.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Én is bírom a brazil boltot. Eszméletlen jó akciókat tartanak - jobbakat, mint a STEAM.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

davidka003
De te mivel nyomod? 4. rész fos volt érintõképernyõn.
Viszont a Dead Trigger elmegy vele egész jól.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

wantonly
Contrast €3.75 GamersGate
wantonly
Nagyon szívesen, ez volt a célom, hogy örömet okozzak és jó helyre kerüljön, mindkettõ sikerült! 😊

A kulcs Nuuvem-es, már vásároltam tõlük, de azért izgultam, hogy rendben legyen.
tomsolo
Kedvencem a láthatatlan játékok mint pl az MM Legacyhoz adott Heroes VI - nincs is mûködõ áruházi oldala 😊

tomsolo
Semmi baja nincs a kliensnek, a db-ben nincs rendesen definiálva a csomag név... van ilyen vagy millió

grebber
Modern Combat 5 <#eljen><#eplus2>

IMYke2.0.0.0
Én 10 perccel ezelõtt értem vissza, írtam választ, visszaigazoltam, regisztráltam, és bár az elsõ képernyõlopáson látszik, hogy furcsán reagált rá a kliens, a második kép már sokkal megnyugtatóbb helyzetet mutat.

Még egyszer, nagyon szépen köszönöm a lehetõséget, és a nyereményt <#eljen><#worship>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
<#eljen>

Troger911
Na, akkor adva a véleményetekre, Batman AA bezsákolva. Rapidnak meg elõre is köszi a magyarítást 😊
Troger911
Én úgy vagyok velem, hogy ha van egy bundle 6 játékkal, abból ált. 2 érdekel, van benne mondjuk még 2 kártyás, azokat kifarmolom, a maradék meg megy ajándékba vagy cserére. Na ez egy szép mondat volt.
ZsZso
Engem full hidegen hagynak a kártyás dolgok. Playfire -rel sincs idõm b*szakodni, pedig onnan is tuti sok lové bejönne. Barom vagyok, de valahogy sose jön, hogy kártyát farmoljak. Engem szerencsére nem fertõzött meg se ez, se a badge készítés. Tévedés ne essék, nem vet fel a pénz, de valahogy nem érzem a késztetést.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Az megvolt fateréknál hétvégén 😊
genndy
Az nem jó, az nem ad pénzt a Steam Walletre <#zavart2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Nálunk cseresznyefarmolás megy 4. napja és még mindig van. Kismillió befõtt, szörp, lekvár + ~200 liter cefre "and counting". <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Elindítom, 1 kártya / 30perc kb, így kártyaszám * 30 perc múlva ránézek és ha mind kijött, indítok másikat. Közben meg azt csinálok, amit akarok.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Nekem meg meggyet kéne farmolni.

ZsZso
Erre is jó a SAM.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Nekem is van még 13 kártyás játékom, amik még csak be se lettek aktiválva. Ezeket is ki kéne farmolni!
genndy
Ezek szerint tényleg akkor logolja amikor az ablakocska is fölugrik.
Hát akkor meg tényleg nehéz akár ez alapján is SAM-et szûrni.

ACE: farmolás. Elindítod, otthagyod, nem kell vele játszani.

Troger911
Én sokszor csinálom, hogy ha nem érdekel egy játék, vagy gyorsan kellenek a kártyák,akkor elindítom és eltaszkolok. A kártyákat akkor is adja. De néztem, hogy ezt lehet valami appal is csinálni, így le se kell tölteni a játékot.
Úgy látom ez a kártyagyûjtés annak való akinek se kutyája se macskája és egész nap gép elõtt ül. Nekem asszonnyal, melóval, gyerekkel is foglalkozni kell, szóval ha a napi nettó 1 óra játék megvan akkor már jó napom volt hobbi terén.

steam, origin: ACE_hun

Rapid81
Csak percre írja, de igen:
What was that? - Unlocked: Jun 9, 2014 2:19pm
Ambidextrous - Unlocked: Jun 9, 2014 2:19pm
Adventurer - Unlocked: Jun 7, 2014 5:06pm
Gravity kills - Unlocked: Jun 7, 2014 5:06pm

Rapid81
Én a Borderlands-szel voltam így. Megvettem GMG-n a simát, ami nem Steamworksös volt és letoltam a Capsule kliensben, jó 3/4-ig. Aztán megvettem Steamre a GOTY-ot és elsõ indításnál 30+ acsi ugrott fel. 😄

genndy
No igen, és az idõbélyeg is másodpercre ugyanaz mindnél?

ZsZso
Lineárisabb, de nekem is a AA tetszett jobban.

Rapid81
1 hete, a közelgõ Summer Sale-re tekintettel elkezdtem a kártyáim kifarmolását. Még van hátra 10 játék, meg a piacon van 21 kártyám, amibõl az egyik fóliás és már van 6.2€-m. <#eplus2>

Szabi
TDU2-t amikor megvettem Steam-re is és beléptem a 3éves karakteremmel , kapásból kaptam vagy 15acsit egyszerre 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Fpocok
Szerintem a City a legjobb. Az AA túlságosan lineáris.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Rapid81
Az összes eddigi Batman közül az Asylum a legjobb. Azt már 3x toltam ki 100%-ra, míg a Citynek a fõszálát toltam ki csupán, az Origins-szel meg toltam 1 órát...

Nem mellékesen még megemlíteném, hogy az Asylum magyarítását én csináltam. <#awink>

Rapid81
Az, hogy az acsik egyszerre oldódnak fel, konkrétan semmit nem jelent. Számos olyan játék van Steamen, amiknek az acsijai akkor oldódnak fel, amikor kilépsz és mind egyszerre... Például Lifeless Planet.

Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
dehogynem, gyûlik a kredit.. az acsikat meg azért törlöm utána, hogy steambe ne legyen meg nekem amikor nem oldottam még fel magamtól, szeretem játék közbe feloldani õket, csak ha idõre kell 20gigás játékot letölteni majd 40órán át végigjátszani.. akkor inkább két kattintás.. és majd egyszer végigjátszom amikor nekem lesz hozzá kedvem és idõm.. az meg hogy addigra már playfire-on fel lett oldva az acsi meg pont nem érdekel, steam-en már az új idõvel jelzi majd amikor tényleg feloldottam 😄

de mint ahogy te is írtad, meglehetne kevésbé feltûnõen is oldani.. de amíg nem zavarja õket hogy így lehet csinálni, addig miért magamat szívassam.. így két kattintás és kész, max egy perc és még 1órát kb hagyom futni a "játékot" a háttérben 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Sir Quno Jedi
Az a baj ezzel az Etherlords 2-vel, hogy muszáj végigtolni, ha az ember elkezdi. Bazki, nem végigjátszottam megen...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Scooter
Nekem is van egy ilyen ismerõsöm. Úgy kezdi el játszani, hogy felteszi a trainert, mert azt mondja, hogy nem akar vele szenvedni és berakja a god mode-ot. Mondom neki, hogy abban mi a jó, hogy csalsz és végigszaladsz rajta? Erre azt mondja, hogy neki így jó. Nem akar meghalni. Ráhagytam. Én néha még Doom-okban megnéztem az örökéletet, de azóta se használok ilyeneket. Még akkor se ha valahol elakadok. Addig szevedek vele amíg meg nem csinálom <#miaz><#hehe>
Húzd ám! Nagyon jó, ahogy az AC is. Az Origins kimaradt. Nem csak, hogy a létezõ legjobb szuperhõsös játékok, hanem az utóbbi évek legjobb játékai közé tartozik mindkét rész.
Troger911
Köszi! Azt hiszem túl is tárgyaltuk 😊 Mentek wishlistre, az Asylumot lehet behúzom braziloktól!
Maak
Asylum
City
Origin
Origins Blackgate
Knight

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Köszi! Pont egyszerre írtunk!
Troger911
Elvileg ez a sorrend az új generációsokból?
Batman: Arkham Asylum
Batman: Arkham City
Batman: Arkham Origins