311803
-
jó gamer notik 300 körül vannak. -
120ért tudtok valami jó gamer notit? -
Az nem rossz. -
Mint a szélvész.
Főképp, ha 7200 RPM-es HDD-re/ről mentesz. SSD-m ugye nincs, de ugye egyértelműen az a jövő, így arról még gyorsabb.
Nekem eddig 15-20 perc volt a lementés. 50 GB-os partícióról beszélünk, ami nincs fullon.
Visszaállítás 10 perc körüli. SSD-ről vagy nagy pendrive-ról bekáp esetében a szélvész nem is lehet túlzás.
-
Kösz, elég gyors ez? -
Én Eszterekre, Katákra, és Andreákra bukom :) -
Én maradok a Julcsiknál ;) -
Sajnálom, Pistit tényleg kedvelem. Te tettél érte, hogy téged ne. -
-
Jövő év elején többet hallunk majd a Dementiumról -
HDD off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Acronis True Image-et használok. "Ezer éve". Kiváló alternatíva. 30 napos, teljes funkcionalitással működő verzió hivatalos forrásból. -
Van isten! -
Házigazda vagyok - muszáj rendet tartanom. Így is kapok hideget-meleget, ezért még csak az illúzióját sem akarom annak senkiben sem megerősíteni, hogy engedékeny vagyok a szabályokat illetően.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De vasszigor sincs. Lásd DarkSector, Shep vagy zorrobomber is nyugodtan tud ideírni még. Ja, DarkSector már nem. Esküszöm, nem miattam. Pistit én bírom-kedvelem. -
Akkor jó, kösz. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még mindig a Norton Ghost a legjobb rá! -
Winchester off.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vettem egy vinyót, szeretném megcsinálni ,hogy a jelenlegi rendszer partíciómat arra nyomjam rá úgyhogy továbbra is minden gond nélkül induljon és működjön a rendszer. Mi ajánlott manapság a partíció másoláshoz? Norton ghost? -
+gémsárra még akkor sem szívsen kattintanék személy szerint, ha kevesebb kattintás lenne
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.12.10. 13:29:49 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Rányomsz a linkre 1
Legörgetsz a videóhoz. 2
Ha nincs adblockod megnézed a reklámokat 3
Ott rányomsz a playre 4
Lenyitod a spoilert 1
Rányomsz a playre 2
Tisztább, szárazabb érzés. Nem érdekel mi vagy ki vagy, tőlem a gameszar alapító atyja is lehetsz.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.10. 11:56:38 -
"plusz kattintgatás"
Rányomsz a linkre 1
Ott rányomsz a playre 2
Lenyitod a spoilert 1
Rányomsz a playre 2
Lehet elszámoltam valamit mert nálam a 2=2
Fájni csak az fájhat az embernek ha egy olyan dolgot akarnak ráverni ami nem is ő és védekezni sem tud.
Én gyökér hülye paraszt vagyok egyszóval bullettproof.
Máshol azért még próbálkozhatsz.
-
Middle-Earth: Shadow of Mordor (worldwide steam) - £17.99
Illetve ha valakinek van Angliában dolgozó haverja/rokona:
Starcraft II: Heart of the Swarm (dobozos, kiszállítással) - £5.0
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.10. 10:47:11 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látom te sem érted. Nem a gémsztár miatt írtam, hanem amiatt, mert simán értelmetlen plusz kattintgatás. Ha beraksz egy saját gamestar cikket, annak van értelme mert lenne min röhögni legalább. Rákattintok, növelem a reklámbevételeiket, és ugyanazt a videót kapom amit ide is be lehetett volna simán rakni. Az csak mellékes hogy bár a cikkeik nagy része sima fordítás, de azért még így is jó lenne ha nem terjesztenénk a debilséget. Ugye szoktak itt azzal jönni emberek hogy sok read-only nép jár ide.
Btw, grebber miért nem tud lapozni, miért kell visszaírnia? Ja, hogy fáj hogy hülyének nézem, hát, igazán sajnálom. Nyugodtan írjátok hogy milyen szívtelen meg szemét, meg stb. vagyok, de a hülyeség attól még hülyeség marad. Én beraktam közvetlenül a videót, szívesen máskor is.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.10. 10:39:47 -
Én már rég örültem ennyire linknek, szerintem kivételesen nézhetnéd a szándékot és a mögöttes tartalmat és nem csak állni a szoksásos gémsztár az ördög mantrát. Elmondtad, hogy szerinted f*s, felírtuk, lapozzunk. -
Az indiegala egy bolt, a másik meg egy papír újság internetes utángondolása, amit fénykorában is csak a budin olvastam, ne keverd össze a kettőt. Vagy megéri hülyének tettetni magad csak hogy beszólhass(tényleg fizet a gamestar?)? :) -
indiegalan ingyen Afterfall Insanity EE.
Nem linkelem mert lehet félreértik hogy fizetnek lol
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.10. 04:43:02 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem lett kitiltva. Magát tiltotta ki. Összegyűlt a 20 büntetőpontja, ami automatikus kizárást eredményez (rendszer szinten). 3 büntipont hiányzott neki és egy szaftos személyeskedő hsz-el érdemelte ki. Már újra is regisztrált, ha akarja folytatja a társalgást. -
Dark vélemény!
Kb annyi értelme van a kitiltásának, mindha grebbert tolnánk ki a wrz nézetei miatt, magyarán tök felesleges...
Nah de mind1 aki akarja eléri így is :) -
kjhun #233531 OFF
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TPB Down
-
mester1987 #233530 Ő fizet, hogy írhat! -
Dömdödöm, milyen hozzáadott értéke van annak, hogy belinkeled az gamestar-os hírt, ahelyett, hogy beraknád a videót, és beírnád hogy PC iOS Android? -
Retro: Simcity 2000™ Special Edition Origin - FREE -
-
Neked mennyit fizetnek hogy ide jársz kommentelni? A hülyeségeket mellőzzük. -
Evoluti0N #233525 Tizenkét éve, amikor meglett a mostani gépem, akkor ez volt az első játék, amit játszottam rajta az öcséimmel. :) -
Gameszar helyett simán a bejelentő trailer(képekkel):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
(mennyit fizetnek?) -
Engem biztos :) Várom! -
Az életben az a jó, hogy néha tényleg megtörténik amire vár az ember! \o/ -
Hátha valakit érdekelhet:
Heroes of Might and Magic III HD Edition bejelentés - PC-re és mobilra is! -
Rony94 #233520 Én csak annyit tudtam hogy másabb mint a többi meg hogy Burnout Paradise-os stílusú, de azt nem hogy ennyire üres és jellegtelen az egész. -
Miért volt zsákbamacska neked? Én tisztában vagyok vele, hogy mit nyújt. Ezért is ér ennyit. -
Rony94 #233518 Én még azt a 2,5 eurót is megbántam érte. Abból a pénzből vehettem volna egy igényes indie játékot. :(