Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Gazdálkodjatok, vezessetek reptere, vágjatok fát, vontassatok 1$-ért!
MerlinW
Az 1 hónapot várd ki, mert Hongkong-ból repül ide a cucc, valszeg csak azután teszik fel a gépre, ha összejön egy bizonyos mennyiség.

[merlinw.org]

Tudja valaki hogy ezt hogyan tudnám Xbox 360 kontrollerrel irányítani? Pont nem támogatja a játék. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Fpocok
Akkor ha a héten sem jön, mehetek asztalt verni?

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Jaja, postaládás móka.

[merlinw.org]

Fpocok
Most már nekem is megérkezhetne. Május 19-én rendeltem.
Posta vitte neked?

Ezt, inkább kihagyom. Kell a halálnak ilyen játék a fiókra. A PvZ, az jobban bejön.
wesker24
A fenébe elfelejtettem lejjebb venni a kép méretét na mindegy ! 😄
wesker24
Giga OFF Sorry Imyke ! <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De nekem is megjött az egyik egérpadom és mindössze 10 napot kellett csak várnom.
tomsolo
remélem adózol utána! <#ejnye1>

😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MerlinW
Pedig nagyon jó kis relax játék, ajánlom

[merlinw.org]

Szabi
ez még ingyen se kell 😄

este 1-2 óra körül feloldottam 2 acsit a Dishonored-hez a játékban, playfire még nem látja.. délután 2 körül feloldottam SAM-el egy csomó acsit és azokat már frissítette is 6 elõtt.. -.-

"Nulla tenaci invia est via"

<#eljen><#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tomsolo
Jó akkor már van neki. 😊

Reincarnation kell neki, mert az az all in one kiadás.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tomsolo
Na jó de az kell neki vagy a másik?

Bundlestars vendetta bundle-be benne van.

Botond
220k bruttó asszem az átlagfizu, szóval annak a felétõl elég messze van.
tomsolo
Imi: te kerested a Disciples III: Reincarnationt?

tomsolo
Engem jelenleg egy ilyen érdekel vagy ez.

Vmi bundle-ba betehetnék, bírom az ilyeneket.

Emlékeztek régen arra játékra Snap vagy mivolt a neve ahol ilyen rablásokat kellett megtervezni? Baromira bírtam azt is.

Úristen francia zászló guillotin-os AC szobor...<#guluszem1>

Totti5
Nehéz... elõzõ 2 AC szobros megvan és nagyon tetszenek, ahogy ez is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Az a baj, hogy ami engem érdekelne a STEAM sumér szélen, az jó esetben kap 75%-ot, és még úgy is magasan a rendelkezésemre álló pénzösszeg felett lesz az ára.
S akkor ez csak egy játék 😊

A Hörcsögöm idén nyáron nem lesz jóllakatva. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Egy teljesen átlagos magyar ember fizetésének negyede - ha nem fele...
//Én most nem számítok, mert nekem 200%-a 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Weeklong deal akciók június 19-ig tartanak (ez bizony summer sale lesz emberek!)

tomsolo
Assassin’s Creed® Unity - Guillotine Collector's Case : 139 EUR
FAR CRY 4 - KYRAT EDITION : 89 EUR

Szép.

Scooter
IMYke2.0.0.0
EA Origin "On The House" (azaz: INGYENES): "Peggle"

IMYke2.0.0.0
Hát ez tényleg egy vicc.

Így van. Ez csak egy megerõsítés.

zorrobomber
A steam sale hetében nem is szokott lenni weeklong deals tudtommal.

Fpocok
Nemsemmi weeklong deals.

Troger911
Ha valaki lemaradt volna róla:
ÆRENA: Clash of Champions Exclusive Bombshell DLC

PQ046-VCR09-4GXX2
Dzsini
Erre akartam utalni, hogy ne mondja azt más óvatosságára, hogy "hülyeség" - fõleg úgy, hogy õ nem használja, nem is ismeri.

Nem nehéz más lándzsájával verni a bozótot, de nem szép dolog...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez kicsit olyan, mintha azt magyaráznád, hogy mit ártassz te a Valve-nak, ha VPN-el aktiválsz játékokat, vagy ezen keresztül veszed meg magadnak. Aztán mégis bannolhatnak érte, hiába vagy becsületes fizetõ és kicsit ügyeskedõ vásárló.

Most józan paraszti ésszel magyaráztad el, de ettõl még a Valve-nak lehet más álláspontja. Sok lóvém van nekem ahhoz a fiókomban, hogy kockáztassam aprópénzért.

grebber
Nem ismerem ezt a SAM akármit nem is érdekel.De ha steam-en acsit csalsz az a Valve-t hol érdekli? Kit károsítasz vele? Max magadat mert elhiteted magaddal mekkora RAJ vagy neked megvan összes acsi.
Azt hogy kártyát farmolni hogy segít azt nem tudom ,de gondolom az ezek által szerzett ingyen GMG pénzbõl.

Ez kb olyan mint az amazonos ,meg nuuvemes csalós vásárlás. Ha valóban az lenne amik a "szerzõdésbe" le vannak írva akkor alapból nem is engedhetne minket vásárolni. De engedik ,mert nem büdös a pénzünk ....egyelõre.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Légy szíves gyere fel STEAM-re, hogy átvehesd tõlem a nyereményedet 😊

Fpocok
A program készítõje sem mer vállalni (konkrétan leszarja), akkor õ hogy tehetné.

Dzsini
Teljesen 100% biztos vagy benne, hogy a Steam elõfizetõi szerzõdés egyetlen pontját se szeged meg vele? Garanciát mersz rá vállalni másoknak?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Steam részérõl gondoltam a Bann-t. Achi csalás és kártyafarmolás segédprogrammal miatt.

grebber
Ez jó nagy hülyeség max azokat a játékokat tüntetnék el amit onnan szerzet.
Meg max bannolnák gmg-rõl. De hát oda meg bármikor visszaregel.

Next PC upgrade: 2022

Én azért fosnék hogy a SAM miatt a 400 játékos accountomat bannolnák. Ezért nem merem használni a cuccot.

Troger911
Ilyen terén még a Walking Dead tetszett. Még az epizódok is össze voltak kötve.
ZsZso
Hûha! Nagy találat!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Hát, igen. Nagyon tetszett, de minden út ugyanoda vezet és a befejezés is csak a vége elõtt dõl el, az elõtte levõ döntések nem számítanak. Ezt javították ki a Heavy Rainben, ahol már tényleg számítanak végig a döntések és huszonvalahány(!) befejezés van, majd jött a Beyond, amiben megint visszamentek a Fahrenheitos szintre.
IMYke2.0.0.0
Köszi a tanácsot, remélem, nem fogom elfelejteni a játék telepíthetõségéig 😊

Shep
Amúgy elvileg már javítva van a hiba.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Elsõ utad a My Alibi bárba vezessen ,hogy megnézd bugos-e neked, hogy ha esetleg lezuhannál akkor ne a játék közepénél járj úgy 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Egy ponton elakadtam és sosem folytattam tovább. Azt hiszem itt lesz az ideje. Köszi!

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/