Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Arkham Asylum -> Arkham City -> Arkham Origins. Illetve sztori szerint NEM, de a kütyük és játékmenet fejlõdése így halad, ez a sorrend.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Troger911
Pótolni fogom! Hogy jönnek sorba? Bár azt hiszem rá is keresek!
tomsolo
Ennek így nem sok értelme van - de mint írtam a ph-n is gmg jelenleg nagy ívbe szarik a SAM-re és tesznek rá ki hogy szerez mit.

Minden acsihoz feloldásához tartozik egy idõbélyeg is, amikor egyszerre aktiválsz többet akkor szépen látszik - a playfire sync-en és track-en is - mikor érted el. Ezt onnan tudom, hogy egy direkt lejárt rewardos - Type Rider - játékon szépen ki is próbáltam.

Ahhoz, hogy ez hihetõ(bb) legyen óraszám kellene futkorásztatni a programot és bizonyos idõközönként SAM-mal aktiváltatni egy-egy acsit. Lehet persze ezt is automatizáltatni - pl. Autohotkey script - de akkor is csak idõ elbaszás és meló a vége ilyenkor meg mindig felmerül bennem, hogy lehetne értelmesebb dolgot is csinálni helyette (pl. pénzt keresni.) De jelenleg nem érdekli õket ez, inkább azzal szopatják a népet hogy nem mindenre lehet felhasználni a creditet (ugye most már kuponnal nem is lehet).

A másik kérdés persze az, hogy érdemes-e szentfazekat játszani és nemes igéket hirdetni nagy mellénnyel. Ezt a kérdéskört a TDU2 topikjaiban már olyan sokszor lefutottuk - itt is meg az officialon is - hogy még számot se tudok rá mondani. Szerintem minden megengedhetõ ami mások játékélményét nem befolyásolja a két véglet pedig - önjelölt szentek és gátlástalan csíterek - nem igazán egészséges. Egymással veszekedni meg azért is felesleges mert a SAM használatát 2 kattintással tiltani tudnák steamen, de olyan ívben szarnak rá (õk is) hogy csak a vakok nem veszik észre. Biztos nehéz azt a két feltételt begépelni a szerverekre.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
Pedig az utóbbi évek egyik legjobb franchise-ja. Kezdd el bepótolni õket.

Dzsini
Ha szereted a valamelyest nyitott világú, jól összerakott, egy rész platformer egy rész lopakodós két rész verekedõs játékokat, és egyáltalán a Batmanes univerzumot, akkor jól fogsz velük szórakozni.
Jó Batman történetek, ügyes rendezés, mellékszálak, ezer tennivaló ha épp nincs kedved a fõsztorival foglalkozni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Eddig az összes Batman kimaradt. Utoljára C64-en nyomtam.
Törölt felhasználó
Tegnapi Bioware pontos témához megjött most az infó!

2800HUF-ért lehet õket venni, most szállítás alatt vannak és kiküldik digitálisan is ha az a vágyad. Szóval egész jó alternatíva, ha Tesco-ban, Hardver aprón nem talál az ember olcsóbbat 😊
ZsZso
Bocs, a kutatásaim azt mutatják, hogy karácsonykor is 10 USD volt (bár azzal 5 USDs kupont is kaptál, de akkor is 10 USD kellett értük fizetni)

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

genndy
A GOTY tényleg csak a plusz mapok miatt az, de nincs is másmilyen, máshonnan is GOTYt kapnál (vagy aktiválásnál változna azzá, mindegy).
Vedd csak meg, rohadt jó 3rd-verekedõs játék, és a Batman-szál is nagyon jó erõs benne.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

ZsZso
Igen, mindenképpen, DE ha még az Arkham City sincs meg és tudsz várni, akkor lehet érdemesebb egy Amazonos 'szél' alatt megvenni õket. Gyakran szokták csomagba tenni õket és hugyé-fosé adják (talán egy ezres volt karácsonykor a kettõ).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Sirch
Igen, a legjobb akciójátékok egyike, ami valaha készült.

Fpocok
Csak értéktelen challange mapok vannak benne. Persze az ár így is jó, de igazából semmivel sem több, mint egy sima arkham asylum.

Hadd ne mondjam. Az egyik kollégám úgy játszik minden játékot, hogy rögtön felrak rá valami trainert és végig csítel. Nem arról van szó, hogy valahol elakad és elege lesz és "átcsíteli" azt a részt (mondjuk én ilyent se szoktam csinálni), hanem rögtön csítekkel játszik. Mit lehet ebben élvezni, nem tudom.
Troger911
Kérdés! A Batman Arkham Asylum GOTY-ba érdemes idõt és pénzt fektetni? Most 760 Ft a braziloknál.
Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"

ZsZso
Franc, tényleg! Én meg trénerrel toltam végig az Alan Wake -t. (a sztori érdekelt, de a fejem nem bírta volna a stresszt amit okozott volna a játék)

zorrobomber
<#szomoru2>

Szabi
elindítom a játékot, benyomom a 3 acsit majd még 1-2 órán át megy a "játék" , miután kifizeti törlöm az acsikat steambõl és majd ha egyszer végigjátszom akkor feloldom õket rendesen is 😄

eleinte végigszenvedtem az acsikat, majd miután megszereztem õket gyakran nem szinkronizálta be õket.. aztán megcsináltam néhányat sam-el és azokat 12órán belül ki is fizeti.. na itt untam meg a feloldást.. 😄

lehet nyugodtan jelentgetni ha valaki attól érzi jobban magát, listára írni, leszrom.. amúgy is nevetséges árak vannak GMG-n.. ha ez nem lenne már rég nem járnék a GMG-re se.. így viszont jelenleg is van több mint 10ezer ft-nyi kreditem.. 😄

arty
én rajtavagyok?

(tegnap elfutottam az ellenfelek mellett Halo4-ben és átugrottam a köv pályára harc nélkül! <#idiota> )

Forza.

ZsZso
Úgy tudom, hogy a PlayFire nem szívleli a SAM használatát. Ha ügyesen csinálod, akkor nem tudják észrevenni (hiszen nincs rá eszközük), de ha egy percben 20 achit bebillentessz, vagy totál logikátlanul csinálod (pl. a szerezz 15 X-et nincs meg, de a szerezz 200 X -et megvan), akkor kizárhatnak.

Én még nem éltem ezzel a PlayFire miatt, viszont már én is használtam régen SAMet, mert valami bug miatt a rohadék játék nem adta meg az achit én meg csakazért sem csináltam meg mégegyszer (akkor még a fasorban se volt a PlayFire).

Szóval csak óvatosan.

Sir Quno Jedi
Mivel ez egyértelmûen pr bullshit, az alant felvázolt fizikai tények miatt, így épeszû ember akkor is és most is tudja, hogy ez csak marketing rizsa. Ki a tököm akar sityakban tetris-ezni, ha ez csak ahhoz elég. DE ha beindul esetleg mégis valami ezzel és terjednek a sityakok, akkor késõbb elég erõs hw-t tudnak majd alá tolni (1x a jövõben talán... senem). Igaz az arány akkor is megmarad, de talán már értékelhetõ produktumokat lehet megtekinteni és nem szánalomhegyeket fosnak eléd.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

benőmenő
De érted. Ilyeneket nyilatkoznak, hogy kezdettõl fogva számításba vették a VR-t a ps4-nél, ugyan akkor a vak is látja rémesen gyenge hozzá a vas.
Sir Quno Jedi
Mer a fizikát és a tényeket nem lehet meghágni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hápedig két kijelzõre kétszer annyi pova is elmehet, plusz a 4x-es FPS (30x4=120), az újabb szorzó, így könnyen kijöhet, hogy 8x akkora teljesítmény kell ugyanannak a programnak a futtatásához. ERGÓ mindig is sokkal RANDÁBBAK lesznek ezek szemcsiben, mint anélkül, már ha egyáltalán tolnak bele elég látványelemet, ami kihasználja a szemüveg nélküli mód által nyújtott többlet teljesítményt.

benőmenő
Mégis mit mondana. A cuccának MINIMUM 100, vagy 120 fps kell, hogy ne instant hányószimulátor legyen 😄
Egyébként meglepett, hogy a Sony már csinálja a saját VR cuccát. E3-on volt valami direkt Occulusra és Project Morpheusra készített kalandjáték és ilyen full low poly recefeszt volt, ahogy ps4-en demózták.
The Assembly, avagy 2003 fílin. So real!
Egyszerûen hihetetlen, hogy a lassan egy évtizede szabvány, és mára legelterjedtebb kijelzõszabványnak megfelelõ játékot nagyítóval kell keresni konzolon, nagy része indie.
Fpocok
genndy
Egyelõre nem, soha nem hallottam/olvastam panaszt emiatt. PlayFire elvileg figyeli, de ez is elég bizonytalan, nem nagyon tudom elképzelni hogy hogyan látná a különbséget. Esetleg az egy játékból egyszerre megszerzett 82 achi azért feltûnõ lehet.

Fpocok: miért, te ennyire pontosan tudod hogy milyen algoritmussal mûködik a program, és mibõl állapítható meg hogy honnan van az achi? <#rolleyes>

Fpocok
Visszanézve egyértelmûen megállapítható. Remélem egyszer kegyetlenül lecsap a banhammer és bannolják a csalók accountját.

Troger911
Egyébként ezt se a steam se a playfire nem bûnteti? Ha bele gondolok, hogy mennyit szívtam a Rushbros achikkal...
Troger911
Szintén! 😊
Törölt felhasználó
Hallod 4-5-tel még egyiptomi kincseket vagy maja ereklyéket is el lehetne rejteni 😊 Sose fejtenék meg kalandvágyók 😊
tomsolo
Mindegyik könnyû pedig. 😊

(Remélem az kiderült a 4-s cetlijébõl mekkora kamugép vagyok 😄)

//Annyit elmondanék a védelmembe hogy ha megnézitek a feladatokat - ott link a nevükben - szinte mindegyiket telenyomtam segítséggel a végére. Pl. Rapid sérelmezte a 3-st hát szinte minden le volt írva mit kell csinálni.

davidka003
Kurva nehéz lett a végére szvsz. 😄
Respect a megfejtõnek.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Törölt felhasználó
Felraktam végre a kormányt, mert ugyebár itthon vagyok szabin 😊 Mármint nem rajtad 😛
A lényeg hogy SRS felraktam erre a gépre is, de már törlöm is a laposról, mert kormánnyal nagyon jópofa. Nem mondom, hogy jó az irányítás vagy realisztikus, mert még ARCAD-nak is szörnyû, de élvezhetõ, meg élvezetes 😄
Törölt felhasználó
Mi ez a SAM pontosan?
Törölt felhasználó
bazki, ez durva.. 4-5-öt sose fejtettem volna meg...
Fpocok

Moby
Magyarán szarrácsaltam a játékot. És még így sem nyertem.
Ami csak annyit jelent, hogy a nyertes nálam is többet/jobban csalt!<#idiota>
Listára vele! <#nezze>

Adversus solem ne loquitor

Moby
És ez még nem minden! A második feladat nulladik percében a google-be beírtam a "sudoku solver" szavakat, majd nyomtam egy entert...<#ticking><#bdead>

Na EZ tênyleg szomorú 😊

Fpocok
Bazz... ezek a franciák úgy látom, hogy a nõi csapatukat hozták el: minden kis szartól elfekszenek.

tomsolo
Jó hát Fpocok most biztos felírt a listájára, még ha nem is nyertél.
Nagyon szomorú ez...

😄

Moby
A baj még nem volt benne, de az egyértelmû volt belõle, hogy a kód a számsorban van, innen meg az, hogy ascii. Ennek csupán annyi haszna volt, hogy miután láttam a képet, a rossz megoldásaimat nem kellett végigpörgetni, mert amint olyan párt dobott, ami kilógott az 48-90 tartományból, már tudtam, hogy gáz van 😊

genndy
Egyébként meg nem írtam hogy nem csalás. Azt írtam "valakinek még belefér".

Szabi
írogasd csak a listáidat én meg addig vásárolgatom az ingyen játékaimat.. 😄

genndy
Akkor azonnal írd fel Fpockot! AZONNAL! Csupa nagy betûvel. Irgum-burgum.
<#eplus2>

Shep
Hát akik nagyon ráérnek, ilyen értelmetlen dolgokkal foglalkoznak 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Van egy másik listám is azokról, akik azokról készítenek listát akik vezetnek másokról listát és akik szerint ez nagyon szomorú 😊

[merlinw.org]

MerlinW
Vezetek egy listát azokról akiket még nem kaptam csaláson. Üres a papírlap😊

[merlinw.org]

tomsolo
persze, de semmit sem ért mivel az ötös feladathoz tartozó rendes képet csak ma raktam fel 😊

tomsolo
Én egy másik listát vezetek arról, hogy kik vezetnek másokról listát. Ez is nagyon szomorú.