Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Minden acsihoz feloldásához tartozik egy idõbélyeg is, amikor egyszerre aktiválsz többet akkor szépen látszik - a playfire sync-en és track-en is - mikor érted el. Ezt onnan tudom, hogy egy direkt lejárt rewardos - Type Rider - játékon szépen ki is próbáltam.
Ahhoz, hogy ez hihetõ(bb) legyen óraszám kellene futkorásztatni a programot és bizonyos idõközönként SAM-mal aktiváltatni egy-egy acsit. Lehet persze ezt is automatizáltatni - pl. Autohotkey script - de akkor is csak idõ elbaszás és meló a vége ilyenkor meg mindig felmerül bennem, hogy lehetne értelmesebb dolgot is csinálni helyette (pl. pénzt keresni.) De jelenleg nem érdekli õket ez, inkább azzal szopatják a népet hogy nem mindenre lehet felhasználni a creditet (ugye most már kuponnal nem is lehet).
A másik kérdés persze az, hogy érdemes-e szentfazekat játszani és nemes igéket hirdetni nagy mellénnyel. Ezt a kérdéskört a TDU2 topikjaiban már olyan sokszor lefutottuk - itt is meg az officialon is - hogy még számot se tudok rá mondani. Szerintem minden megengedhetõ ami mások játékélményét nem befolyásolja a két véglet pedig - önjelölt szentek és gátlástalan csíterek - nem igazán egészséges. Egymással veszekedni meg azért is felesleges mert a SAM használatát 2 kattintással tiltani tudnák steamen, de olyan ívben szarnak rá (õk is) hogy csak a vakok nem veszik észre. Biztos nehéz azt a két feltételt begépelni a szerverekre.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Jó Batman történetek, ügyes rendezés, mellékszálak, ezer tennivaló ha épp nincs kedved a fõsztorival foglalkozni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2800HUF-ért lehet õket venni, most szállítás alatt vannak és kiküldik digitálisan is ha az a vágyad. Szóval egész jó alternatíva, ha Tesco-ban, Hardver aprón nem talál az ember olcsóbbat 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Vedd csak meg, rohadt jó 3rd-verekedõs játék, és a Batman-szál is nagyon jó erõs benne.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
eleinte végigszenvedtem az acsikat, majd miután megszereztem õket gyakran nem szinkronizálta be õket.. aztán megcsináltam néhányat sam-el és azokat 12órán belül ki is fizeti.. na itt untam meg a feloldást.. 😄
lehet nyugodtan jelentgetni ha valaki attól érzi jobban magát, listára írni, leszrom.. amúgy is nevetséges árak vannak GMG-n.. ha ez nem lenne már rég nem járnék a GMG-re se.. így viszont jelenleg is van több mint 10ezer ft-nyi kreditem.. 😄
"Nulla tenaci invia est via"
(tegnap elfutottam az ellenfelek mellett Halo4-ben és átugrottam a köv pályára harc nélkül! <#idiota>#idiota> )
Forza.
Én még nem éltem ezzel a PlayFire miatt, viszont már én is használtam régen SAMet, mert valami bug miatt a rohadék játék nem adta meg az achit én meg csakazért sem csináltam meg mégegyszer (akkor még a fasorban se volt a PlayFire).
Szóval csak óvatosan.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Egyébként meglepett, hogy a Sony már csinálja a saját VR cuccát. E3-on volt valami direkt Occulusra és Project Morpheusra készített kalandjáték és ilyen full low poly recefeszt volt, ahogy ps4-en demózták.
The Assembly, avagy 2003 fílin. So real!
Egyszerûen hihetetlen, hogy a lassan egy évtizede szabvány, és mára legelterjedtebb kijelzõszabványnak megfelelõ játékot nagyítóval kell keresni konzolon, nagy része indie.
Fpocok: miért, te ennyire pontosan tudod hogy milyen algoritmussal mûködik a program, és mibõl állapítható meg hogy honnan van az achi? <#rolleyes>#rolleyes>
(Remélem az kiderült a 4-s cetlijébõl mekkora kamugép vagyok 😄)
//Annyit elmondanék a védelmembe hogy ha megnézitek a feladatokat - ott link a nevükben - szinte mindegyiket telenyomtam segítséggel a végére. Pl. Rapid sérelmezte a 3-st hát szinte minden le volt írva mit kell csinálni.
Respect a megfejtõnek.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A lényeg hogy SRS felraktam erre a gépre is, de már törlöm is a laposról, mert kormánnyal nagyon jópofa. Nem mondom, hogy jó az irányítás vagy realisztikus, mert még ARCAD-nak is szörnyû, de élvezhetõ, meg élvezetes 😄
Ami csak annyit jelent, hogy a nyertes nálam is többet/jobban csalt!<#idiota>#idiota>
Listára vele! <#nezze>#nezze>
Adversus solem ne loquitor
Na EZ tênyleg szomorú 😊
Nagyon szomorú ez...
😄
"Nulla tenaci invia est via"
<#eplus2>#eplus2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]