Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Most jött ki a rise of nations feljavított változata, annál jobb rts nem kell. 😊
Scooter
Ez a szomorú ebben: "igaz napjainkban már kevés játékost mozgat meg ez a mûfaj"
Sajnos egyre kevesebb RTS készül. Minden hol az agyatlan FPS-ek a menõk, ahol szinte gondolkodni se kell. Én a mai napig egy falat kenyérként értékelek minden, valaminél jobb stratégiát.
ZsZso
Jaja ... b*sszák meg. És akkor még finom voltam.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Rapid81
WD-ben bekapcsolhatóak az E3-as effektek. 😊 Csináltak rá modot.

Videjó.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Ne is mond 8-9 óra alatt mentem végig a Dead Space 1-en, de két hét alatt 😊
Nem szoktam nagyon ilyen blogot olvasni, de ez most felkeltette az érdeklõdésem: Meridian: New World
ZsZso
Hát pedig egyre kevésbé megy vicc számba, sõt ... az ismerettségi körünkben lassan mi vagyunk a 'barmok', hogy 1 éves kor elõtt még nem látta a nagyobb meséket a csajszi.

És hogy Imy ne gyilkoljon meg, az általam keltett flém miatt, egy kis ON tartalom is:

Swordsman Closed Béta kulcsok az AlienWare -tõl. De nekünk ilyenre nincs idõnk 😄.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Maak
Nalam konkretan leszarjak a tv-t...komolyan annyira hidegen hagyja oket hogy felemetes, egy-egy reklamzenere felkapjak a fejuket es tanciznak ra egy sort, de ez a max.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Gondoltam, viccnek is szántam a dolgot! Nálunk most nyárra tv leszoktatás megy. Max. 1 mese este, aztán apa mesél.
wantonly
Kezdem késõn érõnek érezni magam, hogy ennyi apuka van már itt. 😊
ZsZso
ÁÁ nem kell mondani. Lehet ebbõl a fél mondatból úgy tûntem mintha számitógép elé szeretném ültetni minél hamarabb a gyereket, de épp az ellentetje vagyok. Komoly szabályozások mellett persze lehet, de nem támogatom a TV és gép elõtti zombulást. A hajam tépem mikor az ismerettségi körömben azt hallom, hogy 4 hónapos gyereknek már van kedvenc TV mûsora. Mi lányunk most 9 hónapos, de TV -t 2 éves korig tuti nem fog nézni, aztán is csak óvatosan. A TV/monitor remek bébiszitter tud lenni, de nem élünk vele.

Dzsini
Duploból hamarabb lesz "nem-étel" kategóriájú játék 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Alig várom, h. a lányom abba a korba érjen, h. a LEGO-t ne ételnek nézze, hanem rendeltetésszerûen használja. Még gyerekkoromból maradt 6 doboznyi, neki szánom.

Amúgy ha be van kapcsolva a gép, nem lehet odaülni anélkül, hogy ne akarna ölbe kéredzkedni, hogy püfölhesse a billentyûzetet és nyüstölje az egeret 😊
Ezért inkább csak este gépezek otthon, amikor már alszik.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Dzsini
Én még 25-re kaptam egy Silver Championt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Botond
Én a 27. szülinapomra duplo lovagot kaptam fekete sárkánnyal. El is felejtettem, de mekkora öröm volt, amikor megtaláltam a pincében a többi lego között, és a gyerekkel játszhattunk. 😄
Rapid81
Egy Technik Legóval én is el tudnék szórakozni, így, lassan 33 éves fejjel. 😊 Valami jóféle helikopter vagy bigfoot. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Nuuvem Max Payne 3 4-es pack 900ft/db akit érdekel és akinek még nincs meg!

Next PC upgrade: 2022

Törölt felhasználó
Finom motoros képességek jól jönnek a hétköznapokba. Arról nem is beszélve, hogy minden mozgástípust egyre könnyebben tanulsz meg minél több tudásod van. Pld én már annyi sportot kipróbáltam és csináltam, hogy egy újabb elsajátítása rendkívül kevés idõt vesz igénybe nekem. Szóval megéri olyan dolgokat is tanulni, amiket azt hiszed sose fogsz használni.
Én tavaly 27 éves születésnapomra megint kaptam valakitõl technik legót 😊
Rapid81
Pont ezért nem lesz rendes térlátása, finommotoros képességei, természetismerete, de lesz helyette asztmája, allergiája , ésatöbbi, mert a gép elõtt rohad és napot is csak monitoron lát... Én a fiamra szó szerint rá szoktam parancsolni, hogy menjen ki az udvarra, mert nyáron is bent rohadna a gép elõtt, ha hagynám...

Sir Quno Jedi
Evvan, szépújvilág. A szénbányászat sem örömmámor és kéjhömpöly, akárcsak montiorok elõtt megöregedni... Dehá... evvan...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
1xûb gépelni tanítani, van rá tanfolyás. Én is legón nõttem fel, de mai gyerekek bealszanak rajta. Ellenben a tabletjükrõl nem tudod levakarni õket.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Rapid81
Meg ideg és izomgyenge, meg gerincferdüléses és depresszív, meg antiszociális, stb, stb...

Troger911
Mi nagy Lego-sok vagyunk. Kicsi Duplozik, nagy Lego City vonalon mozog, apa (én) meg Technik-ezik 😊 A Lego Movie-t vértam szinkronosan, végre meg is van. Este mozizunk 😊
Rapid81
Engem a Minecrafttal a világból ki lehetne üldözni... Isten mentsen meg attól a játéktól.

Dzsini
Mondjuk a finommotoros képesség kell ahhoz, hogy ne villámszerûen (néha lecsap) gépeljen, hanem tudja mind a 10 ujját használni.

Sir Quno Jedi
Saztán az minek neki. Az életét monitorok elõtt fogja tölteni. Ma már gyakorlatilag nincs kvalifikált meló ami nem gépek elõtt folyik. Ha az egeret tudja fogni és még látja a monitort, meg tud gépelni, akkor sikeres lehet.

Dzsini
Érdemes megnézni a Lego Movie-t, szerintem igen komoly mondanivaló van mögötte, szülõk részére is.

Unokaöcséim nem tudtak beleunni a legozásba, még én sem, pedig bõven harminc fölött vagyok.

Troger911
Én próbáltam, de egy idõ után megunják 😊 Egyébként nagyon kell vigyázni, mert a tv is komoly függõséget tud okozni...
ZsZso
Pedig úgy terveztem, hogy reggel 6kor felkeltem, odateszem a gép elé majd este 9-10 felé elveszem onnan, letörlöm a száján kicsorgó nyálat és egy gyors fürdõkádba mártás után lefektetem.

Törölt felhasználó
Gyerkõcnek a rendes legót mutasd meg, hogy a motorikus képességei is fejlõdjenek ne csak az agya... 😉
Szabi
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
végre frissült a playfire, három játékból szedtem ki az acsikat amiknek egyszerre járt le az ideje, elõször a játékkal játszva feloldottam 2 acsit, na azért nem kaptam egy penny-t se... de amit utána SAM-el becsaltam szinte azonnal szinkronizálta is, majd hamar ki is fizette.. ki érti ezt..

"Nulla tenaci invia est via"

ZsZso
Én nagyon sok órát öltem bele feleségemmel a Minecraftba még régen. Mintha LEGOzna az ember és rohangászhatna a készitményében. Nem egy adrenalinfröccs, de én nem is vágyok olyasmire. VR szemüveggel még izgalmasabb lehet 😊. Most már erre nincs idõ, de szerintem még a gyerkõcnek is meg fogom mutatni, ha elég nagy lesz hozzá (4 +/-1 év) 😊.

IMYke2.0.0.0
Euro Truck Simulator 2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Ammegmi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Szabi
off: ETS2 Multihoz tegnap jött egy frissítés amitõl sokkal hangulatosabb lett és hamarosan jön játékfrissítés ami sok új hasznos funkciót hoz és lesz új ingyenes térképbövités is 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
S a kód is mûködik. Köszönöm!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Itt is nagyon szépen köszönöm az ajándékot. <#worship>

//Ég a pofikám, hogy elfogadom az ilyeneket, de a Hörcsög mindig gyõz. Gyenge vagyok 😊(

zorrobomber
Bár mondjuk ha feláldoznám az SS-re félretett pár ft-ot... 😊

zorrobomber
Hát, egyetlen szerencséje a pénztárcámnak, hogy üres 😊 Ha nem lenne az akkor venném innen.

Troger911
Még régen a Screamer 4x4-et imádtam. A Spintires nálam is wishlistes 😊 Talán valami csoda folytán lesz ss alatt olcsón, mert most kicsit drága nekem.
grebber
A legelsõ is egy rakás szarkupac hát még a klónok. Ingyen se bottal se semmivel se <#levele>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Hulladékok 1 dollárért, vagy teljes áron egy jó játék? Ha utóbbi jobban érdekel akkor Spintires. Minimum az érdekes szót megérdemli a kamerakezelés(de inkább azt mondanám hogy trágya), de azon kívül semmi gond nincs vele. Akit kicsit is érdekelnek a hasonló játékok az tegyen egy próbát vele(láttam fent van pár wishlisten).

Nem kell vele játszani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Igen zavar. Már a látvány is zavar...

Nyilván mert van rá igény. Topikban is megosztó jelenség, de amíg zabálja a nép, addig lesznek is belõle klónok.

Csak azt nem értem téged ez miért is zavar. Nincs elég játék?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
Nem ezzel van a baj. Az a baj, hogy ez már a 36546435 ilyen minecraft klón.

Törölt felhasználó
Szimulálom én eleget, hogy dolgozok. Nem hogy fizessek azért, hogy szimulálhassam hogy dolgozok 😊
hogy
Törölt felhasználó
Ez a Mincraft: Day Z?
Most komolyan mit vársz egy ingyenes játéktól?

Fpocok
Jajj ezek a játékok.
Szegény Unity motor, mi lett veled?

shaddam
Xpadderral kell hozzá gányolni szerintem

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete