Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nincs bajom a nõi írókkal, de Jane Jensen vagy Roberta Williams nem éppen nõi fõhõsök garmadájával operál.
Én viszont éppen nõ által írt jó "nõi sztorit" nem láttam. Amit a Tomb Raiderbõl láttam, az nem gyõzött meg, de nem releváns, a Mirror's Edge-é sem jött be (ugyanaz az író), bár a játékért rajongom, a téma pedig bejövõs.
...
késõbb..
Jó, ez most 4 ellenpélda, de tudnál hozni 10 -et is? Azt kétlem! 😊
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Játékiparban nem láttam még példát arra, hogy egy faszi jó nõi sztorit írt volna. Az irdalom más tészta.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Tolsztoj Anna Kareninája vagy Flaubert Bovarynéja is szemétre való!
A játékokra terelve a szót pedig a The Longest Journey-t és a Syberiát is férfiak írták. Fúj!
Camilla Luddington-nak pedig fantasztikus hangja van - amúgy én is lõttem pár száz képet a játékból. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én a Legendtõl követem a szériát (az nem ér, amikor nagybátyámékat néztem 3 évesen, ahogy játszanak ps1-en a "cicis nénis" játékkal), és azokban is kellett lövöldözni, de inkább a puzzleökön és a platformingon volt a hangsúly. Meg persze kevesebb humanoidot kellett kilyuggatni, inkább állatok voltak az ellenfelek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
U.i.: Elég kemény a csaj, nem keményednek a bimbói a havazásban sem, vagy a durva melltartó miatt nem látszik 😊
Így azért nem olyan nagy élmény
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
...14 éve jelent meg a játék, de még mindig sokan játszanak vele, és nem értem, miért nem lehet ezt megcsinálni hozzá...
Érdekes módon, az a Baldur's Gate-ekhez készített widescreen moddal fut a játék, amúgy.
Most olvastam egy angol nyelvû fórumon, hogy a Battle.net
...na most egy jó kövér whaddafakkal zárom...
Szép volt tõlük, hogy 3 évvel ezelõtt még kiadták az 1.13-as javítást
//Ellenben, tervben van egy 16.(?, lehet, hogy többedik) végigjátszás 😊
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ugyebár Kickstarteren bezsebeltek sok milliót, majd a Kickstarteres árra hivatkozva 120€-ért felkerült Steamre. A magyarázat ugye az volt, hogy aki ennyiért vette Kickstarteren, azzal ne legyen kicseszve. Aztán persze kiderült, hogy az oroszoknak "csak" 40$ a játék... Szóval...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Nem baj, legalább tovább érlelõdik bennem a gondolat, hogy megveszem a Spintires-t.
Fõleg a Planetary nem is futna a gépemen, normálisan.
Persze, megnyerni is jó <#vigyor2>#vigyor2>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Planetary Annihilation - 20.49 euro
Van persze random map is, ahol lehet fejlesztési verseny, ffa, 2v2, 3v3, foglalj el minél több részt a mapból (a városoknak van egy határa, ami különbözõ skillekkel növelhetõ), stb.
Meg ilyen rizikó szerû mapból is van több, napóleoni háborúk, hidegháború, stb (asszem 5-6 van ilyen hadjáratból).
Nagyon összetett és mégis faék egyszerûségû játék, egyszerûen zseniális.
Next PC upgrade: 2022
Én biztos kihagyom... Jobban izgat az NBAk14 😊
A kedvencem, a mai napig a Warzone 2100. Ez volt az elsõ eredeti játékom. Használtan vettem az Automex-tõl, másodkézbõl. 1999-es játék. Akkor 11.990 Ft volt a teljes ára és így kerek 7000 Ft-ért adták. Még ma is odaver nehézségben sok játékot. Érdemes kipróbálni, mert már ingyenes lett: Warzone 2100
Már nem egy grafikabajnok, de nem is az a lényeg, hanem a játékélmény.