Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A 4 ellenpélda már meg is van 😊 De valaki hozhatna már 1 példát a nõi írók mellett, ami nem Tomb Raider.

Nincs bajom a nõi írókkal, de Jane Jensen vagy Roberta Williams nem éppen nõi fõhõsök garmadájával operál.
Értem, hogy nem láttál példát, de én írtam. (De mondhatnám még a Beyond Good & Evilt, a No One Lives Forevert stb.)

Én viszont éppen nõ által írt jó "nõi sztorit" nem láttam. Amit a Tomb Raiderbõl láttam, az nem gyõzött meg, de nem releváns, a Mirror's Edge-é sem jött be (ugyanaz az író), bár a játékért rajongom, a téma pedig bejövõs.
ZsZso
Jó ez most 2 ellenpélda, de tudnál hozni 4 -et is? Azt kétlem!
...

késõbb..

Jó, ez most 4 ellenpélda, de tudnál hozni 10 -et is? Azt kétlem! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

3rd party programmal hozzá lehet gányolni, én a DualShock 3-mal hoztam össze, de értelmes irányítást nem sikerült belõle kihozni. Talán nem véletlenül nincs tele a net sem sikertörténettel. A konzolos verziók irányítását nem ismerem, de a Heavy Rain és a Beyond sem egy álom sajnos.
TBTPumpa
Ez hogy a francba jön most ide?
Játékiparban nem láttam még példát arra, hogy egy faszi jó nõi sztorit írt volna. Az irdalom más tészta.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Egy jó nõi sztorit csak egy nõ tud írni - remélem ez lesz a tendencia az elkövetkezendõ részekben is.

Tolsztoj Anna Kareninája vagy Flaubert Bovarynéja is szemétre való!

A játékokra terelve a szót pedig a The Longest Journey-t és a Syberiát is férfiak írták. Fúj!
Troger911
És igen, visszaolvastam, tényleg te voltál 😊
TBTPumpa
WAT. Pedig most kevésbé csöcsös. Régebben sokkal inkább az volt - sõt, inkább a mûnõ érzetét keltette. Most legalább valóban csajosan néz ki és valóban nõnek tûnik. Nemsemmi. Emellett a történet sem olyan bugyuta, mint régen. Igazi csajos sztori, látszik, hogy nõ írta most elõször a sztorit és nem pasi. Egy jó nõi sztorit csak egy nõ tud írni - remélem ez lesz a tendencia az elkövetkezendõ részekben is.
Camilla Luddington-nak pedig fantasztikus hangja van - amúgy én is lõttem pár száz képet a játékból. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

benőmenő
Nem rossz akció játék, de nagyon shooter lett.
Én a Legendtõl követem a szériát (az nem ér, amikor nagybátyámékat néztem 3 évesen, ahogy játszanak ps1-en a "cicis nénis" játékkal), és azokban is kellett lövöldözni, de inkább a puzzleökön és a platformingon volt a hangsúly. Meg persze kevesebb humanoidot kellett kilyuggatni, inkább állatok voltak az ellenfelek.
Troger911
Egyébként elég szép játék! Nem szoktam screeshotot csinálni, de lõttem párat kíváncsiság képp.
Fpocok
<#integet2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Lesznek helyzetek, amikor eszedbe se jut a pólóját bámulni... 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Jaj, most nyomom a Tomb Raidert. Lehet, hogy egy „szarrá scriptelt akciójáték” (azt hiszem valaki így jellemezte korábban), de én eddig minden percét élveztem! Szegény Lara elég sok féle képpen meg tud halni 😊

U.i.: Elég kemény a csaj, nem keményednek a bimbói a havazásban sem, vagy a durva melltartó miatt nem látszik 😊
IMYke2.0.0.0
El tudok lenni én rossz grafikával is, de azért egy HD-sített "Diablo 2"-nek mindennél jobban örülnék.

Így azért nem olyan nagy élmény :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ZsZso
ShinyLoot akció - most õszintén ... mondja már el nekem valaki, hogy ezek mibõl élnek? Ha akció van, akkor általában csak 2szer olyan drága ott az adott játék mint máshol akcióban. Ha nincs, akkor 4szer. Nem értem. <#whatever>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Hát, Bálint (TBTPumpa) majd megvédi õket helyettünk is <õ ugyanis StarCraft 2- és Diablo 3 rajongó is>, de nekem ez most rendkívüli módon nagy fekete pont lett a rezüméjükön.

ZsZso
Blizzard addig volt nagy, amíg nem volt a nevében az Activision.

IMYke2.0.0.0
Így van...
...14 éve jelent meg a játék, de még mindig sokan játszanak vele, és nem értem, miért nem lehet ezt megcsinálni hozzá...

Érdekes módon, az a Baldur's Gate-ekhez készített widescreen moddal fut a játék, amúgy.

ZsZso

IMYke2.0.0.0
Elrontott formázás miatt, újra:

Most olvastam egy angol nyelvû fórumon, hogy a Battle.net nem engedi, és nem támogatja (= értsd, akár ban is járhat érte), hogy a játékosai használjanak widescreen megoldásokat a Diablo 2-höz (LoD-dal beköszöntött ugye a 800*600], mert azok jogosulatlan elõnyhöz juttatják azokat, akik használják, a nem használókkal szemben...
...na most egy jó kövér whaddafakkal zárom...

Szép volt tõlük, hogy 3 évvel ezelõtt még kiadták az 1.13-as javítást , de nem lett jobb véleményem róluk ezután.

//Ellenben, tervben van egy 16.(?, lehet, hogy többedik) végigjátszás 😊

MerlinW
Persze még véletlenül sem adnának ki WS patch-et a játékhoz, hiszen az legalább 2 napos munka lenne.

[merlinw.org]

wesker24
Jah mert nem fért volna ki ez csak Wesker mondandójának elsõ fele volt a másik felére már nem maradt hely ! 😄
IMYke2.0.0.0
Hát, meglehetõsen sutára sikeredett az az idézés 😊

wesker24
Igen az angol szöveg és az csak egy idézet mert kb túl hosszú lett volna ! 😄
Fpocok
Ja... az angol szöveg akart lenni? 😄

zorrobomber
Az elsõn az angol szöveg elég "érdekes".

Fpocok

Maak
Egyetlen RTS-t szeretnek perpill steamre, regi cim mar de sajna meg nincs meg, ez pedig a world in conflict...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

zorrobomber
Ja amúgy persze, a játék engem is teljesen hidegen hagy annak ellenére hogy szintén kedvelem az RTS-eket. Még csak nem is erkölcsi problémám van vele, hanem egyszerûen szerintem hülyeség a több bolygós rendszer, nincs minimap, követhetetlen lesz szvsz az egész.

Scooter
Azon én is dobtam egy hátast. Sose láttam még meg nem jelent játékot ilyen árért!
Rapid81
Azért ezt a játékot fenntartásokkal kezelem a fejlesztõk árazási stratégiája miatt.

Ugyebár Kickstarteren bezsebeltek sok milliót, majd a Kickstarteres árra hivatkozva 120€-ért felkerült Steamre. A magyarázat ugye az volt, hogy aki ennyiért vette Kickstarteren, azzal ne legyen kicseszve. Aztán persze kiderült, hogy az oroszoknak "csak" 40$ a játék... Szóval...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Mondom, nem bántásból mondom, megértem ha csóró az ember, stb., de akkor is ellentmondásnak érzem. Egy falat kenyérnek nagyon tud örülni az ember, és nem sajnálja rá a pénzt.

Nem baj, legalább tovább érlelõdik bennem a gondolat, hogy megveszem a Spintires-t.

Scooter
Amióta fél/1 év múlva, szinte fillérekért dobálják, nem veszek teljes áron játékot. A falat kenyér lehet több év után is a megjelenéssel, legalább akkor biztos, hogy fut a gépen. 10-20 évvel ezelõtti stratégiákkal is vígan elvagyok. Fõleg, hogy régen jobbakat csináltak mint mostanában. Nem úgy értettem a falat kenyeret, hogy rögtön ráugrok mindenre ami megjelenik.
Fõleg a Planetary nem is futna a gépemen, normálisan.
ZsZso
*örül = örülne

ZsZso
Valószínû a mocsok drágára gondolt Õ is, nem az 1 USD-re. Türelmes (és/vagy csóró) ember kivár, még akkor is ha nagyon örül valaminek.

zorrobomber
Nem bántásként mondom, de egy kicsit ellentmondást érzek az "úgy értékelek minden kicsit jobb RTS-t mint egy falat kenyeret", és a "majd 1 dollárér' bezsákolom" között...

zorrobomber
Magunk közt szólva elég unalmasak már ezek "lesz olcsóbb" hozzászólások. Igen, lesz.

Scooter
Akartam mondani, de megelõztél <#miaz><#vigyor>
Persze, megnyerni is jó <#vigyor2>
Shep
Actua 3-ban kondenzcsíkot húznak a játékosok 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
Még így is mocsok drága... Lesz ez még 1$ is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

zorrobomber
Akciós még pár óráig:
Planetary Annihilation - 20.49 euro

Troger911
Érdekesnek tûnik! Rá is nézek!
Scooter
Igen, az nagyon érdekel, de horror az ára.
Botond
Játékélményben ron a csúcs nekem, pedig én is játszottam pár rts-el. Egy rizikót képzelj el, Föld, kontinensek, azokon belül zónák, az egyes zónák különbözõ bónuszokat adnak, sok nemzettel, akiknek vannak saját spéci skilljei (mint aoe-ben a nemzeti bónuszok, hogy messzebbre lõ a katapult/ágyú, vagy több farmja lehet egy városnál, stb), és random vagy a valós helyen kezdenek. Minden nemzet egy zónával és egy sereggel kezd. Lépsz a sereggel egy másik zónába és kör vége gomb és indul a harc real time. Elõször kõkor, aztán ókor, aztán x kör múlva középkor, iparosodás kora, stb. Nagyon jópofa. Az elfoglalt zónák plusz sereget vagy nyersanyagokat adnak, vagy pontot. A nyersanyagokat az rts harcokban kapod meg, azzal is megugrik a termelésed, az rts harc maga a klasszikus bázis építõs, csak itt városok köré van szervezve a termelés, be van maxolva, hogy hány városod lehet egy városban mennyi farm lehet, ami kaját termel, és emellett kutatnod is kell, mert van egy trade skilled, ami maxolja, hogy amúgy x idõegység alatt max mennyi nyersanyagot tudsz beraktározni egy fajtából. A pontokból meg kártyákat tudsz venni, pl csoda építés (vmi bónuszt ad az rts harchoz), propaganda (ellenség nem kapja meg a zónáinak a bónuszait a harcban), stb.

Van persze random map is, ahol lehet fejlesztési verseny, ffa, 2v2, 3v3, foglalj el minél több részt a mapból (a városoknak van egy határa, ami különbözõ skillekkel növelhetõ), stb.

Meg ilyen rizikó szerû mapból is van több, napóleoni háborúk, hidegháború, stb (asszem 5-6 van ilyen hadjáratból).

Nagyon összetett és mégis faék egyszerûségû játék, egyszerûen zseniális.
grebber
Valaki nem felez velem? Engem csak a Lords of Football érdekel + kiegjei!

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Na, Bundlestars tekintettel van a VB-er! Focis Bundle!

Én biztos kihagyom... Jobban izgat az NBAk14 😊
Scooter
Ahhoz még nem volt szerencsém. Valahogy régen kimaradt. Bár nem igazán vagyok oda az ilyen Age of Empires szerû, régi korokban játszódó RTS-ekért, amiben lovak, katapultok, nyilasok, lándzsások stb. vannak. Bár tudom, hogy több korban játszódik, szóval vannak benne tankok, rakétavetõk, repülõk stb. Szóval érdekel. Már régen is be akartam szerezni, de még nem jött össze. Mondjuk az Age of Empires III is megtetszett, csak jobban bele kellett méllyedni és az se a modern korban játszódik.
A kedvencem, a mai napig a Warzone 2100. Ez volt az elsõ eredeti játékom. Használtan vettem az Automex-tõl, másodkézbõl. 1999-es játék. Akkor 11.990 Ft volt a teljes ára és így kerek 7000 Ft-ért adták. Még ma is odaver nehézségben sok játékot. Érdemes kipróbálni, mert már ingyenes lett: Warzone 2100
Már nem egy grafikabajnok, de nem is az a lényeg, hanem a játékélmény.
zorrobomber
Planetary Annihilation milyen?