Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ez jó szar volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Fpocok
Hát nem az a legnagyobb gyûjtemény, max õvé lett hitelesítve.
Megvenni még nem vette meg senki, mert csak ebayen ütötték le ennyiért.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Jót kuncogtam rajta....:-)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sippie
bázmeg 😄DDDDDDD
Fordítsál nekünk földi halandóknak, mert én pl. nem értem.

Kevésbé homályosan fogalmazva mi van?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgy is van!<#eljen>

És ráadásul igen jutányos áron lehet hozzájutni mindkét részhez!

Elsõ rész és a második rész is 11-11 euró, ami viccesen kevés, ahhoz képest amilyen élvezetes néhol a játék.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Elsõ 2 órát letoltam már belõle. jó-jó, de még mindig nem pottyant le az állam. Eddig csak VH 1.5...

Utolsó mondat Copyright ratgab! <#nevetes1>

Fpocok
A "világ legnagyobb játékgyûjteményét" valaki 750k dollárért "megvette"

Azért Lords of Football bagóért elég csábító ajánlat.

tomsolo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

😄

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

MerlinW
Ja hogy nem szereted az ARPG-ket. Így már értem. Bár hozzátenném, hogy elég régóta nem kell klikkelgetni, elég nyomvatartani az egérgombot😊

[merlinw.org]

tomsolo
mert egy klikkelõ feszt az is

Sirch
"Tényleg a világ legnagyobb rinyagépe a Játékos."

Ennek kéne a bannerba mennie, nem annak a szirupos Tinman idézetnek.

MerlinW
Mit kerülsz miért?😊

[merlinw.org]

tomsolo
Azt is pont ezek miatt kerülöm... 😛

IMYke2.0.0.0
Röhögjünk és/vagy sírjunk együtt:

"Nem lesz minden évben Battlefield

Persze Steve Papoutsis, a Visceral vezetõje ragaszkodik a történethez, mely szerint nem az EA kényszerítette rájuk a Battlefield-franchise folytatását.

A Battlefield: Hardline pontosan egy évvel a Battlefield 4 után érkezik, ez azonban nem jelenti azt, hogy innentõl minden évben jön egy új rész, erõsítette meg Patrick Söderlund, az EA stúdióinak legfelsõbb vezetõje. Persze, mi tudjuk, hogy érti: a jövõ évtõl kezdve vélhetõen a Star Wars: Battlefront és a Battlefield váltja majd egymást, néha évközben megszórva egy kis Titanfallal.

Lehet még Dead Space

Söderlund arról is beszélt, hogy szeretik hagyni a stúdióikat, hogy azt csinálják, amihez kedvük van. "Jelenleg hatalmas a lelkesedés a Visceralon belül a Battlefield: Hardline, és az egyelõre be nem jelentett Star Wars-játékkal kapcsolatban" - mondta.

"Fogunk-e még valaha Dead Space-t csinálni? Szerintem igen. De amikor eljutunk odáig, meg kell néznünk, mitõl voltak sikeresek az elõzõ epizódok, és hogyan tudjuk mindezt átalakítani az új generációra. De ne legyen félreértés: jelenleg egyáltalán nem dolgozunk új Dead Space-en, csupán azt mondom, hogy mindenképpen van rá lehetõség, hogy a jövõben visszatérhessen majd a sorozat.""

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Igen, észrevettem, csak jeleztem a többieknek is 😊
MerlinW
Pedig a TQ:IT máig a stílus legjobbja a Dio2 óta.

[merlinw.org]

Botond
Én szeretem a stílust, de tq nem jön be nekem se.
ZsZso
Na igen, ez nagy mellélövés volt, pedig az ilyen stílust imádom. Elõbb-utóbb itt fognak figyelni a virtuális kosárkámban mindketten (elsõ, második rész).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

MerlinW
Ráadásul 100% Magyar termék.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Direkt nem írtam semmi olyat, és remélem, a többiek is figyelembe veszik, hogy szinte minden spoiler lenne a játékkal nem játszóknak...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
WAT ?

A-RPG. Olyan mint a diabló, csak annál sokkal jobb.
Csekkold ezt a vidit.

zorrobomber
Néha vannak olyan játékok amelyeknek nem tökéletes a kezelése, ennek ellenére mégis jók, vagy akár klasszikusok. Pl. Tie Fighter

Troger911
Légyszi fejezzétek be a TR kitárgyalását 😊 Még a végén kénytelen leszek nem olvasni a fórumot 😊
Troger911
+1, de nekem az elsõ rész is kell 😊
ZsZso
OMG, én mindig is azt hittem, hogy a Van Helsing egy FPS. Na, majd utánajárok ennek a sorozatnak.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

tomsolo
Én párszor nézegettem már, de nem megy ez a stílus. Amikor egérrel - vagy paddal - percenként 10-nél többször kell nyomogatni a gombot shift + del.
Titan Quest is megvan de minek...

IMYke2.0.0.0
Kínzol 😊

Sebaj, az elsõ részt sem játszottam még végig 😊

IMYke2.0.0.0
Még mindig nem értjük egymást:

Larát irányítjuk, aki hosszú-hosszú idõre egyedül marad a történetben, majd azért küzd, amiért, és a történet során nincsenek is vele a társai ---- ----, ha:
* állandóan pesztrálni és terelgetni kellett volna õket: ment volna a sírás,
* mellettünk harcoltak volna, és segítenünk kellett volna õket, rájuk várnunk, netán HELYETTÜNK csináltak volna meg mindent: ment volna a sírás.
stb. stb.

Jézusom...

Fpocok
Most volt patch pár napja, bekerültek a godlike itemek, ami egy új tier.

Fpocok
Annyiféle képpen lehet karaktert fejleszteni, a többi ARPG elbújhat a sunyiba. Ezerszer jobb, mint az elsõ rész.

IMYke2.0.0.0
A 2-re csorog is a nyálam rendesen - õszintén szólva, egy a fejlesztõk szempontjából nem túl elõnyös leárazásra várok a Sumér Szél idején...

Fpocok
Ratyi dió3 helyett vegyetek van helsinget. Megveszitek mindkét részt és még marad ugyanennyi pénz mellé 😄

TBTPumpa
Nem az a baj, hogy Lara csinál mindent. De ha végiggondolod a társaink kb. semmit sem csináltak. És ez a baj, nem voltak megfelelõen kidolgozva és még rinyáltak is. Az nem baj, ha Larával kell játszani - minél több ideig játszhatunk Larával, annál jobb. <#idiota>

TBTPumpa
Ami nem igaz. Diablo 3 az Diablo 3. A Diablo 2 pedig Diablo 2.
Nem kell a kettõt "összehasonlítani". Már nem olyan idõket élünk.

A Sacred 3 is csak címben hasonlít az elsõ két részre. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Nekem meg pénzem, és gépem nincs hozzá.
Így, marad a "szegény ember vízzel fõz" Diablo 2 LoD.

IMYke2.0.0.0
Most mi van, most ti rinyáltok...

...ha nem Lara csinált és kellett volna csináljon mindent, akkor meg azért ment volna a sírás, hogy script így megy úgy, meg interaktív mozi, meg...

Tényleg a világ legnagyobb rinyagépe a Játékos.

Botond
Van diablo2 HD, diablo3 néven árulják. <#banplz>
tomsolo
A FootLOL: Epic Fail League is jó ám!

benőmenő
Ugyan akkor Reyes, meg a vakegér kap szerepet bõven. Ami abból áll, hogy vernyákolnak, meg életképtelenkednek míg Lara csinál mindent.
TBTPumpa
A mellékkarakterek teljesen agyhalottak voltak. Egy szöget nem tudtak beütni a falba Lara nélkül. Az elsõ farkas elé vetettem volna õket, annyira Useless volt mind és még rinyáltak is.
Csak Lara volt jó benne, de õ nagyon. <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Talán mert nem róla szól a játék? 😊

benőmenő
Meg persze az öreg faszit,
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
akit nagyon sajnáltam volna, ha nem lenne játékban össz-vissz 5 mondata 😞
ZsZso
Minden szavával egyetértek.

benőmenő
Az a jó sztori nálam inkább "elmegy".
A karakterek közül pedig egyedül talán Jonah-t nem akartam ott helyben belökni a legközelebbi farkas barlangba.
TBTPumpa
Dehogy védem õket. Sõt nem is féltem õket, meg van a magukhoz való eszük nekik is, hogyan kell átbaszni a játékostársadalmat.
Csupán azért "szeretem" õket, mert még nem kezdtek bele ebbe a nagy DLC buzizásba és új játékokhoz mérten jó alkotásokat tesznek le. Nem tökéletes, de rendkívül szórakoztató és addiktív alkotásokat.
Persze a StarCraft 2 az elsõ részhez mérve közel siralmas, ahogy a Diablo 3 a 2-höz mérve. Viszont, új játékokhoz hasonlítva már más a helyzet.
Hogy miért? Rettentõ alacsonyra került az elvárás szintje a játékiparban, tucatszám érkeznek a kópiák más számmal ellátva - az ilyenek között "ékkõnek" számít a StarCraft 2 és a Diablo 3 is. De házon belül közel sem a Blizzard legjobb játékai.
Õk is tudnának sokkal jobbat alkotni, de minek? A mai világban már nincs szükség olyan brutális játékossal a padlót feltörlõ sztorit írni, mint anno a StarCraft elsõ részénél vagy a WarCraft 3-nál. Ma már minden szar eladható nagyon intenzív reklámmal és marketinggel. Erre a jelen játékipar nagyon jó példa.
Készülnek még fantasztikus és egyedi alkotások, de már közel sem olyan rendszerességgel, mint 10 éve.
Az meg eléggé bajos, ha egy Widescreen mód miatt bannol a Blizzard. Ha ennyire zavarja õket a külsõ mod használata, akkor dobjanak össze egy patch-et, ami megoldja ezt és senki sem fog sírni. Blizzard is elkényelmesedett, már csak a PS exkluzív játékokat várom tõlük, mert lassan már ez következik...