Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Azt mondd meg légyszi, hogy Chrome-ból miért nem tudok belépni Steambe? Pár percig pörög a töltés, majd hibás bejelentkezés és ennyi.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
Valószínûleg visszakerülsz pár nap múlva ne aggódj, nincs 1 hónapja, hogy én is így jártam a rendszer azt írta nem vagyok tag és közben az voltam... Aztán pár nappal késõbb egyszer csak megoldódott a probléma a rendszer szerint is tag maradtam...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MerlinW
SG.hu-ból nem dobtam ki senkit pár hónapja. Ha kirúgok valakit akkor azt azért mert nem tartotta magát a szabályokhoz. Nem köszönte meg a felajánlást, stb.

[merlinw.org]

wesker24
Jah és csak 4500 FT volt szóval akinek kell ennyiért nálam lehet jelentkezni ! <#hehe>

grebber
Defy Gravity Extended -90% 0,19€
Ez nemtom mi de ennyi pénzt adok nekik.😊

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Elsõ Summer Sale vásárlásom ! <#nyes>

Habár a rendes Trade halott a Trade offer állandóan errort ir ki de egyszer csak sikerült elkapnia és Trade Accepted XD

Törölt felhasználó
Én azt a múltkor húztam be már nem is tudom honnan kb hasonló árért. Mondjuk az Uplayes 😊
Far Cry 3 teljes verzió. Néztem, hogy 5 euró az alapjáték. Pont belefér a keretbe. Ránézek a teljesre, az 7,5. Akkor már inkább azt megvettem. 😄
tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
Ne csak spammelj, azt is írd le mit zsákoltál be! 😊
Kík csapatban vagyok. Felállítottam egy szabályt, hogy a sale alatt 5 euró felett nem veszek játékot és az elsõ vásárlásommal már fel is rúgtam. <#taps>
Bence94
Miért lettem kitéve a steam csoportból ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

tomsolo
Miért akarsz pénzt adni az EA supportnak?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Prince23
Van rá lehetõség visszatéríteni a játék árát az EA supportnak?

Törölt felhasználó
Elsõ SS vételem Witcher 1-2 enchanced edition ~1800Huf volt 😊
Törölt felhasználó
Most nekem arra, hogy kapom a Mistery kártyákat ha megcsinálok egy kitûzõt, amiket jóval drágábban tudok eladni, mint a sima kártyákat. Fõleg ha valami ingyenes játék kártyáit kraftolom ki. Egyébként szintet lépsz vele, kapsz háttér képet, smile-kat. Kb ennyi
w77d
ingame itemeket dobál, +10 pont a csapatnak, háttér, chat emoticon stb...

zorrobomber
A kitûzõ mire jó?

Törölt felhasználó
Nem is az SS-el jönnek a nagy pénzek, hanem hogy mindenki 1-errel veszi a kártyákat, hogy csinálják a kitûzõket. Minden vásárláskor lehúz a steam egy kicsit az eladásból. Zseniális...
MerlinW
Egyébként, ha szeretnétek vásárolni/bizniszelni kártyákkal, a chrome addon marketen van egy Steam Trade Helper addon. Bedobáljátok, mi kell, mennyiért és az automatikusan megveszi nektek. Így lehet olcsón vásárolni. (Majd drágábban továbbadni, ha szeretnétek).

[merlinw.org]

Fpocok
Engem is a piros csapatba rakott, a buzik közé... ÉLJEN UTOLSÓK VAGYUNK! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
<#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

w77d
vazze már 30 pontot szereztem a pinkeknek, erre most nézem, hogy harmadik helyre csúsztunk vissza 😄

kill3r21
Égõ nem égõ , most vettem meg a MaxPayne 3 fullpackot 😄
MerlinW
Gondolom 9 kitûzõ kirakásával. Passz..

[merlinw.org]

Fabio Capello
gratula 😊

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Törölt felhasználó
Csapattárs! 😊 Mivel szereztél te 18 pontyot? 😊
MerlinW
Engem a pirosba.... 😊 Amelyik az utolsó helyen kullog 😄

Jah, volt egy rakás kártyám, direkt megvártam a nyári vásárt, éreztem hogy megint lesz valami olyasmi, mint télen😊

[merlinw.org]

wesker24
Engem vazee a Pink csapatba rakott ! 😄
Troger911
Grat!
TBTPumpa
Elég gyorsan összeszedted a nyári kitûzõt!
Engem a zöld csapatba sorolt.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

MerlinW
Stílusosan egy nagy klasszikus: Anachronox 😊

[merlinw.org]

Scooter
A hörcsögit nekije <#taps>
Melyik volt a szerencsés 600. játékod?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW

[merlinw.org]

Rapid81
A kékek vezetnek. Jeee! <#banplz>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Törölt felhasználó
Most több mint 2szer annyit ér a fóliás kártyám mint amikor elõször néztem 😊 Most fog még feljebb menni, akkor kidobom eladásra
Akkor nincs több kérdés. Kivárás nem jó taktika. Ahogy jön a vásár vége fog egyre kevesebbet érni a kártyák zöme.

w77d
tisztán és érthetõen ki van írva, hogy a kártyák 30-áig érvényesek aztán mennek a levesbe

Scooter
Pedig szerintem fogják. A raktárban ott van, hogy "érvényesség"
Kivárás mindig jó taktika, csak aztán nehogy sale végén töröljék a kártyákat.

Lehetõ legolcsóbban mindig a forrástól lehet venni tf 2 kulcsért! Maross is és a többi egyébként tényleg rendes magyar trader kolléga is rajtuk keresztül szerzi be az árut (és mondhatnak bármit, hogy nem ez akkor is úgy van). Orosz és ukrán steambõl vásároló forrásokból tf 2 kulcsért.

Mûveltem én is a biznicet még pár évvel ezelõtt, szóval ismerem a piac mûködését. :-)

Mocsok wesker nagyon oltja az agyam, hogy vegyem...XD

Fpocok
Úgy látom nem lesz gond unlockolni a Dead Rising3at. Most néztem meg egy 60fpses videót és ATOMDURVÁN NÉZ KI!

Troger911
Na azt hiszem benevezek egy Riptide-ra. Nem hiszem, hogy kap -90%-ot 😊
Törölt felhasználó
Hát Én arra emlékszek hogy valamelyik topikban valaki írta, hogy most kivár a kártyákkal, mert elõzõ vásárkor eladta õket viszonylag hamar, aztán úgy megszaladt az áruk mintha mûholdnak lõtték volna ki õket. De azért várom a jelentkezõt, aki ezt mesélte, hogy ne hülyeséget beszéljek 😊
lalakov
Bocs, én nem ismerek nála olcsóbbat. Ügyes vagy. 😊
Fpocok
Bassza meg, ez kurva jó ár! Az a baj, hogy nem vagyok benne biztos, hogy menne, ezért nem veszek.

És tessék... Marossnál 5400 a Dead Rising 3.