Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
[merlinw.org]
Ez nemtom mi de ennyi pénzt adok nekik.😊
Next PC upgrade: 2022
Habár a rendes Trade halott a Trade offer állandóan errort ir ki de egyszer csak sikerült elkapnia és Trade Accepted XD
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
[merlinw.org]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Jah, volt egy rakás kártyám, direkt megvártam a nyári vásárt, éreztem hogy megint lesz valami olyasmi, mint télen😊
[merlinw.org]
Engem a zöld csapatba sorolt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Mûveltem én is a biznicet még pár évvel ezelõtt, szóval ismerem a piac mûködését. :-)