311803
-
Na jó elárulom ,hogy direkt azért írok mindig ilyen végletesen, hogy tudjál magyarázni és azt hinni, hogy te milyen okos vagy, és mindenki más meg idióta. Egyébként meg szerencsére látszik ,hogy nem ismersz, mert egyébként nem írnál ilyen botorságokat rólam. Na de így is van ez rendjén, én sem akarnálak téged jobban megismerni, pont elég belőled ennyi, még sok is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.17. 11:58:18 -
Figy, arról ne én tegyek már hogy soha semminek nem gondolsz bele a miértjébe, csak bedobálsz dolgokat, általánosítasz, én pedig megpróbálom kifejteni. Nem, nem örülök én sem, de az egyenárazás nem olyan szuperegyszerű mint ahogy azt gondolod. A dollár-font-euro árfolyam nem egy fix dolog, és ha fejlesztőként beállítasz egy árat a játékodra(mert a fejlesztő állítja be régiónként, a valve csak javaslatot tesz), akkor utána azt nem tudod átállítani. Tehát ha később eltolódik az árfolyam akkor mindjárt jönnek az "igazságtalan" árak. Szóval a valve-t hibáztatni egyes játékok áráért hülyeség.
@Evoluti0N: India Origin is olcsó, de ezekhez VPN-ezni kell, nem?
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.17. 11:45:39 -
Evoluti0N #234035 Mexikói Origin lesz az új megoldás emberek. Hasonlóak az árak, mint az oroszoknál és régiózár sincs. Szal szépen mindenki vándorolhat át Steamről Originre. :D -
Ahelyett, hogy inkább egységárasítottak volna (na nem az 50 jurós árra gondolok) és akkor eleve nem lett volna ügyeskedés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Majd jön zorro és elmagyarázza az miért nem lett volna/lenne jó, és igaza is lesz. -
Igen Metal Gear fasza. Én régen első héten vettem 2990-ért, majd felemelték a duplájára nemrég PS4,re vettem még 1300 ért. -
Hát, egy ideig annyi a szürkézésnek - de lesz majd más kiskapu, biztosan. -
All gifts are now region-locked if bought in an ACRTAG region -
A Metal Gear nem rossz deal, erősen gondolkodom rajta, PES 2015 se borzasztó, de az meg inkább majd PC-n. Transformer-ek minusz sok százalékot kaptak de még így is rohadt drágák :) -
Ittal-e? -
Thx más jó bizniszt nem láttál. Nagyon fasza ár amgy csak most nem legozok asszem. -
Ja értem, csak mert nekem a Definitiive-ben alap és a 6 steam-es van ahogy néztem, de van 1 halvány kihagyás egy 8.-nak....
Ebből gondoltam hogy valami hiányzik. -
Gabe Istenünk személyesen járt utána és saját maga rakta vissza a Hatredet a STEAMre! -
Lego LOTR (xbox 360 marketplace) - 747,50 FT -
Ja jó :) Aha, hát fogalmam sincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igazából inkább nem is írok erre semmit, mert csak rosszat tudnék a harmadik részről - a grafikán kívül. Az már csak hab a tortán, hogy azért vagyok már nagyon kíváncsi a végére, mert mindenki szidja. Nagyon messzire jutott a KotOR 1-2 óta a Bioware, csak szerintem nem jó irányba. -
Elvileg mar tul kell legyel rajta, mert ~10 oram van benne es ezek az elso uzenetek kozott vannak. -
El se olvasom, mert (gondolom én) a közepén járok, pont ott mikor van egy rakás Citadel küldetésem, ~18 óra után. -
Akkor maradok spoilerben. :) Illetve atvonultam me3 topikba.
Ha megvan a 3 akkor majd vegyel fel originen, felteve hogy lesz kedved multizni majd.
-tRs-Pedro neven vagyok.
Utoljára szerkesztette: Maak, 2014.12.17. 09:08:58 -
darkling #234020 Én is még csak tegnapelőtt kezdtem a 2.-at. -
Új Borderlands 19€. -
Evoluti0N #234018 A harmadik részt kétszer játszottam csak végig és én se emlékszem már pontosan mindenre. Úgy tűnik, hogy itt az ideje lassan ismételni. :) -
Én speciel mindegyik részt végigjátszottam - többször is -, de már nem emlékszem ezekre a dolgokra. -
Nem hogy a 3. de még az első és a 2. rész sem volt még meg nálam... -

FF.
-
Bocsánat előre is a kicsi offért, de tegnap este kicsit felnyomta a vérnyomásom a chrome 5-6gigányi szemetet tárolgat nekem a gépen... tehát a kérdésem arra irányulna ki milyen böngészőt ajánlana helyette.. mert ez borzalom. -
Tovabbi me3, kell ezt spoilerbe tennem vagy mindenkinek megvolt mar?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyenlore a turian es a krogan szovetseget szereztem meg, ugye van mindegyiknek feltetele, hogy csatlakozzanak, plusz 1-1 mellekkuldi is. Viszont most neztem meg az uzeneteket es ott Miranda es Thane is uzent, viszont hiaba megyek el oda ahol talalkozni akarnak, nincsenek ott...buktam mert keson vettem eszre, (mondjuk ebben az esetben jo lett volna valami uzenet, hogy leleptem mert blablabla...), vagy bug lehet? Cerberus tamadas utan keresem oket. -
Készül a Lords of the Fallen 2 -
Már az 1.0 óta tudja ezt, egyébként jah, hasznos funkció kezdőknek:) -
Alapból egy cucc van csak, abban csinálja Lara végig az egészet. Feloldani nem lehet, DLC-t vehetsz neki vagy 7-8-at. -
Zóanagyvarázsló #234009 Én csak azt mondom, hogy pár begyöpösödöttnek vélt vélemény alapján vonsz le alátámasztatlan véleményt. Emellett az a szembeállítás is hamis, hogy vagy a változtatásnak, vagy a változatlanságnak jónak kell lennie, nem lehet mindkettőt ellenezni. Pedig a lényeg a változásban nem a változás maga (az könnyű, én is bármelyik ínyenc ételt receptjét játszva tudom módosítani - mondjuk egy döglött patkánnyal), hanem hogy előnyére változzon. Persze te gondolhatod, de az eltérő nézőpontokat zsarnoki módon általánosságban lesöpörni ezzel a rinyagépes szöveggel, mintegy azt hirdetve, hogy csak és kizárólag neked lehet igazad a játék megítélésében, aki nálad jóval korábban ismerte a szériát, az egyenesen elfogult szemét, az nem csupán nem elegáns, de nem is releváns érvelés. -
Evoluti0N #234008 Árverésgyőztes
100 TP
Feloldva: dec. 16. @ du. 9:15
Megnyert egy tételt a 2014-es Ünnepi Árverésen. -
Egyszerűen túl Shakespear-i volt a spinoff nekünk egyszerű halandóknak 
#234006: privát a profilod -
Hehe -
Francba, akkor nekem most szeretni kell, hát így jártam :) -
Tökéletes volt a végszó, ezzel a témát zárhatjuk is :DDDDDDDDDD -
Skacok. TR 2013 kérdés:
Tomb Raider-ben mennyi alap ruha van és mennyit lehet külön esetleg feloldani vagy megvenni?
Valaki tudja? -
Azért nem játszani valamit, mert nem pont ugyan olyan egy karakter kinézete, egyszerűen marhaság. Ki sem próbálta, azt se tudja milyen. Fejlesztők csinálhatnak akármilyen fun játékot, ha már egy kép alapján eldőlt a dolog egy rétegnél, akik itt fontosak lennének, hogy játszák, mert ez hiányzott. Ha rossz játékról lenne szó, akkor kit érdekel... de nem az ( elvileg ). De ha nem kell DMC akkor nem kell DMC. Lesz 4ból valami kiadás, lehet tolni 2020ig 10edjére is, sőt csinálhatnak egy DMC5öt ami olyan mint a DMC4. Ha ez kell! Copy-paste, új név, tudod ahogy minden mást szoktak.
De mindegy, simán lehet én vagyok a fasz most, ezen már nem tudok változtatni:D -
Zóanagyvarázsló #234001 Én meg megírom a Bűn és bűnhődés 2-t. Mindenki bekaphatja, akinek az én Raszkolnyikovom nem tetszik. Hiszen ugyanaz a karakter, nem értitek!
Aztán jön a Dobó István, a csillagharcos c. opuszom, mely szerint az Egri csillagok után a várkapitány egy időalagútba kerül, és a Halo világában köt ki. Lesz benne Master Chief is! Szóval mindenkinek, aki szereti Gárdonyi művét vagy a Halókat, kötelező szeretnie. Mert ugyanazok a karakterek. Még egyszer: kötelező tetszenie. Pont. -
A karakter nem csak 1 skin, viszont ha szerinted igen, akkor ennyi erővel lehetne minden játékban pálcikaember is, neked az is jó lenne, elvégre csak 1 skin. -
Zóanagyvarázsló #233999 Szerintem meg ahogy vadidegen sorozatnál, úgy ismerősnél is joga van mindnekinek eldöntenie, hogy tetszik-e neki az adott karakter. Rendben van, hogy jellemző a vaskalaposság, de kár egy ezen alapolú általánosítással elintézni. Engem a fehérhajú Dante se hoz lázba, nem is igazán ismerem, de ez az új más volt, és taszított. Nem azért mert más volt, hanem mert úgy volt más. Így könnyen elnéző vagyok a rajongókkal is, ha a játékmentet érintő változások mellett ez is zavarta őket.
Érdekes, hogy máskor egyes játékokat azzal védesz, hogy sokaknak tetszik, és ennyi emg annyi fogyott belőle, a DmC-nél pedig a közönség a hibás, mert vett belőle eleget. -
Fiatalabb Dante is ugyan olyan Dante. Fiatalabb Lara is ugyan olyan Lara elvégre ugyan az a karakter csak más a skin.
Egész God of Wart passzolom és nem egy részt.... Csak azért nem fogok játszani egy Tomb Raiderrel mert Lara 20 éves vagy 40 éves és nem pont 30 ( fogalma sincs mennyi eredetileg, nem is érdekel ). Csak azért nem fogom nem nézni az új Star Trek filmeket mert az öregeket lecserélték fiatalokra... ugyan azok, csak más év, ezért bizonyos tulajdonságok mások ( tapasztalt pl ), de ezek mindegyike másolja az ededeti karakter jellemét alapjaiban.
Megvettem 360ra igaz nem day1, hanem akcióban tavaly, igaz egy percet nem toltam és már 360am sincs. Ezt meg fogom venni day 1.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.16. 20:21:42