Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Oké. Kép nélkül is elhittem volna. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Bocs, a másikra savaztam már 1 órával ezelõtt 😞

Kép:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Savazzatok a kocsisra pls. Kéne dirt3 😄

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem gond, ha kicsit reklámozom magam 😊
i2k'014...Fun Time (Radio mix) - 03:15, 133 BPM

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Én most vettem meg semmilyen kártyát nem látok hogy lehetne belõle kraftolni. Kitûzõknél nincs jelen....
Szabi
a kelet európa dlc-t érdemes megvenni, multihoz jó az, a többi viszont csak festés 😊

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Mindenképp, mert általa Magyarországon is kamionozhatsz.

Troger911
Érdemes az ETS2-bõl a kiegészítõs packot venni? 2.99€ vs 4.45€ flash salben most!
grebber
Megvettem 0.19-ért és 0.23 eurot szereztem belõle szóval kerestem vele<#idiota> És fasza kis game a hajamat tépem olyan nehéz nekem.

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
<#integet2>

Fpocok
Kik azok a barmok, akik a PC platformon a couch coop-ra szavazott? Szégyeljétek magatokat!

Sippie
kártyákbõl még az árát is visszahozza, pontosabban keresni is lehet vele
wantonly
genndy
Valve pakkoknál általában van, a többinél általában nincs. Ha van ilyen, akkor az a csomagnál ki van emelve. Ha nincs, akkor a meglévõk elvesznek.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Troger911
Köszi!
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Troger911
Értem, mondjuk pont a valve teljes packra gondoltam, de ott nincs leírva sajna!
Dzsini
Mert az a Valve sajátja, és õk foglalkozhatnak ilyesmivel. Egyéb esetekben (pl. egybekódos bundle) ígyjárás esete van.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Más pakknál ilyen nincs is.
Tudtommal.

kigyi
Ha már Portal sg-n nyertem egyet végre meg lett az elsõ rész eredetiben 😊 Most már csak a folytatás kell.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Troger911
Amúgy mi történik a már meglévõ cuccokkal ilyen esetben? Mert az Orange Box-nál ki van emelve, hogy ha egy játék a csomagból már megvan, akkor abból kapsz giftet. De ezt eddig más packnál nem láttam!
Dzsini
Én meg hónapokig vártam mire külön csak a Portalokat leakciózzák, mert nekem a többi nem kellett 😊

Törölt felhasználó
Javítanék. Benne vannak a portalok is csak olyan hosszú lett a lista hogy a P betût már nem láttam XD Ez kb egy akkora vásárlásom volt mint Marostól az SW 2014 Pack 😊
zorrobomber
Lehet a mi idõzónánkban még nem elérhetõ, fokozatosan oldják fel. Elvileg ITT lesz látható.

Törölt felhasználó
Behúztam a teljeset. Volt benne Left 4 dead széria, Cs széria, HL széria. Meg voltam lepõdve hogy a portal-ok nem kerültek bele. De legalább lesz mire nevezni Gfiten 😄 Am még 2 játék kéne és meglenne a bûvös 100. Pedig csak 2 hónapja hörcsögölök és nem megyek rá azokra a játékokra amik nem izgatnak 😊
Fpocok
És hol? Én nem látom.

grebber
Ingyen Titanfall 2 napig originen! (Csak két napig játszható)

Troger911
Én behúztam belõle a The Orange Box-ot.
Amúgy remélem a nagy kitûzõkészítés láz miatt esik egy két booster 😊
Törölt felhasználó
Minden Valve cuccra 75% még kb egy óráig. Szerintem én behúzom a valve Packot, mert mindet szerettem és szép gyûjtemény lenne. Ráadásul 5600/24 játék és benne van minden. Még a CS: Global is
tomsolo
Olyan szempontból nem érdemes ekézni a UBI-t hogy általában így reagálnak - lásd official bekapcsolható lesz a köv. patchbe - míg mondjuk egy EA vagy Activison simán elllehetetlenítené.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Fpocok
Úgy látom reagált a ubi a vádakra. Kb erre számítottam 😄

Watch Dogs "E3 2012" mod can have damaging effect on gameplay, says Ubisoft

grebber
Ennyi pénzbe fáj és nincs egy szaros fémtok se <#falbav>

arty
sajna csak otthon farmol vele a notesz, én melózok 😞

Forza.

arty
ha játék is cél, akkot Trials Evo vagy Fusion-t vegyél inkább (pl ha kap 75%-ot vmelyik)

Forza.

lalakov
Azt hogy csináltad? Én este beraktam õket bruttó 0,39-ért és reggelre csak 3 ment el.
Kösz. 😄 Mindegy. Így is olcsó volt. 😛 Jó To the Moonozást.
Rapid81
Nem kell itt semmilyen kiegészítõ a vásárláshoz. Valve csinált sajátot. 😊 A Summer Adventure kártyáknál már megy is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

arty
uplayes egy raklap szar 😊) (valaki irta, h lesz uplay szidás sumérszél alatt, hátnesztek 😉 egyébként onnan a véleményem, hogy nekem is ez van és szoptam vele eleget)

Forza.

Troger911
+1 Veszem is amint elmentek a kártyáim 😊
arty
+50% pénzért kaptál +0.2% kontentet <#hehe><#taps><#eljen>

Forza.

arty
köszönöm!!

ultrabéna Trials-copy játék, de ennyié' ha csak egy órát ökörködök el vele, megérte.

Forza.

Troger911
Szintén. Ha valamivel keresni akarok, azon tuti, hogy bukok 😞
ZsZso
Nekem ilyenhez nincs érzékem. Mázlid, hogy én nem vásároltam kártyákat, mert akkor biztos buktál volna rajtuk rengeteget (velem együtt).

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Aki esetleg buritos X-Com-ot venne 3.99Euroért (nem kártyapénzbõl) nézzen fel amazonra ott dollárba ennyi!

Troger911
Na, tegnapi villámból DI Riptide, maiból pedig 3.49€-ért a The Orange Box!
lostprophet
Ebayen kábé 20k a Divinity: Original Sin Collector's Editionje postaköltséggel együtt, ami jóval olcsóbb, mintha közvetlenül a Lariantól venné az ember. Lehet félre kellene rakni rá 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
Kerestem 15€-t a summer sale kártyákkal😊 Vettem 50-et 0,2€-ért most meg eladtam mindet õket 0.5€-ért😊

[merlinw.org]

Rapid81
Kompletten újra kellett rakni...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
FF-ban megy... Böngészve a netet sokaknak van ilyen gondja. Azt írják töröljek sütiket, meg kiegészítõket, de egyik sem jött be. Ugyanúgy nem enged belépni. Nem tudom, hogy számít-e valamint, hogy 30+ karakteres a jelszavam. De akár igen, akár nem, ez elég b@szott nagy mínusz a krómnak...

MerlinW
Másnál is elõfordul, vásár van, terhelt a szerver, mint általában. Próbálkozz tovább. Vagy kliensbõl, az prioritást élvez.

[merlinw.org]