Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lehet hülyeséget mondok, de nem arról volt szó a karácsonyi kártyák esetében, hogy a vásár végén törlõdtek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez ultra olcsó ár. Maross se tud ennyiért, mert ez beszer ár. Erre még õ is rak némi hasznot. <#awink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Törölt felhasználó
Marosnál am akciós a WD -5e, meg a Thief 14' 2,7e

Egyébként hétvégén letöröltem az Arena nevû játékot, mert foglalta a helyet és el is tûnt a könyvtáramból. Tudom hogy ingyen szereztem be, de ez WTF?
Törölt felhasználó
Valaki írta, hogy majd a SS kártyákat utólag adja el, mert elõzõkön is úgy volt, hogy eladta hamarabb, aztán késõbb úgy felszaladt az ára mint a picsa! Aki ezt mesélte jelentkezzen már legyen oly kedves! 😊
lalakov
Milyen ez a játék Dead Islandhez képest?
Marosstól kérdezd, hátha tudja olcsóbban. ;-)
Rapid81
Új Humlibumli heti:

Tier 1
Sang-Froid: Tales of Werewolves
Stronghold Crusader HD
Cubetractor
$6 Tier
Unity of Command: Stalingrad Campaign
Eador: Masters of the Broken World
Space Hulk
$9 Tier
Ironclad Tactics

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
Közben van új Humble Bundle Stronghold HD 1$-ért fain szerintem!

Next PC upgrade: 2022

Fabio Capello
Fene essen bele, az az XCOM: Enemy Unknown + Declassified hat és fél euróért nagyon vonzó...

4200 Dead Rising 3-ért?

wantonly
Elõbb nyerek a S.Gifts-en. De azért a semminél egy kicsivel több.
grebber
Ilyenkor elgondolkozik az ember hogy megéri-e minden szart megvenni és craftolni azért a 3 szaros játékért a kivánságlistáról ami lehet amúgy is kap szép kis leárazást....
Nekem Dishonored Goty kell -75/-66-ba és kész.
Van több is amit megvennék ,de mind olyan amit már végigvittem és nem érzek késztetés már..az a korszak elmúlt.

2 éve még 160k- költöttem játékra tavaly már csak 75-öt. Idén alig járok 35knál de nem is nagyon lesz több.

Murvarossznak is nevezhetnénk teljes lelki nyugalommal. Amúgy a kívánt hatást elérte, mert napi 1-et legalább mindenki fog kraftolni.

Szenezésre ráment Gabe-nek pár doboz puszedlije... Fogyott is vagy 3 dekát abban az idõszakban...XD

Pont erre gondoltam én is, de ezért nem fogom kidobálni a maradék 50 tételt. Ez nekem inkább jegyzettömb, mint wishlist.

Már leírtam, lentebb van. Kraftolással lehet pontot gyûjteni.

w77d
azé 100000 emberbõl 30 nem túl fasza arány :S

Csúnya lenne ha játékos választhatna.... Beficcenne a gta 5, wolfenstein meg a Shadow of mordor.... de szerintem random a dolog.

Scooter
Jah. Én akkor nyertem meg a Half-Life 2: Episode Two-t <#vigyor>
tomsolo
na de csak 30 ember nyerhet a csapatból 😊

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Rapid81
Végre visszahozták a "nyerj játékot a kívánságlistádról" dolgot. Azért kellett pár év mire kiheverték a szenezést. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
SZAVAZÁS

A gombra... pop-up-ban lesz a 2 csoport.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
tudsz csak rá kell kattintani a szavazat visszaszámlálós szövegre

Troger911
Még jó, hogy lecsaptunk rá 😊
RatBaG
pink pówer!
szavazni meg sehol se tudok, wtf?

ja megvan.

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
mennyivel szarabb ára van a Gunpointnak most 😄

Törölt felhasználó
Nekem 3 gamma van a whislistemen 😄 Egy WD egy Wolfeinstein, meg egy War Z 😄
IMYke2.0.0.0
STEAM kártyás topikban kifejthetné nekem valaki ezt a csapatosdit - ne itt rondítsuk a dolgot, ITT a JÁTÉKOK legyenek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
A csapatainkat csak craftolással lehet segíteni? Sima vásárlás nem elég?
Hiába a 23 euro kártyapénz köcsög spur vagyok és nem fogom elkölteni úgyse.

w77d
XD

Scooter
Én Purple vagyok. Be is váltottam a második szintû The Whispered World Special Edition kitûzõt. Kraftoltam érte kemény 1 pontot <#idiota>
tomsolo
ez a conchita csapat szal nyerni fog 😊

IMYke2.0.0.0
Hoppá - visszaesett a kék csapat.

IMYke2.0.0.0
Vonzana, de drága és a DLC-k nélkül nem sokat ér.

IMYke2.0.0.0
Csak 60 ponttal 😊

w77d
ez nem igaz, mert én is ott vagyok 😄

ZsZso
Az lehet, mert én is oda kerültem, cirkókáim. Innen puszikálok mindenkit! 😊

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

w77d
már elnyomtam egy kraftot...

tomsolo
pink az akik az elmúlt egy hónapban szart se vettek ott 😄

Ha nem kontribútorkodsz, akkor marhamindegy hogy álltok.

Far Cry 3 se vonz?

w77d
én pink vagyok... a színnel nem vagyok kibékülve, de most éppen vezetünk XD

Scooter
steamgifts-en van egy pár Dark Souls: Prepare To Die Edition.
IMYke2.0.0.0
Blue Team a csapatom.

IMYke2.0.0.0
Harmat gyenge kínálat.

Ha belépsz egyik csapatba, akkor tutira kapsz egy summer sale kártyát.

Sirch
Pedig megéri, fõleg mivel nyáron jön az új ingyenes multiplayer upgrade coop móddal.

Napi 30 ember nyer. Csapatonként meg biztos mocsok sok ember van (27000 pont az gyakorlatilag 27000 kraftolás, ami tesók között is több ezer játéksot jelent).... Szerintem számolni sem érdemes. Irdatlan malac kell hozzá, hogy valaki itt nyerjen.

Aztán az is baromi nagy kérdõjel, hogy az a 3 játék, amit megnyersz az random vagy te választod ki, hogy melyikek lehetnek azok.

lalakov
Köszi, túl nagy volt. 😊
Scooter
Most néztem a kitûzõket és a Resonance is kártyás lett. YES <#vigyor>
Az is, csak egy dupla pack.