311803
  • darkSectorxxx #233997
    A karakter pl a nem voltak jók halmazba került.
    Bár szépítettek az eredetihez képest, meg azzal hogy Dante átalakult változata Dante volt, meg most is régi Dante skinekkel nyomulnak.
  • Zóanagyvarázsló
    Ezt úgy mondod, mint ha te nem azért passzolnád a God of Wart, mert a karakterrel van bajod.

Amúgy öörmteli, hogy továbbra is szidsz mindenkit, akinek nem jött be a játék. Még szerencse, hogy te támogattad pénzzel, és nem warezben játszottad végig. Ugye?
  • Shep
    Nem azért bukott meg, mert tele volt új ötletekkel, hanem azért, mert azok az új ötletek, vagy nem voltak jók, vagy rosszul lettek megvalósítva.
  • darkSectorxxx #233994
    És a buták nem értették hogy a legnagyobb gond hol rejtőzött. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "ha megint addig jutnak el egyesek h azért mert fiatalabb"

Sajnos, ez majd' minden játéksorozat rákfenéje.
    * Ha nem öregszik a karakter: wháddáfákk
    * Ha öregszik: "nimá, az öregtata még ugri-bugri"...

Nem egyszerű a helyzet.
    De, ennek nem lenne szabad indokolnia egy rebootot.
  • wantonly
    Ha ezzel próbálták kitolni a játékidőt, akkor sikerült, mert többször át kellett rohangálni az egész Citadel-t, hogy minden küldetést felvegyünk/leadjunk. De a bolygókon a fehér pont keresés is csak egy időhúzás.
  • Totti5
    DmC Devil May Cry 2013 tele volt új ötletekkel játékelemekkel, és meg is bukott. Nem véletlen most előszedik és futnak vele még egy kört hátha kicsit lehet kozmetikázni az adatokat. Minden újítás visszatérés a régi elemekhez ( persze ettől még a játék nem lesz más, az újdonságok játékmenetben bennemaradnak, ami nagyon jók voltak ), de core gameplayt olyan elemekkel módoosítják ami megmozgathajta azokat akik azóta a DMC 1et tolják éjjel nappal durciból. Ennek nagyon örülük, 60 fps ehhez kell, az új elemek nagyon jók, összes DLCvel sok sok apró fejlesztéssel az megintcsak egy jó játék lesz, és remélhetőleg megadja az alapot a folytatáshoz. Persze ha megint addig jutnak el egyesek h azért mert fiatalabb Dante már vállalhatatlan akkor jobb ha magunkra robbantjuk a földet... többet nem érdemlünk.
  • grebber
    Mobilokra is megjelenik a Lords of the Fallen
  • zorrobomber
    Engem ezek a mellékküldetések halálba idegesítenek. Fogalmam nincs mit kell csinálni mert futkározok a Citadel-ben, az emberek összevissza beszélnek el mellettem, közben meg ugrálnak fel az ikonok hogy ez meg az a küldetés leírás frissítődött a Journal-ban. Oké hogy a lövés a lényeg a játékban, de akkor inkább dobták volna a kukába az egész küldetés rendszert, mert ez így nem okés.
  • Evoluti0N
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ash-t igen és utána ismét a csapattársad lesz. Mordint rá lehet beszélni, hogy ne mentse meg a kroganokat és ekkor életben marad. Nem tudom, hogy pontosan hogyan. Asszem az egésznek köze van ahhoz is, hogy Wrex életben maradt-e az első részben és ő-e a kroganok vezetője, meg az is, hogy a második részben meghagytad-e Mordin volt segédjének a kutatási eredményeit. Egyébként ott több lehetőség van. Lebeszéled Mordint, megölöd Mordint, vagy hagyod, hogy feláldozza magát. Nem tudom pontosan, hogy van. Nálam ez a verzió állt fenn: Első részben Wrex életben maradt, másodikban nem pusztítottam el az eredményeket, harmadikban hagytam, hogy Mordin feláldozza magát. Igaz, hogy így meghal, de úgy voltam vele, hogy számára talán ez a legjobb választás. Rájött, hogy tévedett a genophage-gel kapcsolatban és tulajdonképpen így tiszta lelkiismerettel távozott.
  • Maak
    Sztorirol meg nem nyilatkoznek, mivel irtam, hogy most kezdtem el, de a mozgas es a fegyverek szerintem jobbak, a lovesek mindenkepp es a kepessegfa is jobban tetszik mint az elozokben. EDI meg aztan...Kicsit sok benne az atvezeto de a helyszinek is kidolgozottabbnak tunnek eddig. (Tuchankai kuldeteseket es par fellegvari dolgot csinaltam meg.)
    Mordin es Ash is megmentheto lenne? Mondjuk Ash egy hulyepicsa lett ebben a reszben.
  • Rony94
    Akaraterő kérdése az egész. Az a gond hogy azt hiszed hogy csak te vagy ilyen béna hozzá, pedig nem így van. MINDENKI bénán kezdte a Souls játékokat, csak aztán lassacskán beletanulnak a játék mechanikájába és onnantól teljesen fun az egész.
  • grebber
    DS-ok nem átlagos hack and slash-ek.
    Bár ilyen rohadt nehéz még a Bound By Flame is.Azt is abbahagytam volt egy rész ahol valami faszit kellett lezúzni esélyem sem volt.Na mondom akkor nem szégyen leteszem easy-re lehet tippelni sikerült-e --> NEM! Eléggé Gothic style a harc egyszer rádvernek elfekszel aztán moccani sem lehet aztán már ha úgy vagy gyorsan egyből 3-at még rámverdesnek és az életerőm 2mm-re csökken.

Vannak az életben nagy kívánságok van aki a lottót akarja megnyerni én meg ezeket a fen emlitett játékokat valaha végigvinni. (Szerintem a lottón hamarabb fogok nyerni az is biztos)
  • zorrobomber
    Nem pont ezt írtad, de lehet erre következtetni, ezért írtam kérdőjelet a végére :) Legalábbis azt sehol nem látom leírva hogy jobb a sztori, vagy a lövés vagy akármi.

grebber: komoly...persze rég toltam és az irányításra sem emlékeztem de amúgy nem olyan meglepő, nem voltam sose egy hack and slash guru
  • grebber
    Na ne komolyan vagy csak megsajnáltál, hogy ilyen suttyó béna balfa** vagyok,hogy nem tudok vele játszani? (Bár ezt kétlem)

Számomra az a minotaurusz vagy mi a szar várfalon a nonplusszultra ellenség ever.Biztos van a játékban sokkal nehezebb is ,de azokat ugyse fogom látni soha
  • benőmenő
    Volt már, van trailer is :D
    Mivel a 4-et feltupírozva és Vergillel kibővítve adják ki újra, illteve a definitive edition változtatásainak egy része rajngói modok és a sirámok meghallgatása -> közelebb került a fővonalhoz ezek igencsak must have címek nextgenre. Hogy pc-n hogyan lesz, az egy külön történet.
    Remélem erre a rókabőrözésre azért van szükség, hogy legyen miből pénzelni a már javában fejlesztés alatt álló DMC 5-öt!
    Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2014.12.16. 18:08:19
  • Maak
    Hat, biztos ezt irtam...
  • Jim Morrison
    pedig...

szerk: értsd: Pár óra alatt no.7 játék volt a greenlighton 2195 játékból.

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2014.12.16. 17:18:22
  • Shep
  • zorrobomber
    Igazán nincs mit!
  • darkSectorxxx #233977
    Ez is jogos, nem árt ha sokan megismerik melyik játék milyen volt régen, mégis jórészt divatos "új" köntösben.
  • grebber
    Bárcsak ezt minden cég észrevenné. Hiába régi meg szarrájátszott akár csak egy grafikai upgare is mennyit dobna némelyik cuccon.
    Csak hát amire nagyon vágyik az ember azt soha nem fogják megcsinálni :(
  • Botond #233975
    Meg most végre van olyan közönség, akiknek a régi cuccok újdonságként hatnak és most van végre olyan régi cucc, amiből érdemes újrázni. Elértünk oda, ahova a divatvilág, hogy 1-2-3 évtizedenként el lehet adni újnak ugyanazt újra.

Jan29!
  • Shep
    Ne csináld már, soha nem gondoltam volna! Szerencse ,hogy itt vagy nekünk! :)
  • zorrobomber
    Igen, több vevő lenne rá, de nagyobb befektetés -> nagyobb kockázat :)
  • darkSectorxxx #233972
    Ez Capcom-nál sajna nem szokott jól elsülni.
    De amúgy ez lenne cél. Csak a Capcom nem érti , vagy nem tudja megoldani.
  • Shep
    Egy új ötletekkel megdobott friss részre szerintem több vevő lenne, de egyébként igazad van most is.
  • zorrobomber
    Nem az ötlethiány miatt csinálják meg, hanem azért mert van kereslet rá.
  • darkSectorxxx #233969
    "Micsoda, ez a legnagyobb ötlet szinte 0 munkával (nem kell az elejétől semmit újra írni) alá kurna szebb grafikát azt eladnak még pár millió db-ot.
    Csak pár suttyó cég nem veszi ezt észre."

....és nem használja ki.

De mint említettem nincs problém ha ez láthatóan jobb lesz, most a Resident Evil Remastered?
    Hát fordítva lenne én haragudnék meg ha nem adták volna ki.

Már rebesgették hogy a RE 2-3 is fel lesz újítva!

Ámen
  • grebber
    Micsoda, ez a legnagyobb ötlet szinte 0 munkával (nem kell az elejétől semmit újra írni) alá kurna szebb grafikát azt eladnak még pár millió db-ot.
    Csak pár suttyó cég nem veszi ezt észre.

Gothic 1 + 2 Gold atomüber mai grafikával elkérhetnének érte 60 eurot is simán fizetném.
  • darkSectorxxx #233967
    Igen egyrészt ez jutott nekem is mostanában eszembe , másrészt meg lefelé ívelő új találmányok közepedte a régi valóban jó klasszikusokhoz legtöbbször sokkal eréjesebben közeledem, kivéve 2-3 új télleg jó friss húst a piacon.
  • Shep
    Ennyire nincs már ötlet?
  • darkSectorxxx #233965
    Nem rossz.

"A Capcom megerősítette, hogy jövőre a Devil May Cry 4 is tiszteletét teszi a legújabb konzolokon a DmC feltupírozott változata mellett."
  • darkSectorxxx #233964
    BB
  • grebber
    Majd steam-re 5$ alatt talán!
  • IMYke2.0.0.0
    A zorrobomber által linkelt DSfix v2.3 lehetővé teszi ezt (saját beállításom, 10 percenként készít backupot):

###############################################################################
    # Save Game Backup Options
    ###############################################################################

# enables save game backups
    # 0 = no backups
    # 1 = backups enabled
    # backups are stored in the save folder, as "[timestamp]_[original name].bak"
    enableBackups 1

# backup interval in seconds (1500 = 25 minutes)
    # (minimum setting 600)
    backupInterval 600

# maximum amount of backups, older ones will be deleted
    maxBackups 10

Nem hiszem, hogy gondot fog okozni a mentéseid másolgatása.
  • grebber
    A mentésekkel vajon a steam-es esetében is lehet bohóckodni? (Hogy eljutok valahova kimásolom a mentést ha halok visszamásolom ne kelljen mindig legelőről menni.Mert most így tolom bár nem mintha sokáig eljutnék.
  • IMYke2.0.0.0
    Köszi.
  • zorrobomber
    METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES (xbox marketplace) - 1 844,70 FT
  • Evoluti0N
    Azonban a 3. rész bénaságai ellenére szeretem a trilógiát. A 3. részhez is megvettem minden apró kis hülye DLC-t, és végig is játszottam 2x és tuti, hogy végig fogom még nem egyszer játszani a teljes trilógiát. Azonban azért ez lehetett volna sokkal jobban csinálni.