Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Még megjelenés elõtt volt 9 dodó GMG-n. Akkor vettem.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Helyesbítek: Nem magyar fizetésre van szabva. Tõlünk nyugatabbra a 0 day játékár is kb. bagó kategória. 1000 eurós fizetésekbõl hav 50 euró az molyfing és akkor még nem is ügyeskedtél a vodkakedvelõ barátaink által kínáltak irányában.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Törölt felhasználó
Ez az eredeti játék dolog nekem mindig is tetszett. Elsõ játékom eredetiben a Stalker 1-3 volt. Aztán PC Galaxisban vettem néhány agyon akciózott játékot. De ettõl függetlenül warezoltam mindig. 2 hónappal ezelõttig nem is tudtam hogy ilyen olcsón is be lehet lehet zsákolni játékokat. Persze az elmúlt 2 hónapban mesélem haveroknak, hogy mennyit költöttem gammárkra és hülyének néznek. Meg kérdezik hogy minek. Mondom mert multi az verhetetlen. Meg nem is akarom magyarázni, hogy az már a tiéd, kényelmesebb a felhõbõl letölteni bárhonnan, ahelyett hogy a warez foglalja a helyett a vinyón és csak magát a játékot kell letölteni. Mondjuk ilyenkor már elkezdenek bólogatni, hogy végülis nem is olyan rossz, fõleg hogy ha elsütöm, hogy kb mennyi 1 játékom ára. 49,600 HUF-ot költöttem játékra és kb 120 játékom van szerteszéjjel. Ez 413HUF/ játék és én nem veszek ilyen 1-2 euros bundle-kat, ami tele van gagyi indi játékokkal. Azt hiszem 3 játékom van, amivel életbe nem fogok játszani, csak benne volt egy bunle-ba és véletlenül azt aktiváltam be. Ja meg ebben benne vannak azok a játékok is kb 10e értékben, amik ki lettek szórva ajándéknak, illetve még elajándékozásra várnak. Van vagy 10 kulcsom kb. Szóval itt csak kicsit fel kéne világosítani a népet és egybõl rájönnének hogy mennyivel jobb, mint a warezokkal szívni....
IMYke2.0.0.0
16 euro... sok az még 😞
A vélemény (review) izgalmas, az ára meg szívszorító 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Több acca is van (több trades, meg saját, meg legalább egy orosz/ukrán, biztos ami biztos <#vigyor>), valami 5000 kártyát pakolt föl minap a Steamre, tele van pozitívokkal, PH-n rendszeresen segít hogy régiózáras-e adott játék, nem hiszem hogy ezeket kockáztatná egy átverésért.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Hát ha a környezetem tudná, hogy mennyit áldozok újabban erre a hobbimra, mennyiért veszek origi játékot, akkor tuti már gumiszobában lennék holnapra. Kényszerzubbonyt vennénk az biztos.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
Ez igaz, az 576-al én is így vagyok. :-)
Fabio Capello
Nyilván, de az se segít sokat, hogy bemegy teszem azt a galaxisba vagy az 576-ba, és olyan árakat lát, amit szerencsétlen 16 éves valószínûleg életében nem látott még készpénzben együtt, nemhogy annyit fizessen valamiért - azért ez egy elég elrettentõ dolog ("minek megnézni egyáltalán, valószínûleg úgyse lesz pénzem rá")

Rapid81
Aki szeretne játszani az elmúlt évek legjobb játékával, annak muszáj beszereznie a Lifeless Planetet.

Számomra magasan veri a Bio Infet. 😊 Ha az 10/10 volt, akkor ez legalább 12/10.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Szerintem nem ezen múlik, ez csak nekünk számít, akik eredetiben gondolkoznak. Lehet játékot olcsón is venni, egyszerûen vannak (és sokan) akik 100Ft-ot nem hajlandók erre kiadni. Ezeknek adhatod akármennyiért, nem fogja megvenni, akkor is megy a virágboltba. Nem is érdekli õket, hogy mennyibe kerül, fogalmuk sincs róla, mert nekik ez ingyen jár. Kizárólag akkor gondolkoznak el, ha multis játékról van szó, de akkor is elsõ a tört szerver keresés. Nekem ez a tapasztalatom.
Troger911
Még egy új kiadású felsõ kategóriás játék ára is bõven túl van a tûréshatáron az átlagfizetésekhez képest. Amúgy egyik kollégámat kezdem megfertõzni eredeti játék vásárlás terén. A múltkori tesco-s akcióból kapott ajándékba egy Dead Islandot meg egy Magicka-t és látta mennyibe került... Azóta szólok neki ha van jó cucc olcsón 😊
Fabio Capello
Sajnos nagyon sok a "minek vegyem meg, ott az ncore, onnan ingyen van" mentalitású ember, fõleg a fiatalabbak körében. Viszont egy részrõl õket is meg lehet érteni, sajnos a legtöbb gyártó nem a célcsoport (16-23) pénztárcájára szabja az árakat. ha egy új játék nem 10-12e környékérõl indulna, hanem 6-7e környékén, már akkor szerintem ugrásszerûen növekedne az eredeti játékot vásárlók száma... És ezek még csak a PC-s árak, a konzol vs. pc flamewar elindítása nélkül mondom, de a konzoljátékok árai egyenesen vérlázítóak, 16-17e-t simán elkérnek néha.

IMYke2.0.0.0
Az egyik legjobb a kategóriájában! <#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Dettó. Rám is úgy néznek, mintha valami õrült lennék. De Magyarország amúgy sem piac, egy nagy semmi. Szintén egy közeli ismerõs van, aki vásárol eredeti játékot. Van olyan is, akinek lenne rá pénze, de elvbõl(?) nem hajlandó pénzt adni játékért és nagyjából kiröhög. Közben ilyen-olyan ingyenes szarokkal játszik, szenved, ahelyett, hogy venne egy normális játékot. Játszanánk multiban, de nem tudtam még rávenni semmire, amihez pénz kellene, ehelyett õ csak ingyenes játékokat mutogat nekem. Akkor játsszon egyedül. 😄
Fabio Capello
<#worship>

lalakov
Sajnos ismerõs a téma. 😞
Troger911
Berakom ide is, hátha valakit érdekel!

Hogy ne csak a ss-el legyetek elfoglalva 😊
Könnyen meglehet. Olyan országban és környezetben nevelkedtünk, ahol warezolni a normális és játékot venni már-már szinte szégyen. Bárkivel beszélek a gamer ismerõseim közül valamelyik játékról, nekik teljesen természetes, hogy warez verzióval játszanak és minden alkalommal, amikor multit említek, akkor el kell magyaráznom nekik, hogy én bizony veszek játékokat. Csak néznek, mint borjú az új kapura. 1(!) ismerõsöm, azaz haverom van, aki vesz is néha játékot.
Troger911
Én is erre gondoltam 😊
Ha nem lopott kártyával vette a cuccokat, akkor nagyon kevés esélye van, hogy visszavonják.

Troger911
Elég a kettõ is 😊
Szabi
az egy hulladék, meg ne vedd! 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Troger911
Az ETS 0,79€ steamen 😊
arty
Jobb mint a netes, az fix... Szal pl en is

Forza.

Lehet, hogy az utolsó is!😄
Törölt felhasználó
Igazából csak a csapatról volt szó, a kártya csak megemlítés lett a végén.
Az elõbb írt SMS-t аz öcsém, hogy õ is megvette. Ezt csak azért írom le, emelem ki és azért nagy szó, mert ez élete elsõ eredeti játéka. 😄
Szabi
a pink a harmadik, a purple az elsõ 😄

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Elõszeretettel akarod itt megbeszélni a kártyázást... itt próbáljunk arról beszélgetni .

A csapatversenyhez: vélhetõen a NAGY steam-felhasználók közül pár épp odakerült...

Panzeradler
Amíg nem tervezel adni 30pontot a csapatodnak, addig lényegtelen hol vagy.😊
tomsolo
nekem például baszik adni kártyát - se szavazasért se vásárlásért nem adott szóval a retkes k... anyját gabennek és gõznek.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
Hát Én nem tudom mi alapján osztott be ez a mocsok steam minket csapatokba. De az nonszensz, hogy a pink csapat toronymagasan vezet, a magyarok közül meg 1 ember adott a pontokhoz 😊 Red meg kullog a sor végén csúnyán, pedig mindenki dobálja befele a pontokat...
Ezt is csak azért csinálom, mert több pénzt veszek ki a Mistery kártyákból, mint ha SS után kezdem el kifarmolni a gammákat...
Scooter
<#eljen> Jó vétel. Nagyon jó a cucc.
tomsolo
na így mindjárt jobb a Don't Starve, végül is behúztam 1245-ért dlcvel.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Troger911
Már csak attól lehet félni, hogy a játék valódi forrását nem ismerni (ezért van némi kockázat, ugye a steam visszavonhatja a játékot). Bár azt írta, hogy megy vásárolni 😊
IMYke2.0.0.0
Ez jól hangzik. Akkor a korábbi pesszimista felhangom immáron semmis 😊

Troger911
Nálam már többször volt 😊 De rendben meg is van, már a könyvtárban figyel 😊 Az eladó elég kommunikatív, mindenrõl küld mailt stb. Egyelõre pozitív 😊
IMYke2.0.0.0
Na, ilyenkor kapnék szívrohamot - félnék, hogy elveszik az éterben...

Troger911
Egyébként a gift megjött csereablakba, csak a steam szórakozik... 11-es kód, próbáld késõbb 😞
IMYke2.0.0.0
Nekem is van 5 - én is szórnám, de nincs kinek 😊

Troger911
Beaktiváltam pár giftet a fiókomra, erre kaptam 4 Dead Island Epidemic giftet... Ha valakinek kell szóljon 😊
Moby
Sõt, mondok mást: a vevõm az egy döglött xbox bekapcsolópanelje. Azon van a vevõ az xboxban, ami belül usb lábakkivezetés van. Na az xbox360 bekapcsolópanelje megy a gyári pécés kontroller vevõ driverével (ami tonképp annyira nem meglepõ) 😊
Annyira spúr kecseg vagyok, hogy sajnáltam a pénzt egy rendes vevõre (döglött box meg volt)😄

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
És én ennek csak örülök - ellenkezõjét nem is állítottam 😊

Moby
Ami nem más, mint egy vezetékes x360 kontroller. Igen. Bedugod egy 360-ba mûködni fog. Bedugod a 360-as dobozban árultat a pécébe az is mûködni fog. Szétszeded, és ne érjen meglepetés: molekulára ugyanaz 😊
Egyféle van. Vezetékesbõl is, meg vezeték nélkülibõl is.

IMYke2.0.0.0
Kijavítalak: a vezetékes - ilyenem van - is "X360 Controller for Windows" néven fut.

Moby
Nincs pécés, meg konzolos. Egy van.
Pontosabban kettõ. Van a vezetékes x360 kontroller, meg van a vezetéknélküli. Namost a vezetéknélkülibõl árulnak ilyen "for windows" kivitelt, de abban is sima x360 kontroller van, meg van benne egy usb-s vevõ, ami amúgy külön is megvehetõ (utángyártott kínai filléresben is).

Sirch
Kizárólag a vezeték nélküli változatnál van különbség, mert ott a PC-hez árult gamepadhez mellékelnek egy wireless vevõt.

IMYke2.0.0.0
Engem ez azért zavar(na), ha tõle akarnék vásárolni:

"A pénz beérkezte után 24 órán belül megkapod Steam Trade ablakban a giftet."

Tekintve, hogy: 5 mp alatt a PP számláján tud lenni a pénz, és nem hiszem, hogy ezren akarnak belõle egy darabot egy idõben...

Fpocok
Van olyan adapter, ami látja a vezetéknélküli konzolost, de inkább olyat érdemes venni, ami direkt windowshoz van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Ami PC-hez van kitalálva: "X360 Controller for Windows"

Állítólag, a sima konzolost is rá lehet mûteni valahogy PC-re. De ezt konzol tulaj megerõsíti.