Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Remélem megbízható! Kérdeztem, azt mondta frissít minden flash/napinál! Érdemes nézni. Csak nehogy eltûnjenek a cuccok pár nap múlva 😊
Maak
Kerdes...xbox kontroller mint olyan...letezik kulon pc-hez vagy alapbol usb van rajta es felismeri a pc?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Szabi
nabasszus.. nem jelezte, hogy jött közbe új komment.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
egy gyors keresgéléssel ezt találtam 😊

ZsZso

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Hol volt ennyi? Megoszthatnátok ám az ilyen infókat a többiekkel is... <#hawaii>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Billentyûzettel kicsit körülményesebb volt nekem, mint X360 Controllerrel.
Igaz, nem sokat, kábé 10 órát játszottam vele.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Meg a fizika is...😄
Szabi
csak a vezetési élmény hiányzik 😄

ZsZso
Csak kormánnyal jobb. 😛

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Troger911
Köszi! Megnéztem... Gold Bundle 590 Ft. Rendeltem is. Ez vicces 😊
MerlinW
ETS-t billel is ugyanolyan könnyû vezetni, mint kormánnyal😊

[merlinw.org]

ZsZso
De lehet trédertõl érdemesebb (bár én nem vagyok ebben járatos, de a SteamTrades.com -on is röhejes áron van, és a hardveraprón is)

Szabi
akkor mostazonnal veddmeg! 😄

Troger911
G25 😊
Szabi
ha van 900fokos kormányod, akkor érdemes megvenni 😊

genndy
A single player kampányt úgy tudom hogy nem, pedig adná magát.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Fpocok
Tudtommal coopban csak ilyen nagyon béna horda mód van. Abszolút értéktelen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sirch
Lehet.

Maak
En a Bulletstorm miatt voksoltam arra, de az meg nem megy meg mindig 5 euro ala...raadasul nem is tudom lehet-e coopban jatszani meg. 😞

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Troger911
Ááááá! Nagyon vonz az ETS2, de nem kéne költekezni 😊
Rapid81
A Gunslinger miatt mindenképpen jól tetted, ahogy én is. 😄

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

ZsZso
Oh, köszi. Akkor meg merem nézni. Ahogy megláttam, egybõl elkapcsoltam, arra nem is gondoltam, hogy régebbi évadokból van.

Szabi
mo-keys-en is van jóáras orosz kulcs, viszont az is vpn-es, annyit meg már nem ér meg.. hátha lesz majd még az is steam akcióban 😄

IMYke2.0.0.0
Te meg csak húzd fel az orrod... fõképp, amikor a topiklakók közül szóltak.

Fpocok
Dehogy. A kötelezõkön kívül nem olvastam el semmit.

Botond
Biztos van zene topik is. Biztos van steam topik is. Mondjak még pár témát, amire van szakosított topik?
Botond
Rpg annyira nem rossz állítólag, és a képek videók alapján is bizakodó vagyok, ha nem is egy gothic de azért egy szép iparos munka szintjét megüti. A stratégiából láttam gameplay videót, amibõl azt a következtetést vontam le, hogy 1 dolláros csomagban se szívesen veszen meg.

Szóval az rpgvel kapcsolatban azért reménykedek, hogy jó lesz.
IMYke2.0.0.0
Emlékeztetõ: régiókorlátos.

//Azt nem tudom, hogy trükközéssel megoldható-e, biztosan, de nem ajánlott a magunk fajta óvatos duhajoknak, akiknek már akár több száz játéka bánhatja...

IMYke2.0.0.0
Nuuvem-en a "Spintires" lement 50 brazil reál alá!

Szabi
remélem az Assetto Corsa-s csomag fog nyerni, vagy ha ma nem is akkor lesz majd -50%-on, legjobb autós játék és kéne pár havernak jóáron 😄

ez az utcai motoros játék meg tetszik, ennyi pénzt bõven megért.. de motorok hangjai borzalmasan szrok.. 😄

wantonly
Mindkettõt megvettem dobozosban, de alacsony értékelést kaptak, úgyhogy nem számítok semmi jóra.
IMYke2.0.0.0

Sippie
biztos hogy van trónok harca topik is, khm...

😄 😄
Botond
Melyik? A stratégia vagy az rpg? Az rpgt behúztam én is, de még nekem se került sorra.
Botond
De gondolom a könyveket elolvastad. Meg amúgy minden sorozat és film könyvbõl készül, úgy nevezett forgatókönyvbõl. :o
wantonly
Én is kerülöm a túlságosan népszerû dolgokat, mert mindegyik elkurvul. A sorozat része az elsõ évadtól kezdve egyre rosszabb, átírnak dolgokat és ez nem tetszik, de azért nézhetõ, a könyv viszont számomra mestermû, 10/10! A játék is megvan, de még nem mertem nekiállni. 😄
Fpocok
Amikor elindult, azért nem kezdtem el, mert már láttam elég kardozós/véres/dugós sorozatot, ráadásul mindenféle könyvfeldolgozástól hányom (legyen film vagy sorozat). Késõbb meg azért nem, mert akárhova mentem a neten, mindenhol belefutottam.

IMYke2.0.0.0
Úgy látom, drákói szigor kell ide.

TBTPumpa
Egy picit több idõt kell várni a folytatásra (nem 1 hetet). Épp most ért véget a negyedik évad. Az ötödik 2015 tavaszán kezdõdik.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Kártyás témát a STEAM Trading Cards topikban feszegessük!

Törölt felhasználó
Én is azért pihentetem, mert Mainstrem 😄
Meg am utálom az olyan sorozatokat, ahol mindenki napról napra arról beszél. Az ilyeneket 1-2 év múlva elkezdem megnézni, mert akkor legalább végigmehet maratonba és nem kell várnom a következõ részt. Emlékeszem a Spartacust is így néztem végig. Meg is öltem volna magam ha várni kell 1 hetet a következõ részre 😊
wantonly
Ez a második évadból van, a fekete vízi csata, viszont nem igazán vicces.
Maak
Most komolyan azert nem nezed mert masok szerint jo? 😄 /Teszem hozza, tenyleg jo, meg ugy is hogy a konyveken mar tulvagyok egy ideje./

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fpocok
Huhh... ez abból van? Fogalmam sem volt. Nem nézek overhyped szarokat. Egy percet nem láttam belõle szándékosan.

ZsZso
Gyanítom Game of Thrones 4. évad spoileres. Aki még nem látta, óvatosan! Csak jönne már ki WebDL-ben.... grrr

IMYke2.0.0.0
Mint minden ilyen, ez is rettenetes...

Törölt felhasználó
Hogy az istenbe van az, hogy megveszek játékot, felrakom. Nem látom, hogy kártya farmolható belõle és aztán elkezdi dobálni a kártyát és meg is jelenik a kitûzõk között?!
Van ilyen más játék esetén is?
Fpocok
Ezt nézzétek, jó lett!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

IMYke2.0.0.0
Nyilván. Ezért lett spoilerben, meg amúgy is.