Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem tökmindegy? Mi ezekben a csoportokban kutyát nem zavarunk az 1-2 filléres vásárlásunkkal ugyse kapunk semmit.

Next PC upgrade: 2022

tomsolo
Ott indul, hogy max vehetnék kártyát kapni nem.

Hát Kedves Gaben,

másra fog az pénz biza menni.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

w77d
igen, a purple team tele lehet extrém hörcsögökkel :S

Rapid81
Fura ez a csapatosdi most a Steamen. Van egy olyan érzésem, hogy nem igazán jól sikerült elosztani a csapattagokat a csapatok között...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Add el piacon. 10 kártyáért 3€-t kapsz.

[merlinw.org]

genndy
Jé, de jó. GamersGate-n vett Mortal Combat Arcade Collectionhoz mégis jár Steam kulcs. Pedig amikor megvettem (MKKE-hez járt amúgy) akkor még nem volt hozzá (vagy nem vettem észre, de az oldal nem írta, ez tuti). Na mindegy, most akkor már Steamen is ott a pluszegysor <#vigyor2>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

tomsolo
"Ajándékod elküldésre került"

tomsolo
Fú gec mekkora retkek - key upgrade lesz náluk! 😄

Renjike
Ha valaki igényt tart a szavazatos kártyáimra szívesen odaadom. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

tomsolo
mondj privátban egy email címet

grebber
Hm. Pozitívat csalódtam most.Én konkrétan el is felejtettem most hogy mondod valóban.Elfogadom ha neked is megfelel.

tomsolo
Ha kéred megveszem neked giftként - úgy is logók kb ennyivel vagy mi.

grebber
Tudom kártyapénzbõl ingyen meglehetne,de tuti lesz majd filléres bundleban több játékkal karöltve majd akkor megveszem!

IMYke2.0.0.0
A Marlow Briggs nem is olyan rossz... videót néztem róla.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Támogattam én is. Habár engem egyik sem mozgat meg belõlük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hát vedd meg és várd meg amíg befejezik, oszt játssz...

IMYke2.0.0.0
Én is arra szavaztam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
A Frozen Synaps-al is szemezek egy ideje, azt hiszem volt bundliban de lecsúsztam róla. Meg persze a Shadowrun insta buy 😊
zorrobomber
Prison Architect ennyiért már rég jöhetne ha nem lenne Early Access. Kár.

Scooter
Én is arra szavaztam a Shadowrun Return miatt. Szerintem az fog nyerni. Mindenki akarja 75%-al olcsóbban. A Master Reboot is jónak néz ki.
Troger911
Remélem ez nyer!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
tomsolo
Persze de jelenleg a kulcsboltokba kétféle van: "standard" meg bonuszos.

Szerintem meg csak egyfajta van, de jó néger szokás szerint megy a susmus.

Akkor nem kérdés, hogy jár a preorder dlc. Megölhetjük Hitlert.... újra...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fabio Capello
Attól függ, mi érdekel. Ha csak a sztorivonal, akkor a Breakdownt nem kell feltétlenül megvenned, az nem ad extra sztorit, az egy folyamatosan nehezedõ endless sandbox. Viszont ugye nyilván, gyakorlatilag végtelen játékórát kapsz vele - amíg meg nem unod. Én eljutottam a 16. szintig, de konkrétan a bokámat leh*gyozom, annyira nehéz már a játék, és vannak emberek 20-30. szint környékén. Azt hiszem aki a legtovább eljutott, most tart a 34. szinten.

Szóval ha kizárólag sztori szempontjából érdekel, akkor elég az alapjáték + lifeline (most jelent meg kb két hete).

tomsolo
A rebellion meg úgy került a képbehogy rákérdeztem náluk mi fasz van - erre az volt a válasz küldjek ticketet a steamnek. (Hajrá)

tomsolo
ja csak az a vicces hogy jelenleg egyfajta van a steamdb szerint

Franc megeszi ezeket az olcsó szarokat! Ezek vonzanak basszus!

Nekem is megvan a játék már, egyelõre azt nem fogod látni, majd megjelenés után derül ki. Szerintem amúgy ez a kuponos nem preorder verzió.

tomsolo
State of Decay néztem, de a dlc-kkel már nem tetszik az ára - bár lehet ph-n is ránézek... A Plauge meg bár érdekelne de olyan 2-3 euróért.

Van gikszer, mert egy hét múlva jelenik meg....XD

tomsolo
Nem nincs semmi - jövõ héten jelenik meg - az nem derült ki, hogy hol láthatnám a free dlct - járt e hozzá...

IMYke2.0.0.0
A vélemények alapján - STEAM adatlap - nem vészes.
Egyszerûen nem AAA+++ játék, és nem olyan eredeti ötleteken alapul.

Fabio Capello
Hát, a mai nekem sem igazán jött be, a State of Decay már megvan, az egy nagyon jó játék, ha valaki szereti az ilyen típusú játékokat, a Plague Inc-el szemeznék, de sokallom érte ezt a közel 10 eurót...

IMYke2.0.0.0
Az árával ezek szerint nem is volt gond... annál inkább az állapotával 😊
Jól sejtem, valami gikszer van az indításával?

tomsolo
Marlow Brigs 0.99 EUR - ez milyen? Tényleg ilyen fos? 😊

tomsolo
4500 volt jóáras

IMYke2.0.0.0
Ezért nem szabad megvenni vadonatúj játékot 😊

tomsolo
Mondjuk a rebellion support is csupa Einsteinekbõl van összerakva.

Troger911
Azonnal fõbelõni 😊
tomsolo
Na és aki sale alatt nem sale áras terméket vesz? 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

w77d
hát ahogy nézem a mai akció körbõl viszont kimaradok...

grebber
Minden ember más és más.
Nekem hiába vagy okádék fos csira gépem és nap mint nap áhítozok egy újra hogy végre maxon tolhassak mindent, de ha ezermilliárd forintom lenne se venném újat azonnal.
Szerintem egyszerûen sajnáljuk a pénzt rá ennyi. "NEM ÉRI MEG" Minek ha ingyen is letölthetem stb....

Ha büntetnék a warezt más lenne a szitu de akkor is évekig várnánk hogy olcsón megszerezhessük.

w77d
gyerekek én 6 éve nem warezoltam és van steamen 526 játékom és 571 DLC-m, meg máshol elszórtan vagy 150 game. Isten nem venne rá a warezre, inkább kivárom a jó árat ha nagyon sokallom amit elkérnek érte.

Szerintem játékok lennének, de nem ilyen formában. De ne félj! Elõbb fognak mindenkit lecsukatni, minthogy megszûnjön az aranytojást tojó tyúk.
davidka003
Pár éve nagy haverságban voltam a szomszéd gyerekkel. 20 évesen is kb havi 200k költõpénzt kapott mindig, mert apjának gyára volt.
Szerinted mennyit költött játékra? Összesen 2 eredeti játéka volt pedig azért volt mikor 1 hét alatt 2-3 játékot végigvitt. Letölteni egyszerûbb torrentrõl.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ki is innen a nagy playfire mester? Kéne nekem egy kis útmutatás, hogy hogy és mint kéne nekem ezt beüzemelni. Most raklapnyi zsetont gyûjthetnék úgy nézem!

28 éves fejjel olyan ismerõsökkel vagyok körülvéve, akik közül már mindenki dolgozik, néhány embernek a fizetése is igen szép, mégis warezol ezerrel. Szerintem 100 forintot (nálunk dinárt 😊) se lennének hajlandóak költeni egy játékra.

#214647 Hát igen. Ez a minek megvenni, amikor úgyis le tudod ingyen tölteni mentalitás. Azt felejtik el, hogy ha mindenki így gondolkodna, akkor nem lennének játékok. Nem levegõbõl élnek a fejlesztõk se.
Nem így értettem, de így is értelmezhetõ. 😄
Egyébként ez nem országfüggõ. Warezolnak mindenhol.
Modjuk szükséges rossz a warez, mert eme szép hazudós világban, akár nagyon komoly összegeket is lehet veszteni.
Persze, aki gazdag és/vagy könnyen vissza tudja keresni az árát, annak lehet hogy mindegy ha becsapják. Én másként gondolom.
Troger911
Kíváncsi vagyok a köv. napi akcióra.
Csak általánosságban írtam, hogy általában lopott kártya miatt vonnak vissza játékokat, egyébként nem jellemzõ a dolog. Max az account bann, de ahhoz nagyon súlyos dolgot kell mûvelni.