311803
  • darkSectorxxx #234237
    :)
  • Shep
    Nem is jó az a játék ,hogy rohanni kellene érte :)
  • Rony94
    Óóó hogy a fene vigyen el! Csak 5000 forint volt a bankkártyámon. Most 1300 el is ment.. :<
    Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.18. 22:46:24
  • darkSectorxxx #234234
    Igen ezért is írtam a többiek, vagyis ti levonhatjátok a következtetéseket majd.
    Holott a gépigény megintcsak nem ezt mutatja, nálam low-on kéne futnia így sem. :)

Jó lesz ez.

(Mondjuk azt hogy több mint jó. :) Rosszabra számítottam még így is hogy tudtam az Engine elég optimalizált.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.18. 22:44:40
  • Shep
    Az a te gépeden teljesen jó.
  • darkSectorxxx #234232
    Metal Gear Solid Ground Zero

1080p
    All High details

Eredmény: 20-25 fps! :)
  • wantonly
    Hmm...

Dark Souls 2 [Online Game Code] $14.79
  • wantonly
    https://www.humblebundle.com/weekly

Ez az 'early access' Skara nem lehet rossz cucc.
  • Fpocok
    "At PSX (PlayStation Experience) in Las Vegas on December 5, Capcom gave the world the first look at Street Fighter V. Announced exclusively for the PlayStation 4 computer entertainment system and PC, and providing cross-platform play that will unite fans into a centralized player base, the upcoming title is poised to take the company’s fighting game franchise in an all new direction. Announced today, Capcom and Epic Games revealed that the new Street Fighter is being built upon Unreal Engine 4, Epic Games’ very latest game engine technology. This new license agreement with Capcom arms their Street Fighter V development teams with Epic's best-in-class development technology for years to come."
  • darkSectorxxx #234228
    Jaja, azt vágom, személyes vásárlást nem tudtam hogy megy. :)
  • Fpocok
    Ha online, akkor meg 8.
  • darkSectorxxx #234226
    Köszönöm mind2-őtöknek, akkor már csak az utiköltség a baj, ha valahogy olcsón bejutnék pécsre...:(
  • Maala
    3 munkanapon belül nem baj, vissza KELL cserélniük(, vagy levásárlást biztosítani).
  • wantonly
    Nem. Én is kibontva vittem vissza. Levásároltam, aztán egy drágább fülest vettem belőle.

A 3 napban úgy emlékszem benne voltam. Ha most bontottad ki akkor gondolom még te is bőven.
  • darkSectorxxx #234223
    De nem baj ha ki volt bontva?
  • darkSectorxxx #234222
    Nem ezzel nincs baj, kényelmes, csak engem zavarnak az ilyenek, haveromnak meg ellenkezőleg a nagyok nem tetszenek, mert elnyomja a háttérzajt, én meg azt szeretem ha körülöleli, ahogy te is.

Mindegy, ezzel semmi baj, direkt hosszútávúra van a füles írja is a dobozon direkt, vagyis marha kényelmes, anyagminőség is, fém keret, csak mondom méret nem elég.

Ha nem adom el elvagyok vele, de gondoltam egy próbát megér. :)
  • wantonly
    Én múltkor úgy vittem vissza egy fülest, hogy nem tetszik a hangzása, kicserélném egy normálisra. :)

Ok, ha ennyi az útiköltséged akkor megértem, hogy nem viszed vissza.
  • Evoluti0N
    Most nézem a képet. Nekem is volt hasonló. Az ember úgy érzi fél óra után, mint akinek satuba fogták a fejét. Fájt a fülem, mint az állat. Azóta valami jó nagy van, ami szépen körbeöleli hallószerveimet.
  • darkSectorxxx #234219
    Nem hiszem, miért menjek vissza hogy bocs kibontottam és nem elég nagy? :)
    2000ft bebuszozni. :S
  • darkSectorxxx #234218
    Te izé vagy, nem a füles kicsi vazze, hanem a füledet takaró kis karikák...maga a fejméret majdnem 2x akkorára ki lehet húzni mint az én fejem, oldalirányban sincs ekkora fej amekkora ennek nagy lene, csak "nem veszi körbe a fülemet a szivacs része" Amúgy az oldalon vannak méretek tudtommal, a fülre menő karikák 7-8cm-esek kb.. :D
  • wantonly
    A boltban már nem cserélik vissza?
  • Evoluti0N
    Mérd le a füledet vonalzóval és az is írd le ide, hogy mekkora. Nehogy valaki úgy járjon, hogy megveszi a fülest és neki is kicsi. :D
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.18. 21:40:21
  • darkSectorxxx #234215
    Igen mert a Fox Engine egy olyan motor ami "optimalizált", jól néz ki és kis gépigény. :)
    Ez a pálya benne van a végleges 5. részben szóval ez annak a demo-ja.
    Rising nagyon jó ám, főleg így 4 euro-ért ajándék....én végigvittem tudom. :)

Fox Engine amúgy az a motor ami a prevgenből is kifacsar mindent....legalábbis rgen így olvastam hogy mindkét generációval kompatibilis ..... persze PC-n ez nem jelent sokat csak érdekességképpen.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2014.12.18. 21:40:49
  • Fpocok
    Gagyit nem, de köszi.

Viszont belenéztem a FOX motorba és a Ground Zeroesba és umm... megnyaltam az ujjaim. KIBAXOTT JÓL FUT NÁLAM! Maga a játék nem érdekel, mert csak demó, de ha az 5 is így fog futni, az nem semmi lesz!
  • darkSectorxxx #234213
    METAL GEAR SOLID RISING 4 EURO
    STEAM!!!!!!!!!

Most rohanjatok érte!
  • darkSectorxxx #234212
    ja meg annyi hogy a füles végén a 2 csatlakozó kábelét ami egymáshoz volt ragasztva, a kis müanyag összefogóig széthúztam mert a mikrofon és füles csatik nálam messzebb vannak egymástól, de az jelentéktelen, csak megemlítem azért.
  • darkSectorxxx #234211
    Ja az zsír! :)
  • darkSectorxxx #234210
    Üdv srácok.
    Bocs a hirdetésért, csak kérdezem hogy érdekel valakit egy füles?

Van egy apró nem nagy de probléma, 5k-ért vettem egy fülest, ami fasza, de féltem és beigazolódott, hogy nem elég nekem a fülemre ez a kis méret, és lehet eladnám valakinek, a postát én állom ha érdekel valakit.
    Amúgy fasza, blokk gari van media markt-ba hozzá pécsen vettem.
    Ha érdekel valakit akkor szóljon legyenszíves, természetessen ingyen elpostázom neki. És vennék egyel nagyobb méretet, így is elvagyok de ha valakit érdekel inkább lecserélem. :)

Itt egy oldal a füleshez.

http://www.hama.hu/go/reszlet/6686/272/Gaming-uRage/113725/Gaming_Headset__uRage_xPlode_Essential_/

Aki igényli kap képet is a számláról meg a fülesről, most belehallgattam zenébe youtube-on amúgy zsír új, most lett kibontva.
    Köszönöm a figyelmet.
  • zorrobomber
    Megjelent(review is van) de nem lehet a kosárba rakni itt csak VPN-el(a kulcs elvileg region-free). Kulcs azért nincs mert készlethiány van nuuvem-nél(itt a legolcsóbb kb.), de nem baj mert ma már úgyse tudnám felrakni.
    Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.18. 20:54:01
  • Zóanagyvarázsló
    Outcast 1.1 GOG-on is. Nagyon nehéz megállni, hogy ne vessem rá magam rögtön, ha már úgyis megvan (a legelső vételem volt náluk).
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2014.12.18. 20:44:22
  • darkSectorxxx #234207
    Grat, ez a MGS mennyi most? Megjelent már steam-re? :D Vagy pre-order?
  • zorrobomber
    Problem solved, Mordor és MGS ugrott a zsákba, utóbbihoz még nincs kulcs

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.18. 20:36:15
  • ZsZso
    Grat. Benne volt meg az első két rész is?
  • Scooter
  • Szabi #234203
    jó áras, sőt kéne is, de most a TC túlzottan leköt, plusz ez LHBP nélkül nem sokat ér, az meg még 5ezer lenne, ja és akkor már kéne egy joystick is ami meg 15ezertől indul :D
  • zorrobomber
    Nekem most épp nem megy a Nuuvem login.

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.12.18. 20:15:52
  • IMYke2.0.0.0
    S a Hörcsögöm meggyőzött: többek között ezt is megvettem a Nuuvemről a mai napon :)
    "Grand Theft Auto Complete Package"
  • ffxi
    Fincsi
  • zorrobomber
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition - 4,99€ (-80%)
  • Evoluti0N
    Tetszetősek.