Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Attól, hogy nem nyomsz a válasz gombra nem nehéz kitalálni, hogy kinek szólsz <#wink>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

De van erre ám egy jó eszközöd a törlés. Problem solved és akkor nincs lavina, meg lapát, meg fáklyás-vasvilla kombó... <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Figyelted: senkinek sem válaszoltam, amikor az elsõ hozzászólásomat írtam.
Aztán megszólítottál...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
arty-hoz hasonló jószívû ember kevés van a világon, ez nem is kérdés.

Inkább az a gond, hogy olyan lavina indulhat be egy-egy elnézett rákontrázás után, aminek során már senki sem érez nyomást a buksijában, ha a másikat lebunkózza... a lavinát megakadályozni kell, nem utólag lapátot kézbe ragadni...

Ezért fogok MINDIG szólni, ha valaki ilyen hangnemet üt meg, vagy támogat valakit a másik (vagy annak ízlésének) ilyetén meg- és elítélésében.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
Nem ostobáztam le senkit.
fpocok magáévá tett egy ostoba érvrendszert (mert ez nem sajátja, ettõl nem lesz egyéniség 😛PP ) - hogy tudniillik, ami elismert, az már nyilván szar is és ezért kihagyja <#falbav>

Tegnap kezdtem a négyes szériát és nem bírtuk ki: éjfél után mentünk aludni, a tervezett egy helyett három részt "használtunk el" a 10-es pakkból.
Szenzációs.

Forza.

ZsZso
Itt minden mondatnak, szónak és betûnek komoly súlya van! <#email>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

arty
értem, thx 😊

annyi macerát már nekem nem ér pluszminusz 100-150ft

Forza.

Neked is vannak elveid és nekem is vannak dolgok, amit nem tolerálok.

De legyen úgy, ahogy írtad.

Azért tök jó, hogy engem találtál megint meg (Arty is írta, Totti is helyeselt, Aullah-t meg hidegen hagyja).

Fpocok
Jézusom, ha tudom, hogy ez lesz, be sem linkelem a vicces videót. Amúgy nem az a fõérv, hogy hypeolt, hanem ez is egy rohadt könyvfeldolgozás. Nálam az ilyen alapból hátrányból indul, na de psszt.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ZsZso
Szerencsére engem sose izgatott, hogy ki mit szeret és mennyire van hype -olva. Ha valami tetszik, megnézem, ha nem nem. Attól hogy valami népszerû senem lesz jobb vagy rosszabb. Pl. a Fight Clubot vagy Shawshank Redemptiont csak azért kihagyni mert kultuszfilm, nettó bûn (és akkor a nagyon nagyokról mint Godfather, Star Wars nem is beszéltem).

Imy, szerintem pont nem gyûlöletkampány. Csak jót akarnak Aullahnak, s azt mondják tegye félre az elõítéleteit. Néha jót tesz az embernek, ha el tud gondolkodni olyan dolgokon amiken azelõtt sose, mert kõbe vésett szabály volt az életében.

Arty nyers, de humorba csomagolva dobálja a gondolatait (lásd smiley a végén). Amúgy se az embert ostobázta.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Nem Fpocok érzékeny lelkét akarom megvédeni - felnõtt ember, tud magára vigyázni -, hanem azt akarom megakadályozni, hogy a topikban mindenki szemet hunyjon afelett, ha a másik tök ismeretlen embert leostobozzák csak azért, mert éppen valaminek/valakinek ellent mond.
Ezt sem írásban, sem személyesen nem tudom tolerálni.

Mindenkinek vannak kifogásolható érvei, ne legyen az a non plus ultra ellenérv, hogy ostobának tekintjük a másikét, ha a miénkkel ütközik!

Fpocok
Tudtommal minden játék flash salen a legolcsóbb. Tehát ezek szerint ennél jobb nem lesz.

ZsZso
BundleStars.com -on 1000$ Steam Wallet sorsolás van. (a link nem refes)

Egyetértek arty érvrendszerével, hogy Aullah érvrendszere az én szemszögömbõl is megbukott (nem értem miért jó dolog megfosztani magad egy kiváló sorozattól, csak azért mert éppen népszerû... Ez olyan, mint annó volt a System of a Down kapcsán. Sokan az elvakult rajongók közül kinkább elkezdték nem szeretni, mert egyre népszerûbb lett és az nem menõ dolog népszerû dolgot kedvelni egyesek szerint...Igen ez is nettó baromság a szememben).

Szép dolog a nevelési szándék részedrõl (utalva a korábbi chates beszélgetésünkre ezek a gondolatok sem ellened irányulnak és Aullah ellen sem... Nincs benne személyesség egy gramm sem részemrõl) és értékelem is, de nem nagyon fog mûködni esetemben (makacs ember vagyok).

Nem kell ennyire túlérzékenynek lenni. Aullah-t meg a legkevésbé se érdekli mások véleménye, nem fog megsértõdni ilyen dolgokon (max elmorzsol egy ezek is hülyék kezdetû mondatot). <#smile>

IMYke2.0.0.0
arty le-ostobáz valakit, erre te rá-igenelsz...

Tessék elgondolkodni ezen...

IMYke2.0.0.0
Nézzük csak... körbeírom:

* Halo 1-2 PC
* Olyan jó volt játszani PC-n a többi HALO címmel is, annyira jóóó.... várjunk csak, de hisz egyik folytatás sem jött ki PC-re!

Troger911
Tök jó. Én soha nem csinálta még 😊 TF2 kulcsot honnan lehet szerezni?
Totti5
Aki ostobaságokat állít 2 naponta, azt nem kell védeni, vagyis ha neked nem tetszik akkor az õ hszét gyomláld ki még mielõtt arra lehetne reagálni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Megint túlgondokodod.

Jó sorozatot nem nézni, mert pont éppen felkapott az fura dolog. Ennyi erõvel ne játsszunk túlhypeolt játékot sem. Ha valaki erre értetlenül pislogva beírja, hogy érthetetlen (mert ez történt), akkor abban még semmi gyûlöletkampány nincs.

grebber
TF2 kulcsokért veszem õket traderektõl.

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Mivel?😊

Halo Spartan Assault egy tapipados teljesen közepes mobilra készült lövölde. Van a témában számtalan jobb játék, pl aki nem játszott vele annak ott a Gatling Gears.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Hogy tudtam, hogy ilyen válasz is lesz.

Rákontráztál arty beszólására. Mi ez, ha nem szikra?

Nincs itt semmilyen kampány.

IMYke2.0.0.0
Nincs szükség gyûlöletkampányra a topikban!

Úgy-úgy <#eljen>

arty
LOL

nem úgy volt, h nem nézel overhájpolt szarokat?

Forza.

arty
hogy lett neked 1.69 a halo? 2.5 eur most -50%-ban

Forza.

arty
legostobább érvrendszer ever 😊))

Forza.

IMYke2.0.0.0
HALO-t elvbõl nem vennék, amiért torkonszarták a PC-seket...

grebber
Kártyapénzbõl:

Halo Spartan Assault 1.69euro
State of Decay 1.68+1.69 euro

Most már csak tényleg a Dishonored Goty kell.

Botond
Lehet.
Már ott bukik a dolog, hogy nem most néztem ki a játékot, hanem megjelenése óta. Csak mindig kicsit sokalltam az árát. Kicsit most is ez a helyzet, mivel nem tudni mi jöhet még, ami egyszerûen kihagyhatatlan. Mint pl. a csütörtöki Dead Rising 3 ajánlat.

Lehet kivárok, aztán ha még visszajön pl. napiban akkor berántjuk. Azt isteni jelnek veszem (amúgy többé kevésbé melóban is ezt csinálom, mint ami a játékban van, csak nem a határon, de ugyanúgy okmányokkal foglalkozom XD).

Törölt felhasználó
De köszi a felajánlást! 😊
Törölt felhasználó
Hát nem akarlak most ezzel leterhelni, mivel se a kártyámon se paypalon nem marad lóvém :/ már csak kp van és azzal se tudom hogy kihúzom-e július 4-ig. Kurva SS 😊
Egy dolgon múlt. Jókor volt, jó idõben és jó döntést hozott. Ilyen baromi egyszerûen mennek az ilyen biznicek. Szerintem mi már akik csak hallunk ról a bebuktuk ezt a lehetõséget.

grebber
Gazdagok szerencséje.....

Rapid81
Erre csak ezt tudom válaszolni:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Persze.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi
amindenit, ez az egész életem megváltoztatja majd <#idiota>

a kérdés fõként arra irányult, hogy hogyan veszed meg olcsón és hogyan adod el drágán.. folyamatosan ,29 és ,35 között vannak az árak, abból bazinagy tételt kell venni és eladni hogy legyen egy kis haszon 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Mondjuk így is 850 Ft....<#nevetes1>

Nem rossz ár!

Büdös skót vérhörcsög kérdés: Szerinted kaphat a vásár alatt a mostani 70%-nál több leárazást a Papers Please? <#smile>

Troger911
Köszi a lehetõséget, de kihagynám. Valamiért nem jön be.
grebber
Gas Guzzlers Extreme 4pack-ra lenne jelentkezõ? 800ft/db elvileg marrosnál.

Troger911
Vásárolni is lehet róla? Azt még nem próbáltam 😊
Sins of a Solar Empire REbellion 4-es pack nem érdekel véletlen?

Rapid81
Mobilra is van Steam kliens, tudtad? 😊 Szerinted én melóban egész nap hol szavazgatok?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Troger911
Így is lehet 4 packot veszek, akkor meg megtartok 1-et neked.
Troger911
Ha szeretnéd megveszem neked, de akkor csak paypallal tudod majd kifizetni, mert a wallet lóvét nem tudod átnyomni. Vagy esetleg ss végéig veszel valamit amit kinézek azon az áron!
Törölt felhasználó
Ejj. Az elmúlt 2 napban összehörcsögöltem 6 jurót, erre a payday2 le lesz árazva... Ja és 1 óra múlva indulók súlyemelõ versenyre, és holnap délutánig nem leszek online! Wááááááá 😊
Fpocok
ESTI NÉZNIVALÓ: FUK YEA!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
RAID2