Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csak provokáld a Hörcsög-falkát és véged is lesz, mint a téli tartaléknak 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Miért zavar? Nyilván gõzerõvel készül a folytatás.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

genndy
Szintén nem vettem még sale-ben semmit. Aznap kraftoltam egyet, amikor tervezetten a pinkek nyertek (persze nem kaptam semmit), de legalább 5-ös szintû lett a Skyrim kitûzõm 1€-ból, és még pluszban is vagyok a Summer kártyák miatt. Gondolom most ki leszek utálva. <#szomoru1>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber

Új kiadást kap a Saints Row IV is

LOL mondom én nincs ötlet baszki.Húzunk le minden rókabõrt.
De nem csak a játékiparban van így hanem a filmeknél is most jön az új Predator film is....
<#falbav><#falbav>

De a jobbnál jobb töröl projekteket mutogatják nap mint nap a csicskák ahelyett hogy befejeznék és kiadnák õket.

Next PC upgrade: 2022

arty
70%-os Sygic akció

(full EU + orosz = 20 EUR)

Forza.

Törölt felhasználó
Ja értem. Hát csak kíváncsi vagyok. Én már csak ilyen kíváncsi típus vagyok 😊
IMYke2.0.0.0
Én PS4-et.
De ahhoz városban lakás, internet is kellene nekem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
"Strider"
* Nuuvem - STEAM - 24,99 brazil reál (101,11) = ~2530 Ft
* STEAM - 25% OFF - 11,24 euro (306,12) = ~3440 Ft

Jelenleg úgy állok, hogy inkább Xbone-t vennék, de még bitang drága: 120 00 0 Ft. Olyan 80 alatt már lehet elgondolkodnék rajta.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
Ps3 1,5 éve van. Ps 4-et már jó lenne elõbb. Ott vagyok már, hogy inkább azt vennék most és nem új pc-t..<#fejvakaras><#rolleyes>

Pc-n sok api és apu problémák miatt mindenképp várok szerintem.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TBTPumpa
Watch Dogs Dedsec Edition - 19 990 Ft

23 000 Ft helyett már csak 20 000 Ft. Instabuy azonnal!

Amúgy a Dragon Age Inquisition már csak 12990 Ft. Kemény 1000 Ft-tal lett olcsóbb. Mire megjelenik talán beesik 10 000 Ft alá. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

tomsolo
Egyeztetni kell. Olyan 3 a határ - ennyit a legtöbb benyel simán.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Hát mire arra rátesszük a koszos hörcsög mancsunkat az se mostanában lesz. Mondjuk nem tudom neked van-e PS4-ed, de nekem nincs és még egy ideig nem is lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Bence94
Multi címek között nem tudok mondani, amit ennyire élveztem volna mostanában. Talán Max Payne 3.

Ebben van munka rendesen! Kíváncsi leszek folytatásra, mert most itt is megoszlik a vélemény melyik a jobb rész.

A 4 majd PS4-en fúú..<#zavart1>

Troger911
De nem mindenkinél! Sok trader kiemeli, hogy 1tf2key nem egyenlõ 2 tod-dal.
tomsolo
TF2 kulcs

Tour of Duty - 0.5 TF2 kulcsnak felel meg

DOTA2 KULCS

1.5 lehet jobban jársz ha veszel 3 TOD mert az csak ~ 2,1
míg 1 TF2 key + 1 TOD az ~ 2,3

A harmadik a legjobb szvsz. Szerezd be mielõbb. 😊
Az a legjobb rész szerintem.

Scooter
Neked is köszi! <#eljen>
Bence94
Uncharted 1,2 befejezve. Elsõ rész elmegy, de a ketõ.. Elképesztõ!<#wow1>
Grafika lélegzetelállító ahogyan kinéz és a játékmenetrõl is ódákat lehet zengeni. Be kell szereznem a harmadikat.

Mivel steam hivatalos üzlet szerintem ilyenkor nem von le plusszban semmit.

Bonyolult a második nevem...<#nevetes1>

Fpocok
A pénz a bankomban van, paypalon keresztül fizetnék steamnek. Azért kérdeztem, mert ha több lenne a költség, mint amit fizetek 0.2, akkor máshogy oldanám meg.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
1 millió db free SpaceChem steam kulcs

Facebook like-olós, szóval akit ilyesmi érdekel csak az klikkeljen.

Dzsini
Ez így alakult, kvázi-valuta lett azokból a kulcsokból meg a "váltópénzeibõl". Ezzel kerülik meg, hogy nem lehet steam wallet pénzt közvetlenül egymásnak adogatni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Hogy túl tudtad bonyolítani ezt az egyszerû dolgot. <#idiota>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én sem. Soha nem foglalkoztam ilyen kulcsokkal. Nem látom értelmét venni valamit, aztán azt cserélgetni.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Ha vásárolsz akkor is küldöd az összeget nem? <#beka3>

Nem is beszéltünk másról és Pocoknak is a tranzakciós költség volt a kérdése.

Mégegyszer: Ha paypalon van az összeg és vásárolsz valamit nincs átutalási költség, akár hivatalos helyre küldöd, akár családnak (ez a két opció van: elsõnél a hivatalos eladó sara a fee, míg utóbbinál a küldõ félé).

Ha az összeg nem a paypal számlán van, hanem paypal maga emeli le bankszámláról a bankkártyán keresztül, akkor ha hivatalos helyre küldöd, akkor az összeget kapó fizeti az átutalási költséget (gondolom erre gondoltál azzal, hogy vásárlást említesz).

Trade-nél ezért kérik, hogy family and friends opciót válasszuk, mert ha felsõ business opcióval küldenénk tõle vonná le az átutalási költséget.

Azonban ha magánszemélynek küldöd és úgy állapodtok meg, hogy a küldõ tehát te fizeted az átutalási költséget akkor mindig van átutalási költség.

Dzsini
Én viszont egyáltalán nem értek hozzá, úgyhogy csak poénkodtam 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rapid81
Az ég egy adta világon semmi más nincs nála, ami érdekelne.

Rapid81
Csak akkor van fee, ha KÜLDÖD az összeget. Ha vásárolsz a PP accountoddal, akkor semmit nem von. 2 éve van összekötve a PP acountommal a bankkártyám és soha nem vont többet annál, mint amennyiért vásároltam.

Arra mekkora esélyt láttok, hogy az Arma III 50%-nál nagyobb leárazást kap a hátralévõ napokban? Nem tudom hogy alakultak eddig a steam-es vásárok, de gondolom napi akcióba úgysem kerül vissza újra, maximum 8-órásban, mik a tapasztalataitok?

Panzeradler
A fél kulcs általában tod(tour of duty) esetleg capsule key, ritkán kártyákat is elfogadnak.
1 kulcs + Tour of Duty vagy 4 ref... Már nem csak valuta van, hanem annak van váltópénzze is...:-)

Dzsini
Egy nagyon precíz fûrésszel 😊 (amúgy gondolom veszel tõle valami más még másfélért, és kap hármat)

Ha kártyáról emeli neki paypal az összeget, mint ahogy nekem is akkor mindig van fee (10%-a az összegnek ha jól emlékszem).

Természetesen ha rajta van a paypal egyenlegen a pénz akkor nincs fee.

Ezt így konkrétan nem fejtette ki Pocok. Egyébként meg 20 centnél teljesen mindegy melyik opció, mert ha von is le elenyészõ az összeg.

Rapid81
Hogy a 'csába adok én valakinek 1.5 TF2 kulcsot egy játékért???? <#confused>

Rapid81
Vásárlásnál semmit nem számol a Paypal. Ha Paypalon belül, de a bankkártyádról vagy a számládról, nem a PP egyenlegedrõl küldesz másik PP számlára pénzt, akkor van fee. Ne keverd be szegény embereket.

Ha orosz, ukrán store-t nézel ott még ott van a figyelmeztetés... De lehet, hogy levették.

Steamdb szerint is van orosz,ukrán verzió még.

Egyelõre örülök, hogy jó áron kaptam meg.

Ez jó kis okosság. Ilyet még nem néztem, de szerintem jobb is.. :-D

Fpocok
A minimum egy tranzakciónál, vagy csak a fölött kell fizetni?

Asszem 10%-ot számol a paypal összeg alapján.

tomsolo
Van vmi limit asszem 50 cent.

Fpocok
HA mondjuk vennék játékot steam segélybõl, és ki kéne egészíteni paypal-bankkártya pénzzel, 0.2euróval, akkor mennyi lenne a tranzakció költsége?

tomsolo
Age of Wonders 3-ról egyébként levették a regio lockot.

tomsolo
Ha gift és beaktiváltad, akkor valamennyi ilyen példányon megtudod nézni melyik "store" került erdetileg megvételre. (Mondjuk oltári cigányság, hogy más inventory-jában lévõ dolgokról nem lehet ezt lekérdezni.)

1. Kilépsz a steambõl
2. windows gom + r (futtatás) beírod:
steam://open/console
Elindul a steam lesz egy konzol füled is.
3. Ide beírod annak a játéknak az áruházi számát ami könyvtáradban van így:
licenses_for_app idemegaszámát

pl. Half Life 2 esetén
licenses_for_app 220

végigmész a giftes ügyletetiden és elszörnyedsz

Rapid81
Minden az, mégsem...

Úgyhogy itt akkor hivatalosan is elnézésedet kérem! Neked volt igazad, azok valószínûleg mind ROW példányok lehetnek az Age of Wonders 3-ból 5-6 kulcsért.

Okokat és miérteket, hogy miért ilyen olcsó itt most nem részletezném (mert hogy ezt is sikerült kideríteni). Akit érdekel annak privátban vagy steamchaten elmondom.

MarkBlade
Tuti lesz a végén valami nagy név úgyhogy simán beeshet. 😊
3 perce egyik Ukránomtól AGe of Wonders 3 Row-ot 2400 Ft-ért...XD

Meg World at War-t és Brothers two sons-t is...XD