Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nem értem, miért érdekel az, hogy én hogy vásárolok, de elmondom: a kis pénzembõl a lehetõ legtöbbet akarom kihozni, a magam számára.
Tehát, ha a vásár végéig nem kap valami csoda folytán 80+%-os elárazást az egyik listás játékom - direkt nem írom le, nehogy megint kapjak az arcomra, hogy ácsingózom -, akkor szél végén megnézem, hogy mi az, amit újra elõvettek, amire elég a pénzem, és ezen felül még érdekel is annyira, hogy az összekapart kártyás pénzemet rádobjam a monitorra, és leokézom a vásárlást.

Ha nem lesz ilyesmi, akkor a Walletben marad a lovetta, és lesz öröm és bódottá.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Na jó, de van olyan hogy 95%-os leárazás? Most a blackwellre gondolok. Vagy arra gondolsz, hogy mást leakcióznak frankón, aztán a Blackwell árát inkább arra költöd?
IMYke2.0.0.0
Hát köszi ezt az "érdekes" bókot...
Ezek szerint, nem tudod, hogy minden STEAM-vásár végén elõkerülnek korábban akciózott játékok, és néha még olcsóbban is, mint a vásár során.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
Kitõl vettél legutoljára steam giftet - és mit?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Törölt felhasználó
Te vagy nagyon okos vagy és tudsz valamit. Vagy nagyon buta és reménykedsz a csodában 😄
IMYke2.0.0.0
Nem vettem meg. Betettem kosárba , aztán kivettem mindent, mert kivárok a költekezéssel szombat-vasárnapig.

Törölt felhasználó
Kijött már a Lost Aplha???
Törölt felhasználó
Imi! Megvetted a 90%-os akcióba a Blackwell packot?
Hörcsög topiban szerintem ez a téma nagyon fontos problémakört boncolgat. Olcsó játékkal, aminek egyes helyeken régiózárja van fokozott óvatossággal járjunk el.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ez is simán ráírja, hogy ROWaz Age of Wonders 3-ja 5 tf kulcsért, aztán meg a hülyének van pofája odaírni, hogy rendelésre veszi... Vajon melyik storeból veheti az illetõ? :-)

Vigyázzatok az ilyen dolgokkal emberek, mert a steamtradelésben könnyen meg lehet szívni a régiózárral!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Nem pörgitek egy kicsit túl?

Nem hiszek a mesékben. Vannak bevállt tradereim, akik garantáltan nem basznak át.

Ami túl szép ahhoz, hogy igaz legyen az általában nem is az. A kivétel meg erõsíti a szabályt. Nem attól tartok, hogy lopott, hanem nem vagyok biztos benne, hogy a giftleírás tartalmazza a régiózártságot. Mert hogy ilyenre is volt már példa.

Na mindegy hagyjuk.

tomsolo
Jaj b+.

> Attól, hogy be van dobva oda egy row verzió a tárolójába

Küldesz neki egy barát felkérést, elfogadja - még nem mondasz semmit, de már csinálsz egy csereajánlatot arra az itemre. Beírod steamtradesre hogy added me, majd ráírsz cseten hogy érdekel a cucc most írtál rá st-n és küldtél most egy csere ajánlatot és meg nyomod a sending offert.

Elfogadja jó - ha értetlenkedik elköszönsz udvariasan. Mi itt a kockázat? Ráadásul elég magas a steam levelje, hogy elkezdje besározni magát. Ha kiderül hogy lopott cuccal üzlettel a steam vissza adja a cserélt itemet.

kill3r21
Sziasztok! (Van köztetek valaki akinek szobafestõ a szakmája?) Ha igen pm please 😄 Köszi
Gyanús. Ez miért is éri meg neki, mikor ha boltban vette ez még bõven bukta szint?

Fõleg, hogy a row verzió sokkal többet ér, mint a sima orosz régiózárt verió. Attól, hogy be van dobva oda egy row verzió a tárolójába attól még nem biztos, hogy azt is kapod.

Lehet, hogy megszorult, de én nem hiszek a csodákban.

Ebben a bizniszben elõny az óvatosság (csináltam 1,5 évig én is... és egyszer se basztam rá a régiózárolásra...kopp-kopp).

tomsolo
Jaj mennyi bajod van. Tessék itt egy ír gyerek. 😊

Fpocok
Nem tudom ki mondta tegnap azt, hogy " dejó, lesz új stalkeres kickstart játék". Hát lehet, hogy MÉGSEM 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ez szerintem úgy orosz vagy ukrán, mint hogy itt állok. Egyszerûen ott a legolcsóbb. Máshonnan beszerezve, meg durva bukta lenne rajta ilyen áron.

Vásárlásig nincs is baj vele,csak mikor aktiválni akarod, akkor van a kopp. VPN-t meg használja, akinek 6 anyja van.

tomsolo
Ha ezer forint alá megy megéri. Némely dologban hihetetelen amatõr az a játék.

lostprophet
Ó, az a Blackguards de kacsintgat 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

zorrobomber
igen

tomsolo
Nem szeretem a botokat.

Csaba a ph-n is ezt erõlteti, nekem még egy biznisz nem jött a bot-jával össze. Nagy nehezen végül elküldözgette giftben de a harmadik rendelésemnél már elfogyott a türelme. 😊

De õ most bot segítségével bizniszel (na ilyenem még nem volt). A botnál lévõ tárgyat is meg tudod nézni?

zorrobomber
Én AoM-ot is botos hirdetõtõl vettem, nem volt a botnál már példány, felvettem a usert és mondta hogy nála épp még van egy.

tomsolo
a raktárad is nyilvános kell hogy legyen

Botond
Mondjuk az príma, hogy betárazok jól, aztán jön júli másodikán civ rev2 iOSre, és onnantól kezdve úgyis azzal játszok. 😄
Rapid81
Itt engem nem enged keresni. Azt mondja, hogy publikus profil kell, hogy kereshessek. Pedig az...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

tomsolo
Itt konkrétan megnézheted mit kínál a user - a raktárban lévõ item alapján tölti be a steam store-t is.

De ha idegenkedsz botoktól veszegetni, lehet találni usert is aki ua ennyiért adja és fel lehet venni steamen cserére.

Én is beírhatom bármelyik oroszban vásárolt játékomhoz, hogy ROW. Ez édeskevés. Lehet elnézte, nem figyelt ár oda (kettõnk közt szólva az a 120 trade nem túl sok még). Ahol meg lehet venni és ahol a legolcsóbb és nem régiós az a brazil steam. Onnan meg 10 kulcs körüli áron kapsz.

Maximálisan igazad van. És csak egy három szavas ellenérvem van: AGE OF WONDERS! <#idiota> (Caps-ért bocs, csak a hatás kedvéért muszáj volt).

Viccet félretéve tényleg várni kéne. Mondjuk ha maximálisan realista módon közelítjük meg a problémát, akkor 426 steames játék és 400 dlc, valamint lassan 15 gog-os, 6-8 origines, 15 uplayes játék és pár dobozos cím birtokában minek is vegyek én ebben az életben már játékot?

Hát mert az új mindig vonzó sajnos.

És akkor már a realizmus 2.0-ás érvemet elõ se vettem, hogy októberben játékdömpingem lesz.

arty
Szerintem túlzóan le van húzva.
"eljátszogatni", nem amerikaiként, nem nascar rajongóként, nem szimesként... elmegy, sõt!

Forza.

tomsolo

MerlinW
Volt valami jogi vita, ezért levették az alapjátékot. a 2014-est viszont meg lehet venni.

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
S ez az üzlet a fejlesztõknek - akik magasról tojnak a 2013-asra, és a bugokra, helyette 2014-et adnak - és a STEAM-nek 😊

IMYke2.0.0.0
Mindenféle lebeszélési szándékkal írom: ráérsz te azzal az "Age of Wonders III"-al...
Fõképp, hogy nyárra kapsz kölcsön nem egy idõszipka konzol játékot, és tonnaszám is vannak új, és fincsi más játékok is a "polcodon"...

//Tudom, hogy kicsit Shepes lett, de annak fényében írok, amit STEAM-en beszéltünk.

Szerencsére tavaly szeptemberben begyûjtött közepes vasam még megbírkozik az ilyesmivel. Watchdog is köszöni szépen high-on elfut, néhol picurkát egy idõ után akadozik (ennek két oka van: egyrészt optimalizálásban nem erõs, másrészt memory leakes a lelkem).

Dzsini
De még vehetsz hozzá vagy 35 euronyi DLC-t 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

90%-ra mondom neked, hogy azért az árért orosz vagy ukránt kapsz (és igen sok tradernél ez nincs megemlítve).

Természetesen ha tévedek nyugodtan javítsál ki kedves kolléga és akkor kérnék egy forrást is õszinte gyermeki izgalommal... <#smile>

IMYke2.0.0.0
Ilyen Wolfenstein: The New Order-félékhez nekem már nincs géperõm... 😞

IMYke2.0.0.0
Azok után, amiket a srácok a játékhoz írtak a review-kban, azon csodálkozom, hogy a STEAM még egyáltalán listán tartja.

Csak lábjegyzetben: Orosz és Ukrán verzió régiózárt.

Nem. Érdeklõdéssel kérdezem, hogy hol láttad? Még nem vettem meg ugyanis.

Dzsini
Nekem van - illetve lesz, ha kap majd árat: Civilization Beyond Earth

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Most leredukáltam a wishlistem. Nem csak a vásárlásokkal, de részben azzal is. Ami ilyesztõ, hogy nincs olyan 50 euró körüli új játék szinte rajta, ami kellene.

Wolfenstein az egyetlen ilyen jelenleg.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
91 játék van a kívánságlistámon, szóval volna mit vennem, de egyiket sem árazzák le normálisan. Majd' az összes leárazás, ami a sale kezdete óta van, csak RPG, meg egyéb hasonló szemét + indifosok. Ami jóárasítva lett, azt meg meg is vettem. 😊

tomsolo
Gyûlölni fogsz ha azt mondom tradelve cirka 8 eur az Age of Wonders 3? 😊

IMYke2.0.0.0
A korábbi, 74-es figyelõlistám összértéke, már akciókkal: 896 euró volt. S azt mind el is tudtam volna költeni, ha lenne rá keretem 😊

Te is olvass (soha ennyit nem költöttem sale alatt....<#ijedt> )

És erre bevágják tegnap estére az Age of Wonders 3-at is.

Gabe már csak egy dologgal baszarinthat ki velem, ha dob még a Shadow of Mordorra is egy 25-33 %-os prepurchase leárazást. Na akkor a bankszámlám tökön szúrja magát az tuti, meg én is ha összeadom mennyit költöttem júniusban játékra).

ZsZso
Olvass a sorok között!

Nincs semmi érdekes = már mind megvan. 😉

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.