Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
meh 😄

honnan tudtam volna?? ilyen hüle neved van ott! 😄

Forza.

benőmenő
Már nem is fáj annyira a legutóbbi kiadásom. <#idiota>
Csak én olvastam elsõnek qrvadrágát? 😄
ZsZso
És csak 20 EUR! Megvéve! <#idiota>

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Hova fejlödött a játékipar te jó isten 😞

Már értem miért lesznek ezek hamar bundleszökevények. Az amúgy is max 1 $ érõ foshalmazokat felárazzák hátha lesz pár ökör aki ilyen áron is megveszi majd kirakják bundleba ahova való és ott sok más game miatt megveszik az emberek....

Next PC upgrade: 2022

benőmenő
Ejj, pedig már barát vagy arty1977! 😄
Törölt felhasználó
Ott van az aláírásában! 😊 Szerintem téged is sikerült felvennelek 😊
arty
magában a büntetés is 😛

(adj origin id-t, barázkozzunk 😄 )

Forza.

benőmenő
A zárójelesre: bár úgy lenne <#szomoru1>
genndy
Anti-hörcsög példakép <#taps>
(vagy csak kõgazdag <#hehe>)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Annyit bõven megér. A DLC-k felejtõsek.
benőmenő
2x8 óra diákmunka. Nemkamuzok 😄
Törölt felhasználó
Fájt XD
benőmenő
Nope. 20 ojró. Fájt.
De megérte, mert akkora fun a haverokkal, hogy hihetetlen. Ez lett az új cod2 😄
Törölt felhasználó
DLC-k akciósak voltak?
benőmenő
Azt hiszem ennél jobban, ha akarnám se tudnám szembe köpni a summer sale-t 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ZsZso
Tudom, tudom. Erõs vagyok, megállom!

Erõs vagyok, megállom! Erõs vagyok, megállom! Erõs vagyok, megállom! Erõs vagyok, megállom!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Orosz store-ban 1 órán keresztül 7, azaz HÉT rubel volt a Valiant Hearts. Kemény ~50 Ft.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Törölt felhasználó
Szerencsére Én is amint beszereztem azoknak a többségét, amiket eddig is meg akartam venni, csak nagy ritkán vásárolok 😊 És alig kap el néha a hörcsögláz 😄 Bár többen meglepõdtek, hogy lehet 2 hónap alatt kb 50e HUFot elbaszni játékra. De mikor kijön 400FT-ra egy játék, mert 120 körül van a számuk, akkor egybõl átgondolják, hogy drága-e vagy sok 😊
grebber
Nem érdemes megvenni lassan itt a GOTY majd azt!

ZsZso
Na ez szép. Majdnem nálunk a legolcsóbb a Batman Origins. Ilyen sincs túl sûrûn!

genndy
Hosszú lefolyású a betegség, de ki lehet gyógyulni belõle. Én már kezdek... <#vigyor5>

tomsolo
Rájöttem, hogy azért lesz FC4 elõtt játék ami érdekel. Pl. szeptemberben jön ki az új Sherlock Holmes az igencsak érdekel.

A sorozatból eddig a legjobb a Hasfelmetszõ volt, de a Lupinos volt a legrohadékabb...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Majd elmúlik...Ha már mindent megvettél...xD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

lalakov
Kellett nekem ebbe a topikba tévednem, állandóan játékot akarok venni. 😞( Megfertõztetek. <#falbav>
IMYke2.0.0.0
Az "amelyik"-edet melyiknek láttam...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
Igen, én is ezt írtam. Továbbra sem értem, mit akarsz.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Renjike
Pár perce még a 7 volt kitéve. 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fpocok
(I)Mi?

IMYke2.0.0.0
A 14.

Renjike
<#worship><#buck>

Fpocok
Figyelitek, hogy megváltozott a steam fõoldal. Elõbb még a régi FF játék volt akciós, most meg a 14, amelyik az mmo.

Fpocok
Valamit arra értettem, hogy abbahagytad a játékot.

Renjike
Egyszerûen azt írta a steam hogy nem létezik pedig megvan 3 éve , xboxon és ipad egybõl elfogadta.

IMYke2.0.0.0
Fpocok véleményét nyugodtan ignorálhatod.

Így is van!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Megéri. GOTY-t nem kell venni, java multis vacak, az meg halott.

grebber
10/10-es még szép hogy megéri.Én teljes áron (AMD kuponos áron vettem 3500ft-ért) megérte minden fillérjét.

Fpocok
Doge-k tartsunk össze.

Fpocok
Valamiért? Nyilván oka volt. Ne vedd meg, szar.

Renjike
Hosszas szenvedés után a steam elfogadta a bankkártyámat. Tomb Raider megéri az 5 euróját? Virágboltit elkezdtem de valamiért abbamaradt.

grebber
Ground Zeroes-t nézd meg youtubon azzal nem veszítés semmit.

Egyre jobban kezd érdekelni a Metal Gear széria is. Ezzel csak az a gond hogy nem tudnék játszani az összes résszel. Révén hogy csak PC-m van, a 4. és 5. részt és a Ground Zeroes-t muszáj lesz kihagynom. Így meg nem lesz teljes az élmény. Habár hallottam dolgokat hogy mintha dolgoznának az 5. rész PC-s portján, de ki tudja mi lesz belõle. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Törölt felhasználó
Hát a vérszopóktól már nem félek, de mikor meghallom õket, meg látom a világító szempárt, akkor feláll a hátamon a szõr 😄
Ez elvileg Önálló játék lett végülis és nem modként jött ki a SoC-hoz, ugye? Ezt hallottam legutoljára róla. Magyarítás nem izgat hozzá, szerencsére elég jó az angol tudásom 😊 Viszont ha sok a bug és vári kell akkor már kibírom azt a pár hónapot, ha tudtam rá várni 5 évet 😄
Dj Tommy
Ha valaki esetleg nem látta volna:

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

genndy
Kijött, holnap lesz két hónapja. Magyarítás még nincs, meg többen is még valami új patchre várnak (1.4 ha minden igaz). Én se kezdtem még bele, megvárom a magyarítást (meg úgyis most vittem végig a CoP-ot, 21 óra lett, pedig csak rohantam. Azért ez szép egy fps-tõl. Hangulata meg még mindig bazi jó <#eljen>, a vérszopóktól mindig beszarok <#ijedt>)

Fpocok
Merlin is azt mondaná, amit én.

IMYke2.0.0.0
MerlinW olyan választ fog adni, mint én szoktam a "Borderlands-ek" és a "Saints Row-k esetében.... 😊

Fpocok
DLC-k. Masszívat vedd meg. És igen, megéri.

Rapid81
MerlinW! A Secret World akciós. Melyiket érdemes? Van 12€-ért sima, meg 15€-ért Massive Edition. Mik ezek az Issue #5, #6 és #7 ?

Meg megéri-e?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/