Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak én olvastam elsõnek qrvadrágát? 😄
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Már értem miért lesznek ezek hamar bundleszökevények. Az amúgy is max 1 $ érõ foshalmazokat felárazzák hátha lesz pár ökör aki ilyen áron is megveszi majd kirakják bundleba ahova való és ott sok más game miatt megveszik az emberek....
Next PC upgrade: 2022
(vagy csak kõgazdag <#hehe>#hehe>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
De megérte, mert akkora fun a haverokkal, hogy hihetetlen. Ez lett az új cod2 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Erõs vagyok, megállom! Erõs vagyok, megállom! Erõs vagyok, megállom! Erõs vagyok, megállom!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
A sorozatból eddig a legjobb a Hasfelmetszõ volt, de a Lupinos volt a legrohadékabb...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Next PC upgrade: 2022
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Ez elvileg Önálló játék lett végülis és nem modként jött ki a SoC-hoz, ugye? Ezt hallottam legutoljára róla. Magyarítás nem izgat hozzá, szerencsére elég jó az angol tudásom 😊 Viszont ha sok a bug és vári kell akkor már kibírom azt a pár hónapot, ha tudtam rá várni 5 évet 😄
Meg megéri-e?
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/