Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.05.11. 13:23:49
[merlinw.org]
Ami jóvót: Még több Borderlands. Borderlands humor, őrült Borderlands fegyverek, Borderlands minden. Meg pár újítás is, amik közül a legjobban tetsző az, h ki tudod már választani, h mindenkinek külön legyen a loot (csak a 4. játékig kellett eljutni ehhez) és végre nem kell megbeszélni minden alkalommal, h kinek mi kell.
Ami nemvótjó: Túl könnyű. Nincs nehézségi szint és daráltunk ezerrel. Egyedül nehezebb. Négyen olyan gyorsan öltük a bossokat, h az összes boss fázison se volt idejük végigmenni mielőtt meghaltak. A két főzsgonyosz baromira idegesítő és béna, ahogy az egyik mellékszereplő is, akit mind a négyen teljen szívvel utáltunk és ahogy olvastam, az internet népe is, aki játszotta a játékot.
BUGOK. Erre külön ki kell térni. Annyi bug. 7, lassan talán 8 hónapja jelent meg a játék, mégis olyan, mintha early access lenne. Az apróbb dolgok csak ilyenek, h nem láttuk időnként a másik nevét in-game, vagy nem tudtunk átmenni másik területre a játék újraindításáig. Azonban ilyenek is voltak, h nem volt loot egyik ládában sem, nem tudtuk a boltot használni, crash, sok-sok crash. És kismillió egyéb. Gáz. Azt mondjuk nem tudom, h 4 személyes co-opban több-e a bug, mint amikor az ember egyedül játszik.
Összességében fasza és ahogy írtam, még több Borderlands, de ha ennyi idő után is még ennyi a bug, akkor nem tudom, h ezek valaha ki lesznek-e javítva.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Röviden, ha valaki szereti a metroidvaniákat, és kedveli a nagyon beteg hangulatot, és világokat, annak feltétlen ajánlom, szerintem én is elő fogom még venni a jövőben.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.05.07. 10:26:35
A demó pedig Steamen, próbáljátok, nekem ez azonnali vétel lesz!
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2020.05.07. 00:54:28
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"A legvégén a Black sun résznél nem sikerül elugrálnom a lény elől, már vagy 5 -ször próbáltam. Nem tudom hogy mit csináljak, korábban mindent sikerrel teljesítettem. Pc epic gameses eredeti játék.
Így már a végére bele is zavarodtam, csak az irányt kellene megnyomni, nem? Mégse jó. xbox 360 kontrollerrel használom. "
A neten is próbáltam rákeresni, de nem találtam olyat hogy más is elakadt volna.
:-DDD ismerős érzés
Az bosszantó hülyeségekkel már telesírtam eddig is az internetet, de a rend kedvéért:
A sztori és a karakterek értékelhetetlenek. Remélem akiknek ehhez a trilógiához ilyen téren közük volt, már tarhonyát kapálnak, vagy valami hasonló éles pályaváltáson gondolkodnak.
A harcokból kevés van, a valami kihívást nyújtó Trinity katonák ellen pedig talán 5 darab az egész játék alatt. Megőrizték a Rise-ból azt is, hogy rengeteg eszközt kapunk végtelenül egyszerű szituációkra, sőt tovább fokozták. Eleve 6-8 katonánál többel egyszerre nem lesz dolgunk, ráadásul az előző TR-el ellentétben itt nem igazán vettem észre, hogy jönne erősítés, ha lebukunk és észrevesznek.
Történtek fegyver balanszok is, motmár az íjon kívül minden fegyverben szinte vaktöltény van (közelről 2-3 shoti lövés kell a fűszoknyás benszülöttbe is), illetve a melee ellenfeleket egyáltalán nem lehet megcsákányozni.
Zavart még, a sok apró bug és glitch, mint a videón dokumentált kamerás és villódzó fényes. Amikor csákányt kell dobni és azon tovább lendülni, ott kb. 50-50% az esélye, hogy Larának sikerül feldobni jó helyre, vagy csak simán lezuhan. Volt, hogy percekig kerestem a sziklafalról merre kell tovább ugrani, mielőtt kideült, hogy elsőre jófelé mentem, egyzserűen nem mászott tovább...mert csak. Illetve volt egy komplett puzzle, ami kiszopósodott és a játék reset oldotta meg.
A grafika technó szempontjából abszolút AAA, de az összkép abszolút nem áll össze. Karakterek közül is Lara, Jonah és a főgenya voltak kidolgozva, a többiek egy prevgen Rockstar sandboxból sem lógnának ki.
Tomb-okból több lett, talán vagy 3-nál már majdnem gondolkodni is kellett, valamint az egyik sztori küldetésben még egy felszedett nyomot is vissza kellett keresnem a megoldáshoz....oké a játék egy cutscene-ben adja oda kötelezően és 5 percig kerestem vissza káromkodva a tetvedék szar menüben, de meg kell becsülni ennél a szériánál az ilyen apró előrelépéseket is. Lehet a következőben már a képernyő harmadát kitakaró, felugró értesítéseket is ki lehet kapcsolni a füstölgő táborhelyeknél és a csilingelő, sárga koponyákkal díszített, tátongó kazamatáknál. <#idiota>#idiota>
5/10, az életbe nem fogom többet elindítani.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.04.27. 19:31:25
8 játék+2 DLC, 5,49 €
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nyugodtan vágj bele ha meglesz az első rész. Vagy ha gondolod, nézz meg egy sztori központú végigjátszást vagy összegzést és kezdj bele a 2-be. Gameplay-ben és küldetésekben szerintem a 10 év alatt romlott a minőség, de a sztori nagyon ott van.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2020.04.15. 19:08:00
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A RE 0-1-nél egy olyan érdekes anomália volt, hogy a 0 gyönyörű nagyfelbontású (magyarul: alap) háttereket kapott (az eredeti gamecube-os sem volt rossz), míg a nagy, a sorozatot elindító 1. részt arcátlan módon gagyi, 1-2. generációs konzolokra jellemző színtelen, pixeles, elnagyolt szinten (a rajongóknak így is jó lesz alapon, gondolom) jelentették meg remaster címszó alatt.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.04.15. 14:48:52
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.04.14. 19:43:10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Command & Conquer™ Remastered Collection
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Annak jobban örülnék, ha egyelőre csak annyi lenne bejelentve, hogy a Crytek pénzügyileg stabil és visszaszerezte a jogokat és dolgozik egy crysis témájú valamin
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.04.14. 14:08:13
Next PC upgrade: 2022
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2020.04.11. 13:57:04