311802
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is találtam meg mindent - pedig kerestem égen-földön azokat a babákat, meg a cuccokat.
    Csak netes infóból tudtam meg, hogy a 3 színes dobozt ki kellett volna nyitnom (eltettem tárolóba) és a drágaköveket behelyezi ahová kell... etc. - és rengeteget nézelődtem, modokkal Jillt alakítgattam.
  • Atisz #311154
    Ez főként azért van, mert a harmadikban nincs, Leon-Claire féle A-B útvonal (amik baromi kevés eltérést jelentettek egymástól) "csak" Jill.
    Ráadásul akciódúsabb is, kevesebb az üresjárat és emiatt töményebbnek, de rövidebbnek is érződik.

A legnagyobb gond szerintem az egész Raccoon Cityben játszódó rész 3 (azaz 3) utcája, sokkal nagyobb bejárható terepet kellett volna készíteni ennél, mert ez a játék fő erőssége az összes többi RE résszel szemben.
  • benőmenő
    Speedrunner! Nekem 7 óra 34 perc volt elsőre Standardon.
  • 3Error #311152
    Imi gyors!
  • darkSectorxxx #311151
    Az elég kevés.
  • darkSectorxxx #311150
    Sajnos.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem egeszen 5 perce vegeztem az elso vegigjatszassal RE3R - Standard - 5 ora 24 p,
  • davidka003
    Resident Evil 3 azért elég gázosan rövid. 2. rész azt mondom jó volt, 2 végigjátszást megért teljes áron is.
    A 3. részt meg végigvittem 4,5 óra alatt úgy, hogy mindenhova benéztem és nem visz rá a lélek, hogy megint játsszak vele.
    Helyszínek se voltak annyira jók. Szerintem visszaéltek elég rendesen a rajongók bizalmával.
  • ToxiMaxi
    Na, ezt nem tudom de sajna a Torchlight 3 elég gyengus semmi újat nem hoz. Legalábbis az volt kb. fél éve a béta alatt.
  • Ainz
    De.
  • IMYke2.0.0.0
    Oszinten szolva, engem is meglepett.
    Azt nem tudom, hogy melyik cimmel kapcsolatban, de olvastam olyat, hogy elobb lep ki az EA-bol a vartnal... Talan a Torchlight 3, talan/es a BG3.
  • ToxiMaxi
    Ez nem korai hozzáférés lesz?
  • IMYke2.0.0.0
    Két nap múlva: "Planned Release Date: Oct 6th, 2020" - Baldur's Gate 3
  • Rony94
    Silent Hill 4 - The Room vásárolható GOG-on.
  • Atisz #311141
    Ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy az elsődleges célpiacon (USA) gyakorlatilag ismeretlen a játékfeltörés (mármint nem maga a procedúra, hanem az, hogy a felhasználó így jusson hozzá egy játékhoz).
  • Atisz #311140
    Nos én magamból indulok ki és mivel felhasználói szemmel nézem a játékokat, ezért szerintem az a járható út, hogy vagy Denuvo, vagy -1 vásárló.

Tehát gyakorlati értelemben véve fizetsz azért (is), hogy egy játék gyengébben fusson. Míg az ingyenes megoldás hívei 5 hónapot "fizetnek". Ebben az évben egyetlen játékot vásároltam teljes áron, mondhatni első napon, ami a szóban forgó RE 3 volt. Erre mondtam, hogy ezentúl Capcom bojkott lesz a részemről, ha nem szállnak le róla (szerintem meg is fogom írni nekik, hogy legyen visszacsatolás és megkönnyítsem az analitikusaik dolgát). Megjegyzem, éppen a Fanatical-on vásároltam, ami 20% kedvezményt jelentett, ami egy zsírúj játéknál egész jónak mondható. És igen, mivel kb. 300 olyan játékom van, ami végigjátszásra vár, ezért nem halok bele az ilyen 5 hónapokba, szóval az utolsó mondatoddal egyetértek.
  • MerlinW
    A becsületes felhasználó nem lát belőle semmit. Legrosszabb esetben -2-5 FPS meg 2% processzor terhelés gyengébb gépeken. Voltak ennél sokkal rosszabb másolásvédelmek a múltban. HB és Fanatical nem árul 1 day játékokat. Denuvo-t meg többnyire kiveszik minden játékból pár hónap után, miután lecsengett a pénzszámlálás. Semmi ok a felháborodásra. Főleg, hogy manapság úgysincs semmi értelme játékot venni a megjelenést követő 2-3 hónapon belül.
  • Rony94
    Én teljesen átérzem a felháborodásodat, de próbáld már kiadói szemmel nézni. Minden cég a profitra megy.
  • Atisz #311137
    Igen, de a becsületes felhasználó van büntetve ezáltal, szóval a következő RE (és minden játék ami használja) felejtős.
    Minden a tudatos fogyasztói magatartás kérdése.

Amióta HB és a Fanatical ennyire dominál, szerintem nem érdemes játékokat törögetni.
  • davidka003
    Modern Warfare-t sem sikerült még. Gondolom az is majd lejár.
  • Rony94
    Használják ezt a szemetet, mert látod, a RE3-at mostanáig nem sikerült feltörni. Tegnap került fel először nCore-ra.
  • davidka003
    De bejött nekik, mert nem tudták feltörni és emiatt sokan inkább megvették.
  • Atisz #311133
    Akkor most már gyorsabb elvileg? (bár én meg voltam elégedve a sebességgel így is)

Egyébként felháborító, hogy még mindig használják ezt a szemetet, bár én sem olvastam utána.

Egy biztos, akármennyire szeretek is egy játékot, a jövőben nem fogom megvásárolni, ha ilyen selejtes másolásvédelmet használ.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.10.02. 09:14:15
  • IMYke2.0.0.0
    Resident Evil 3

Denuvo was removed from the game on October 1, 2020.
  • IMYke2.0.0.0
    Sajnos, az Astral Chainhez nem volt szerencsém - konzol híján -, de ez valamiért megtetszett.
    Női karakterrel játszanám majd, ofkorsz :)
  • IMYke2.0.0.0
  • Rony94
    Ez engem is érdekel. Kicsit Astral Chain-es hangulata van, ami egyáltaln nem baj, mert én élveztem az AC-t. :)
  • zorrobomber
    Pont készültem ide jönni elmesélni hogy azonnal be is húztam este ahogy megláttam és toltam is pár runt. More of the same, szóval akinek az előző bejött, ez is tetszetni fog (nyilván nekem is). A futás lett a standard, ez logikus lépés, még nem néztem de gondolom visszacserélhető controls-ban. Új csapdák (erre panaszkodank páran hogy nehezebb lett a game, ez nyilván nem igaz, ugyanúgy tanulható lesz minden mint az előző részben), új, jobb fizika, cuki karakterek, mi kell még?

Meg tolok még egy ilyet is:

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.09.30. 09:49:59
  • IMYke2.0.0.0
    Scarlet Nexus érdekes lehet majd a JRPG-kedvelőknek.
    Én wishlistre tettem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Spelunky 2 - SPECIAL PROMOTION! Offer ends 6 October - 10% OFF - 15,11 €
  • ToxiMaxi
    Mostanában érkezett valami ötletes stratégia vagy építős játék?
  • MerlinW
    Haladok, haladok. Ma takarítottam ki Pribyslavitz-t, álltam bosszút és gyártottam le az orvosságot Merhojed-nek. lvl 15-16 vagyok minden fontosban. Jó cucc, imádom :) Eddig nálam magasan veri a Witcher 3-at.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.09.30. 00:37:04
  • darkSectorxxx #311123
    Szívesen, hát brutál időigényes.......... lehet.
    Azért lehet, mert a randomitása nagyon lényeges, nekem egy ruha 40 óráig tartott kifarmolni + megvenni. Merlin-nek mikor ha jól emlékszem megcsináltuk töredék idő volt.
    Van akinek 10 végigjáték alatt nem ad be olyat amit másnak 3-ból, ezért van az Adventure ugye.
  • IMYke2.0.0.0
    Még be sem jelentették, de máris késik a felújított Mass Effect-trilógia

"Most a Venturebeat számolt be arról, hogy belsős források szerint az Elecrtonic Arts eredetileg októberben szerette volna kiadni a felújított Mass Effect-trilógiát, mintegy meglepetés gyanánt, így a bejelentés nagyon közel esett volna a megjelenés dátumához. Ezt azonban az utolsó pillanatban inkább lefújták."

"Annyit tudtunk még meg, hogy a Mass Effect: Legendary Edition néven érkező csomag tartalmazni fogja a három epizód mellett az összes megjelent kiegészítőt, azonban a Mass Effect 3 többjátékos módja hiányozni fog a csomagból - ami így első hallásra eléggé érthetetlen, hiszen a maga idejében rendkívül népszerű volt."
  • wantonly
    Köszi! KCD-vel, hogy haladsz? :)
  • wantonly
    Ez elég időrablónak hangzik, majd meglátjuk mennyi energiám lesz ehhez. :D

Köszi neked is meg mindenkinek az infókat.
  • darkSectorxxx #311119
    Semmi nem veszik soha el.

Ezek vannak:

1.
    - Story (N, H, N, A)
    - Adventure (N, H, N, A) - Story modban lévő mapok, kivéve Undying King + Dreamer/Nightmare

2.
    Hardcore Story (N, H, N, A) - ugyanaz mint a sima, csak 1 életed van
    Hardcore Adventure (N, H, N, A) - ugyanaz mint a sima, csak 1 életed van

3.
    Survival - Itt alap karakterrel indulsz és random itemekkel felszerelkezve kell előre jutni, fejlődni, amíg végleg meg nem halsz

Ez 7 különböző mentés!
    És azok, amiket egy pontba szedtem, azok használnak közös karakter mentést. Vagyis azoknál oda-vissza ugrálhatsz ugyanazzal a karakterrel.
    Ha így vesszük, hogy 5 karaktered lehet, akkor az összes 3 karaktert igényel, ha mindel egyszerre akarsz játszani.
    És a két első ponttban 2 darab autosave van. 1 a story-ra és egy az adventre modra.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.09.29. 17:00:20
  • darkSectorxxx #311118
    Igazából ha megtalálod a Beam-et akkor onnantól a Normal és Hard is az (tud lenni). :)
  • darkSectorxxx #311117
    Na akkor ez a probléma.

ÉRDEMES tudni, és tisztázni, hogy a SEKIRO-ban a dodge olyan mint a Bloodborne-ban a pajzs. :)
    Jó-jó, meg van, de kb sokkal nehezebb mint a védekezés. Mert a Sekiro-nak a védekezés a fő eleme, és azt ha egyszer megtanulod, akkor ráébred a játékos hogy valami hihetetlen egyszerű lesz minden és a dodge-ot nem is fogja használni a játékos.

Dodge az talán néhány ellenfél, esetleg boss egy-egy mozdulatánál jó esetleg, amit nem tudsz kivédeni a kardoddal....

Sejtettem valahol hogy dodge-olással játszhattad, mert akkor van az hogy iszonyat szenvedés, mer sajnos a dodge nagyon rossz benne és látszik, hogy eléggé háttérbe van szorítva a védekezéshez képest.

Illetve a védekzéssel pluszba még azt is eléred hogy felnyomd neki a csikját, ilyenkor nem is szükséges levenned az életét ugye hanem jóval előbb kivégezheted őket, rengetegen, ezt használják ki például arra amit én is kipróbáltam, hogy a sima kard ütés nélkül végigjátszd a játékot....
    Én a főboss-t nem tudtam így megölni, de addig a többit végig sikerült régen, szimplán csak a protézisekkel és azzal hogy védekeztem.

Star Wars Jedi Fallen Order is ilyen lett, sokkal egyszerűbb a dolgod, ha megtanulsz a karddal védekezni, mint dodge-olni a játékban....

Nem tudom hogy ez direkt van így, hogy rávegyen a védekezésre, vagy csak így sikerült véletlen... De mind2 játékban a könynebbik haladás az amikor védekezéssel ölsz. ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Ahogy írtam, a Subject jó cucc - és nyilván, a változásokat az alapjátékhoz képest láthatod majd, de tényleg nem barmoltak el semmit [általánosan nagy betegsége ez a játékiparnak amúgy], igaz, "erősebb" karakterrel néha játszi könnyednek tűnhet a dolog, de az csak a felszín. Maxos (20-ig lehet upgrade-elni a fegyvereket, páncélt és gyűrűket - némelyiket max 10-ig) felszereléssel is lehet esni-kelni (magasabb szinten, hát még Hardcore-on persze ára van).