Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Járt már úgy valaki az L.A. Noire Steames kópiájával mostanában, hogy nem indul? Teljesen friss telepítés, elvileg nem az alap verzió, valami Bundle DLC megvan hozzá, a Complete Edition steames oldalán azt írja, hogy a könyvtáramban van. A launcher bejön, a kis töltő kép is, de a játékba be sem lép. Nincs hibaüzenet.
Amúgy olyan szempontból veled vagyok, hogy én is próbálom otthon beadni, hogy a fing:
1: vicces
2: otthonos illata van
...de valahogy eddig még nem sikerült meggyőzni a feleségem 😊
Tinman sosem tér már vissza? <#sir>#sir>
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2020.06.05. 15:33:17
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Next PC upgrade: 2022
Az Epicben nekem egy dolog nagyon szimpatikus. Ott van nekik az a baromi nagy extra profit amit pl a Fortnite termel. És valaki(k) a vezetőségből úgy döntöttek, hogy nem az egészet szórják el kurvákra meg kokóra, hanem egy részét visszaforgatják a store felfuttatására. Ráadásul olyan módon, hogy gyakorlatilag a haszon egy részét szétosztják a játékosok között. Hát mi a fene kúl dolog ha nem ez? Gyakorlatilag mint egyszerű kis gémer, osztalékot kapsz a Fortnite brutális sikeréből.
Már nagyon várom a 2020-as számokat szeretnék sírva fetrengve röhögni
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.03. 19:00:19
Megérkeztünk az epic ingyen szórázshoz...welcome 2019-2020... ingyen accountok százmilliói, sorjai nőnek csak...életemet teszem rá hogy 60%-uk 0 gametime-al majd miután behuzták nagypofával mennek kürtölni ingyen megvan, szar a valve...
Mondjuk való igaz erre jó az epic szó se róla.. én azt is el tudom képzelni az ottani vezetőség ezt direkt parancsba adta hogy a fosnájton kívül és az engine-en kivül MEGNE próbáljanak bevételt szerezni másból és lám így lett az epic store. Ezt hozzák is, le a kalappal<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.03. 18:49:55
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.03. 18:40:10
De milyen érdekes amíg nem volt epic voltam minden szar, szemét, féreg, moslék, gerinctelen,hazudózó n+1 degradáló jelzős nem ember,csak mert bundlezok ingyen és akkor most meg ti akik csüngtők az epic farkon mik is vagytok??
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2020.06.03. 18:24:22
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Valaki tudja hogy behúzza -e az ingyen cuccokat? Túl nagy a kussolás részéről a témában.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Röviden: Nem tudod megmagyarázni, h miért jobb a Steam.
Steam:
Ótvar:
Ha még mindig nem esett le a fogyatékosságot nem tudom gyógyítani
Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.06.03. 18:12:28
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.03. 16:28:06
//fogadjunk, hogy csendben mindegyik free jarekot aktivalod naluk a nem hasznalt fiokodra ;-)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Epic pedig trollkodhat nyugodtam a veszteséges storejával csak önmagukat égetik sikerrel <#eplus2>#eplus2>
Meg eleve az érzés, hogy egy vadiúj játékot ingyen adnak, ezt még ízlelgetni kell.
Mindenesetre ha bedől a szerverük, az elég nagy öngól lesz mert még jobban fogják szidni őket. Ettől függetlenül ez egy elég vagány trollkodás a "majd megveszem Steamen ha megjelenik" játékosokkal szemben.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.06.03. 12:53:14
[merlinw.org]
Az Epic tényleg nem szarral gurigázik, köszönjük kedves Fortnite játékosok ! 😊
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2020.05.22. 14:07:02
keresek egy régebbi videojátékot, western téma volt, dvd-n volt asszem. magyar nyelvű volt. nem találtam róla semmit az interneten, az rémlik hogy nem volt gagyi (iyen gun, call of juarez szint talán?)
https://store.steampowered.com/app/1135300/Kings_Bounty_II/: "King's Bounty II" - "Planned Release Date: Coming 2020"
https://store.steampowered.com/app/281990/Stellaris/: "Stellaris"