Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
Én szoktam ott vásárolni és a buyer protection sem kell, csak olyantól vegyél akinek már nagyon sok eladása van.
Az hogy steamről eltávolított játék aktiválása megoldható-e ? Valószínűleg igen, mivel steamtraden is árulnak olyan játékokat amiket már kivettek steamről.
Én is vásároltam már onnan párszor, sose volt gondom, mindig rendben megkaptam a kódot.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
MerlinW azt hiszem eléggé megbízhatónak találta.
És Error is szokott vásárolni.

//Én még nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Ez a Kingiun mennyire megbízható? A 2006-os Prey-en gondolkozok, hogy megvegyem. Még protected-el is csak 772 Ft. Bár még akkor is csak 800 Ft-ot bukok, ha nem működne. Nem nagy pénz. Attól, hogy eltávolították steam-ről még működhet az aktiválás?
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.10.17. 10:59:51
darkSectorxxx
Hát ha Steam-en nézem akkor nem, szürke oldalakon valóban. 😊
De pl míg kicsivel a megjelenés után az Origins 30 dollár volt ps4-re itt szürkeségfalván 45 euro. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Na ez jó! Nekem is rajta van PS 3-as wishlistemen, eddig nem jutottam el a megvásárlásig. Ezek után szerintem nem is fogok, hanem majd steamen inkább. 😊

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy rajtam valaki másnak is hasznos volt a felfedezés. <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
a megjelenési árak is olcsónak számítanak - konzolos verziókhoz képest 😊 ez is jó

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

darkSectorxxx
ja most nézem, hogy direct steamen

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Ez olcsónak számít pc-n? 😊

zorrobomber
Fura, de máris Weeklong(!) deal-be került az egy hónapos Lara, historical low árral ->
Shadow of the Tomb Raider - 39,59€
#remembernopreorders

zorrobomber
"tényleg nem kéne úgy tenni, mintha az a közelébe jöhetne bármely mai"
Mindenkinek egyéni szuverén joga eldönteni adott termékről, hogy az neki év játéka, vagy élete legszarabb HO játéka... a Very Positive értékelésekről sem lehet objektíven kijelenteni hogy adott esetben anomália -e, vagy sem, mert nem látjuk át a szavazó közönséget, az simán változhat játékonként. Végezetül mégis azt kell mondjam, hogy egyetértünk, mert minimális utánajárás kell manapság annak eldöntéséhez, hogy neked adott cím tetszeni fog -e vagy sem, nem 1-2 "barom" év játéka címe fog megtéveszteni senkit...
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.10.16. 17:55:58

Na ezért az infóért most nagyon hálás vagyok neked. Magáról a játékról tudtam,hogy ez jön is PC-re...gőzöm nem volt. tri-ace elég jó dolgokat szokott csinálni (nagy kedvencem : Valkirye Profile 2). Nekem insta buy 😊
Tényleg danke sün <#worship>
IMYke2.0.0.0
"Resonance of Fate"
Első kiadás: prevgenre, 2010
4K/HD Remaster: 2018, kurrgenre és PC-re.
Megjelenés: 2018.10.18
Ár: egyelőre nincs megadva.

//Szerk.: STEAM október 17-et ad meg.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.10.16. 16:41:18

Atisz
Tök jó (az aktuális kiadó szempontjából), mert sokan meg fogják venni... azért majd szemebsülnek vele, hogy a baj nem a kopottas grafikával van/volt, hanem a végletesen elavult játékmenettel.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A legtöbb HO játék smartphone/tablet alapú, bár pl. én PC-n is jól el vagyok vele. Nálam eddig a Crime Secrets: Crimson Lilly az etalon, mind a sztori, mind a hangulat szempontjából. Ez a Hidden Folks érdekesnek tűnik, de a "tesz-vesz város" kaliberű grafikájával azért tényleg nem kéne úgy tenni, mintha az a közelébe jöhetne bármely mai, már-már művészi szintű HOG gyönyörű háttérképével.
Ettől függetlenül egyedi és én is mindenképpen kipróbálnám.

Az 'overwhelmingly positive' meg 'év játéka' anomáliákat meg már körbefutottuk párszor. A megoldás (mint ahogy 100x leírtam) egy játék megvétele előtt: 1db nyavalyás let's play video megtekintése. 95%-ban működik.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

benőmenő
Nem tudok mit mondani. 10 éve volt a válság, úgyhogy elkezdtek előmászni a kontárok, hátha csorog valami. Az indie fejlesztés pedig külön sarlatánság, mert ott sokszor egy jobb esetben félprofi brigád házal ígéretekkel, hiába már egy folytatásról beszélünk a konkrét példában.
A pící téma eléggé messzire visz, de feltett szándékom South Park jeleneteket linkelni amíg nem találsz egy legalább középszar epizódot. <#vigyor3>
Friss részből, úgyhogy csak spoilerban:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tinman
A Witcher 3 egy open world játék. Ez kis túlzással egy kártyázós darab acélcső. Tök megértem, hogy sosem lesz 100%-os valami, amikor le van modellezve egy meglehetősen komplex világ, flórával, faunával, dinamikus időjárással tengernyi mob és NPC-vel. Azt is megértem, hogy egy HoF 2 fejlesztőbrigád nem egy CD Projekt.

Azt nem értem meg, hogy miért kell kihozni valamit EA státuszból, hogy aztán 2 hét alatt kapjon 15 foltot... majd további 48-at.

Az is megértem, ha egy szintén open world Oblivion szintén művel fura dolgokat, de még mindig jobb helyzetben van, mint a gyökér Gothic 3, amihez a community-nek kellett kínjában foltot gyártania! Ez is hol van már rendben? Melyik világban? ^^

"Szóval a bugok számából nem mindig következeik az alacsony értékelés."

Az elején rettentő kínos volt a cucc, szarvas hibákkal, mégis mentek rá a pluszok. Kitermeltünk egy olyan generációt akiknek:

- kötelezettségeik nincsenek, csak jogaik
- tökéletesen köpi őket az anyaméh a világba
- önbizalom az egekben, valódi tudás a béke segge alatt... nem ciki 2 év alatt a 9. munkahely, nyilván mind a 9 helyen hülyék voltak, nem vele van a baj
- lájkolj or die, posztold, hogy az életed egy filmsztáréval vetekedik és mindenhez, még az elcseszett igénytelen szarokhoz is tapsolj, mert hát légy PC és légy pozitív. De az élet valójában nem ilyen.

Sztori 1: Mondja a főnököm, hogy egy ismerőse kölykének kéne egy kis help egy progival még ma d.u./este.
- Oké. Mikor hív?
Hát de én hívjam, mert nem szokott ráérni. O rly? Akkor majd fürdetés/pelenkázás/vacsora készítés/bevásárlás/munka/sport mellett majd én hívom őt. Lol. De hívjam x-y idő közben, akkor biztos ráér. Nyilváncsakazértse. Akkor hívtam a ki szarost, aki éppen kilépett az n+1. survival Steam-es játékból. Pár mondat után helyre tettem, hogy ki van kiért, onnantól olajozottan ment minden.

Sztori 2: Gyakszira jött volna egy srác. Bejöttek az apjával. Apa mondja is, hogy a fia programozóként tanul, kisujjában van a világ, a Marsra ő tervezi a gyújtórakétákat, a Tesla fő paneljét őt találta ki, szóval felszopta keményen és közölte, hogy akkor MI FIZESSÜNK xy összeget, hogy a fia betegye ide a löttyedt seggét. Majdnem beleköptem a kabátzsebükbe a reggeli zabkásám, de csak a szemöldököm húztam fel a bokámig.

Aztán ott helyben megbeszéltük a főnökömmel, hogy kérdezünk tőle 1-2 IT-s dolgot. Pár perc sem kellett és az apuka a következőt mondta: Jó, hát igazából lehet úgy is, hogy ŐK FIZETNEK nekünk, hogy itt lehessen a purdé, aki amúgy rohadt okos, csak most éppen nem. A vége az lett, hogy megkértük őket, hogy angolosan távozzanak és ne sértegessük egymást tovább gondolatban.

Na most ezek a kölykök apa pénzéből szavaznak a játékokra, véleményt írnak/mondanak róluk és NAGYBAN befolyásolják a gaming industry irányát.

Az XBOX Live rendszerét hoznám fel neked példának a "jobb a 63 patch, mint a 3 nagyra". Ha nem toltam le 100 címet az XBOX 360-on, akkor egyet sem... az már rekord volt, ha a 3 patchet láttál és ami elképesztően profi volt, hogy KIS méretű patchekkel tették helyre a cuccokat. És jól.

Nekem a Hearthstone itt már szinte hetente letölteti velem újra és újra a kb. 1.5 GB-os játékot... telón is. Ez kbxttul nincs rendben.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
Értem a dühöd forrását, de hogy egy extrém példát hozzak ugyanígy lehetne ekézni a Witcher 3-at is, ami a mai napig akkora bug tenger, hogy a fal adja a másikat.
Vagy mehetünk tovább egy másik közkedvelt triplaÁ fejlesztőre a Bethesdára. ~2 hete eszembe jutott, hogy nosztalgiázzak az Oblivionnal...gondolom mondanom sem kell, hogy a mai napig nem sikerült úgy belőni, hogy amikor elkezd új cellákat pufferolni ne rángasson, vagy ne essen be látszólag ok nélkül a frémráta, de még ctd is előfordul nagy ritkán. Így maradt a játék 12 év után és még a community patchek sem tudnak igazán segíteni rajta, sőt!
Szóval a bugok számából nem mindig következeik az alacsony értékelés.
A 63 foltozást illetőleg pedig, már digitáis, mindigonline korszak van. Az új cod egyszerre döntötte meg a legtöbb digitális példány a és a leggyatrább lemezes eladási rekordot a széria történetében. Ha a 63 patch helyett csak 3 nagyot lőnek fel úgy, hogy megvan az összes ismert hiba hónapokig az sokkal rosszabbul csapódna le a usereknél.
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.10.15. 20:06:03
Tinman
Olyan régen nyammogtam a Hand of Fate 2-ről, ami alá is támasztja az eddig is vehemensen hangoztatott véleményem, hogy "köszönjük, majd megvesszük, ha teljes és végleges lesz a játék.".

Azt nem kell talán elismételnem, hogy Day1 ez a cím, a fúúú és a bmg között volt valahol félúton, majd hetek alatt küzdötte fel magát simán a középszar szintig. De kellett neki aztán újabb több hónap mire az ember rá merte sütni: már ajánlható.

De!

A játék tavaly novemberben indult mászott ki az early access gödréből. Idén nyáron jött hozzá egy érdekes, pofás sztori DLC, majd MA egy újabb érdekesnek ígérkező.

- Nem mellesleg a játékhoz kevesebb, mint egy év alatt HATVANHÁROM patch érkezett! -

Gyakorlatilag most lehetne rásütni, hogy na akkor kész van, teljes, de az a gond, hogy a MAI story DLC is tartalmaz hibákat, azt most majd megint heftőlik' a jómunkásemberek és gyanítom végül valahol 80 patchnél fog megállni a játék.

A Steam-es agyhalottak szerint nyilván VERY POSITVE a játék. Aláírom... lesz... talán már karácsonyra, mire végre talán teljes és majdnem hibátlan lesz.

Tökéletesen minősíti a játékosokat, hogy ledugnak a torkukon HATVANHÁROM patchet, még mindig nincs kész a játék, pedig early access-be kezdte és mégis very positive.

Ez pontosan olyan, mintha én eladnék neked egy olcsó, de új PC-t, ami után 63x vissza kéne jönnöd, hogy a hibákat orvosoljam. Kíváncsi lennék, akkor is very postive lenne-e a hozzáállás, vagy letépnéd a fejem?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Voltan
Na kérem, Rise of the Tomb Raider kipipálva, jóféle volt, izgalamas, élvezetes, szinte nuku üresjárat.

Most kezdtem el a Shadow-t, az elején vagyok, az első dzsungeles részen, de eddig ez is nagyon bejön, bár sok különbséget játékmenetileg nem fedeztem fel, igaz, nem is nagyon hiányolom. A grafika viszont gyönyörű. Az a dzsungel irgalmatlanul néz ki, valahogy így képzelem el az igazit is.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

3Error
Jöhet <#nyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
"December 13th marks the day when God Eater 3 will be unleashed in Japan for the PS4, it’ll come westward onto PS4 and PC in 2019."

<#eljen>

Igen, a BG felbontása zavaró, sajnos bármilyen moddal, vagy akár az EE is. CRT-n volt az igazi. Persze nem tökéletes, mert 30 fps-es az engine, ami megfelel a műfajnak, de azért rontja a komfortérzetem.

A C64 valóban hátrányban van, mert kevés a kor szintjén kiemelkedő portja vagy exkluzív klasszikusa (gyenge portok voltak: a Street Fighter 2-t vagy a Golden Axe-ot rongyosra játszottam, csak azóta űrvezióim vannak nosztalgiához ezekből hozzá képest)), ami máig alapvetés. NES-en vannak ilyenek, ha szerintem a SNES-grafika is már a tuti. De egy Contrától máig odáig vagyok látványra a NES-es verziótól is. Játszani is jó vele, nehéz letenni, ha előveszem. A C64-en az sem segít, hogy nem volt hozzá egér (mihez is?) vagy kontroller, a billentyű és a joystick meg sok mindenhez nem a legjobb kombó. Rosszabbul öregedet átlagosan a kínálata, és mai szemmel könnyebben megkerülhetőnek tűnhet, pedig királyság volt annak idején.
Nekem a konzolos játékok régen is kimaradtak. Valószinű ha szeretném a Mario-t, kicsit sem zavarna, hogy mennyire egyszerű a grafikája mai szemmel. Valójában a BG-ben is csak azért zavart az alacsony felbontás, mert a játék nem tudott elég nagy területet megjeleniteni a karakterek körül. Az X-wing azért maradt meg bennem nagyon, mert az első SW játékom volt, ráadásul az első olyan játék volt, amit nem kevés idő alatt, de sikerült kimaxolni. Ezen kivül a mai napig az egyetlen olyan űrhajós játék, amit képes voltam normálisan irányitani és nem hogy esélyem volt a manőverező "légi"harcban, de általában én is kerültem ki győztesen. Az X3 is tetszett, sokat kereskedtem, felfedeztem, de a harc nagyon nem ment és egy idő után meguntam a monotonitását. Kipróbáltam az új Elite-et, de két órányi (segitséggel) konfigurálás után sem sikerült kezelhető szintre hoznom az irányitását, igy azt is töröltem. Kicsit talán kapaszkodok is az X-Wingbe, hiszen az egyetlen reményem/mentségem arra, hogy talán még sem én vagyok béna az űrlövöldözéshez, hanem a többi játék irányitása van elbaltázva.
A C64-es játékokat azért hoztam fel, mert 99%-ban egyszerűek voltak, mint a faék, mai szemmel csúnyácskák is, még is, szivesebben játszottam az F19-el, mint az F29-el, aminek mérföldekkel szebb volt a grafikája, de olyan árkádnak tűnt az F19-hez képest. Ami abban az időben simán lehetett szimulátor. És lehet én vagyok vele egyedül, vagy csak az emlékezetem csal meg, de nem érzem úgy, hogy az elmúlt 10 évben akkorát fejlődött volna a grafika, mint az azt megelőző 20 évben.
De pl egy Heroes 3-t ma is simán elővennék, mert annak van már olyan szintű összetettsége, amit igénylek egy játéktól. Ahogy a Might and Magic VI pixeles grafikája sem zavarna, mert a játékélmény kárpótolna érte. És persze egy lövöldözős játéktól én is többet várnék, mint amit a Wolf nyújt. Ugyanakkor pont tegnap jutott eszembe a Rainbow legelső része. Ma már annak a grafikája is nevetséges lennejátékmenetében még is alig változott valamit, a Siege még most is kb arra az alapra épül, csak most már ugye hangsúlyos benne a multi. Sőt, hogy megtoldjam, van ami (számomra) az idővel a hátrányára változott: előbb lennék vevő egy CS 1.6 mókázásra, mint az új GO-ra, amit kb 1 óra játék után töröltem le. Vagy emlithetném a Bf2-t, a mai napig a kedvenc multi lövöldém.
A grafika nem minden, ha azt nézem, hogy milyen élményt nyújtott anno a Stunts, ugyanakkor egy Street Rod 2-t valószinű nem vennék újra elő, mert nem teljesiti a minimális elvárásaimat egy autós játékkal szemben (ugyanakkor a Test Drive 2-t talán elővenném). És ezt úgy, hogy a NfS akármelyik része sem tud érdekelni (néhány részt kipróbáltam, de ennyi), viszont autózni támadna kedvem, valószinű inkább a GTA kerülne elő. És ott is, inkább egy Vice City remasternek örülnék a legjobban. Mert a grafika mai szemmel már tényleg borzalmas, ezt leszámitva viszont mindenben adjaazt, amit elvárok egy ilyen játéktól. (középiskolásként még törve játszottam, most pár éve láttam valahol akciósan, gyorsan megvettem és fel is raktam, de olyan csúnya, hogy 5 perc után ki is léptem, ennek ellenére a mai napig nem töröltem le)
darkSectorxxx
Igen, ezzel is egyet tudok érteni, a 2.részt átugorhattuk volna, és azt az energiát mondjuk bele ebbe.

Kongy
Szerintem kicsit későn jött az új TR. Úgy értem, hogy a második résznek kellett volna ilyennek lennie, nem pedig az első copy paste másolatának. Én legalábbis ezt vártam tőle. Aztán a 2. rész elején a Szíriás pályán örültem is, hogy na végre régészkedés lesz ezerrel..... aztán koppantam..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

darkSectorxxx
Van erre is példa, hogy akció gyanánt drágul valami. 😄 Huh ez jó volt most. 😉

Ez műfaj- és játékfüggő. Simán vannak bőven Baldur's Gate előtti játékok is, melyek ma is élvezhetők: Super Mario Bros., Mega Man, Contra, Castlevania, The Lost Vikings, Donkey Kong Country, Eye of the Beholder, X-COM és rengeteg kalandjáték. A SNES-es játékok között sok nagyon szép, de még a NES-esek is egész pofásak tudnak lenni. Sokkal jobban jobban számít, hogy műfaján belül mennyire kezdetleges, kísérleti darabról van szó.

A Wolfenstein 3D-t számomra még csak nem is az ódon grafika, az irányítás vagy a gyengécske hangok ölik meg, hanem a vontatottságig kusza labirintusok és a gyenge a fegyverválaszték. A másfél évvel későbbi Doom máig üt, csak nyilván source porttal érdemes nekivágni (ahogy nyilván a Wolfnak is).

A C64-es játékokkal az a baj, hogy jellemzően találni jobb verziót (konzolok, PC, Amiga), vagy tényleg rosszul öregedtek. A maga egyszerűségével együtt szerintem egy Wizard of Wor mégis bármikor jó lesz nosztalgiázni, és a Creatures 1-2 és jó móka tud lenni (bár mostanában nem sikerült normálisan emulálnom). De azért a régi kalandjátékok és RPG-k között vannak emészthető verziók, a Pirates! sem élvezhetetlen, bár én is inkább az újabb iterációihoz nyúlnék már. Összességében NES/SNES/Mega Drive/Amiga-emulálásnak szerintem is több értelme van/lenne.
Mármint kedvezményt. Nem áremelést ofc. 😄
Azért ezt igy.... Nah mindegy. Én kb 5-6 éve játszottam először a Baldurs Gate--el, aminek ugye a max felbontása 640*480 volt, szóval ennyit a grafikáról. A Singularity elfelejtette magát automatikusan bekonfigurálni, igy a játék 90%-t full low-on toltam le és 2-3 éve kb 2 órán át játszottam a Borderlands-el is, mire rájöttem, hogy őt is manuálisan kell beállitani, mert automatikusan nem teszi meg. A Crisys első részét is pár éve toltam végig először (a második résszel előbb játszottam, nekem az is tetszett) és simán megállja a helyét grafikában a mai AAA cimekkel. (A Djuke Nukem Foreva-t alig pár hónapja toltam végig, annak ellenére hogy a játék már akkor ronda volt, amikor kiadták)
Viszont! Gyerekkorom kedvenc rajzfilmje a Captain Future volt. Tavaly találtam lyuhtube-on vagy indán egy teljes részt, "eredeti" német szinkronnal. Megnéztem, és másodpercenkét hússzor kattant be az agyamba a kérdés, hogy én ezt gyerekfejjel hogy voltam képes végignézni? Illetve nem sokkal előtte kezdtem el a Space Battleship Yamato-t, és... Úr isten! Mi ez a történet? Mi ez a gagyi párbeszéd? Mik ezek a sekélyes sablon, mindenféle személyiség nélküli karakterek? Nanemá! Ha nagyon szereted a régi játékokat, játsszál Wolfenstein 3D-t, ami az első 3(2,5)D-s játék volt. Kösz, én inkább kihagyom. És igy vagyok a C64-el is. Azon nőttem fel, de nem akarom megerőszakolni a gyerekkorom azzal, hogy ismét előszedem azokat a cuccokat (Pedig a Strike Fleet <3 meg az F19 <3 meg az ACE "trilógia", meg a... és még sorolhatnám). Bocs, de nekem a 10 évvel ezelőtti játékok nem minősülnek (még) retro-nak, azt értem, miért merült fel pl a Baldurs Gate vagy az Icewind Dale felújitásának ötlete, de hogy a 4-5 éves játékokat is kiadják remasterbe, az számomra erősen lehúzás szagú.
Utoljára szerkesztette: Darun, 2018.10.13. 00:19:01
Nem tudom, h mennyire fogyhat az új Lara. PSN-en már most rádobtak 27%-ot.
grebber
Én meg úgy vagyok vele ha kedvem van letolom a kedvenceimat 546x-ora is..Kell a tökömnek az emlék ha átélhetem bármelyik percben real time.. Ezek a játékok semmit nem változtak, max a grafikára nézel más szemmel... De pl a Dead Space ami nem igen mai semmit nem lóg ki a mai sorból.
Számomra ilyen játékok a Crysis széria (bár kettő annyira nem jött be a többi atomüber), Metro széria, F.E.A.R , Dead Space, Far Cry... Ezeket bármikor végigjátszom..<#eljen>

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Nna, ez mondjuk üdvözlendő ötlet.

Minden évben két-három alkalommal eszembe jut, hogy anno mennyit játszottunk ezekkel, és hogy a nagy retro láz miért nem érte el őket. De van egy olyan érzésem, hogy ez is olyan lesz, mint az X-Wing. Meghagyom gyerekkori szép emléknek.
grebber
Legegyszerűbb...megkeresed manuálisan.. Total Commander rejtett fájlok mutatása és mindenre ráspace-ezel mi mennyit foglal ha ott van az a 29GB meg fogod találni.

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Hát, lószart sem csinált, csak jól lefagyott a gép. Jelenleg 31 giga helyem van, az a 29, amit ez a kurva játék foglalt meg úgy ott van valahol...
Van valakinek még tippje? Vagy ezt is tartogatja valami rohadt temp folderben, és aztán letörli magától, mint a win update-eket? Hú de gyűlölöm, hogy megköti a kezem a vinfos.

darkSectorxxx
<#eljen>

Dzsini
Ugyanitt a "tárhely felszabadítása" pontnál - ésszel - lehet fésülgetni a foglalt területet.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
lépj be ide:

Win billentyű->Gépház->Rendszer->Tárterület->Új tartalmak mentési helyének módosítása (Itt a játékok a legfelső "alkalmazások" lesz)

Voltan
Egy kérdésem lenne, megvan a State of Decay 2 - winstore-os vacak, mármint nem a játék vacak, hanem a fos winstore - alapból a C-re rakta, nem is volt más opció. Most uninstalláltam, és erre kevesebb a hely, mint volt. Ilyenkor a kurva windows mit csinál? Elrakja valami biztonsági könyvtárba, és nem törli le??? Vagy mi? Csak mert uninstall előtt még 37 giga szabad helyem volt, most meg van 30... Mia franc????? Tudja valaki?

zorrobomber

zorrobomber
Hát most akkor itt egy megerősítés abba az irányba, hogy igenis szükség van ismeretlen indie címekre... btw ez tényleg mobilra való cím, teljesen más célközönséggel mint egy Mystery Case Files. Ilyen szempontból szerintem is mellélövés Humble Monthly-ba rakni, mert nem az a játék amit sokan fognak desktop mellett végigtolni.

IMYke2.0.0.0
"nem kéne minden Tinman hsz-t isteni kinyilatkoztatásnak venni" -- nem is teszem, viszont reagálni szokásom, ahogy 99%-ban szinte minden (mini és szubjektív) review-ra, amit ide-oda beírtok.

zorrobomber
Nincs semmi baj veled, viszont nem kéne minden Tinman hsz-t isteni kinyilatkoztatásnak venni.

A Hidden Folks egy kreatív és ötletes hidden object játék, se több, se kevesebb.

- kézzel, füzetbe firkált rajzot imitáló ötletes grafika
- igen, fekete-fehér
- én igen, telefonon! játszottam vele, és nem, nem csinálta ki a szemem, köszöni szépen jól van. Amit ki lehetett hozni egy telefon képernyőjéből, az sikerült nekik csak állítva működik, és tökéletesen belőtt, egyszerű pinch zoom van.
- ötletes hang dizájn, mindent szájhangokkal próbáltak rekreálni
- szórakoztató
- tökéletesen minősíti a bádogember-t, hogy lebaromoz embereket akiknek más véleménye van mint neki. Csak finoman jelzem, hogy ez nem úriemberhez méltó.

Tinman
Overwhelmingly pozitív cím a Steam-en szóval, csak jó lehet :-D

Nem mellesleg App store-os cím... amúgy azért az érdekes lehet, hogy a jellemzően 5" alatti telókon ezt milyen élvezet lehet tolni. (Ja tudom mindenki ipad-en tolta. Biztos. Mindenki. Az.)

Bedőltem neki én is, mert pár kép alapján korábban azt gondoltam, fun és szórakoztató. De nem. Száraz és fárasztó, és még irritáló is.

IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy velem van a baj...
...de mindig valahogy megerősítést kapok, hogy nem kell nekem az ismeretlen indie címekből 99%-ban semmi.

Tinman
Visszavonom!

A Hidden Folks életem legszarabb hidden object játéka.

- értékelhetetlen grafika
- fekete, fehér... 2018-ban... és ennek semmi köze a noir stílushoz ami meg amúgy tök jó.
- keress meg egy brutális nagy térképen egy 14 pixelből álló pacát
- villámgyorsan kicsinálja a szemed
- irritáló szájhangok(!)
- semmi köze a szórakoztatáshoz. Semmi.
- tökéletesen minősíti a szaGmát, hogy év játéka címet dobott rá 1-2 barom tavaly. Csak finoman jelzem: Zelda, Horizon Zero Dawn, Nier, Super Mario Odyssey, Hellblade, Hollow Night...

Mystery Case Files-hoz képest, olyan a Hidden Folks, mintha tehéntrágyát kenegetnék a Sixtus-kápolna falára.