Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Evolution:
Belinkelnéd azt a reddit oldalt? most vagy subboltam, vagy nem találom...
Madmind Studio would like to inform you that today we have finished work on the uncensored version of Agony. Agony UNRATED will make its debut this Halloween, 31st October. We are aware that the premiere of our first game was disappointing for many players, as numerous technical errors and censored content effectively distracted from the game. We would like to apologize for the mistakes we made and to compensate players for a long time waiting for the UNRATED version, making it available at a significantly lower price.
- Agony UNRATED will be released on the STEAM platform, at the price of 14.99$/14.99€/49.99PLN.
- Players who already have regular Agony in their Steam library will receive a 90% discount on the UNRATED version.
- UNRATED agony will be made available for free on 29th October for all Agony Kickstarter backers.
Helyes. Erre vártunk!
Viszont! Ez is a pre-order és backer téma ellen vall ám keményen!
Anno 2 éve kb. 7000 Ft volt egy Agony példány és nyilván a megjelenéskor unrated verzát ígértek. Ehelyett történt ami, és kaptad a bugos cenzúrázott szemetet.
Szép dolog, hogy most végre mindenki azt kapja, amit elképzelt, de cirka 2000 Ft-al alacsonyabb áron, mint azok akik anno támogatták ezt az egészet!
Tehát az, hogy nagy dumával én most neked ingyen odaadom azt amit valójában Day1 a megjelenéskor kellett volna, az a MINIMUM, nem pedig nagylelkű gesztus!
Az viszont feltétlenül trógerség, hogy bármennyit is fizetnie kell annak, aki nem backerként megvettek tőlük korábban a játékot! Igen is nekik is járna a full ingyenes unrated verza!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Elsősorban videojáték témájú hírekre gondolok, amelyeket első kézből szállítanak le.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.10.20. 15:00:07
Vicces nézni a Valve vergődését, ahogy belebuktak a SteamOS-be, meg a Steam Machine-ba és már borítékolom is a Steam Play megafailt is.
Fogadjunk, páran nem is hallottatok még az utóbbi "szenzációs" lehetőségről, melynek során Linux disztró alól, - a Wine-nál komolyabb emulációval - Win-es játékok futtathatók. Persze nem Moszkvában, hanem... és nem osztogatnak, hanem.
A gond az, hogy még a Steam Play plecsnit megkapó játékok jó részére is él, hogy lutri. Vagy képes vagy végigtolni Linux alatt ezzel a megoldással, vagy 39 órányi játék után beszopsz egy bugot, mert valami komplexebb Win-es megoldást használ.
Tök jópofa, hogy a Valve továbbra is azt képzeli magáról, hogy generációk fejéből törli ki, a több, mint negyedszázadnyi Win experience-t, de az emberek nem így működnek. Az emberek kényelmesek. Nagyon.
A Valve teljes TÉVESEN abból indul ki, hogy anno gaming fronton a fizikai adathordozó eltűnésében sorsot tudtak fordítani. De az azért jött be, mert az ADSL netek elterjedésével egyre inkább kényelmesebbnek tűnt letölteni a játékot, mint elslattyogni a boltba érte, no meg a patchelhetőség kérdésköre is egyszerűbbé vált. Vevőnek és eladónak egyszerűbb lett a dolga. (Bele is feküdt ebbe csomó fejlesztő, akik képesek patchek százait kiokádni még egy single only játékhoz is 1-2 év alatt.)
De ez most más Nedves Valve. A nehézkesebbről a kényelmesebbre váltani könnyű. De kitörölni a Win-t a fejekből az asztali szegmensben mocsok nehéz, mert a Win az összes nyűgjével együtt még mindig egy egyszerű, kényelmes OS, amit a userek megszoktak.
Jelenleg a Win 88% körül uralja a destop szegmenst, a Linux erősödése az elmúlt 5 évben leheletnyi, csupán 0.5%, így 2% körül jár. Az Apple képes volt viszont duplázni és már 9% felett jár kicsivel, míg korábban ennek a felével kellett beérniük.
Mi az ami az Apple-nek ment, a Linuxnak meg továbbra se? Egyszerű: Presztízs. A Linux a zsíros hajú, bakancsos, beretválatlan' hardcore geekek mekkája, ami ebben a világban továbbra sem számít túl menőnek. (Nem számít én erről mit gondolok.)
Ellenben az Apple az "menő" presztízs, státuszszimbólum. Nem számít mit hiszel. Rengeteg ügyfelet ismerünk, aki ki is mondja: Egy találkozón, egy konferencián nem akarja, hogy Asus/Lenovo felirat legyen a notiján. Az kommersz. Másodlagos mit tud a gép fél milláért és az sem hatja meg, hogy belül Western Digital, Samsung, Intel márkák vannak abban is. Csak az számít, hogy ott legyen az Apple logo. Ez egy ilyen világ: Nagyobb piaci részesedést lehet elérni gyengébb, nevetségesen túlárazott termékkel, mint egy minőségi, kiváló, biztonságos, nyílt forráskódú és INGYENES OS-el.
A Valve tehát ezzel a húzással KETTŐ százalékot szolgál ki. KETTŐT.
Várom az OS2 Warp verziót a cuccból <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.10.19. 21:22:16
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Lehet! Emellett kardon belül is eldöntheted hogy kard+pajzs vagy kétkezes kard legyen. A harc nagyon szórakoztató tud lenni ha beleéli magát az ember.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nem tudom mennyire lehet benne felpimpelni egy only ijjász karit de én ilyet akarok mert a kardharc a legkatasztrofább amit gameben láttam. Ilyesmi "fos" még a for honor is...
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.10.19. 12:40:49
Next PC upgrade: 2022
Kár, mert egyébként jónak tűnt és biztos sokat is dolgoztak vele (bár ez engem, felhasználót sajnos nem érdekel).
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Rendkívül sokan el sem jutnak addig, hogy a képesség/fejlesztésfát csinosítgassák, mert a játék hülyére szívatja a kevés lőszerrel, és erős ellenfelekkel.
Sőt, mivel alapvetően túlélni nehéz az erőforrás gyűjtést is, sokan inkább feladják az egészet.
//Az meg nyilvánvaló --- és a játékidővel, öcsimaxxal utalni is kívántam rá ---, hogy második / harmadik / negyedik végigjátszásra nem nehéz... már ha nem érdekel a full achievement lista.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Te nézted hülyének a fél világot a shotgunoddal.
Lőszerhiányra, nyilván nem minden lénnyel keveredik az ember harcba az elején, szépen működik stealth a játékban. Viszont később annyi nyersanyag nyerhető a sok kacatból, hogy kb lényegtelen tényező volt lőszert gyártani. Nem szednek fel szemetet,hogy nyersanyagot készítsenek, és használják a fabricatort? Én így tettem(még tetemeket is cipeltem kupacokba 😄) és nem volt gondom. 45 óra röppent bele, nekem is van tapasztalatom
PSN ID.: Beegabor
Még talán annyi, hogy van benne egy alapvető fejlődési rendszer is, csak hogy modernebb legyen egy fokkal.
Itt egy videó az első pár percről hogy hogy néz ki maga a gameplay: Videó
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.10.18. 21:03:51
Aranyos, komolyan, vicces fiú vagy.
Te indítottál "pökhendien" azzal, hogy "az első felében nehéz(amíg nincs shotgun 😄)." --- nyilván, mindenkinek csak ez lehet a követendő példa, és természetesen más megoldás nincs is, hogy "könnyű" legyen a játék.
Azt már meg sem merem megkérdezni, hogy voltál képes végig "shotgunozni" a lőszerhiány közepette, amiről csak a fél világ sírt. De magyarul akarsz erről olvasni (nem, nem akarsz, mert neked ilyesmi nem is kell, meg különben is, de), akkor látogass el a PH-ra, ahol szintúgy nem kezdő gémerek írnak erről... biztos, hogy senkinek sem jutott eszébe a shotgun használata.
Nekem sem.
Tanulságos volt.
Akinek kell a Kingdom Come: Deliverance ingyen azt támadja be a Humble-t. Mocskos modon nem mehet a havi biznisz de csutkára ha már ilyeneket lépnek meg.. De szeressük az ingyen cumokat...
"Don't miss this exclusive offer! When you purchase three months of Humble Monthly you'll get Kingdom Come: Deliverance for free.
Kingdom Come: Deliverance will be granted via email on Tuesday, October 23. Offer expires October 22, 2018 at 11:59pm PT."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Vicces kis fiúcska vagy... 😊
Közben meg én: "You completed the game without ever acquiring any Typhon power or Human ability."
Utoljára szerkesztette: Seth, 2018.10.18. 17:52:47
Biztos, hogy egyről beszélünk? Én ugyanis erről...
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ilyen 20-30 perces etapokban játszottam le, bőven hozta az első rész színvonalát, ami anno meglepetésként ért. Jó kis sztori, fasza átvezetők, ötletem elemek, változatos helyszínek. Grafikára sincs panasz, jól is van optimalizálva, fasza volt mindkettő.
2 hónapja (mikor még a Wolfi nem volt tervben), próbálkoztam a Prey-el. Kb 1 órát játszottam vele, egyáltalán nem jött be, pedig nagyon vártam, hogy játszhassam (nagy lobby után nem sokkal). Skill tree-re nem emlékeztem, de nem is lett volna nagy gond. Talán majd jövőre újra nekiülök, hátha csak tovább kell egy 10-20 perccel játszanom.
We happy few
Átvezetők alapján kíváncsi voltam miről szól ez az egész, és ígéretesnek tűnt. Kb akkor álltam neki, mikor Preyt inkább abbahagytam. Viszont hamar elment a kedvem tőle, mikor kiderült (2perc után), hogy ebben is van skill tree, crafting rendszer. Pedig látszott rajta, hogy nagyon szépen, minden apróság ki van dolgozva itt is. Ezt is 1,5 óra után hagytam abba, mikor már a bokrokat cserkészem be itemért, meg ilyenek...
Ma már a single player játékokból elég hamar kiábrándulok <#rolleyes>#rolleyes> Hamar megunom őket, ezért is több részre bontva játszok némelyikkel, ha még úgy gondolom megéri. Főleg ha még gyűjtögetnem kell, figyelmesen unlockolni a megfelelő skillt, stb.
Legközelebb pár AC vel próbálkozok meg. Hátha.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Más: Akinek erre duzzad a pöcke már van nude mod az új Tomb Raiderhez..
"Humble Day of the Devs Bundle 2018 (through 11/2, 10:00 am PST: Includes MINIT, Hyper Light Drifter, Day of the Devs VIP Ticket, Rime, Crossing Souls, Yooka Laylee, Full Throttle Remastered, Burly Men at Sea"
Hasonló a g2a.com, és megemlíteném még az allkeyshop.com -ot, ha pénzköltésbe vágnál 😊
A tehén egy bonyolult állat, de én megfejtem
"A mediocre linear puzzle game which didn't take long to complete."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.10.17. 19:56:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De tudom fokozni: A Remothered se piskóta!
Miért? Hát mondjuk a Rime miatt... (Na jó... az Overfall is wishen volt.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.10.17. 17:45:08