Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nálam nagy lenne a 'bódogság', komolyan.
Rühellem a social feeling-et, mert annyira le akarják nyomni mindenki torkán, és a magaméra különösen érzékeny vagyok. <#vigyor1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Öröm lenne az ürömben, ha valami grandiózus single player RPG-vel bíznák meg őket.

IMYke2.0.0.0
"csak azt a nyavalyás Store-t felejtenék már végre el..."

Nem fogják. 😞
Sőt, ha összejön az üzlet, akkor 90%-ot adok arra, hogy MS Store exklu lesz a cucc, amit kierőszakolnak tőlük.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Voltan
Erre igen nagy szükségük is van, mert exkluzívok tekintetében igen vacakul áll a Microsoft, ideje volt lépniük valamit.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Mondanám hogy örülök hogy végre sok pénzből gazdálkodhat az Obsidian, csak azt a nyavalyás Store-t felejtenék már végre el...

Valszeg az a cél, h nekik is legyen több exkluzív fejlesztőcsapatuk. Megvették a Ninja Theory-t, most az Obsidiant. Nem lepődnék meg, ha a következő 1-2 év alatt még pár nevesebb cég hozzájuk kerülne.
zorrobomber
Beállnék én is a fikázók táborába szívesen, még az is stimmel, hogy nekem személy szerint rossz a deal a fix magas ár, és a sok már meglévő cucc miatt, de azt is el tudom mondani, hogy a Tricky Towers lazán megér önmagában egy tizest (ha van kivel local coopozni; márpedig ha van közeledben ember akkor lesz, ez még a feleségemnek is bejött, pedig róla már többször bebizonyosodott hogy igazi antigamer (nem hozzáállásban hanem skillben <#buck> )).

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

3Error
Evvan... <#rolleyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

IMYke2.0.0.0
"XCOM 2: War of the Chosen - Tactical Legacy Pack is now available on PC, Mac and Linux. As a gift to the fans, the XCOM 2: War of the Chosen – Tactical Legacy Pack will be available for free to all owners of XCOM 2: War of the Chosen until 12:59pm ET on December 3. If you're having issues downloading the DLC, please restart your Steam client. "

grebber
LOL. Én égek lassan komolyan <#falbav>

Next PC upgrade: 2022

genndy
Humble Discovery Pack
10$:
War for the Overworld + DLC: Heart of Gold
Osiris: New Dawn
Kentucky Route Zero + Season Pass Edition
RWBY: Grimm Eclipse
Phantom Brave PC
Tricky Towers
Rooster Teeth FIRST Subscription - 1 Month Free - New Subscribers Only
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
A GreenManGaming megint megcsinálta: náluk a legolcsóbb, jelenleg, fehér forrásra áhítozóknak: "XCOM 2: War of the Chosen"
14,87 font + sarc = ~5520 Ft

//Szürke forrásból: 18,87 € + sarc. = ~6140 Ft

Atisz
A Dead Island harcrendszere nem volt rossz, egyszerű, de egyáltalán nem rossz. Ott tényleg a zónás respawnokkal volt a baj (noha voltak célzottak is, amikor "haza" kellett érni és a készítők nem akarták, hogy egyszerű legyen a séta), sőt, volt hogy egy igen jó fegyvert is úgy veszítettem el, hogy egy zóna átlépésekor eltűnt (/despawnolt, ahogy szokták volt mondani 😊)

Mai napig az egyik legjobb zombis játék, részben a remek helyszín hangulat és élvezetes co-op miatt.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.10.09. 11:34:47

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

3Error
<#eljen><#worship>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

<#worship> Hallelujah! Az első két évadot játszottam. A fillérekért megvásárolt még nem elkezdett 3. évadot se akartam már a TT bezárása után elkezdeni, így, h félbemaradt Clem sztorija, de így már az is sorra kerül majd.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.10.09. 00:12:55
IMYke2.0.0.0
"Skybound Games Saves Telltale’s The Walking Dead"

Szerintem meg sokkal gyengébb volt benne a harc, és hardon is könnyebb volt, mint azokban a normal. A Rocksteady pedig növelte szépen a lehetőségeket is. Persze a Bayonetta/DMC-szintet nálam se hozta.

A VC eddig kimaradt, de caska az imént hallottam először rosszat a harcrendszeréről, még Julian Gollop (a Laser Squad és az X-COM atyja, reméljük, a Phoenix Point is betalál) is azt hozta fel korábban modern jó példának.
Nem tudom srácok,szerintem a VC első részének a harcrendszere zseniális,csak kicsit szokatlan. Aláírom,volt jó pár rész ahol vagy kitaláltad az elkészített utat vagy szívtál.
Remember Me pedig...még mindig előkerül így vagy úgy. Emlékszünk rá! Imho semmivel sem volt szarabb a harcrendszere mint a Batman széria 2 gombos megoldása.
Tinman
Egyetértek. El is vérzett, mert tényleg csak a sztori miatt küldtem végig, a harcokat nem élveztem egy picit sem. A Remember Me harcrendszere se tetszett, bár ott normalon is úgy vittem végig, hogy kb. 3 pressent használtam. Dead Island is anno lepergett, egyedül toltam végig, de ott nem a harccal volt a bajom, hanem a totálisan értelmetlen respawn-al, amit ráadásul olyan igénytelenül csináltak meg, hogy ha leöltél egy asztal alatt fekvő zombit, majd 15 méter múlva visszafordultál az ugyan ott volt. Köpedelem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Pedig egy szar harcrendszeren simán el tud vérezni egy játék. Én ezért kaszáltam el a Remember Me-t és a Valkyria Chronicles-t is. A Dead Island is csak azért pörgött le, mert akadtak társaim hozzá, és igazából mindegyik játék simán játszható lenne enélkül a hiba nélkül.
Tinman
Of Orcs and Men is lepergett.

+ 2 karis irányítás, váltogatás nem rossz móka. Nem egy Project Eden, de nem rossz.
+ Van egyfajta egészen egyedi stílusa a cuccnak ezekkel a brutálisan eltúlzott méretű orkokkal, a suttyó emberi fajjal és egy különös goblinnal, akit bár csak a profit motivál, mégis vannak benne érzések.
+ Van karakter fejlődés. Úgy értem nem csak a pontokat tolod elfelé, hanem a kezdetekhez képest mind a 2 kari jelleme változik, finomodik. Nem számítottam rá.
+ A vége felé a lehetőségekhez képest a graf is finomodott, nem a rondaságával/szépségével van baj.
+ Jó a lore. De komolyan... szerintem teljesen okés a darkos fantasy hangulata, jó a körítés, jók ezek a rendek (inkvizítorok, mágusok, orkok, elfek, törépék, ügyeskedő céhek).
+ Nekem ezzel a sztorival semmi gondom nincs, ráadásul a mellékküldik egész érdekesek, sőt még döntési helyzetek is adódnak.
+ Szinkron okés, a 2 fő karié a legerősebb.
+ Arra tényleg okés easy fokozaton, hogy Styx karakterét megismerd és arról is megtudj valamit, hogy ki is ő valójában és honnan jött.

- Rettenet buta A.I. Ha lopakodunk Styx-el, kinyírunk valakit csendbe, a hullán átgyalogolnak rezzenéstelen arccal. Nincs elbújás, nincs Thief-szerű fény/árnyék körítés, nincs lépészaj, nincsenek random enemy reakciók. Scriptelve ballagnak és ahol a készítők engedik ott leölhetők mert nem látnak egymásra, ahol meg nem akarták ott meg a világ LEGFOSABB harcrendszerével kell rendet vágni.
- Vállalhatatlan harcrendszer. Ez egy szar. És nem is működik jól. Szó szerint megesik az, hogy te, mint jó reflexekkel bíró player már rég totál mást csinálnál, de nem tudsz, mert a karid éppen a korábbi akciót hajtja végre és nem számít, hogy "B"-vel visszavonod. Erre ezek a barom fejlesztők rátolták még Arkail (ork) berzerker módját, ami pár ütés alatt bekattan és onnantól az a barom mindenkit üt, de totál random! Nem a leggyengébbet, hanem össze vissza mindenkit, a saját társát Styx-et többnyire instant megöli. Csökkenteni a rage-et a játék utolsó 15%-ban lehet csak hatásosabba, addig csak szopsz vele.
- Papíron tök jól hangzik, hogy leirtod a banda egy részét a goblinoddal, a maradékot meg nyers erővel téped szét az orkkal, de ez nem mindig működik, mert direkt olyan harci szitukat kapsz, ahol nem nagyon tudsz sunnyogni.
- Iszonytató mértékben lineráis.
- Egy jó ideig nem is nagyon tudod magad gyógyítani, mert még nincs meg hozzá a skill, így addig kifejezetten frusztráló minden küzdelem.
- Semmi értelme még normalon sem tolni! Csak magadat szívatod vele... itt az ügyességeden nem sok múlik és mivel az idő csak lassul és nem áll meg teljesen a parancsok kiadásakor, így bonyolultabb stratégiát kivitelezni nem sok esélyed van, az ellenfél úgyis csak csapkod ezerrel. Normalon majdnem 2x annyi ütés kell mindenbe, mint easy fokozaton, te persze némileg könnyebben sebződsz, hamarabb mész át berzerkerbe és ha az megtörténik akkor többnyire esélyed sincs már. A legdurvább amikor az orkod elkap egy enemyt, széttépi, de olyan sokáig tart az anim, hogy közben az életereje 30%-a lemegy és meg is haltál.
- Első blikkre egész sok skilled van, aminek látszólag hasznát is veszed, de igazából karakterenként cirka 3-3 skillel elvagy, mert a többi közül sok túl időigényes, vagy "drága".
- Van benne harci és védekező állás, de utóbbiban seperc alatt ledarálnak. Well. Fckn. Played.

Összességében nem lett ez annyira cefet szar, mint a Cursed Crusade és a The First Templar, de nem jár messze tőlük. Simán 5/10-et mázolnék az arcára, de van benne stílus és elég egyediség ahhoz, hogy fél pont extrát megérdemeljen. Alapvetően az egész a röhejes harcrendszeren megy el... tettek volna bele egy Die By The Sword szintű kaszabmókát és máris 7/10 alatt nem is gondolkodnék... de nem tettek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
:-D , nem az én világom.
Tinman
Tudom, hogy ízlések és... de bizti a Hitman nem jött volna be? Öreg rókák szerint is meglehetősen jól sikerült, látványos darab. Hollow persze nem egy átlag platformer, azt megértem ha valaki idegenkedik tőle.

lalakov
És már el is cseréltem ezeket. Most egyedül a 7 Days to Die-t regisztráltam be. Decemberben lejár az előfizetésem. Nem tudom mit tegyek. Szinte semmi jót nem találok ezekben a csomagokban. Viszont a cserélést imádom. A két játékért 4 kívánságlistás játékot kaptam.
Tinman
Oh jogos!

darkSectorxxx
Persze megéri, ugy gondoltam na. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Dzsini
akkor a 3. történetbővítés jött ki hozzá, amúgy 2017 februári

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Augusztus 8.-án jelent meg... már bundlis. Azé' ez WTF ^^

Btw. nekem a Hollow Knight már megvan egy ideje. Szívesen elcserélném valakivel.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
De ez egy olyan zsákbamacska, ami eddig mindig megérte. Ha valami nagyon nem kell elcseréled, vagy eladod később aztán kész. Bukni ezen rohadt nehéz.

Tinman
11$/hó + 25$ wallet feltöltés nekem sokkal jobban megérte, mint bármilyen más varia... tény, hogy amikor ki kellett fizetni a 33k körüli összeget, az nem esett jól, viszont most minden hónapban tök jó, hogy nem kell a 3500 Ft körüli összeget perkálnom, meg a 25$ wallet az elég fincsi.

Én így csináltam, kivéve amikor elfelejtettem lemondani véletlenül... 😊

Why so serious?

darkSectorxxx
Igen, zsákbamacsi

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

darkSectorxxx
Hát nem tudom, annyi gémet veszek vagy vettem, meg kezdtem játszani, hogy nem tudnék elgondolkodni sem mit választanék, de inkább a Hollow-ot, mert a Hitman nem annyira jön be nekem. 😊

Amúgy hogy szoktátok ezt csinálni? Ha jön valami jó csomag/játék, akkor feliratkoztok rá, aztán ha a kövi csomag rossz, akkor lemondjátok. Aztán ha megint jó lesz, akkor újra feliratkoztok? Bocsika a hülye kérdésért, csak én még egyszer sem éltem ezzel a funkcióval a Humble Bundle oldalon. (Humble Monthly)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Baze... nem tudom melyiknek örüljek jobban... a Hitman-re jó régóta fájt a fogam, őrületesen jó cucc! A Hollow Night Ridert meg már kb. mindenki felpippantotta, amit láttam belőle annak alapján is remek cuccnak tűnik. 10/10-es monthly az már most még akkor is, ha ezeken kívül semmi más nem jön hozzá ^^

Tinman
Bocs a "K" betű lemaradt és már nem tudtam javítani... becs szó tudom a Night és a Knight közötti különbséget.

Night Rider :-D

Seth
Mármint Hollow Knight? Pont most tolom PS4-en (nemrég jött ki rá), 20 órám van benne, felénél lehetek,egyik legjobb a stílusban . Nem nézné ki belőle az ember Dark Souls-os mélységű lore van benne(értsd: hasonlóan utánajárós, nem arcodba tolós 😊 ) Nagyon frankó

PSN ID.: Beegabor

darkSectorxxx
thx <3

Tinman
Előző számomra csak elmegy kategóriás az Overwatch miatt..

- Overwatch - kinőttem ezekből, biztos jó, még be sem aktiváltam.
- Dungeons 3 - Dungeon Keeper klón, egynek elmegy, de sokkal több jó cím van, amire szintén nincs idő.
- Hidden Folks - Kellemes indie keresgélős, jópofa.

Amik jöttek hozzá:

- American Truck Simulator - No time, amúgy okés.
- Gremlins, Inc. - Kellemes indie cím.
- We Were Here Too - Ez wishen volt, pofás darab, érdekes agytornásztató, hangulatos, és egész látványos darab.
- Old Man's Journey - wishen volt. Tipikus minőségi indie cím.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.10.05. 19:16:24

Tinman

darkSectorxxx
yeah
van link?

Tinman
Hitman + Hollow Night a következő Monthly-ban... YESSSSSSSSSSSS!!!

Lehet tévedek, de ezek nem ingyenes vagy esetleg pre-order DLC-k? Vannak játékok, amiket ha megveszel, kapsz mellé egy-két kisebb DLC-t. (de ezek főleg apró dolgok, nem ilyen 10 eurós cuccok)

Voltan
Ha valakinek kell a Wuppo, szóljon és már küldöm is 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Scooter
Ezt most nem értem. Az, hogy az istenbe lehet, hogy a Total War: Warhammer első részéből 2 db DLC van a könyvtáramban és a Warhammer II-ből meg 1db DLC-m, amikor egyikből sincs meg az alapjáték? DLC-ket meg tuti nem aktiváltam, mert attól függetlenül, hogy nincs meg az alapjáték még be lehet lőni őket.
grebber
Sajnos a cd kulcsos oldalakon is ennyi...32 euró 10-11k körül megy...Ami érdekes mert egy szottyos bundleszökevény...elég rég volt ilyen hogy egy 5-6$-ért beszerezhető game-et ennyiért adjanak..fertő.

Next PC upgrade: 2022

Destiny 2-t hol lehet a legolcsóbban beszerezni? Nézegettem hardveraprót pl. De ott hogy müködik? Ha pl használt azt hogy adja el? Pc-re érdekelne , de csak nagyrészt a kampány része , ameddig nem jelenik meg valami új game.Pl athem..stb De 11000ft-t nekem nem ér meg.

lalakov
<#worship>