Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rühellem a social feeling-et, mert annyira le akarják nyomni mindenki torkán, és a magaméra különösen érzékeny vagyok. <#vigyor1>#vigyor1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem fogják. 😞
Sőt, ha összejön az üzlet, akkor 90%-ot adok arra, hogy MS Store exklu lesz a cucc, amit kierőszakolnak tőlük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
10$:
War for the Overworld + DLC: Heart of Gold
Osiris: New Dawn
Kentucky Route Zero + Season Pass Edition
RWBY: Grimm Eclipse
Phantom Brave PC
Tricky Towers
Rooster Teeth FIRST Subscription - 1 Month Free - New Subscribers Only
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
14,87 font + sarc = ~5520 Ft
//Szürke forrásból: 18,87 € + sarc. = ~6140 Ft
Mai napig az egyik legjobb zombis játék, részben a remek helyszín hangulat és élvezetes co-op miatt.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.10.09. 11:34:47
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.10.09. 00:12:55
A VC eddig kimaradt, de caska az imént hallottam először rosszat a harcrendszeréről, még Julian Gollop (a Laser Squad és az X-COM atyja, reméljük, a Phoenix Point is betalál) is azt hozta fel korábban modern jó példának.
Remember Me pedig...még mindig előkerül így vagy úgy. Emlékszünk rá! Imho semmivel sem volt szarabb a harcrendszere mint a Batman széria 2 gombos megoldása.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
+ 2 karis irányítás, váltogatás nem rossz móka. Nem egy Project Eden, de nem rossz.
+ Van egyfajta egészen egyedi stílusa a cuccnak ezekkel a brutálisan eltúlzott méretű orkokkal, a suttyó emberi fajjal és egy különös goblinnal, akit bár csak a profit motivál, mégis vannak benne érzések.
+ Van karakter fejlődés. Úgy értem nem csak a pontokat tolod elfelé, hanem a kezdetekhez képest mind a 2 kari jelleme változik, finomodik. Nem számítottam rá.
+ A vége felé a lehetőségekhez képest a graf is finomodott, nem a rondaságával/szépségével van baj.
+ Jó a lore. De komolyan... szerintem teljesen okés a darkos fantasy hangulata, jó a körítés, jók ezek a rendek (inkvizítorok, mágusok, orkok, elfek, törépék, ügyeskedő céhek).
+ Nekem ezzel a sztorival semmi gondom nincs, ráadásul a mellékküldik egész érdekesek, sőt még döntési helyzetek is adódnak.
+ Szinkron okés, a 2 fő karié a legerősebb.
+ Arra tényleg okés easy fokozaton, hogy Styx karakterét megismerd és arról is megtudj valamit, hogy ki is ő valójában és honnan jött.
- Rettenet buta A.I. Ha lopakodunk Styx-el, kinyírunk valakit csendbe, a hullán átgyalogolnak rezzenéstelen arccal. Nincs elbújás, nincs Thief-szerű fény/árnyék körítés, nincs lépészaj, nincsenek random enemy reakciók. Scriptelve ballagnak és ahol a készítők engedik ott leölhetők mert nem látnak egymásra, ahol meg nem akarták ott meg a világ LEGFOSABB harcrendszerével kell rendet vágni.
- Vállalhatatlan harcrendszer. Ez egy szar. És nem is működik jól. Szó szerint megesik az, hogy te, mint jó reflexekkel bíró player már rég totál mást csinálnál, de nem tudsz, mert a karid éppen a korábbi akciót hajtja végre és nem számít, hogy "B"-vel visszavonod. Erre ezek a barom fejlesztők rátolták még Arkail (ork) berzerker módját, ami pár ütés alatt bekattan és onnantól az a barom mindenkit üt, de totál random! Nem a leggyengébbet, hanem össze vissza mindenkit, a saját társát Styx-et többnyire instant megöli. Csökkenteni a rage-et a játék utolsó 15%-ban lehet csak hatásosabba, addig csak szopsz vele.
- Papíron tök jól hangzik, hogy leirtod a banda egy részét a goblinoddal, a maradékot meg nyers erővel téped szét az orkkal, de ez nem mindig működik, mert direkt olyan harci szitukat kapsz, ahol nem nagyon tudsz sunnyogni.
- Iszonytató mértékben lineráis.
- Egy jó ideig nem is nagyon tudod magad gyógyítani, mert még nincs meg hozzá a skill, így addig kifejezetten frusztráló minden küzdelem.
- Semmi értelme még normalon sem tolni! Csak magadat szívatod vele... itt az ügyességeden nem sok múlik és mivel az idő csak lassul és nem áll meg teljesen a parancsok kiadásakor, így bonyolultabb stratégiát kivitelezni nem sok esélyed van, az ellenfél úgyis csak csapkod ezerrel. Normalon majdnem 2x annyi ütés kell mindenbe, mint easy fokozaton, te persze némileg könnyebben sebződsz, hamarabb mész át berzerkerbe és ha az megtörténik akkor többnyire esélyed sincs már. A legdurvább amikor az orkod elkap egy enemyt, széttépi, de olyan sokáig tart az anim, hogy közben az életereje 30%-a lemegy és meg is haltál.
- Első blikkre egész sok skilled van, aminek látszólag hasznát is veszed, de igazából karakterenként cirka 3-3 skillel elvagy, mert a többi közül sok túl időigényes, vagy "drága".
- Van benne harci és védekező állás, de utóbbiban seperc alatt ledarálnak. Well. Fckn. Played.
Összességében nem lett ez annyira cefet szar, mint a Cursed Crusade és a The First Templar, de nem jár messze tőlük. Simán 5/10-et mázolnék az arcára, de van benne stílus és elég egyediség ahhoz, hogy fél pont extrát megérdemeljen. Alapvetően az egész a röhejes harcrendszeren megy el... tettek volna bele egy Die By The Sword szintű kaszabmókát és máris 7/10 alatt nem is gondolkodnék... de nem tettek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Night Rider :-D
PSN ID.: Beegabor
- Overwatch - kinőttem ezekből, biztos jó, még be sem aktiváltam.
- Dungeons 3 - Dungeon Keeper klón, egynek elmegy, de sokkal több jó cím van, amire szintén nincs idő.
- Hidden Folks - Kellemes indie keresgélős, jópofa.
Amik jöttek hozzá:
- American Truck Simulator - No time, amúgy okés.
- Gremlins, Inc. - Kellemes indie cím.
- We Were Here Too - Ez wishen volt, pofás darab, érdekes agytornásztató, hangulatos, és egész látványos darab.
- Old Man's Journey - wishen volt. Tipikus minőségi indie cím.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.10.05. 19:16:24
van link?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Next PC upgrade: 2022