Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
A Dead Space-t én megvettem (az angol amazonról marha olcsón, kb. 2 GBP-ért, hogy a szállítást nem kellett fizetnem, mert úgy nem lett volna olcsó), pont az ingyenessé válása után nem sokkal (akkor még nem tudtam, hogy léteznek ilyen akciók), de nem bánom, még a teljes árat is megérte volna, mert életem egyik legjobb akciójátéka. Az egész újgenerációs Resident Evil széria elmehet a fenébe, példát vehetnének az álomkönnyed irányításról, hogy célzás közben nem kell immobillá válni, elég ha csak lelassul a játékos... az Alienből, Halálhajóból és a Dologból összegyúrt sztori pedig szintén remek volt (kár, hogy a szcientológusos részből vissza kellett venniük a támadások miatt).
A 2. résznek szintén van egy remek DLC-je, ami ha jól tudom még mindig xbox exkluzív... kár, mert szintén zseniális és egyébként az Extraction folytatása.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Azóta a Ringed DLC volt már humbli része, illetve a teljes Season Pass tavaly a wingamestore-on kapott egy felest, ami elég jó ár már érte.
De Dead Space 3 Awekened DLC ügyben is tévedtünk! Ez a retek EA több, mint 4 éve egyszer leakciózta 2.99€-ra... hogy én akkor hol voltam azt nem tudom, de most verem a fejem a falba keményen.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Why so serious?
Csak a Hitmanért jó vétel a pakk?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Az stEAl pedig cidázhat engem is egyébként... <#duhos2>#duhos2>
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
A steam ugyanakkor használhatna - igény szerint- egy kor felismerő rendszert (adatmegadással), ami automatikusan megengedné, hogy XY bebizonyítva hogy elmúlt 18, automatikusan letölthetné a cenzúrázatlan verziót (mint pl. ezeknél a japán VN-eknél) és akkor nem kéne mindenkinek ilyen-olyan modokkal vesződnie, meg várni arra, hogy a fejlesztő hasonlóképpen szórakozzon különböző verziókkal.
Perfekt csomagolás, állapot, minden. A posta hozta ki a munkahelyem címére, aláírósan.
Szeptember elején megrendeltem Amazon.de-ről, és aznap már úgy mutatta az Amazon oldala, hogy kiszállítás alatt van Hamburgban. Aztán eltelt 7 nap, DHL-en nem látszott semmi (mármint azon kívül, hogy kiszállítás alatt van Hamburgban), letelt az Amazon által megadott határidő, és se szó, se beszéd, refundot adtak automatikusan.
Ma megrendeltem ismét, és kottra ugyanaz, hogy már kiszállítás alatt van Hamburgban, Amazonon már "We're sorry your parcel is late. Please contact Amazon for the next steps." felirat fogad, pedig elvileg október 30-ra kellene ideérnie.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Igen... szudáni. Nyilván.
1$:
Scribblenauts Unlimited
Middle-earth: Shadow of Mordor Game of the Year Edition
Batman™: Arkham Origins
BTA:
Bastion
Mad Max
Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition
10% off LEGO The Incredibles
12$:
Batman: Arkham Knight
Batman: Arkham Knight Season Pass
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
- Evil Within 2
- Resident Evil 7
- Syberia 3
És a nagyvad: - Fallout New Vegas! Gyak. kész van teljesen, csak hibák lehetnek benne, wtcsjohn'kukac'gmail.com címre írva már kapod is a bétát, ha vállalod, hogy a hibákról visszajelzést küldesz. (Szerintem ez a legkevesebb.)
//Nekem is fenn van a figyelőlistámon, ~fél éve.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha még nem láttad, akkor mindenképpen tegyél egy próbát majd a cenzúrázatlan verzióval, lehet, hogy bennem van a hiba.
Van amúgy egy hangulata, de a nehézkes irányítás, és a játékmenet beli problémák sajnos nálam legyűrték. A lopakodás sem működik jól.
Aztám persze lehet, hogy hegesztettek még rajta, nem tudom. Szóval mindenképp nézd meg, volt, akinek bejött, talán neked is fog.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Az unrated verzában se bízzak egy kicsit se ezek szerint? Nagyon sokan szidták a bugokat, elvileg ezeket szépen kigyomlálták... akkor is felejtős?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az Agony viszont tényleg vérlázító, mert ez már csak szerecsenmosdatás, amit művelnek.
1. ne preorderelj, ha meg igen, akkor utólag ne rinyálj
2. ha szar a játék, akkor egy cent lehúzás miatt is rinyálni fognak az emberek, ha jó, akkor meg kifizetnek bármit, és még boldogok is lesznek
3. a fejlesztés pénzbe kerül, és vannak jó fejlesztők, meg szarok
Furcsamód az Ori Definitive Ed. miatt se volt review bombing, pedig nekem meg épp véletlenül az nem esett jól, azóta se nyúltam hozzá, de nem mentem az üggyel a parlament elé.
Rutinos, régi gémer vagyok én is, és a "gut feeling" azért szokott működni nálam. Ez azt jelenti, hogy időnként megveszek játékokat day one, és nem sok olyan eset volt, hogy beszívtam volna a dolgot. Ilyen volt a Mafia 3 (ezt azóta lehet, hogy hegesztették, majd talán egyszer ránézek megint), illetve az Agony, ami viszont teljesen beyond all hope, FUBAR, kész, vége, az egy kalap szar. De az Agony miatt sem rinyálok, benéztem, megesik. Az, hogy egy amúgy nagyon jó játék, amit szeretek, pár héttel a megjelenés után kiárusításra kerül, az miért is zavarna?
Csak azt mondom, hogy a pre orderrel tényleg óvatosan bánjunk, illetve nem muszáj, csak utána ne sírjunk. Ez nem neked szól, senkinek sem személy szerint, csak puszta tanulsága a mostani gamer fogyasztói társadalomnak. Ennyi hát.
Tulajdonképpen most értek el oda, hogy amit megígértek az 10 nap múlva debütál. Nagyon gáz.
Szarul kellene éreznem magam azért, mert az alapjáték és a Season Pass is kapott 34% OFF-ot (ami együtt ~60 euro)?
Sajnálom, nem megy.
//szerk.: érthetőbben = nekem sem rosszabb, sem jobb nem lett a közérzetem attól, hogy más annyiért veszi meg most a teljes játékot (alapjáték + SP), mint én anno, előrendelve (18200 Ft).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.10.21. 22:32:25