Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0

"I am down with the winners, in other words, but feel free to debate their merits in the comments. The full list of victors is down below:

* Best Storytelling: God of War
* Studio of the Year: Sony Santa Monica
* Best New Streamer/Broadcaster: Amelia Rose Blaire and Bryan Dechart
* Mobile Game of the Year: Playerunknown's Battlegrounds
* Best Competitive Game: Fortnite
* PC Game of the Year: Subnautica
* PlayStation Game of the Year: God of War
* Best Co-op Game: Monster Hunter World
* Xbox Game of the Year: Forza Horizon 4
* Best Visual Design: God of War
* Nintendo Game of the Year: Octopath Traveler
* Best Indie Game: Dead Cells"

"* Breakthrough Award: Unknown Worlds (Subnautica)
* Most Wanted Game: Cyberpunk 2077
* Critics Choice Award: Red Dead Redemption 2
* Best Audio: God of War
* Still Playing Award: World of Tanks
* Best Performer: Bryan Dechart (Detroit: Become Human)
* Outstanding Contribution: Microsoft (Xbox Adaptive Controller)
* Best VR Game: Skyrim VR
* Game of the Year: Fortnite

The 2018 Lifetime Achievement Award was presented to Hidetaka Miyazaki, president of From Software and producer/director on the Dark Souls games, Bloodborne, and the upcoming Sekiro: Shadows Die Twice."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.17. 16:24:04

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
Jobbnak tűnik, mint a Pillars of Eternity, de én is úgy vélekedek, hogy mire sorra kerülne, már HB-s BTA bundliban lesz.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Biztos, hogy meghosszabbítom majd az előfizetésem és a játék is érdekel, de érzem, hogy lesz ennél jobb ajánlata is majd a Humble-nek éves előfizetésre. Nekem még május 31-ig aktív.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
A francba, a játék érdekelne (amúgy ráér, ezer év mire sorra kerülne), a feliratkozás már nem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Ingyen Pathfinder Kingmaker új éves Humble Monthly feliratkozóknak, vagy azoknak akiknek élő előfizetésük van, de meghosszabbítják! Tehát igen, Upgrade esetén is jár!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Ja hogy arra érted, at hittem a játékmenet.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
GMG-n VIP-hozzáférésben nekem 20%-os kedvezményt mutat, és így 11,99 font (~4390 Ft) lenne.

IMYke2.0.0.0
"Hét szerintem a Border-re nem nagyon hasonlít."

Már akkoriban megbeszéltük, hogy a humora, a karakterek / ellenfelek bemutatása, estébé mind a Borderlandstől van le... ellopva.

darkSectorxxx
Naná hogy volt multi benne, de PC-n érthető miért nincs, azért nem mai játék, valszeg nem lenne értelme szerverek fentartésénak, sőtt csodálkoznék, ha X-en még müködne ma is a multis része.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Nálam még mindig az Emag vezet a pár hete linkelt 4 és fél millióról 450 ezerre leárazott 1080 TI-vel...

Why so serious?

Steamről: To those wondering if it works on Windows 7

YES it does.

Szerk: Jah, még valami. PC verzióban nincs se multi, se co-op. Mondjuk eddig azt se tudtam, h Xbone verzióban volt. Azt hittem, h single only. Egyébként is az a része érdekel. Szal engem nem érint a multi hiánya, de azért nem árt, ha mindenki tisztában van ezzel.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.11.16. 21:02:20
darkSectorxxx
Hét szerintem a Border-re nem nagyon hasonlít. De a SR még oké.

Csak azt nem érdemes ignorálni, hogy elsősorban saját maguktól loptak. A Ratchet & Clank előbb létezett bármelyiknél. Értem én, hogy neked mást idéz, de ettől még nem másoltak pofátlanul mást, az egész formulát ők teremtették meg, persze a 3D-s platformerek alapját, az MDK-s őrületet vagy a Tony Hawk-szerű húzásokat nem ők találták fel. (Számomra amúgy egyáltalán nem idézi a Borderlandseket, azon kívül, hogy azok sem fotoreális grafikában utaznak, meg vannak bennük őrült fegyverek.)
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.11.16. 20:43:33
Scooter
Még leárazva is drága! Én 1050 Ft-ért (3.39€) vettem a GOTY-t, még 2015-ben.
IMYke2.0.0.0
Én már annak idején hánytam attól a ténytől, hogy a Borderlands 1-2 + Saints Row 3-4 vonatra ilyen pofátlanul másolva szálltak fel vele...
...nyűgtem is ezen az oldalon róla.

darkSectorxxx
zsir, bár ritkaszar játék szerintem.

Igen, akkor még nem láttam az árat, csak big picture mode-ban (de akkor már játszani mentem), és a 20 eurót azért sokkallom (ugyanannyi, mint a Sunset Overdrive). Nekem pótlásra jó lesz, de ez más Capcom-portokkal (Dragon's Dogma, Okami, DMC HD Collection) szemben alacsonyabb prioritást kap. Az SO viszont több figyelemre esélyes így.
15 fontos kezdőár. Szimpi. Kivi vok, h milyen lett a port. Mondjuk ott van még a folyamatban levő RDR2, meg a miatta félbehagyott ACO meg XC 2. Szal odébb lesz ez még.
Hát, akkor megjött az ideje Win 10-re frissíteni. Mondjuk még mindig jobb, mint venni egy Boxot.
IMYke2.0.0.0
Sajnos közeleg, hogy rohadna meg!

//Különösen akkor, ha 4K-ra váltok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.16. 19:42:18

Tinman
A Win 8.1 az majdnem olyan, mint a Win7 egy kicsit is modern gépen... a felesleg nagyon könnyen, egyszerűen letiltható benne és elfelejthető, hogy mi alatt vagy.

Közeleg a vég Imi számodra is :-(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tinman
Nem várok 30 ezres X1X-et, meg márkás fűrészt 50%-os árengedménnyel. De ne nézzék már ennyire az embereket ostobának.

IMYke2.0.0.0
"OS: Windows 8 or higher"

Engem elveszítettek...

IMYke2.0.0.0
Rendkívül szánalmas és várlázító, hogy a Black Friday nálunk(?, csak?) ezt jelenti, és nem azt, amit az Amcsiknál, ahol --- erős túlzással dollár centekre is akcióznak szinte mindent...

Tinman
Valóban jogos, "remaster/remake" kifejezést akartam használni, utóbbit lusta mód lehagytam. Egy biztos: Ennél "picit" többet várnék, mert ez így nagyon kevés.

Viszont! Torrent oldalon arcon vágott: Sunset Overdrive ^^ Steam-en nézem: Kint van. Na ez gyors volt, kőne' venni...

Tinman
Ezzel a GVH-nál az Alza már kihúzta a gyufát, bünti is lett belőle. Ezeket is fel kéne lógatni. Ne hazudjon már a pofámba basszus. Akkor ne akciózza le, vagy csak árazza le 200 Ft-al... de ez agyrém és egyre több ilyen termékről írnak ma netszerte.

IMYke2.0.0.0
Kommentár nélkül - Black Friday 2018 HU:

darkSectorxxx
Ez jogos...remaster meg a remake nem ugyanaz!

Kérdés, mit értünk remaster alatt. A prevgenben ezek - többnyire - igényesebb portok voltak az akkori prevgenről, nem többek (eközben például a Jak & Daxtert PS4-en gyakorlatilag inkább emulálják). Itt meg a névben sincs benne a remaster. Nincs azzal a baj, ha szélesvásznúsítják, achievementeket pakolnak vele, kompatibilissé teszik a modern vasakkal, csak az ára is illeszkedjen ehhez! Ez tulajdonképpen "GOG-helyettesítés" az én szemszögemből. De GOG helyett írhatnék Xbox One BC-t is.)

A Crash Bandicoot más, mert az remake, ha erősen ragaszkodik az alapokhoz, és ott kapásból még több generációt kellett átugrani, ami miatt egyszerű port neccesebb lenne. (PS3-on ettől függetlenül kapható és játszható emulálva is.) Az ára meg vastagon Activision-szerű (három játék, de régebbiek is, és közben fillérekért volt sokszor a PS1-es verzió PSN-en, és például a DMC HD Collection szintén három játékkal olcsóbb), ráadásul a Capcommal szemben ők kevésbé akcióznak vagy bundliznak.

Lásd még Outcast 1.1 vs Second Contact. Választhatsz, hogy mennyit szánsz rá, és milyen minőséget akarsz, igaz, az utóbbi egy kicsit belepiszkál a mechanikába is.. Mivel régen nagy kedvenc volt, én speciel mindkettőt végigjátszottam, bár kopott sokat (az SC nyilván jobb, bár az intró gagyi, és a negyedik falat döngető jeleneteket inkább kivágták, talán kínosnak érezték).
3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
Imádom. Instant buy.

Tinman
Vaaagy, jönni fog a többi rész is PC-re? Amúgy a mai napig nem értem, hogy a 3. rész miért jött ki anno PC-re... aztán se a korábbi részek, se az utolsó rész nem jött.

Seth
Remélem csak alapoznak egy új résznek

PSN ID.: Beegabor

Tinman
Onimusha Warlords Steam

Kíváncsi leszek mit szólnak majd hozzá a PC gamerek... kellett egy laza 18 év mire PC-re ez is elérkezett. Ha akkor valaki azt mondja, hogy ez lesz PC-re kiröhögöm. Hihetetlen mennyire próbálnak biztosra játszani a kiadók ezekkel a remasterekkel, csak az a gond, hogy ez se igazi remaster... a Crash Bandicoot Trilogy az már döfi, de ez?

Nekem személy szerint eléggé bejött anno, mert a többi Onimusha résztől eltérően ez a Resident Evil, Parasite Eve, Silent Hill-féle survivor-horror vonalat képviseli és egész jól. Hogy mai szemmel nézve ez mennyire fog betalálni ezzel a PS2-ről felhúzott graffal, arról azért vannak sejtéseim.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Alapvetően amúgy nekem kedves a quadrology, mind a 4 részt szívesen toltam végig, bár a 4. rész néhány helyen már csúnyán kifingatta a PS2 hardverét.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.15. 19:04:02

darkSectorxxx
Ja de, ettől még a legjobb visszamenőleg is. 😊

Dzsini
október elején jelent meg a 4 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

darkSectorxxx
Csak az elmúlt pár hónap? 😊

Dzsini
Én pl. az "elmúlt pár hónap kedvenc autós játéka" díjat adom a Forza Horizonnak.

Írok is nekik, hogy tegyék ki a termékoldalra <#vigyor>

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Atisz
Így van, mindenki olyan díjat ad át annak, amilyet csak akar.

Nekem meg ott van a let's play video a megvásárlás előtt és aztán eldöntöm, hogy mi volt a legjobb játék 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Én a különböző leleplezésekre leszek kíváncsi inkább, mint magára a díjátadóra. Korábbi években is jelentettek be új játékokat a Game Awardson, illetve jöttek ki új videók bejelentett játékokból.
Dzsini
Tegyék meg, kirakhatják a plecsnit a játékoldalra, hogy "Multiplayer game of the year 2018" és ...
ennyi.

Nem dől össze tőle semmi 😊

Atisz
Igen, ahol lehet szavazni annak kétségtelenül nagyobb a legitimitása, de gondolj bele, hogy ha a Public Underground Battlegrounds-t (nem saját, Tyrannicon hívja így 😊) megteszik a legjobb multiplayer- esetleg FPS (!) játéknak, csupán azért mert jelen pillanatban is többen, mint félmillióan játsszák, akkor azért az nem biztos, hogy szerencsés.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.11.15. 12:21:26

Dzsini
De ez minden év végén szórakoztat, amikor sokan vehemensen nem értenek egyet a listákkal / az eredményekkel / egymással 😊

Plusz a Golden Joystickra lehet szavazni is, és régen még játék is járt érte 😊

Atisz
Akad még valahol valami hülye, aki ad az ilyen-olyan "Best Game Award" féle hülyeségekre? Ez tényleg csak arra való, hogy meghökkentse a józan embereket, jobb esetben az eladási/felhasználási adatokat veszik alapul a díjak kiosztásánál.
Az Oscar díj is devalválódott már rég, ugorjunk.

Sea of Thieves, mint legjobb multi cím. Oké értem csak jelölt nade akkor is. Vicces, hogy egy tartalom nélküli játék bekerült a jelöltek közé ráadásul multi...

Destiny 2 ott van több helyen is de a Warframe meg nem, ez is furcsa
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.11.15. 09:02:26
IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Így kapod a kódot:

IMYke2.0.0.0
GreenManGaming VIP kóddal --- emailben kapod a tájékoztatást róla --- a Toybox Turbos (STEAM) ingyen a tiéd lehet:

Persze, igazad van, nyilván Uwe Boll filmjeit se tartja senki a filmművészet csúcsának. 😊

Fallout 1-2 és a Tactics is lepörgött nálam, évekkel a Fallout 3 előtt, mégis a harmadik rész volt az amiben végre tényleg el tudtam veszni. Még akkor is ha valóban "Oblivion with guns". De nekem az izometrikus nézet sose adta ezt az élményt, túl távoli és személytelen ahhoz, hogy rendesen beleéljem magam. Bioware-től is sokkal jobban szeretem teszem azt a Jade Empire-t mint a Baldur's Gate-et.
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2018.11.14. 14:22:33

Why so serious?

Atisz
Én a megjelenése óta hívtam annak, mert kb. lerí róla és enyhe rosszindulattal azt is mondhatnám, hogy a garázsban is elkészíthette volna néhány lelkes amatőr.