Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.14. 14:14:53
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Különbözőek vagyunk, de elfogadom, ha nem érted 😊
Nálam a Fallout egy legendás brand és egy olyan szintet várok el tőle, mint amit az 1-2. rész nyújtott. Amikor tönkrement az Interplay tudtam, hogy ebből már semmi nem lesz, aztán vmi "The Fall" néven elkezdtek keringeni képek egy új lehetséges utódról, de abból nem lett semmi. Majd az Oblivion megjelenése utána a Bethesda kapta elő és adta ki ugyanazzal az engine-nel (ezért hívom "Oblivion mod"-nak). Akiknek tetszett a 2 klasszikus rész azok általában fanyalognak, akiknek meg a Fallout 3 volt az 1. Fallout - hogy efféle képzavarral éljek - azok meg odáig vannak érte.
Valahol ez érthető, mert megértem, hogy az új generáció nem akarja kipróbálni az eredetit, aminek a 256 színű grafikája már 1997-ben is meglehetősen kopottas (lehet, hogy a hányinger szó találóbb) volt, de a hangulata ennek ellenére utolérhetetlen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Azért van amire mindenki azt mondja, hogy trágya. Pl.: Big Rigs: Over The Road Racing-el kapcsolatban még nem hallottam olyanról, akinek tetszett volna.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ha most játszanál vele, vedd meg, telepítsd fel, indítsd el. Ha ráér, te is ráérsz.
A hétvégén pl. az ajándék upgrade Mark of the Ninja remasterrel szórakoztam 😊 Még mindig marha jó játék.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.11.14. 14:11:07
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ettől persze még én is nyavalygok, meg anyázok, de hát falra hányt sodó...
Maga az alapötlet pedig, hogy a Fallout világában multizzunk nem ördögtől való, pár videó alapján nekem nem hányni támadt kedvem, hanem látom benne a fantáziát. Ha lenne még 2 életem, meg egy nap 48 órából állna, feltétlenül ráfeküdnék, de a Fallout sorban még a New Vegas-t se toltam le, aztán lassan filléres lesz a F4 GOTY.
Next PC upgrade: 2022
Why so serious?
Pont ezt akartam mondani, minden viszonyítási alap kérdése. Én szerencsére/sajnos játszottam az eredeti Fallout 1-2-vel (a Tactics is egy szemét volt már, csak a miheztartás végett, bár ott a készítők nem is tagadták, hogy spin-offról van szó, ezért is nem nevezték el Fallout 3-nak).
A Fallout 3-ból kb. 1 órát bírtam, aztán uninstall, pedig én minden játékot végigviszek, amit kipróbálok (és fontos: amit lehet 😊). Biztos vagyok benne, hogy nem annyira rossz játék, csak sajnos ugye az a fránya "Fallout" név az, ami kötelez(ne) valamire. Egészen biztos vagyok benne, hogy ha mondjuk "Post Apocalyptic Mayhem" vagy "Nuclear Devastation Adventure" néven dobják a piacra, akkor végigjátszottam volna, Falloutként azonban értékelhetetlen volt számomra.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Erről szoktam beszélni: Nyugat-Európában is alacsony a fogyasztói kultúra (bár ők jóval többet reklamálnak - ezt pozitív értelemben emelném ki), pedig náluk nem is volt kommunista hülyítés, vagyis nincs enyhítő körülmény (mondjuk elvileg már nálunk sincs 29 éve). Azzal, hogy minden szart megvásárolnak az első napon, a fogyasztók gyakorlatilag lemondanak a kritika jogáról (refund ide vagy oda), mert a kiadó számára nem az utólagos méltatlankodás, hanem a fenntartás nélküli megvásárlás a visszajelzés és minek törjék magukat minőségi tartalom előállításával, ha a trágyát is örömmel csócsálja a nép?
(a felsoroltak közül egyébként szerintem a Fortnite az, ami a legkevésbé "rossz", ráadásul ingyenes ugye)
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
- Tokyo 42 - speckó lövölde, de jóféle, wishen volt
- Distrust - The Thing nyomdokain, wishen volt
- Beholder - Jó, de ez már kb. mindenkinek megvan
- Orwell: Keeping an Eye On You - bevallom nekem ez a stílus nem a zsánerem
- Orwell: Ignorance is Strength - a "nemzsánerem" DLC-je se a zsánerem
- Rain World - érdekes, különleges hangulatú platformer
- 60 Seconds! - wishen volt, vicceskedő survivor, resource manager
- >observer_ - az alfa a bundliban, wishen volt, egy cyberpunk, nyomozós, mászkálós horror, kiváló hangulattal
1$:
Tokyo 42
Distrust
Beholder
Orwell: Keeping an Eye On You
BTA:
Orwell: Ignorance is Strength
Rain World
60 Seconds!
15$:
>observer_
$2 Humble Wallet credit for Monthly subscribers
Utoljára szerkesztette: genndy, 2018.11.13. 20:05:52
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"Number 1: There are no server checks to verify models or file integrity. Want to make trees smaller, or player models bright colors to see them easier? Go right ahead, here are the tools to do it!
Number 2: Terrain and invisible walls/collision is client side! Want to walk through walls? Open up that beautiful .esm file and edit it. The server doesn't care or check!
Number 3: Want to save money on server hardware and make ping a little more manageable? Go ahead and open up client to client communication but don't encrypt it or obfuscate it in anyway. Open up Wireshark while playing and nab anyone's IP you want! Send packets to the server to auto use consumables, all very nicely and in plain text! Even get health info and player location, why waste time injecting the executable and getting nabbed by anti-cheat when you can get all info from the network!
Number 4: Want to grief people and be a God? Go ahead and keep looping the packet captured in Wireshark reporting you gave full HP. Why would the server care about something as little and not game breaking like this?!?! It's a great idea to let the client tell the server it's state and the server not check anything it's being told! The possibilities with this are endless and probably able to just give yourself items by telling the server you picked it up!
Number 5: Someone in your game being mean? Again have Wireshark? Well let's just forge a packet with the disconnect command in it and knock them offline!
In conclusion: Bethesda should not have just made Fallout76 by throwing mods on it from Nexus and sold it as a new game. Have fun in the wasteland gamers."
source
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2018.11.13. 19:22:41
Nincs ezzel a részével gond:
- Az "Atoms" a Fallout 76 valutája, melyet játék és questelés közben szerzel, vagy tudsz venni is pízért, ha türelmetlen vagy.
- Az Atomic Store jelenleg a következőket árulja: emóciók, fotó mód pózok, ruhák és tárgy skinek.
A LucasArts kalandjátékait például szeretem,a legtöbbel játszottam, jó pár többször is végigment, de az Escape from Monkey Islandről mindig lepattantam. Nem volt borzalmasan rossz, de a csalódás kategóriát kimerítette. Az SW játékaik között is voltak vegyes megítélésűek (lásd Force Commander), de amivel én játszottam, és röhejesnek találtam, az a Force Unleashed. A második részt már nem próbáltam, de azt azok is utálták, akik az első részt szerették.
A Westwoodnál is ott volt egy félkész C&C Renegade, amit az érdekes koncepció ellenére kihagytam (így én nem csalódtam benne, de sokan, az EA részvényesei is igen), de én a klasszikusnak számító legelső Legend of Kyrandiában is csalódtam, hiába volt a "kalandjátékok Crysisa" (máig az egyik legszebb játék, amivel valaha játszottam, remek zenével), játékmenetre élvezhetetlennek találtam a konkurenciához képest. A második részt aztán nagyon szerettem (ez is gyönyörű), de a közutálatnak örvendő (és ronda!) harmadik rész néhány érdekes feature ellenére igencsak mélyrepülés lett, az első részt is kiforgatja, és még vissza is hozza, ami borzalom volt abban.
Persze elfogadom, ha neked ezek nem jelentettek csalódást (vagy kimaradtak), de meglepődtem a példáidon, az említettek mellett azért is, mert a Team 17 abszolút elüzletiesedett, a Westwooddal pedig éppen a főkapitalista EA történt.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.13. 14:35:56
Számomra hiteles forrásból azért kíváncsi vagyok/lennék, mennyire bafták el a játékot.
Ha lenne erre feleslegesnek ítélt pénzem, megtenném én...
...de én elvből nem költök ilyenekre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A multi nem csak nekik van.
Inkáb azt osztom, hogy EZEK a játékok ILYEN formában.
Azért egy tps sandbox akció ha lenne multi elég szépen ellennék én is, csak annyi, hogy az én stílusomba pl nincs.
Amik vannak még single-ben se kötnek le.
Ez simán csak sokszor dizájn kérdés.
De ha minden igaz a Biomutant az asszem lesz online is.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Az a RENGETEG potenciál elfecsérelődik a multira... olyan eszközeik vannak már a fejlesztőknek... és helyette ömlik a kaki kopipészt multiörjöngés.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyszerűen a multis őrület csúcsra van járatva. Ezek már nem a mi korosztályunknak szólnak, hanem a 12-24 éves arcoknak, akiknek a LoL az nem Lands of Lore, hanem a League of Legends. PUBG, Fortnite, Overwatch... mindenki erre a pénzes szekérre akar felülni.
Közben a Pillars of Eternity 2-ből meg elment 150.000 példány SE. Kihalunk Imi... deal with it.
Ezzel a kijelentéssel nem tudok és nem is akarok kezdeni semmit.
Ha az ember birkamód bólogat mindenre, amit készen kap a játékkiadóktól, akkor sem a fórumozásnak, sem a pontozásoknak, sem a review-knak, sem a listáknak, sem semmiféle szubjektív értékítéletnek helye nincs ebben a világban...!
1984, köszöntelek!
Dettó PUBG eset... azért mert nekem nem a zsánerem még elismerem, hogy jó játék lehet a multi kedvelők számára.
Távolt álljon tőlem, hogy a Bethesda-t védjem, de várjuk ki a holnapot... sőt jobbat mondok... várjuk 1-1.5 hónapot és nézzük meg mennyire bugos. Ha akkor is bughalom, akkor lehúzhatják magukat a klotyón.
Why so serious?
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Én arra a hozzászólásra írtam, gondoltam, amiben a kollega konkrétan a fov és egyéb GRAF beállítási opciókat hiányolta.
A bugok, npc stb, az már más, abban igazad van.
Nem a singlehez képest volt a grafika butítva, hanem a végleges multi grafikához képest."
Isti, elolvasod azt, amire válaszolni szoktál?
Nem írtam a grafikáról. Újrahasznosított anyagokról és bugokról igen, de azoknak nem sok köze van ahhoz, amitől Te és mások ájuldozni szoktak manapság a játékokkal kapcsolatban, és helyből 7/10-ről indítanak pontozáskor...
Arról van szó, hogy
- a bétában (és 99+%, hogy a véglegesben sem) nem volt, vagy alig NPC.
- a béta helyből csalódást okozott az azt játszók túlnyomó részének a rengeteg bug miatt
- a béta alatt gépeden módosított fájlokkal befolyásolhattad a SZERVER működését (= cheat végtelen mennyiségben)
Tegyük fel, hogy javít a konzolon 51 GB (PC-n ki tudja mekkora) patch a bugokon, nem Denuvo meg majd nem engedi a szerver-oldal piszkálását...
...akkor is marad a teljesen történet- és NPC nélküli tamagochizás.
A beta az beta.
Nem a singlehez képest volt a grafika butítva, hanem a végleges multi grafikához képest.