Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 2 és 3. rész is sokkal szebb, ami összeegyeztethetetlen a ps3-as látvánnyal.
Ahogy a God of War a TLOU és a Colossus (ez egy remake, új cuccokkal, gyüjthető szarokkal) is sokkal szebb.
Szóval 2 Remaster alapon nincs más platformon, az Uncharted 1 és a Colossus.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.19. 22:28:15
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Driveclub
Uncharted széria (Bár az első 3-at tudom tolni ps3-on)
Killzone
God of War-ok (bár itt is ps3-ra van belőle)
Last of Us Remastered (Itt van ps3-on a sima MAGYARUL)
The Order: 1886
Hidden Agenda
Infamous-ok (Bár itt figyel ami van ps3-ra és nem egy nagy cucc)
Detroit: Become Human
Until Dawn
SpiderMan
Shadow of the Colossus Remastered (bár ez is itt figyel ps3-on)
Horizon Zero Dawn
Szóval nem olyan hüde nagy a felhozatal. Majd ha a szottyos szemétláda sony képes lesz arra hogy a következő pc-je
Next PC upgrade: 2022
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
De a https://psprices.com segítségével tudok már keresni, és oda is dob.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez a szarházi nekem mindig átvált magyarra...
//Tárgytalan: https://psprices.com segített!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.19. 21:57:51
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem jó ez így, mert csak jövőre akartam PS4-est 😊
Talán a legjobb amit láttam az is 6.99$-os Last of US Remastered. Sehol egy jóáras Killzone, Driveclub,Order, Uncsi pack<#levele>#levele>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.19. 21:41:50
nagyon jo akciok vannak
US Store.
4300 Ft. Best. Price. Ever, egy baromi jó játékért, ami nem éppen 2 órás...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bődületesen várom már a 2TB-os SSD-k olcsóságát ,mert ha veszek majd jóáron végre tudok is játszani pár komolyabb játékkal.
Vicces hogy itt a jó gép és a Gears of War 4-et is úgy tolom rajta hogy hányok tőle. HDD miatt sokszor megáll a game késik a hang lefagy stb...<#falbav>#falbav> De a buzi SSD-ken meg hely nincs mert lófaszra se elég a 250 meg az 500gb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.19. 21:04:12
Rekord olcsó: "Middle-earth Shadow of War Gold Edition = Definitive Edition
Hely: CD*eys.
Ár: 13,69 € = ~4400 Ft
ITAD szerint:
Historical Low: GameBillet on 2018-07-06 -- 75% OFF -- 25,49€ (~8200 Ft)
Current Best: GamersGate on 2018-10-22 -- 0% OFF -- 99,87€ (~32110 Ft) --- WTF...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Rám ír xy. Azonnal lepauseolja a játékom, kidob asztalra és mutatja ki írt. Ha visszalépek és folytatom a játékom utána már nem csinálja, marad a jobb alsó sarokban felugráló üzenetek ablak.
Boss harc. Rám ír teljesen más. Azonnal lepauseolja a játékom, kidob asztalra és mutatja az újabb friendet aki rám írt.
Ez így most mi gyerekek? Semmit nem állítottam át, de ez így konkrétan elviselhetetlen!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Mindenképpen a fontos a milyen célból (vagy éppen céltalanul) és a hogyan kérdése is (a mitológiai témáknál is). Meg persze - ahogy írod - az, hogy az ezt latolgató fogyasztót személy szerint mi bosszantja.
A BFV-ből összvisz a trélert láttam, nekem az egyszerűen gagyinak hatott azok miatt, ami másokat kiakasztott.
Eltérések meg azért a nagy fixség mellett is vannak a mitológiákban, ahogy a feldolgozásaikban is: a Nibelung-ének sem követi tökéletes hűséggel az Eddát, és erősen áthatja a keresztény lovagkor, melyben született.
Az új GoW eddig kimaradt, a görögöket kedveltem, ha nem is a történetük miatt, de sok más alternatív megközelítéssel szemben nem másztam tőle a falra.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mindenki eldöntheti, hogy hol húzza meg a határt a forrásanyag és a feldolgozás különbözőségén. Ha valakinek nem jön be, hogy görög-északi-stb. mitológiát kevernek / írnak újra, az ugyanúgy valid.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A csavarok jelenléte egy filmben/játékban pedig egyre kevésbé üt minél tapasztaltabbak vagyunk.
Lehetne bármelyik filmben bármilyen csavar, csak nem kéne utalásokat tenniük már a film első felében.
Pusztán akarat kérdése.
Black Mirror sorozat talán ebben a legjobb.
Nekem ez a God of War (aminek az előző x részéről semmit nem hallottam) egy fekete folt, mert az még nem baj, hogy keverjük a viking/skandináv és görög mitológiát, de az, hogy öntörvényűen elnevezünk isteneket a "háború istenének", amikor Árész vagy akár Thor az, akkor ott már sántít minden. Létre kell hozni egy új mitológiát, egy új világot és akkor lehet szórni a nagy dolgokat és dobálózni a hangzatos szavakkal. Ugyanez a helyzet Baldr, Hödr és Loki esetében, ez egy fix sztori, ami annak ellenére tény, hogy természetesen csak mese. Erre jön egy játék ami jól bele (akar) kavar(ni) mindebbe (szerintem nem túl igényesen) és akkor best storytelling. Hát lehet, csak nem nekem. vagy hű vagyok fix dolgokhoz és azokat továbbépítem, vagy kitalálok újat. Ez olyan mint az új szuperhősös filmek, amikbe minden bele van sűrítve, sok crossoverrel, így legalább mindenki megtalálja majd a saját számítását... vagy nem.
A Detroit a butyutácska végkifejlet ('az android is ember') ellenére sokkal több csavarral és ötlettel operál, élvezet volt nézni (2 embernél is, 1 jó, 1 direkt rossz döntéseket hozva játszotta végig).
Tegnap végigjátszottam a The Darkness II-t. Nem fogok róla spoilerezni, csak annyit mondok, hogy láttam belőle valami intro videót, az alpján ilyen misztikus stuffokkal megpakolt FPS-nek néztem. Kicsit csúnya (nem tudom hogy az elmosódások effectek voltak, vagy valami technikai probléma volt vele), a történetet is mintha már láttam volna valahol (és azt is tudom, hol, de az már spoiler lenne). Ennek ellenére egész kellemes darab volt, bár a vége nekem túl kiszámitható volt. Mondom ezt úgy, hogy a játék kb 3/4-nél megálltam egy percre, hogy akkor most mi is van!?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És ennek kapcsán felmerült bennem, hogy miért van nagyon kevés olyan történet, illetve "csavar" (nem csak a játékokban, a könyvekben és filmekben is) ami eléggé kiszámitható?! Persze a válasz adja magát, ahogy egyre többet tapasztalunk, egyre könnyebben jövünk rá az ilyen csavarok nyitjára illetve könnyebben felismerjük. És ami igazán zavar, hogy pl az animék közül is kevés olyan van, ami tényleg meg tud lepni.
Amúgy GoW sztoriMESÉLÉS tényleg nagyon jó.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ki tudod vele próbálni a battlefield 5öt 10 játékóráig.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ezért ordenáré baromság a PC Gamer választotta cím: az RDR2-re szavazni sem lehetett, majd jövőre lesz ott a listán, és majd akkor azért morog itt valaki. Már ha egyáltalán számít bármit (NEM) az egész komolyan vehetőség szempontjából.
Szerk.: De a GotY-versenyben az a legszánalmasabb, amikor a nagy neveket le sem merik hagyni, és már megjelenésük előtt felkerülnek a listára, hogy szavazhassanak rájuk a rajongók... Tehát a Golden Joystick a jobbik eset.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.11.18. 14:55:57
Tehát letoltad és azt mondod, nem volt k. jó a storytelling. Csak azért, mert az volt.
A legszánalmasabb próbálkozás a Public Underground Bumble a 'Mobile Game of the Year' kategóriával (arról nem is beszélve, hogy a játékban valósággal vadásznak - szó szerint - azokra, akik vmilyen konzolról vagy mobil szarról imitálják a játékot... ugye elég egyértelmű, hogy mekkora esélye van az illetőnek egy egér+bill. "kombóval" rendelkező játékos ellen egy efféle játékban 😊).
A 'Best Storytelling: God of War' is megér egy lolt mondjuk.
Ott is előkerült ez a butuska érv.
Idézem az általam adott válaszból a vonatkozót, aztán ha nem tudsz kezdeni vele semmit, az már a te bajod:
3 - "Fortnite amúgy is 2017.-es"
Ugyanakkor még MINDIG JÁTSSZA egy brutál nagy játékosbázis, és mivel ONLINE, ezért a kora NEM SZÁMÍT.
Ahogy a VáV-ot, Zóvervácsot (LáL-t és Dátát etc.) is mindig beszavazzák minden szarra...
Ennyi erővel legyen a Diablo 3 az év játéka, mert idén jött Switchre....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.11.17. 21:42:29
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One: September 26, 2017
iOS: April 2, 2018
Nintendo Switch: June 12, 2018
Android: August 9, 2018
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ebben az évben leginkább ps4 tulajnak volt érdemes lenni, de legalább fogyott kicsit a backlog. A Fortniteot többször próbáltam, de ha ez lenne az egyetlen videojáték a Földön akkor tuti nem lennék gémer.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.11.17. 19:10:57