Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkSectorxxx
Szubjektív lista, a remastereknek nagyon is van értelme, mert PL te nem játszottál az Uncharted első részével még, az konkrétan ps4.-en egészen más... 😄 Uncsi 1 ugye nem csak sima felujítás, ami nagyobb felbontás stb, hanem rengeteg textúra le lett cserélve pl.
A 2 és 3. rész is sokkal szebb, ami összeegyeztethetetlen a ps3-as látvánnyal.

Ahogy a God of War a TLOU és a Colossus (ez egy remake, új cuccokkal, gyüjthető szarokkal) is sokkal szebb.

Szóval 2 Remaster alapon nincs más platformon, az Uncharted 1 és a Colossus.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.19. 22:28:15

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
PS-re engem csak ez a pár játék csábít

Driveclub
Uncharted széria (Bár az első 3-at tudom tolni ps3-on)
Killzone
God of War-ok (bár itt is ps3-ra van belőle)
Last of Us Remastered (Itt van ps3-on a sima MAGYARUL)
The Order: 1886
Hidden Agenda
Infamous-ok (Bár itt figyel ami van ps3-ra és nem egy nagy cucc)
Detroit: Become Human
Until Dawn
SpiderMan
Shadow of the Colossus Remastered (bár ez is itt figyel ps3-on)
Horizon Zero Dawn

Szóval nem olyan hüde nagy a felhozatal. Majd ha a szottyos szemétláda sony képes lesz arra hogy a következő pc-je (mert ezek már azok vigye mert mi a faszért nem vinni ha csak direkt nem akarják hogy vedd meg még 67 ps-re ami kijön az évek alatt és tolni akarod őket rajtuk) vigye a ps4 játékokat akkor talán beszerzek majd 1-et ha nem akkor ott rohadjon meg mind mert még warezra se fogom tartani őket és inkább veszek tényleg xbox one x-et ahol a 123 ezer éves XBOX játék is fut már pedig és sokkal több game-et fel tudok sorolni oda mint itt fentebb tettem.

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Az bajos akkor, mondjuk nekem 2 böngészőben van a 2 profilom log in-elve így kicsit egyszerűbb. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

IMYke2.0.0.0
Begépeltem, átugrott - ezért írtam, amit.
De a https://psprices.com segítségével tudok már keresni, és oda is dob.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
át is fog, amíg nem lépsz be us profilla, amug a címsorban kell fent begépelned, a en-hu helyett en-us-t

darkSectorxxx
Isten útjai.... 😄

darkSectorxxx
A te szemeddel nézve vagy amúgy? 😊

IMYke2.0.0.0
Tudnátok adni egy közvetlen linket az US Store-ra?
Ez a szarházi nekem mindig átvált magyarra...

//Tárgytalan: https://psprices.com segített!
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.11.19. 21:57:51

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Az a bogár mocorog a fülemben.
Nem jó ez így, mert csak jövőre akartam PS4-est 😊

grebber
Mondjál már egyet mert semmit nem látok 1500 alatt. Azon felül meg nem beszélünk jó akcióról..
Talán a legjobb amit láttam az is 6.99$-os Last of US Remastered. Sehol egy jóáras Killzone, Driveclub,Order, Uncsi pack<#levele>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.19. 21:41:50

darkSectorxxx
+1 😊

nagyon jo akciok vannak

Tinman
Horizon Zero Dawn: Complete Edition

US Store.

4300 Ft. Best. Price. Ever, egy baromi jó játékért, ami nem éppen 2 órás...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Még mindig rohadt drága...mondjuk nem zavar az elsőt se toltam..
Bődületesen várom már a 2TB-os SSD-k olcsóságát ,mert ha veszek majd jóáron végre tudok is játszani pár komolyabb játékkal.

Vicces hogy itt a jó gép és a Gears of War 4-et is úgy tolom rajta hogy hányok tőle. HDD miatt sokszor megáll a game késik a hang lefagy stb...<#falbav> De a buzi SSD-ken meg hely nincs mert lófaszra se elég a 250 meg az 500gb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.19. 21:04:12

IMYke2.0.0.0
Hátha érdekel valakit:

Rekord olcsó: "Middle-earth Shadow of War Gold Edition = Definitive Edition
Hely: CD*eys.
Ár: 13,69 € = ~4400 Ft

ITAD szerint:
Historical Low: GameBillet on 2018-07-06 -- 75% OFF -- 25,49€ (~8200 Ft)
Current Best: GamersGate on 2018-10-22 -- 0% OFF -- 99,87€ (~32110 Ft) --- WTF...

Jim Morrison
szar az új steam friends cucc, legjobban akkor jársz, ha offline állítód magad barátlistán.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
Játszok Steam-en.

Rám ír xy. Azonnal lepauseolja a játékom, kidob asztalra és mutatja ki írt. Ha visszalépek és folytatom a játékom utána már nem csinálja, marad a jobb alsó sarokban felugráló üzenetek ablak.

Boss harc. Rám ír teljesen más. Azonnal lepauseolja a játékom, kidob asztalra és mutatja az újabb friendet aki rám írt.

Ez így most mi gyerekek? Semmit nem állítottam át, de ez így konkrétan elviselhetetlen!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Hát igen, akkor már Ódin, bár ő elég idős volt és inkább bölcsességéről volt ismert. Thor volt az aki mindig valami harcba bonyolódott, így én mégis inkább őt hoznám legközelebb a hadisteni szerepkörhöz. Néhol még Freyát is behozzák ebbe a képbe, noha ő inkább Aphrodité megfelelője.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
Ez tényleg egy érdekes téma, hogy milyen "réginek" vagy "ismeretlennek" kell lennie valaminek ahhoz, hogy lehessen belőle fikciót alkotni (még csak nem is ál-dokumentumot) - a Becstelen brigantyk keretében volt erről bőséges egyet nem értés minden téren. Az sokaknál lelökte a szíjat, míg az Indiana Jones filmek - ugyanabból a korból és környezetből - teljesen elfogadott mesék.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jól dokumentált és - nem is annyira régen - megtörtént események esetében azért könnyebben tartható a hűség, és félrevezetőbb is lehet annak hiánya. Akár nívós szépirodalmi művek is erősíthetnek fel tévhiteket.

Mindenképpen a fontos a milyen célból (vagy éppen céltalanul) és a hogyan kérdése is (a mitológiai témáknál is). Meg persze - ahogy írod - az, hogy az ezt latolgató fogyasztót személy szerint mi bosszantja.

A BFV-ből összvisz a trélert láttam, nekem az egyszerűen gagyinak hatott azok miatt, ami másokat kiakasztott.
Thor nem volt kimondottan dedikált hadisten, az Tyr, majd Odin volt. Persze harcos isten volt, nem a viking könyvelőké.

Eltérések meg azért a nagy fixség mellett is vannak a mitológiákban, ahogy a feldolgozásaikban is: a Nibelung-ének sem követi tökéletes hűséggel az Eddát, és erősen áthatja a keresztény lovagkor, melyben született.

Az új GoW eddig kimaradt, a görögöket kedveltem, ha nem is a történetük miatt, de sok más alternatív megközelítéssel szemben nem másztam tőle a falra.
Atisz
*butyutácska -> természetesen buGYutácska uh

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Dzsini
És ugyanazok, akik ettől nem várnak pontos mitológiai árbázolást esetleg fennakadnak a Dice "történelem-ábrázolásán" a Battlefield játékokban (pedig az is csak egy eszköz arra, hogy emberek lövöldözhessenek egymásra).
Mindenki eldöntheti, hogy hol húzza meg a határt a forrásanyag és a feldolgozás különbözőségén. Ha valakinek nem jön be, hogy görög-északi-stb. mitológiát kevernek / írnak újra, az ugyanúgy valid.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Sajnos továbbra is igaz, hogy YT-on végignézni valamit az =/= a közvetlen tapasztalással. Szerintem a GoW története és a történet mesélése is példás... különösen úgy, hogy alapvetően egy akciójáték.

A csavarok jelenléte egy filmben/játékban pedig egyre kevésbé üt minél tapasztaltabbak vagyunk.

Tinman
De hát ez egy mese... senki nem is várt tőle pontos mitológiai ábrázolást. A skandináv mitológia csak egy eszköz volt arra, hogy a 2 főhős közti történetet elmesélje.

darkSectorxxx
Ez jó kérdés.
Lehetne bármelyik filmben bármilyen csavar, csak nem kéne utalásokat tenniük már a film első felében.
Pusztán akarat kérdése.

Black Mirror sorozat talán ebben a legjobb.

Atisz
Hát pl. a Detroit, ahogy lentebb is írtam.

Nekem ez a God of War (aminek az előző x részéről semmit nem hallottam) egy fekete folt, mert az még nem baj, hogy keverjük a viking/skandináv és görög mitológiát, de az, hogy öntörvényűen elnevezünk isteneket a "háború istenének", amikor Árész vagy akár Thor az, akkor ott már sántít minden. Létre kell hozni egy új mitológiát, egy új világot és akkor lehet szórni a nagy dolgokat és dobálózni a hangzatos szavakkal. Ugyanez a helyzet Baldr, Hödr és Loki esetében, ez egy fix sztori, ami annak ellenére tény, hogy természetesen csak mese. Erre jön egy játék ami jól bele (akar) kavar(ni) mindebbe (szerintem nem túl igényesen) és akkor best storytelling. Hát lehet, csak nem nekem. vagy hű vagyok fix dolgokhoz és azokat továbbépítem, vagy kitalálok újat. Ez olyan mint az új szuperhősös filmek, amikbe minden bele van sűrítve, sok crossoverrel, így legalább mindenki megtalálja majd a saját számítását... vagy nem.

A Detroit a butyutácska végkifejlet ('az android is ember') ellenére sokkal több csavarral és ötlettel operál, élvezet volt nézni (2 embernél is, 1 jó, 1 direkt rossz döntéseket hozva játszotta végig).

IMYke2.0.0.0
Én is így érzek -- (csavarok, meglepődések stb.) -- filmek, játékok, animék terén.

darkSectorxxx
Ennyi

darkSectorxxx
Ja persze nem is rosszindulattal, nem rád vonatkozóan, csak hogy szeretik túlértékelni ezt a játékot sajnos...😞

Köszi! Nyilván a GoW tőlem nagyon távol áll, nem csak a stilusa miatt, hanem mert konzolos játék. (meg a stilusa miatt xD ) A történetéről viszont semmit nem tudok, videót is csak annyit láttam belőle, amit néhány ilyen AMV szerű izébe összevágtak. És speciel azt sem feltételeztem, hogy a története lenne a fő vonzereje. Örülök neki ha igy van, mert tényleg manapság nem nagyon erőltetik meg magukat ezen a téren.
Tegnap végigjátszottam a The Darkness II-t. Nem fogok róla spoilerezni, csak annyit mondok, hogy láttam belőle valami intro videót, az alpján ilyen misztikus stuffokkal megpakolt FPS-nek néztem. Kicsit csúnya (nem tudom hogy az elmosódások effectek voltak, vagy valami technikai probléma volt vele), a történetet is mintha már láttam volna valahol (és azt is tudom, hol, de az már spoiler lenne). Ennek ellenére egész kellemes darab volt, bár a vége nekem túl kiszámitható volt. Mondom ezt úgy, hogy a játék kb 3/4-nél megálltam egy percre, hogy akkor most mi is van!?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már kezdtem elhinni, hogy az Asylum a tényleges valóság, de az igazság az, hogy a játék nem nagyon erőltette, elég egyértelmű jeleket adott. Bár lehet még ki kéne próbálnom a másik választási lehetőséget. Illetve ami annyira nem tetszett, hogy a játék elején azt hittem, számit az, hogy hogy ölöm meg az ellenfeleket és a Darkness majd szép lassan átveszi felettem az irányitást, erre elvileg rá is erősitett a játék azzal, hogy a karakter keze szép lassan átváltozott mancsokká (valójában asszem nem lassan, de ez most mindegy)

És ennek kapcsán felmerült bennem, hogy miért van nagyon kevés olyan történet, illetve "csavar" (nem csak a játékokban, a könyvekben és filmekben is) ami eléggé kiszámitható?! Persze a válasz adja magát, ahogy egyre többet tapasztalunk, egyre könnyebben jövünk rá az ilyen csavarok nyitjára illetve könnyebben felismerjük. És ami igazán zavar, hogy pl az animék közül is kevés olyan van, ami tényleg meg tud lepni.
Fpocok
Mondanál példát? Csak érdekel.

Amúgy GoW sztoriMESÉLÉS tényleg nagyon jó.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Atisz
Storytelling díjat szerintem annak kellett volna adni, még akkor is ha a vége elég nagy hülyeség tud lenni, ha olyan döntéseket hoz az ember.

Atisz
Let's play videót néztem (konzol free zóna) és az alapján, hát nem tudom. OK, legalább volt értelme, de eléggé össze volt keveredve a mitológia és én az ilyesmire kényes vagyok.

Tinman
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a GoW és a Detroit nem egy liga. Történetmesélésben ugyan mind a kettő erős, de ahogy ezt a GoW teszi, az példás. Egyszerűen a GoW annyi erős lábon áll, hogy a Quantic cucca továbbra is csak egy jó kalandjáték, egy jó történettel.

A kérdésemben nem volt semmiféle mögöttes tartalom. Láttam belőle pár jelenetet, meg az őszi Conon néztem másokat, ahogy játszanak vele. Mivel én nem foglalkozok konzollal, plusz játszani szeretek, a wt videók (se) tudnak érdekelni, igy ez a cim is kimarad az életemből. Igy elég nehéz eldönteni, melyik az a játék, ami kapja ugyan a hype-ot, de nincs mögötte tartalom. (csak hogy tovább csépeljem, a Life is Strange is kapta és sztem nagyon klassz volt, minden hibája ellenére, mig a Remember me számomra felért egy kinzással, bármennyire is tetszett másoknak).
darkSectorxxx
Huh szerintem eresszük el a Detroit-ot kicsit, akkora hype felhő veszi körbe, hogy befosok néha, az a játék max technológiailag fontos játék, semmi más egyéb.

Én spec egyikkel se játszottam, de jobb volt a Detroit?
Fpocok
Érdekel valakit 7 napos origin access meghívó?
Ki tudod vele próbálni a battlefield 5öt 10 játékóráig.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Megjegyzem, a 2017-es Golden Joystick-jelölteket még a Fortnite szeptemberi megjelenése előtt hirdették, ahogy idén is szeptember óta lehet szavazni. Ezért van az átcsúszás, amire minden évben rácsodálkozik valaki (ez nyilván nem neked szól). Egyszerűen arról van szó, hogy nem egészen naptári az év, mert nem várják meg az utolsó nagy megjelenéseket, hiszen januárra már mindenki le akarja zavarni a GotY-t, minél előbb (hogy beelőzze a többieket,karácsony előtt, nagyobb a reklámértéke).

Ezért ordenáré baromság a PC Gamer választotta cím: az RDR2-re szavazni sem lehetett, majd jövőre lesz ott a listán, és majd akkor azért morog itt valaki. Már ha egyáltalán számít bármit (NEM) az egész komolyan vehetőség szempontjából.

Szerk.: De a GotY-versenyben az a legszánalmasabb, amikor a nagy neveket le sem merik hagyni, és már megjelenésük előtt felkerülnek a listára, hogy szavazhassanak rájuk a rajongók... Tehát a Golden Joystick a jobbik eset.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2018.11.18. 14:55:57
darkSectorxxx
Mondjuk, amiket játszottam eddig idén szerintem is a GoW, mert amik a végefelé voltak hát, az nagyon durvaség volt.

Tinman
"A 'Best Storytelling: God of War' is megér egy lolt mondjuk."

Tehát letoltad és azt mondod, nem volt k. jó a storytelling. Csak azért, mert az volt.

Atisz
Itt egyedül az "early access" ad okot arra, hogy többször is lehessen év játéka az adott cím.

A legszánalmasabb próbálkozás a Public Underground Bumble a 'Mobile Game of the Year' kategóriával (arról nem is beszélve, hogy a játékban valósággal vadásznak - szó szerint - azokra, akik vmilyen konzolról vagy mobil szarról imitálják a játékot... ugye elég egyértelmű, hogy mekkora esélye van az illetőnek egy egér+bill. "kombóval" rendelkező játékos ellen egy efféle játékban 😊).

A 'Best Storytelling: God of War' is megér egy lolt mondjuk.

IMYke2.0.0.0
Grand Theft Auto 5 mond valamit?

Azok ilyen "Még mindig játszom" kategóriában szoktak lenni. Itt meg konkrétan "Év játéka" kategóriában volt tavalyi játék.
IMYke2.0.0.0
Sűrűbben kellene olvasgatnod minket -- mert látom, nem teszed. Különösen az OFF topikunkat.
Ott is előkerült ez a butuska érv.

Idézem az általam adott válaszból a vonatkozót, aztán ha nem tudsz kezdeni vele semmit, az már a te bajod:

3 - "Fortnite amúgy is 2017.-es"
Ugyanakkor még MINDIG JÁTSSZA egy brutál nagy játékosbázis, és mivel ONLINE, ezért a kora NEM SZÁMÍT.
Ahogy a VáV-ot, Zóvervácsot (LáL-t és Dátát etc.) is mindig beszavazzák minden szarra...

Kongy
Igen, mobilra meg Switchre idén jött ki, és? 2017-es játék.
Ennyi erővel legyen a Diablo 3 az év játéka, mert idén jött Switchre....
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2018.11.17. 21:42:29

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tinman
És még mindig early access? <#banplz>

IMYke2.0.0.0
Fortnite Battle Royale:

Windows, macOS, PlayStation 4, Xbox One: September 26, 2017
iOS: April 2, 2018
Nintendo Switch: June 12, 2018
Android: August 9, 2018

Kongy
A vicces az egészben, hogy a Fortnite tavalyi játék.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

benőmenő
Idei játékként max a DMC: HD Collectiont és a Yakuza 0 PC portját tudnám felhozni, amivel játszottam. Előbbi alapkő bárki gyűjteményében, utóbbinak pedig remek hangulata ellenére annyira nem jött be a harcrendszere, hogy elég hamar fel is adtam.
Ebben az évben leginkább ps4 tulajnak volt érdemes lenni, de legalább fogyott kicsit a backlog. A Fortniteot többször próbáltam, de ha ez lenne az egyetlen videojáték a Földön akkor tuti nem lennék gémer.
Utoljára szerkesztette: benőmenő, 2018.11.17. 19:10:57