Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Egyet kell értsek -- 99%-król még csak nem is hallottam úgy rendesen...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Dirt 4-en kivül sok a hulladék eladhatatlan szarok 😞

Next PC upgrade: 2022

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Seth
Szubjektív.Ha jól emlékszem az Infinite volt éppen a soros, annál biztos, hogy nekem jobban tetszett a TF2

PSN ID.: Beegabor

Prince23
BF-eket lehet alázta, de egy COD sztorit szerintem egyáltalán nem (legyen az bármennyire sablonos)... az tény, hogy jobb lett sztorilag a Titanfall 2 elődjétől. A COD Ghostsot még így is jobban élveztem hálívúdias styleban, mint az "egész jó, sőt" TF 2 sztorit.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2018.11.20. 20:06:28

Scooter
Persze a Dead Space 1-2 megkapta a 75%-ot. Nem értem, hogy a 3 miért nem kapta meg újra. Azt meg végképp nem, hogy a DLC miért nem.
Tinman
Értem... akkor 4.99€-t nem ér meg gondolom. Jobb is, kellenek a többi cím DLC-ire :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Seth
Van valami alibi sztori a pályák között,rádiózgatás is megy közben, de olyan mintha a multival játszanál,ugyanúgy több játékossal együtt. Váltogatva jönnek a célok, amik ugyanazok mint a normál multiban (capture the flag, foglalj el és védj meg A,B helyet, ölj meg adott számú ellent, etc), ugyan azokon a pályákon

Scooter
<#eljen> Én is úgy vagyok vele, hogy az alap Dead Space 3 csak 2.49€ volt (kb. 810 Ft). Hörcsög maximalista effekt bejátszik. Behúzom, hogy rohadnának meg, nehogy lejárjon mielőtt reagálni tudnék. Nem tökölök. Elvégre 1x élünk...
A ruhák, skinek, fegyverek engem se érdekelnek.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.11.20. 19:45:16
Tinman
De van benne cél, vagy csak mész lősz és jön a köv map?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Jajj, a Mass Effect DLC-kre nagyon fáj a fogam, annak ellenére hogy jól tudom hogy a megvételük (főleg ennyiért) a 8. főbűn lenne. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Sajnos nem tudom... sokáig biztos nem :-(

Abszolút megértelek! A Dead Space 1-2 nekem is nagyon betalált! A 3. részt csak a DLC hiánya miatt nem toltam le eddig.

Én azt mondom fogjuk be az orrunkat, süssük le a szemünket és az összes kimaradt sztori DLC-t vegyük meg a Dragon Age, Mass Effect és Dead Space címekhez és tudjuk be ezt az egészet annak, hogy az alapjátékokat fillérekért szórták utánunk.

Nekem szerencsére a Dragon Age 1-em és a Dragon Age Inquisition is teljes.

Seth
Az első résznek nincs értékelhető kampány része. Multimapok összefűzve.
A 2. rész viszont nagyon jó sztorival rendelkezik és élvezetesebb volt mint a majdnem egyidőben megjelenő COD és Battlefield. Sajnos szendvics lett belőle

Tinman
Gondolom a 2. részben a single pörgősebb tartalmasabb. Azért 5 ojrót ez vastagon megér.

Baze... cirka 15 ezret már fejben elköltöttem :-(

IMYke2.0.0.0
Pedig sokan a 2. részre esküsznek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0

Tinman
Titanfall Deluxe Edition 4.99€

A single része KÉTSZER olyan hosszú, mint a 2. résznek! (1 rész: ~11-12 óra gametime, 2. rész: 5-6 óra gamtime).

Tinman
A ruhák, skinek, fegyók engem nem érdekelnek... de a 30 perces sztori DLC ha hiányzik a 100 órás játékból, már rosszul vagyok :-(

Scooter
Olyan rövid lenne?
IMYke2.0.0.0
Én is kerek 8 másodperces különbséggel indítottam az 1. rész után a másodikat.
A 2. végét követően indítottam a WRZ harmadikat, és...
...talán ha 2-3 órát bírtam. Shift + Delete volt.

Originen megvan azóta mind a 3, de nem vagyok hajlandó ennyi pénzt kiadni azért a nyúlfarknyi DLC-ért.

Scooter
Amúgy meddig tart ez az akció? Azért mert a Black Friday-ek nem sokáig tartanak. Én is sokallom, de a k*rva életbe na. Nemrég végigtoltam az elsőt. Rohadtul bejött. A másodikat rögtön elkezdtem utána és most a végén vagyok, csak nem tudom legyőzni azt a mocskot. Aztán jön majd a harmadik Origin-en. Az első kettő mocskosul tetszett.
IMYke2.0.0.0
"De tudod milyen jó érzés, amikor elejétől a végéig átéled a sztorit és minden megvan, nincs hiányérzet. Ez a maximalisták halála."

Ismerem 😊
Ezért szoktam majdnem mindig mások szemében mindenféle szir-szart megvenni, vagy komplett kiadásokra hajtani. <#vigyor1>

Scooter
Lehet, hogy igazad van. Szóval ha az alapjáték volt a múltkor 2.49€, akkor ennek DLC lévén 1.2€-nak kéne lennie. Az akciós alapjáték felének.
Tinman
Tény.

De tudod milyen jó érzés, amikor elejétől a végéig átéled a sztorit és minden megvan, nincs hiányérzet. Ez a maximalisták halála.

Tinman
Szerintem ez az a pillanat.

Szvsz vagyunk itt páran, akik azért vártak 1-2 Origines cím végigvitelével, mert vastagon hiányoztak SZTORI DLC-k. Ezek a retkek ott az EA-nél aljas módon nem nagyon szeretik még ennyire se leárazni a DLC-ket.

Úgy gondolom most jött el a pillanat, hogy letoljuk végre majd az elmaradásokat. Kizártnak tartom, hogy ennél nagyobb akciót kapnak ezek belátható időn belül! Már az is csoda, hogy most 50%-ot kaptak!

NEM! Nem akarom venni! Rohadt szemetek, de nagyon úgy tűnik, hogy muszáj lesz és nem csak ezt.

Az Awakened DLC legutoljára 2016-ban volt 50%-ra leárazva egy rövid időre. Előtte volt 1-2 alkalommal 2.99€, de én is hülye voltam, mert azt hittem az EA egy értelmesebb cég és idővel majd tízezrével adja el ezeket a DLC-ket jobb áron. Hát nem. Ezek is ott tartanak, hogy drágán adjunk el belőle 100-at, mint olcsóbb megoldásban tízezres nagyságrendet.

IMYke2.0.0.0
1600 Ft...
...legyen 2 óra játékidő...

1600-ért brutál sok jó játékot vehetsz a következő vásárok idején.

Scooter
Nem mondod? ...és tényleg! Te veszed? Erősen gondolkodóba estem. Nemrég vettem meg a 3-at Halloween-kor 2.49€-ért. Annyit megért. Gondolom ez soha nem lesz 2.49€? Lehet, hogy érdemes lecsapni rá most. Azért a nagy Blekk frájdéjre dobhattak volna a mocskok -75%-ot, mint az alapjátékra.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.11.20. 19:03:05
Tinman
Ezt tudod mennyi idő leprogramozni? 15 perc.

IMYke2.0.0.0
Ilyeneket én már meg sem nézek --- pedig alapvetően nem vetem meg a DLC-ket, ha érdekel a főjáték.
A Dead Space 3 DLC-politikája akkoriban nagyon beindította a spirális mozgást a gyomromban...

Tinman
Dead Space™ 3 Awakened
€ 4.99

Iszonyú ritkán árazzák le felére és csak 1.5 óra :-(

IMYke2.0.0.0
https://www.origin.com - On Sale:
Dragon Age: Origins DLC Bundle: 50 OFF --- 12,49 € (~4020 Ft)
Mass Effect 2 DLC Bundle: 50 OFF --- 12,49 € (~4020 Ft)
Mass Effect 3 DLC Bundle: 50 OFF --- 14,99 € (~4825 Ft)

Scooter
Engem az idegesít, hogy a friends listet középre rakja a steam ablak elé, amikor jelentkezik be a barátokba. Nem jobb oldalra ahol utoljára hagytam. Nem jegyzi meg, hogy rohadna meg.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.11.20. 18:45:59
Tinman
Céges gépen is ma előadta, pedig az Win 8.1 :-(

IMYke2.0.0.0
"We’re upgrading Napoleon, Empire, and Medieval II to Definitive Editions today – which means that if you already own them, you’ll now have all of the DLC for free!

If you don’t already own them, now’s the time to check them out – the new editions include all the DLC and expansion packs for each: https://store.steampowered.com/franchise/TotalWar-Official/"

Scooter
Tudom miről beszélsz. Nekem még akkor se csinálta, amikor először üzent valaki.
Tinman
A jobb alsó sarokban szokott régen feljönni a pici üzenet ablak és most is így van, de csak miután az első üzenet attól a usertől keresztberakta a játékodat.

Jim Morrison
talán most, hogy lassan elkezdik modernizálni (kezdve a remekbe szabott friends listel, ami még távolról sem tökéletes, de látszik rajta az irány amerre haladnak), és lesz végre egy rendes kliens. Számomra ubi, ea kliens is szimpatikusabb. (azokat is csak játékindításhoz használom, ott más nem is kell)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Érdekes. Nekem sose volt még ilyen, hogy kidobott a játékból. Mivel én letiltottam, hogy játék közben ne jöjjön fel az ablak, hogy ki, mit üzent, csak a hangjelzést hallom és vagy reagálok rá vagy nem. Én mondjuk azt is beállítottam, hogy ne új ablakot nyisson minden embernél aki üzen, hanem csak fület, így 1 db chatablak alá jön fel.
Tinman
A megfejtés egyszerű: Az Asus-nak is van budget termék kínálata és az nem éppen acélos.

Tinman
15 éves ez a fos, de u.o. lassú, lomha, elbaxott szar, mint anno.

Szerencsére itt van nekünk a fizetős Artifact, az majd megmenti our arses.

Jim Morrison
sokszor új ablakot nyit meg, ami miatt a windows automatikusan ledobja a fullscreenben futó alkalmazást. ha nyitva a friends list, és overlayen offline ra állítod (nem invisible), akkor is ledob, mert a rendes friends ablak bezáródik, és újat nyit meg (régen nem így működött ugye?). Ha rád írnak akkor meg chat ablakot nyit, stb

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Az új Steam chat valóban egy fos, viszont nálam még nem csinált ilyet és fogalmam sincs hogy mi okozhatja ezt az asztalra dobás dolgot. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Sajnos, én hozott anyagból dolgozok --- ez a monitor volt rákötve a DVR-re, a kamerarendszerünkre, és ugye Full HD-s.
A korábbi, ténylegesen könyvtári BenQ 1680*1050-est cseréltem le a DVR-re kötött ASUS-ra, ami méretben és felbontásban is nagyobb (miközben a képminősége messze van a BenQ-tól).

A PS4 Pro és a jobb képminőség, több és jobb csatlakozók érdekében kellene vennem magamnak egy újabb monitort, amit itt használnék majd, a könyvtárban. A 27"-es Samsungot nem szívesen hoznám be/át ide.

3Error
Téged valamiért vonz az Asus "rossz termékpalettája"... Én meg igyekszem szinte mindenből azt venni. <#idiota> Félre ne érts, tisztában vagyok az Asus rossz termékeivel is, csak szerencsére én még nem találkoztam velük. <#wink>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Scooter
Szar és akkor még finom voltál! Amikor még azt se jegyzi meg az ablak, hogy a jobb szélére húztam, hanem kirakja a kép közepére és állandóan húzogatni kell oda ahol megszoktam. Sajnos a régit nem lehet visszarakni, mert azt is megbuherálták.
IMYke2.0.0.0
Kijelzőt mindenképp kell vennem, mert ez az ASUS szétégeti a retinámat --- nincs benne szemvédelem, és magas FPS értékeknél (Sync mindig on) majdnem olyan a fíling, mint a katódcsöveseknél, néha még a csíkokat is látni vélem.

Tinman
Nehéz ügy, mert egyre csak gyűlnek rá a konzol/PS excluk. Én a helyedben egy HDMI kijelzőt vennék első körben. Csodás TV-k vannak 1080p-re remek áron.

Tinman
Erősen el kellett gondolkodom rajta - nem görgettem akkor még lejjebb -, hogy ez valami Steam akció, vagy GMG, vagy egyéb.

Ezek PC-n gyak. már mind voltak olcsóbbak.

Hurrdurr. <#zavart2>
IMYke2.0.0.0
* Lara Croft GO -- 75% OFF -- 2,5 dollár (~700 Ft)
* Lara Croft and the Temple of Osiris -- 85% OFF - 3 dollár (~840 Ft)
* Season Pass hozzá, 85 OFF: 4,34 dollár (~1220 Ft)
* hitman GO: Definitive Edition -- 75% OFF -- 2,5 dollár (~700 Ft)
* Thief -- 85% OFF - 3 dollár (~840 Ft)
* Wolfenstein: The New Order -- 50% OFF - 10 dollár (~2810 Ft)
* Wolfenstein: The Old Blood -- 50% OFF - 10 dollár (~2810 Ft)
A 2 Wolfi egy pakkban, 50% OFF: 15 dollár (~4220 Ft)
* Final Fantasy VII -- 40% OFF - 9,59 dollár (~2700 Ft)
* Final Fantasy IX Digital Edition -- 40% OFF - 12,6 dollár (~3540 Ft)
* Final Fantasy TYPE-0™ HD -- 50% OFF - 12,6 dollár (~3540 Ft)
* Final Fantasy X/X-2 HD Remaster-- 50% OFF - 10 dollár (~2810 Ft)
* Dishonored Definitive Edition -- 50% OFF - 10 dollár (~2810 Ft)
* Trine 3 -- 75% OFF - 5,5 dollár (~1545 Ft)
* Trine Bundle (T1-2) -- 75% OFF -- 7,5 dollár (~2100 Ft)
* MURDERED: SOUL SUSPECT -- 90% OFF - 2 dollár (~560 Ft)
* Just Cause 3 -- 70% OFF - 6 dollár (~1690 Ft)
Az XL Edition, 85% OFF: 9 dollár (~2530 Ft)
* STAR OCEAN : INTEGRITY AND FAITHLESSNESS -- 50% OFF - 15 dollár (~4220 Ft)
* Star Ocean®: The Last Hope - 4K and Full HD Remaster -- 50% OFF - 10,5 dollár (~2950 Ft)