Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Az itt lakó emberek tették azzá amit ma Magyarországon ennek hívnak..
Tudod az a baj ,hogy itt sok a hülye és buta ember aki ahelyett ,hogy utánanézne a dolgoknak ami ma már kb 10 percnél többet sehogy se vesz igénybe, hogy kiderüljön az az -50%-os át átbaszás mert máshol az alap ár annyi mint ott az akciós...de nem a sok birka fasz csak a -50%-ot látja és már veszi is....
Helyi cipőboltos mesélte, hogy valami női hősszuszárú cipő rájuk rohadt már kb mert 29990ft-os áron egy dbot nem vett belőle épeszű ember... Nos amit ráirták 39990 és visszirták 29990-ra -X% -al elfogyott minden db belőle... Nos ezért van itthon ilyen SOK A HÜLYE!

Next PC upgrade: 2022

3Error
Kell. Túl sok a nyersanyag, az ipar haldoklik és vissza kell szorítani valahogy a természetet, mert még a végén úgy fogunk kinézni, mintha a Földön élnénk. Továbbá tudod hányan akasztanák föl magukat, ha nem költhetnének vagyonokat nélkülözhetetlen dolgokra? Olcsóbb 10 új tabletet gyártani, mint 2-3 méter erős kötelet. Ill. te hogy éreznéd magad, ha 2 éves gyermekednek nem lenne iPhone-ja? Vagy csak az elavult, 2 hónapos modell? Ugye milyen szörnyű?

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

3Error
Te/ti is? <#idiota> Az észak-dél csaták alatt hány diétás, epres turmix szokott fogyni? Nálunk 3 kamion.

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

darkSectorxxx
PS-nél is, mert szellőztettek amúgyis infókat, hogy minden játékot tud majd futtatni a kövi gép
gondolj már bele
kapásból a Pro-t enm fogják kukázni.

Ha pedig Pro akkor sima ps4 is mert mondták nem lesz tartalom ami only pro

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 23:22:57

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Végigjátszottam a RDR2-t. Azt kell mondanom, h az utóbbi évek egyik legjobb és leghangulatosabb játéka lett. Az egyik legrealisztikusabb és legrészletesebb világ, amit eddig AAA open world játékban láttam. Ami egyedül nem tetszett, h szerintem egy kicsit elhúzták főleg a játék végét és sok volt a töltelék. Néha a kevesebb több.

Ja és Sadie Adler best girl. De komolyra fordítva a szót, helyett kapott kedvenc videojáték karaktereim között.
grebber
Mivel ezek már pc-k amik egyformák max a későbbiek erősebbek lesznek egyértelműnek kellene lennie ,hogy minden létező ps4-re megjelent game fut majd ps5-ön is...
MS esetében ez 100000000000% hogy így lesz. Sony esetében kíváncsian várom kedveznek-e majd a rajongóknak vagy csak a zsebüket nézik hogy újra el lehet adni majd mindent ps5-re.

darkSectorxxx
😛

PS3 egy külön termék volt, OPEN GL egyedi buzulás, a mostani gépek egyformák ezért könnyebb az átjárhatóság....

PS5 Echanced nem biztos hogy lesz, de a meglévő minőségben mindent le fog tudni játszani
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 23:01:26

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

grebber
Az teljesen más ne keverd ide.

darkSectorxxx
PS3 játékok futnak hogyne. 😊 PS Now

grebber
Ja mert a ps3-as cuccok is de kurvára futnak igaz?
Fog futni mert újra eladják remastered néven. Ez Sony nem microsoft ahol legalább foglalkoznak a visszafelé kompatibilitással.

Tinman
Július 4.-én felszoktam húzni a nemzeti lobogót, november 4.-én pedig esszük a pulykát és Mayflower hajókat farigcsálunk indiáncsontokból.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

darkSectorxxx
Már miért ne futna? a store része ugyanaz lesz. 😄
de neked nem a játék az akadály hanem a számok. 😊

IMYke2.0.0.0
Amiért Valentine Day, és Halloween is van...
...Amerika-majmolás és üzleti haszon miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az egész Black Friday egy fasság Magyarországon. Minek van?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Nem.

10$-ért nem tudod megvenni feltöltőkártyából a Horizont semmilyen Store-on. Egyedül az Amazon US adja 10$-ért az meg bankkártyás történet, nem feltöltőkártyás.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Ha tudnám hogy futni fog Ps5-ön azonnal venném most még gép nélkül is. De mivel a sony fattyú féreg így megbaszhatja az egész koceráját

Már ég a kezem a 125k-s Xbox One X felett.... Agyalok rajta eladom a VGA-mat és leszarom a pc-t
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.22. 20:01:49

darkSectorxxx
Pontosan, nekem nem véletlen van US profilom 😄

De mihez kell prime?
Én arra mondom, hogy veszel egy 10 dolláros feltöltőkártyát és megveszed 10 dollárért a horizon-t ps stoe-on. 😊

Magyar akciókban most van jó sok biznic, de dollárban még olcsóbbak!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 19:40:15

Tinman
Nekem sajna már volt US accom és ahhoz kötött bankkártya és már rég ellőttem a prime-ot :-(

A játékok sajna elég drágák PS-re továbbra is. A Horizon Zero Dawn Complete a HAZAI store-ban 15.000 Ft helyet most akciósan 9.000 Ft. Miközben az amcsiknak 3000 Ft se. AGYRÉM!<#wilting>

darkSectorxxx
Ennyi, amit mondott Grebber ugyanez csak elsnek egy walletet kapsz 10 dollárról és magad veszed meg store-on a játékot. 😊
Dráha játékok, muhaha...felezhető is a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 19:32:39

Jim Morrison
<#eljen>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Tinman
2.914 Ft-ot vontak. Kb. 10 percet várni kell mire megjön a kód, szóval nem kell a supportra szaladni.

Teljes. Komplett. Full élmény... cirka 70-80 óra minőségi gametime.

Tinman
1. Szokásos US acc kell hozzá.
2. Semmiféle Prime, se semmi nem kell hozzá.
3. US PSN accodra aktiválod, majd azon accod (UK,HU, whatever) tolod, amelyik a fő accod.

zorrobomber
"Nyilván azok áradoztak akik szeretik ezt a stílust."

Ez speciel vszleg a játékok 99%-ra igaz. A Tomb Raider-ekről áradozhat nekem akárki akármennyit, sose fogom szerintem elindítani se őket (merthogy persze megvan 2 rész a legutóbbi 3ból) 😄

Nyilván azok áradoztak akik szeretik ezt a stílust. 😊 Nálam ez a stílus mindig nagyon hangulatfüggő volt, amikor olyan kedvem van simán elvagyok vele, aztán hónapokig a hideg kiráz egy ilyentől. Szóval sose volt a kedvencem. Original Sin nem rossz, el lehet vele lenni, mindenképpen az élvezetsebb darabok közé tartozik.

Why so serious?

Atisz
Nos, a Fallout a műfaj csúcsa, szóval az azért nem csoda, ha tetszik 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
The Talos Principle Gold Edition 9.71€! Az eddigi legolcsóbb ár (-87%), Isthereanydeal szerint. Agyalok rajta rendesen.
Tinman
Tudd, akard. Jó.<#nyes>
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.22. 11:53:40

Hú, banyek. A körökre osztott RPG-k sosem voltak a szívem csücskei. De most hogy belekezdtem a Fallout-ba, egész jól el vagyok vele. Az Original Sin-ről meg csak áradoztak az emberek hogy kikúrt jó RPG. Nem tudom, nem tudom, nem tudom. <#nemtudom>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tinman
Hát ennyit vastagon megér. Elég jó szórakozás volt végig, a honosítás is kellemes hozzá.

Ainz
Divinity Original Sin EE
Includes: Two copies of Divinity: Original Sin – Enhanced Edition, Classic games Divine Divinity and Beyond Divinity, Design Documents, Art Pack and Soundtrack.
Kb 6 euró darabja, ha 1 eurónak számítjuk a többit.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2018.11.21. 20:52:37
3Error
Igen, egyetértek, ugyanazt adják, mint a vetélytársak. Persze abban az árban. (a 30-40k-s monitort bárki "matricázza", fos marad - vagy 15"-os <#idiota>)

Tinman
Én eddig a 2 humbliból a fullost + Little Nightmares Pass-t, de most este pótolni akarom az Origines elmaradásokat, amikről tegnap írtam, köztük az Awekened DLC is.

RatBaG
mindenkinek szólt volna, kiXeltem a hozzászólásra választ, de valamiért úgy maradt.

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Én mint mindig a saját nevemben írogatok. Légyszíves ne kérdőjelezd már meg,hogy én mivel tudok játszani és mivel nem, ok? Kösz

Mass Effect 3 2.5 euro lol... bundlepénzér ingyen behúztam.Úgyis el akartam kezdeni megint az elsőtől

Gamebillet Bethesda Sale Hátha valaki talál magának jó árat. Én sajnos nem 😞
Ahogy elnézem ezt az Evil Withint ez a Bethesda Forzája soha nem lesz ez olcsó 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.21. 12:05:44

Scooter
Rohadjak meg, de behúztam a Dead Space 3: Awakened-et. <#hehe>
RatBaG
a dirt 4 arcade? persze, ha az arcade modeot indítjátok el.
tényleg a dirt rally az etalon, de a dirt 4 sim modeja nem sokkal van lemaradva utána.
azért túlzásokba ne essünk már...

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Ez is végre megtörtént:

Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass 4.4$ (Kupon: BLACKFRIDAY2GAME)

(The Depths, The Hideaway, The Residence sztori DLC-ket is tartalmazza, sőt ha jönne még ki bármi hozzá akkor azt is fogja! Nyilván a 2 db. "skin" DLC-t és az OST is tartalmazza!)

Igen, ez így már a teljes élmény, ha megvan az alapjáték korábbról/bundliból!

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.21. 11:12:48

Atisz
Én azt nem értem, hogy a 2. rész zseniális (igaz, nyúlfarknyi) DLC-je, a Severed miért XBox exkluzív még mindig...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Az egyik legjobb sci-fi-horror akció játék(széria), ami létezik, még akkor is ha sokat merít az Event Horizon-ből és a The Thing-ből (a szicentológus szál extra ráadás )).

Atisz
Sajnos ezzel én is így vagyok.

Egyébként az 5 EUR egyáltalán nem egyedi dolog sajnos DLC-k terén, sőt. Legutóbb a Resident Evil 5-höz kellett megvennem és többe került, mint annak idején az alapjáték (angol amazonon 3 EUR volt)...

IMYke2.0.0.0
Hasonló élményeim voltak.

grebber
Anno emlékszem a Richard Burns Rallyval mennyit vesződtem. Mondtam csak azért is tolom billel. És miután nagy nehezen átvergődtem az oktató sulin ,hogy kezdhessem a játékot és miután az első pályán a ghost car kb 50 percet vert rám az 55perces pályán konstatáltam egy rakás szar vagyok ide billel és hagytam a fenébe. Pedig jó játéknak tartom.

IMYke2.0.0.0
Én is osztom az előttem szóló véleményt --- nem hinném, hogy sokan szeretnek **opni az alatt a kevés játékidő alatt, amit hétköznapokon játékra fordíthatnak: én biztosan nem. Ezért sem vettem meg sosem (pedig már gombokért is szórják) a Rally-t.
Arcade-os vagyok, kormány nélkül.

grebber
A kettő full más az egyik arcade a másik sim aki az egyikkel tud játszani a másokkal nem nagyon (pl én)

kigyi
Úgy gondolom csak azoknak jobb akik szeretik a kihívásokat, mert a DRally nem könnyű játék a 4 azért erősen Arcade-os csak úgy elautózgatós.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha valaki szemet vetne a Dirt 4-re...a Dirt Rally 100x jobb. Just saying. 😄

Voltan
A Rise and Shine egy elég jó kis platform lövölde, az egy dolcsis tier-ben van, annyit röhögve megér. Én szeretem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
+1 és a Dirt 4 is csábít, szóval nekem már megérős lenne... de inkább mégse. A Project Highrise már megvan, ami ha low-end gépen vagy el lehet kattintgatni vele pár órát.

Nekem meg csak az oriental empires az ami ismerosen hangzik de igy h maris bundle-ban van erlelodik bennem a gyanu h lesz ez nemsokara kedvezobb besorolasban is. (OE ilyen total war, civ kozepesen dicsert, de potenciallal rendelkezo kevereke allitolag)