Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod az a baj ,hogy itt sok a hülye és buta ember aki ahelyett ,hogy utánanézne a dolgoknak ami ma már kb 10 percnél többet sehogy se vesz igénybe, hogy kiderüljön az az -50%-os át átbaszás mert máshol az alap ár annyi mint ott az akciós...de nem a sok birka fasz csak a -50%-ot látja és már veszi is....
Helyi cipőboltos mesélte, hogy valami női hősszuszárú cipő rájuk rohadt már kb mert 29990ft-os áron egy dbot nem vett belőle épeszű ember... Nos amit ráirták 39990 és visszirták 29990-ra -X% -al elfogyott minden db belőle... Nos ezért van itthon ilyen SOK A HÜLYE!
Next PC upgrade: 2022
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
gondolj már bele
kapásból a Pro-t enm fogják kukázni.
Ha pedig Pro akkor sima ps4 is mert mondták nem lesz tartalom ami only pro
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 23:22:57
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ja és Sadie Adler best girl. De komolyra fordítva a szót, helyett kapott kedvenc videojáték karaktereim között.
MS esetében ez 100000000000% hogy így lesz. Sony esetében kíváncsian várom kedveznek-e majd a rajongóknak vagy csak a zsebüket nézik hogy újra el lehet adni majd mindent ps5-re.
PS3 egy külön termék volt, OPEN GL egyedi buzulás, a mostani gépek egyformák ezért könnyebb az átjárhatóság....
PS5 Echanced nem biztos hogy lesz, de a meglévő minőségben mindent le fog tudni játszani
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 23:01:26
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Fog futni mert újra eladják remastered néven. Ez Sony nem microsoft ahol legalább foglalkoznak a visszafelé kompatibilitással.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
de neked nem a játék az akadály hanem a számok. 😊
...Amerika-majmolás és üzleti haszon miatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
10$-ért nem tudod megvenni feltöltőkártyából a Horizont semmilyen Store-on. Egyedül az Amazon US adja 10$-ért az meg bankkártyás történet, nem feltöltőkártyás.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Már ég a kezem a 125k-s Xbox One X felett.... Agyalok rajta eladom a VGA-mat és leszarom a pc-t
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.22. 20:01:49
De mihez kell prime?
Én arra mondom, hogy veszel egy 10 dolláros feltöltőkártyát és megveszed 10 dollárért a horizon-t ps stoe-on. 😊
Magyar akciókban most van jó sok biznic, de dollárban még olcsóbbak!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 19:40:15
A játékok sajna elég drágák PS-re továbbra is. A Horizon Zero Dawn Complete a HAZAI store-ban 15.000 Ft helyet most akciósan 9.000 Ft. Miközben az amcsiknak 3000 Ft se. AGYRÉM!<#wilting>#wilting>
Dráha játékok, muhaha...felezhető is a játék.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.22. 19:32:39
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Teljes. Komplett. Full élmény... cirka 70-80 óra minőségi gametime.
2. Semmiféle Prime, se semmi nem kell hozzá.
3. US PSN accodra aktiválod, majd azon accod (UK,HU, whatever) tolod, amelyik a fő accod.

Ez speciel vszleg a játékok 99%-ra igaz. A Tomb Raider-ekről áradozhat nekem akárki akármennyit, sose fogom szerintem elindítani se őket (merthogy persze megvan 2 rész a legutóbbi 3ból) 😄
Why so serious?
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.22. 11:53:40
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Includes: Two copies of Divinity: Original Sin – Enhanced Edition, Classic games Divine Divinity and Beyond Divinity, Design Documents, Art Pack and Soundtrack.
Kb 6 euró darabja, ha 1 eurónak számítjuk a többit.
Utoljára szerkesztette: Ainz, 2018.11.21. 20:52:37
Per Aspera Ad Inferi.
Mass Effect 3 2.5 euro lol... bundlepénzér ingyen behúztam.Úgyis el akartam kezdeni megint az elsőtől
Gamebillet Bethesda Sale Hátha valaki talál magának jó árat. Én sajnos nem 😞
Ahogy elnézem ezt az Evil Withint ez a Bethesda Forzája soha nem lesz ez olcsó 😞
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.11.21. 12:05:44
tényleg a dirt rally az etalon, de a dirt 4 sim modeja nem sokkal van lemaradva utána.
azért túlzásokba ne essünk már...
Per Aspera Ad Inferi.
Little Nightmares - Secrets of the Maw Expansion Pass 4.4$ (Kupon: BLACKFRIDAY2GAME)
(The Depths, The Hideaway, The Residence sztori DLC-ket is tartalmazza, sőt ha jönne még ki bármi hozzá akkor azt is fogja! Nyilván a 2 db. "skin" DLC-t és az OST is tartalmazza!)
Igen, ez így már a teljes élmény, ha megvan az alapjáték korábbról/bundliból!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.11.21. 11:12:48
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Egyébként az 5 EUR egyáltalán nem egyedi dolog sajnos DLC-k terén, sőt. Legutóbb a Resident Evil 5-höz kellett megvennem és többe került, mint annak idején az alapjáték (angol amazonon 3 EUR volt)...
Arcade-os vagyok, kormány nélkül.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"