311802
  • IMYke2.0.0.0
    Több száz kártyám (tippre: ~600) van még "benn" a rendszerben - azt bánom, hogy a már kivettekre is pazaroltam időt és energiát, és nálam is elcseszte a játékidőket...
  • Scooter
    Ez működik? Nekem régen a sima Idle Master egy idő után már nem működött. Gondolom nem fejlesztették tovább. Aztán hagytam a fenébe az egészet.
  • MerlinW
    Én anno hagytam futni éjszaka, nagyjából 40-50 kártyát húzott ki 8-10 óra alatt. Többet nem akartam elindítani egyszerre, nehogy baj legyen (ez ugye folyamatos kérésözön a steam szerver irányába, több idle master, főleg fast mode-ban, már-már ddos támadásnak is megfelelhet :))

Aztán leszoktam az egészről, mert tönkrevágja a teljes könyvtárad statisztikáját (játékidő).
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 22:01:27
  • wantonly
    Én úgy szoktam, hogy megnyitom több ablakban az Idle Master-t és nyomkodom tovább manual 4-5mp kihagyásokkal a játékokat, aztán hirtelen ott lesz 15-20 kidobott kártya. Bezárom és újra. A fast módban is azt csinálja, hogy pár másodpercenként új játékra vált, de több ablakban még gyorsabb. A végére amikor fogy a kártya belassul, az utolsókat már nyögvenyelősen szedi, de az elején nagyon pörögni szokott nekem.
  • totyak
    Szia! Hogy működik a fast mód? Nekem órákig tart, mire egy kártyát kiszed. Netezés közben mondjuk nem gond, ha megy a háttérben, de ha van gyorsabb mód, örülnék, ha tudnám hogy kell használni. köszönöm
  • MerlinW
    500db nem fóliás kártya kb 15-20 euróért megy el. (0,01 - 0,05€ között fut a kártyák nagy része). Bizonyos fóliás kártyák meg akár 3-5 euróért is megveszik.

Ezeket adtam el utoljára

Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 19:04:47
  • Béluska74
    Összejöhet! Egy kis időbe beletelik,de összejön. Nekem pl ebből lett Cyberpunk2077.
  • Gary
    Ha sok fóliás lesz, vagy ha átlagosan 12 centért el tudod adni a kifarmolt, normál kártyákat.
    Sok(k) sikert! Majd jelezd, hogy mennyit sikerült összegyűjteni!
    A STEAM infója a fóliás kártyához: "Van egy kis esélye..."
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.10.12. 18:54:17
  • Ainz
    És mit gondoltok összejöhet a 60 euró az 500+ kártyából?: D
    Amúgy köszi a válaszokat!
  • zorrobomber
    Full biztonságos, de ha picit is OCD-s vagy és érdekel hogy mivel mennyit játszottál, akkor idegesíteni fog hogy pár játékhoz nem 20 percet fog hozzátenni, hanem akár 10 órát is. Megléptem, vettem a pénzből egy Subnautica-t ami elég jó vétel volt, de a játékidő szétcseszést kicsit sajnálom.
  • Voltan
    A sarló és kalapács is tiltott jelkép. Itthon legalábbis.
  • wantonly
    Részemről: "Idle Master Extended".

Már több mint ezer kártyát kiszedtem vele. Amíg kártyákat vadászok nem játszom ténylegesen, akkor csak ez megy. Soha semmi problémám nem volt belőle. Van benne fast mode én még manual is szoktam piszkálni, nagyon gyorsan ki lehet vele kapni az összeset.
  • Ainz
    Ez a steam kártya farmolós botolós dolog mennyire safe? Most kezdtem el vele jobban foglalkozni, hogy ezeket a kártyákat el is lehet adni, persze ahogy nézem kevés pénzért, de vannak drágábbak is, na most az a helyzet, hogy szerintem lenne vagy 500-600 kártyám, mert annyi játékom van, de a legtöbbel nem is játszottam és ha kifarmolnám az egészet, akkor lehet összejönne a Cyberpunk ára, ami meg nem lenne rossz, ha így kb ingyen meg tudnám venni. Szóval a kérdésem az lenne, hogy mennyire biztonságos és ha az, akkor melyiket használjam? Plusz mennyi esély van drágább kártyára, ha van 500+ drop lehetőségem?
    Köszönöm a segítséget!
  • MarkBlade
    Játék vagy film esetében /ami nem toborzásról szól persze/ tiltott önkényuralmi jelképekről beszélni egy faxság.. már bocs.. A történelem megtörtént.. ezen nem lehet változtatni. De ezen rugózni butaság. A történelmet meg a győztesek írják és ettől függ hogy mi tiltott és mi nem.. úgyhogy ez elég barbár megközelítés részedről a játék irányában.
  • Atisz #311181
    A vörös csillagról lehetne vitázni (európai szinten, olyanokkal, akiknek fogalmuk sem volt a "kommunizmusról", csak a "nácizmus" számított rettegett ideának), de a sarló kalapács egyértelműen az. Marx károlyi értelemben véve nem arról szólt, de lenini vagy sztálini perspektívából igen.

Ha a a játék a Majmok Bolygója koncepciót követi, akkor lehet, hogy ígéretes.
  • MerlinW
    A sarló és kalapács sosem volt tiltott jelkép, ahogy a kommunizmus sem az önkényuralomról szólt. Az pedig elég ok, hogy a játék színtere a szovjetunió.
  • MerlinW
    Orosz városban játszódó hangulatos Limbo stílusú játék. Nekem tetszett.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.12. 14:33:20
  • Atisz #311178
    Hogy egy tiltott önkényuralmi jelképet használ a címében láthatóan minden ok nélkül, már önmagában mínusz pontos, de ha megnézel egy let's play vidit róla, akkor kb. egy totálisan dögunalmas játék képe tárul eléd.
  • Fpocok
    Ezt ismeri valaki? Most láttam először steamen.

• Darun
    Én épp a héten kezdtem el vele játszani. Pár órás kikapcsolódásnak jó, érdekes is, bár semmi extra. A fejtörők viszonylag egyszerűek.Pár napja már nem vettem elő, ami azt is jelenti hogy nem nagyon fogott meg. Azért 3 ojrót talán megér.
  • Scooter
    Jah, tudom. Amúgy meg volt már bundliban, ha jól rémlik. Lehet, hogy kihagyom. Ezt tényleg bundle-ba való.
  • grebber
    Egynek jó ,semmi kiemelkedő nincs benne szimpla walking sim. Árra nem mondok semmit mert ez egymagában így moslék drága
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2020.10.10. 21:22:39
  • Scooter
    Valaki játszott már a Lifeless Planet-el? Mi a vélemény róla?
    Fanatical-on 24 órán keresztül, csak 2.99€! Ennyit csak megér?! Szeretem az ilyen stílusú gameket.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.10.10. 21:05:13
  • IMYke2.0.0.0
    Baldurs Gate 3 - GOG - Size: 67.1 GB
    + szerk: Storage: 150 GB available space

Ezek nem viccelnek...
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2020.10.07. 15:25:01
  • MarkBlade
    Annyit nem láttam még hogy arra véleményt mondjak. Azt viszont nem értem miért nem csinálnak több ilyen jellegű játékot. Hiszen látszik hogy igény van rá. A d&d világokból meg van egy csomó. Egyszerűen nem értem. Pedig tuti pénzbevétel lenne..
  • Atisz #311170
    Igen, a D&D nagyon komoly alap, bár én még mindig a régi szabályrendszer felé hajlok, noha elismerem, hogy az újabbak közelebb állnak a "realitáshoz", abban a tekintetben, hogy nem lehet olyan erős karaktereket létrehozni.

Ami azonban még jobban erősíti a hangulatot az a zseniális Forgotten Realms világ, aminek a jelenlétét nem érzem ebben a játékban.
  • MarkBlade
    Sokat számít hogy d&d az alapja. Nagyon jó az a rendszer. De az tény hogy nem egy bg.. viszont nekem a videók alapján tetszik. Majd ha kijön ea ból megveszem. Ha jól sejtem az még 1-2 év.. :)
  • Scooter
    Hmmm: Dead Space 3 (-60%), 7.99€. Amikor jött steam-re, akkor -50%-ot kapott, most meg -60%-ot. Lesz ez vajon még olcsóbb? Elképzelhető, de EA játékoknál még ez is csoda. Ahhoz képest még így is sok, hogy állítólag a 3-ik rész a legszarabb. Az első kettőt játszottam csak. A második résszel még nem végeztem, mert a legvége kicsit nehéz, és félrekaktam régebben. Előveszem majd újra, és befejezem.
  • Atisz #311167
    Történelem.

Ha jól emlékszem a Blizzard volt az első, aki képes volt 59.99 $-t elkérni egy játékért, a Diablo 2-ért, amiből előre elkelt 1 millió példány úgy, hogy senkinek nem volt fogalma arról, hogy milyen a kész játék (2000-ben még nem voltak youtube-os "let's play" videók).

Nagyon kevés játék van, amiért el lehet kérni a 60 $-os (EUR-s, haha) árat. Erre persze jön a válasz, "nem kötelező megvenni", amire én azt mondom, így is van, nem is veszem ;)
  • Atisz #311166
    Már hárman is játsszák a barátlistámról és csak az egyikük játszott az eredeti részekkel.

Ez továbbra is egyértelműen Divinity 3, nem sok köze van a BG univerzumhoz. Ettől persze nem feltétlenül rossz játék.
    Utoljára szerkesztette: Atisz, 2020.10.07. 10:56:56
  • Scooter
    Nem csak korai hozzáférésért, hanem új játékként is kurva drágák a mai game árak. Az 1 kezemen meg tudom számolni, hogy az utóbbi 20 évben hány új játékot vettem teljes áron. A Red Dead Redemption 2-őt év elején, és az Ori and the Will of the Wisps-et márciusban. Ennyi 20 év alatt.
  • Probatbicol
    Ja ja, csak fiatalok még és kell a pénz :)
    A GOG-on még szebben néz ki, mert ott dollárban vannak az árak, így kerül nekünk a 60$-os BG3 71,40$-ba....

Én előzetesen 50 euróban húztam meg magamban a lélektani határt, úgyhogy most kihagyom, esetleg ha karácsonykor adnak rá valami minimális kedvezményt akkor talán elcsábulok.

Nekem nem is a bugokkal lenne gondom, hanem hogy csak egy része van benne a játéknak és én tudom magamról, hogy ha egyszer otthagyok egy játékot akkor nagyon kicsi a valószínűsége hogy folytatni fogom.
  • ToxiMaxi
    Teljesen jogos, amit írsz. Én biztosan nem veszem meg, pedig vártam már, hogy lehessen valami jó kis stratégiával coop-ban játszani a haverokkal. Ez egy korai hozzáférés, éppen ezért nem is értem ezt az árazást. Persze tudom mivel jár ez az egész, mégis csalódott vagyok. Nem ártana a játéksoftware iparnak sem a szabályzás, és itt nem az árak szabályzására gondolok, hanem a félkész termékek full áron való eladására. Azért más iparágban ezt aligha engedhetnék meg maguknak.
    Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2020.10.07. 08:19:32
  • zorrobomber
    Így is megveszik sokan - kereslet/kínálat. Pedig a Larian kifejezetten kéri, hogy aki kész játékot vár, az NE vegye meg, full bugos, nem is játszható végig, én akkor se venném meg ha fan lennék.
  • ToxiMaxi
    Csodás 60 ójrót elkérnek az 1 év korai hozzáférésért, ami 21eFt húzós.
  • ToxiMaxi
    "When it first launches in early access, Baldur’s Gate 3 will contain the first of three acts, which Larian claim is “approximately 25 hours of self-contained content”. They also note that not all features in, it has issues they need to fix, and they plan to add new classes and races and so on. They are clear in their advice: “You should not buy Baldur’s Gate 3 in Early Access if you want a polished experience.” They expect BG3 to be in early access for “at least one year” before they launch it full and finished at version 1.0, but basically “it’ll be ready when it’s ready”."

Ha minden igaz fél órán belül indul.
  • Atisz #311159
    Nos, Carlos afféle 2. karakter volt, viszonylag hosszú (és számomra nagyon élvezetes) szegmenseket kapott, nem afféle 10 perces részeket, mint Ada vagy Sherry... igaz, a játék még ezzel együtt is rövid.
    A játék pontrendszeres-feloldós rendszere az, ami gyakorlatilag többszöri végigjátszásra "kényszerít".

Nemezis egy felturbózott Mr. X és tényleg sokkal több előre megrendezett felbukkanási pontja van ebből adódóan. Van hol érdemes 1-1 jól irányzott lövéssel "lebénítani", mintsem futkosni előle, már csak azért is mert számos helyen, pont az ilyen pontok után, dob 1-1 bőröndöt, mint az eredeti játékban.
  • IMYke2.0.0.0
    Évek óta arra várok, hogy felvegyék azt a fonalat, amit a 6-osban megalkottak. Számomra az mesteri volt. Imádom mai napig.

Behánytam a 7-től, és a 8-tól is (előre)...
  • davidka003
    Resident Evil 6 pedig mocsok hosszú volt. Simán csinálhatnának megint olyan hosszú részt.
    Mondjuk én a "bioweapon"-t már idegesítőnek találtam, hogy mindig felbukkant pont ott ahol Jill volt.
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - a feloldhatók között láttam csak, hogy Jill van egyedül. Azt hittem, majd végjáték után jön valami extra (mondjuk egy Ada Wong), de semmi.
    Ettől függetlenül elkezdtem már a Hardcore-t tegnap... Remnant után "szokatlan", hogy nem visz át semmit korábbi állapotból.