Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.07.15. 09:04:14
Next PC upgrade: 2022
1 $:
Outcast - Second Contact
Locked content 2Dark
Locked content Aarklash: Legacy
BTA:
Of Orcs and Men
Styx: Master of Shadows
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
Tennis World Tour
V-Rally 4
13 $:
FIA European Truck Racing Championship
FIA ETRC - Indianapolis Motor Speedway DLC
Pro Cycling Manager 2019
The Fisherman - Fishing Planet
+ 10% off your first month of Humble Choice
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ami megvan az embereknek ps2-re és ps3-ra és benne van ps nowba ingyen tudná tolni a tulaj....
A komplett játék alapára kiegekkel kisebb mint az alapjátéké, a végösszeg meg ugyanaz. 😊
Mindenesetre itt láttam a legjobb áron a full pack-et (akit érdekel).
Kingdom Come: Deliverance -
Kingdom Come: Deliverance Royal Edition -
Szerk: GOTY elment. Simára még lehet jelentkezni.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2020.06.18. 00:27:28
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Marad a PC, tele vagyok Switch-en címekkel. Azért erős volt, kávé helyett is működött. Ja, a Civ 6-ról van szó.
Plusz már azt is tudom miért nem jön Switch-re a Snowrunner. Megvettem a Mudrunner-t, és hát nem tükörsima a 30 frame sem. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.14. 22:02:29
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Why so serious?
Oké, nem "szar" a játék, egyszerűen valóban nekem nem jött be, csalódás volt. Nem összehasonlítani akarom őket, de most tolom a Zelda-t ugyanúgy a vonaton, és beszarás hogy milyen kényelmes az egész. Sleep módból 1 másodperc alatt a játékban vagyok, és mehetek amerre látok, nem kell nézegetni az endless cringe átvezetőket. Részemről valahol itt kezdődik a játék fogalma, de persze azt is értem hogy nincs mindenki ugyanúgy bekötve. A Witcher 1 sem volt egy barátságos játék számomra, a sok fel-alá rohangálással, a végén mégis úgy éreztem hogy megérte. Talán ebből látszik hogy tudok én türelmes is lenni egy játékhoz, de nem mindig... nem zárom ki hogy egyszer leszek még Persona fan, főleg ha az 5-ben lehet esetleg normálisan menteni is 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.14. 11:48:52
PSN ID.: Beegabor
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.14. 09:18:22
Persona 4 Golden - 16.69€
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.13. 22:03:44
Parasite Eve 2, best game EVER!
Why so serious?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Nálam a 2K Games kapott egy piros pontot, amikor a dobozos Bioshock felmutatásáért kaptam egy steam kódot (a remaster megjelenésekor), sőt annyira nagyvonalúak voltak, hogy Bioshock 2 mellé a kiegészítő kódját is odaadták. Miért? Mert okosak és tudják, hogy kaptam tőlük egy piros pontot és legközelebb talán teljes áron nem 1 EUR-os bundliban fogom megvenni a legutóbbi játékukat.
Ezzel szemben ott a görény Bethesda, aki minden mellébeszélést benyom, csakhogy ne kelljen egy ócska, régi játékukhoz egy steam-es kódot küldeniük. Azóta nincs is Fallout 4, meg egyetlen termékük sem. Tényleg nem nagy veszteség, mert kb. az összes játékuk szar.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Szerintem, neked tényleg van Epic fiókod, és minden ingyenes játékot bezsebelsz. Már csak a mentalitásod miatt is.
<#vigyor1>#vigyor1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Uhh, most látom hogy jön a Pathway, király.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2020.06.11. 22:01:10
Indoklás:
Az Xone kontrolleren egy microUSB csatlakozó van, míg az X360-ban, egy törésgátlóval applikált kábel. Részben önhibámból, részben nem, de elég sokat potyogtak a kontrollereim. 40-60 cm magasságból, parkettára, szőnyegre. Az Xone gyári kábele bírta, viszont a kontrollerben eltört a microUSB valamelyik része, mert csak akkor érintkezik, ha lefelé megfeszítem a beledugott kábelt. Vezeték nélküli módban még jó.
Az X360 kb. két évvel korábbi beszerzés, mint az Xone és még rendben működik.Igaz, a karok egy részéről már műanyagig kopott a csúszásmentes burkolat.
Pár hónapja vettem egy másik Xone kontrollert, de már vezeték nélküli adapterrel. MicroUSB kábellel, vezetékesként használható. Az adapterrel mind a két Xone kontrollert kezeli. Kis kutakodás a NET-en és az adapter nem csak Win10-zel, mint írják, de a Win7-tel is megetethető.
Kiegészítőnek, 4900HUF-ért vettem hozzájuk két akkut egy hosszú duáltöltős madzaggal. Venom márkájú. 18 óra játékot ígérnek vele. Nekem 3-4 napot kibírnak.
Tény, hogy így kevesebb a potyogás, mert nem rántom le a vezetékkel.
A különbséget nem igazán tudom, az én kontrollereim dobozain, Xbox One a felirat. Amit tudok, hogy ha a X logó körüli műanyag egyben van a fölső lappal, akkor az a kontroller bluetooth-os. Nekem ilyen van. Notebook-hoz, telefonhoz adapter nélkül csatlakozik.
Bővebb infó itt.
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led