311802
  • ximix #311235
    Call of Duty - 1956
  • IMYke2.0.0.0
    Tegnaptól (2020.10.23) elérhető már STEAM-en is: The Outer Worlds -- alapjáték 50% OFF.
  • cikasz
    Pár nap alatt kiszedte az összes kártyát! Délutánonként ment pár órát, nem hagytam ott éjszakára. Azt irja, hogy nincs több :)

Utoljára szerkesztette: cikasz, 2020.10.23. 12:20:04
  • Scooter
    Tegnap még behúztam a Freedom Cry-t DLC-ben. Nem standalone-ként. Aztán a Syndicate-hez a The Dreadful Crimes nyomozós DLC-t. Ez a kettő tűnt értelmesnek a DLC-k közül.
  • Gary
    Igen. Ez volt az utolsó dobozos játékom. Alap + season pass.
    Ráadásul, még a gépemen volt van (a megjelenése óta). Most a kérdésed miatt, elindítottam. Rá is csodálkoztam, hogy eltűntek a mentett állásaim. Kösz a felhőt UBI!
    Elvittem a sztorit, a hajólopás utáni, tengeri rabszolga szabadításig, de nem tapasztaltam hang problémát a fegyvereknél.
    Igaz, nincs meg az összes, de a fölvehető szuronyos hosszúpuska, a mordály, a lőporos hordó robbanása és a hajó lövéseinek (alap láncos golyók és a mortár, valamint a kis ágyú) hangjai rendben voltak. A fölvehető kard, a rejtett penge sem tűnt furcsának. Mármint, ezek hangja, támadáskor, védekezéskor. A fejsze védekezése halk, így gyanús, de mire is kellene figyelni?
    Ok, közben rákerestem, és ezt találtam:
    AC IV audio bug
    Nos, ilyen nálam nem volt!
    Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.10.20. 00:42:07
  • Scooter
    Srácok valakinek megvan az Assassin’s Creed IV: Black Flag – Freedom Cry DLC, és próbálta? Tényleg a fegyverek használatánál hang problémák vannak? A sima DLC-re gondolok, mert állítólag a különálló (standalone) Freedom Cry-al nincs ilyen probléma. A másik, hogy akinek megvan a standalone verzió az megnézné, hogy tartalmaz-e magyar feliratot? Nem derül ki sehonnan. A DLC-sben biztos, hogy van.
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.10.19. 18:36:42
  • Fpocok
    Nem rossz.

Bár én mindig is ellene voltam a programnak, mert gyakorlatilag exploit, de akkor is. nem rossz!
    Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2020.10.18. 14:47:01
  • cikasz
    60 kártya ment el eddig 6,2eur értékben. De nem offolok tovább :)

Utoljára szerkesztette: cikasz, 2020.10.18. 14:31:12
  • cikasz
    Közben persze rájöttem, hogy egyszerre többet is lehet engedélyezni :)
    Pár órája elindítottam, most ránéztem és :
  • MerlinW
    Nem.
  • cikasz
    Kilehet kapcsolni, hogy ne kelljen a mobilon megerősíteni az eladást?
    Utoljára szerkesztette: cikasz, 2020.10.16. 14:40:51
  • Scooter
    Köszke, hogy megnézted. Ma végre megnézem, hogy jön a hétvége, és ráérek.
  • RatBaG #311223
    Én gyorsított tempóban úgy szedtem ki régebben egy csomó kártyát, hogy először hagytam futni vagy 5-10 percig, aztán elkezdtem léptetni a játékokat. Skippeltem végig sorban, és instant dobálta, ha a végére értem, kezdtem az elejéről.
  • MerlinW
    "Vevő ennyit fizet" legyen annyi. Ha lusta vagy, van Chrome-hoz Steam inventory helper plugin, azzal automatikusan tudsz beárazni, eladni.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.10.15. 23:05:36
  • cikasz
    Úgy néz ki sikerült. 2 kártya lett 1,5 óra alatt. Nem tradeltem még igazából így egy kérdésem lenne. Van egy kártya amire azt írja, hogy Kezdő ár: 0,06€ na most amikor eladásra kínálom akkor ennyiért adjam vagy a "vevő ennyit fizet" legyen ennyi?
  • wantonly
    Olyan opció van benne, hogy "jelenlegi játék tiltólistára helyezése".
  • Scooter
    Lehet olyat csinálni benne, mint a régivel, hogy olyan játékot hagyjon ki, amit nem akarok kihúzni?
    Utoljára szerkesztette: Scooter, 2020.10.15. 18:33:46
  • wantonly
    - Elindítod a Steam klienst.
    - Elindítod az Idle Mastert-t. Itt is be kell lépned a Steam fiókodba, onnantól látja az összes játékodat.
    - A "Fájl - Beállításoknál" találod a "Fast Mode"-ot, azt kapcsold be, ha nem az van alapon.
    - Innentől teljesen automatán dolgozik, futtatja a játékokat 2 órát, majd váltja őket és potyognak majd a kártyák. Ezt majd látod egy kis ablakban mit futtat éppen, manuálisan is bele tudsz szólni, hogy váltson át másikra. Én szoktam piszkálni, de hagyhatod had dolgozzon magától.

Amíg ezt használod én nem játszanék, pláne VAC-os játékkal, mert az azonnal bukó. :)

Ha ezt betartod, nem lesz semmi problémád.

Kártyák számától függően akár órákig vagy fél napot/napot is kell futtatni.
  • cikasz
    Szia. Sziasztok.
    Kérhetek ehhez az idle masterhez egy gyorstalpalót? Nem akarnék semmit elkúrni :)
    Vagy csak elindítom és jónapot?
    köszi
  • Gary
    Gratulálok!
    Pláne, ha már sikerült is eladni!
    "...helyes munka és időbeosztással
    Minden nehézséget át lehet hidalni."
  • MerlinW
    Átvette más a fejlesztést
  • Ainz
    Kiszedtem az összes kártyát, de nem igazán volt szerencsém.. a legdrágább 2.5 euró, de abból is csak 1 darab esett.. Összesen kb 35-40 eurónyi kártya jött össze.. mondjuk azt, hogy így a játék felét a kártyákból fedezem. : D
  • TBTPumpa
    Számomra az utolsó.
    De tudom, addig fogják húzni, ameddig csak lehet.
  • IMYke2.0.0.0
    Amig a roka el, nyuzni is fogjak... Akkor is, ha mast igernek.
  • TBTPumpa
    Legalább a búcsú legyen szép...

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2020.10.13. 20:31:17
  • Rony94
    Ez az új játékuk nem Diablo-klón lesz. Sokkal inkább Xcom-klón.
  • Darun
    A horvátok meg egy Serious Sam-et. Sőt, nem is egyet, hanem...
    Sajnos nekem ez a Diablo stilus nem jön át. A Martyrnak adtam egy esélyt a Wh40k setting miatt, de nekem a tavaly nyári nagy patch elvette a kedvem a további játéktól. Amúgy miért van az az érzésem, hogy most egy nagyon hasonló játékot fejlesztenek, csak Artur design lesz ráhúzva? A Van Hellsing játékuk is megvan már több példányban, a film szerintem határozottan jó volt, a játékot azonban még feltenni se tettem fel a gépre. Az egyetlen Diablo klón ami kicsit is meg tudott fogni, az anno a Sacred 2 volt, de abba is hamar beleuntam (meg a barátom miatt jó ideig Drakensang-oztam) Én egyébként örülök neki, hogy olyan játékokat tudnak felmutatni, amiknek a fejlesztése megtérül, de nem tudom mennyi potenciál van még ebben a Diablo klón műfajban. Mondjuk Artur talán kevésbé specifikus, mint az Inquisitor, de pont ez lehet a buktatója is, hiszen igy nincs konkrét célközönsége, egy n+1 klónra meg nem tudom mekkora szükség van a játékpiacon.
  • Rony94
    Azt tudom, hogy a Neocore az egyik legnagyobb csapat idehaza. Pont ezért látok sanszot, hogy kitörjenek, mint pl. a CD projekt Red(Oké, a lengyel kormány támogatja is a játékfejlesztést). Gondolom itt is közbeszól a pénz, kevés pénzből nem hozol össze egy Witcher 3-at, ez tiszta sor. De megnézed a korábbi játékaikat, eléggé vegyes fogadtatásúak.

Jól esne egy kis hazai sikerélmény végre. A csehek összehoztak egy Mafiát, még a nálunk szegényebb ukránok is összehoztak egy STALKER-t, meg egy Metro-t.
  • MerlinW
    Neocore a két kis elismert magyar cég (flipperes Zen a másik) közül az egyik. Úgy tűnik saját ízlés és kedv szerint fejlesztenek lassan de korrekten. Miután itthon van a székhelyük, szerintem 10-20 ezer eladott példány már jónak számít (100-200 millió Ft)
  • Rony94
    Én magára a játékra nem mondok semmit. A Neocore eddigi munkáikkal se volt dolgom még, de netet olvasva a Van Helsing(Diablo-klón) játékuk kifejezetten rendben van és a legutóbbi Warhammer játékuk is okés.

Megnéznék már tőlük egy hagyományosabb RPG-t, real time harcrendszerrel, mert ezekkel a rétegjátékokkal nem lesznek túl népszerűek.
  • Gary
    Még egy szösszenet a kártyákhoz:
    A bónuszcsomag!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hogyan kaphatok bónuszcsomagot?
    Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra, ami olyan 3 kártyából álló csomag, mely normál és fóliás kártyákat is tartalmazhat. A bónuszcsomagokat a jogosult felhasználók véletlenszerűen kapják, ahogy a közösség tagjai újabb kitűzőket készítenek. Ne feledj hetente belépni a Steambe, hogy jogosult maradj.

Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:

10. szint: +20% gyakoriság
    20. szint: +40% gyakoriság
    30. szint: +60% gyakoriság
    40. szint: +80% gyakoriság
    50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)
    Stb.

Utoljára szerkesztette: Gary, 2020.10.13. 18:21:41
  • Ainz
    Lehetne belőle egy közepes játék, de úgy érzem ez sem lesz hatalmas siker..
    Ronda a menü és otromba az UI, mintha valami 15 évvel ezelőtti játék lenne, de ez még nem is akkora probléma, mert ezt pár hónap alatt tudják fixálni, viszont ami hatalmas csalódás, az hogy a karakterek már előre el vannak készítve, mekkora jó lett volna ha kopasz karaktereket kapunk default páncélokkal és azokat szépen lehet változtatni etc, de úgy fest itt ez nem lehetőség. Kihagyott ziccer ez sajnos és úgy fest a magyar fejlesztők nem tanulnak a többi közeli ország játékaiból, khm Witcher, Kingdome Come etc..
  • Rony94
    Őszintén szólva nem vagyok ennek a műfajnak a nagy híve, de biztosra veszem hogy van itt pár ember, aki erre gerjed:

A Neocore Games új játéka, a King Arthur: Knight's Tale (Role-playing Tactical game, X-Com szerű) Kickstarter
  • MarkBlade
    Ez reális gondolkodás. Mindenki okozott kárt a másiknak a háborúban.. családokat tettek tönkre. És nem katonák szenvedték el a legtöbbet. De ez már off inkább.. Én nem a jelképektől tartok vagy azoknak a használatától. Annyi féle van.. az emberi butaság rosszabb :D
    De ahogy olvastam te is így látod.
  • Scooter
    Hozzáteszem, hogy én sehova se gyorsutaztam. Annyira élveztem a játékot, hogy mindenhova járgánnyal mentem a térképen. A végén használtam csak, amikor az acsikat hajtottam.
  • Atisz #311200
    Nekem is kb.még 300 játékban "van benn" kártya, de nem izgat annyira. Az újabbakból persze kiszedem, de az új játékokkal amúgy is egyből játszik az ember és nem azért, hogy meglegyenek a kártyák.
  • wantonly
    Nekem 77 órám volt benne és csak két acsi maradt vissza.
    Azt hiszem valami bug miatt nem tudtam befejezni küldetést és nem tudtam kimaxolni.
    Viszont imádtam a játékot.
  • Atisz #311198
    Előítélet ide vagy oda (ami rossz, ebben igazad van és nem szabad csupán ez alapján megítélni sem játékot, sem pedig semmi mást), azért játssz el a gondolattal, hogy mi lenne, ha egy horogkereszt feszítene ott kezdőbetűként... és nem, ma már szerencsére nem a győztesek írják a történelmet, el lehet és el is kell mondani, hogy pl. az Egyesült Államok népirtást követett el Hirosimában és Nagaszakiban (ill. a történelem során egyedülálló módon vetettek be atombombát civil lakosság ellen), hogy a szovjet hadsereg sokkal több és nagyobb mértékű atrocitásokat követett el szintén a civil lakosság ellen, mint pl. a németek a II. világháborúban. És nem érdekel, hogy egyes "antifák" (akik nettó kommunisták általában) mit mantráznak Nyugat-Európában, van nekünk saját történelmünk, ítélkezzünk saját magunk.
  • Scooter
    Szerintem az a pár óra amíg kihúzza, nem oszt, nem szoroz. Nekem úgyis mindig több időm van amúgy is egy játékban mint másnak, aki csak végigszalad rajta. Pl. a Mad Max-ban is 164 órám van eddig, és még van 3 acsi ami nincs meg.
  • wantonly
    Működik. Az más kérdés, hogy megéri-e pár euróért több száz kártyát kivadászni vagy kockáztatni.

Én úgy vagyok vele, minél gyorsabban dobja ki a kártyákat, ne fusson napokat. Ráadásul a játékokat szabályosan két órán át kellene futtatni, hogy kártyát dobjon, de nekem olyanból is dob az Idle Master aminél ez még le sem járt. Tehát tele vana profilom olyan játékokkal, hogy 1.5 órát futtattam, de már az összes kártya megvan. Kicsit necces. Nem mondom, hogy nem parázok közben, hogy baj lesz belőle, de sosem volt gond. Legutóbb körülbelül 200 kártya volt 2-3 óra nálam.