Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ainz
Pár hete írta itt valaki, hogy melyik steam csoportban szokta eladni a nem kellő játékait..
Mi is a csoport neve?
Előre is köszi : )
Tehasut
Segíts dönteni, kérlek From játék ügyben.
Megvolt a DeS, megvolt 2x a DS1, megvolt 2x a DS2, most milyen végzet jöjjön számomra: a DS3 vagy a Bloodborne?
Tinman
Ifjú voltam és bohó :-( Amúgy videón kívül aztán visszamentem, de azt már nem rögzítettem.

Nem lúzerség amit írtál, én az alaposságom miatt találtam rá teljesen magamtól... bár sose láttam volna azt a részt <#sir>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tehasut
Ejnye, Tinman, ezt a félmunkát! <#awink> Most fejeztem be a DS2 Scholar videósorozatodat, és a DLC-k befejezése után nem mentél vissza Vendrickhez a koronák miatt.
Egyébként nagggyon durva volt a 40 halálod a cicáknál. Én tegnap nyírtam ki őket, nekem kb. 10 halállal megvoltak, de 205-ös szinten voltam és "csaltam", mert használtam brightbugot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Még annyit, hogy én erről az egész Frigid Outskirts területről nem is tudtam, csak a videóidból láttam és leesett az állam. 2-szer nyomtam végig a ds2-t, de mindkétszer elkerülte a figyelmem a szánkónak használt koporsó. Nagy lúzerség, tudom.

Utoljára szerkesztette: Tehasut, 2018.12.06. 12:31:08
Tinman
Ment bizony!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Honosítással :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Atisz
Ha a Torment (az eredeti) ment, akkor ez piskóta. Egyébként a Pillars of Eternity-hez képest kissé fel van vizezve (a karakterek mondjuk jobban kidolgozottabbnak tűnnek).
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2018.12.06. 08:11:20

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

darkSectorxxx
Uh ehez én is kevés vagyok. 😄

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Egy elég jóféle RPG. Az egyetlen gondja, hogy még a középfokú inglézem' kevés hozzá.

https://store.steampowered.com/app/362960/Tyranny/

darkSectorxxx
Hihetetlen, milyen nagy veszélynek van manapság kitéve egy ártatlan sg-s hürcsüg manapság. 😄

Mi az a Tyranny?
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.05. 21:00:53

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Pont ez a baj...9.500 HUF bánta nálam is. Szörnyű :-(

(Tyranny-t nem vettem, rendkívül bundli szaga van már annak.)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.05. 20:59:30

darkSectorxxx
Crash nagyon adja!

darkSectorxxx
Pánikot nem keltesz de a zsebem kisebb lesz. 😄

Tinman
Nem akarok itt pánikot kelteni, de CD-Keys-en:

- Crash Bandicoot N. Sane Trilogy PC - 14.79€
(Tartalma: Crash Bandicoot 1, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, Crash Bandicoot 3: Warped)

- Resident Evil 7 - Biohazard Gold Edition PC - 13.69€
(Tartalma: Alapjáték + Season Pass )

- Tyranny Commander Edition - 5.69€ - Magyarul nem érdemes a drágább kiadásokat megvenni!

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.05. 20:36:38

darkSectorxxx
Amiket kiszórnak rég mire jön a ps5, igen. 😊

De nem értem, ilyet most is vehetnél, használtan van direkt warez kompatibillis gép, de azok drágábbak is, és nem is lesznek olcsóbbak, sőttt....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.12.05. 20:05:25

grebber
Addig ez egyértelmű mivel az 5.05 firmware már 67ezer éves így nyilván aki multizgat azokon MÉG nem lehet warez.. De még a boltokban mindig kapni sok(pár) helyen olyan ps4 game bundle csomagot ahol gyárilag 5.05 van vagy kisebb..mivel ezer éve a porban hevernek ezek.
De részemről ennyi ez mert nem ide tartozik ha lesz warez ps4-em úgyis tudni fogja egész Magyarország <#wilting>

Next PC upgrade: 2022

darkSectorxxx
Mert írta a kollega a topikban, kérdezd meg. Ja én is várok a frissre, mert itt egy kihasználatlan ps4. 😄

darkSectorxxx
Fogadd el a Nintendo jol nyomja értékesek a termékei, megteheti... 😄

grebber
Mitől ne tudnád? Már megint miket hordasz össze. Majd lesz friss törés hidd el...nem kell beszarni.

darkSectorxxx
Aznemugylesz, mert sajna nincs még friss törés...

AMI gépet meg egyszer netre eresztenek és frissül, azt már utána nem tudod használni warez-ra, vagyis? 😊

Tinman
Minden volt már korábbi bundliban, így minden megEvan :-(

Tinman
#Nincsmiveljátszani :-D

BF-kor nézegettem switchet, volt ahol kemény 5000 Ft leárazást kapott... röhej.

grebber
Ja megtaláltam a hírt:

"Az ünnepi időszakra belőtt leárazások tehát megtették a hatásukat a tengerentúlon, ami nem csoda, hiszen a Mario Kart 8 Deluxe-ot tartalmazó bundle ugyanannyiba került, mint az alapcsomag." Komolyan ez volt a nagy dolog hogy adtak mellé egy game-et ugyanolyan áron mint az alap game nélküli?

Nintendo hagyjuk is mit is vártam...

grebber
Minap olvastam kegyetlen nagyott ment a szviccs a Blekk fájdéj alatt... Valaki nem tudja kapott -e valami leárazást és ha igen milyet?
Xboxot nézegettem inkább (vettem is) ps az lófaszt kapott azt tudom... De ezt nem is bánom haverok majd egyből mennek ps5-re én meg megveszem szaré hugyé warezra a gépüket.

Ainz
Ha valakinek nem kell én elfogadnám a Sim City 4-et.
Természetesen cserébe ezek közül tudnék adni valamit.
Hard Reset Redux
Sniper Elite
Sniper Elite V2
Sudden Strike 4
Kona
Forged Battalion
Pathologic Classic HD
IMYke2.0.0.0
Az "Age of Decadence" még érdekelne is...

A többi:
nem - Oxenfree
✔ - Styx: Shards of Darkness (ez az újabb asszem)
✔ - SW: KOTOR I-II
ja - SW: Force Unleashed 1
ja - Age of decadence
nem - The King of Fighters XIII
nem - Metal Slug X
nem - Sim City 4
✔ - Shadowrun Hong Kong

Elmegy-bundli.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darkSectorxxx
Styx nem tul jo játék szerintem. 😊

Scooter
Baszott jó Bundle! Már csak a Styx: Shards of Darkness miatt is megéri. Aztán még wishlistes az Oxenfree és a METAL SLUG X is. Szóval így még jobban megéri.
darkSectorxxx
<#eljen>

Tervezek egy switchet jövőre majd, az hiányzik még.

Tinman
Na igen... vastagon ott tartunk, hogy k. jó játékok jelennek meg romokra. Switch dettó ezt az utat járja.

darkSectorxxx
kamu4k és 30fps-ben meg 720p 60fps-ben, na ez a durva. nem? 😄

Kotor 1-2 már önmagában megér ennyit. Szép pakk! <#eljen>

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

genndy
Fanatical Kingslayer Bundle 5,29 €
Oxenfree
Styx: Shards of Darkness
STAR WARS - Knights of the Old Republic I és II
STAR WARS - The Force Unleashed
The Age of Decadence
THE KING OF FIGHTERS XIII
METAL SLUG X
SimCity 4 Deluxe
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Na majd én most aztán jól megmondom!

De nem tudom... egyszerűen nem lehet az Astro Bot-on fogást találni. Hogy az RDR2-öt összhatásban durván elveri, az biztos!

A God of War-t nem akarom elengedni... év játékának akarom, de az Astro mellett nehéz lenne utána a tükörbe néznem. Nem tudom mit történt itt PS4-en, de idén letettek olyan 2 exlcut (Astro + GoW), hogy az ember sokszor csak hátradől, leteszi a controllert és azt mondja: Hát bazmeg én ezt nem hiszem el... ezek megcsinálták, de kegyetlenül durván!

zorrobomber
<#eljen>

Astro Bot Rescue Mission kiplatinázva. Red Dead Redemption 2 ide, God of War oda, azt hiszem, h megtaláltam az idei GOTY győztesemen. Mesés, kreatív játék, amit a VR olyan szintre emel, ami felülmúlhatatlan.

Leírás a játékról: Egy 3D-s platformer, amiben egy nagy lebegő robot bőrébe (ok, nincs bőre) bújva, az ő szemszögéből irányítunk egy kis robotot, akivel más kis robotokat kell megmenteni. Amellett, h a pályák rendkívül változatosak, a bossharcok is nagyon ötletesek és remekül használja ki a játék a PS4 kontroller és a VR adta lehetőségeket. Az, h folyamatosan ott van körülöttünk a pálya, valami elképesztő. Folyamatosan, lebegve haladunk előre a kamerával (nagy robottal), ahogy haladunk előre az irányítható kis robottal. Azonban nem mindig ugyanazon az útvonalon, úgyhogy sokszor felettünk, mellettünk, alattunk, stb van a kis robot, valamint a pályarészek, ahol éppen van. Sarkokon kell benézni, magaslatokból szemlélni és onnan nézve irányítani a kis robotot. A pályák gyönyörűek és nagyon változatosak. Mindegyiknek megvan a maga témája, egyedik díszlettel, háttérelemekkel, hangulattal. Magának a kis robotnak egyféle támadása van, ami az ütés. Valamint ugrás közben rövid ideig lebegni is tud, ami sebzi is az ellenfeleket, mivel két kis sugár jön ki ilyenkor a cipője talpából. Sokszor a saját fejünket is használni kell. Vannak olyan ellenségek, amik minket támadnak és ki kell kerülni őket, vagy lefejelni. Van olyan, amikor akadályokat kell szétfejelni, stb. Emellett fantasztikus, ahogy bizonyos ellenségek rátapadnak a lencsére, vagy betörik azt, vagy amikor pályák egy része víz alatt játszódik és ahogy bedugod a fejed a "vízbe", hogy körbenézz. A játékban folyamatosan látod a kontrollert, amit a valóságban fogsz, kicsit modifikálva, krómozva. A megmentett kis robotok a kontrollerbe ugranak bele, a saját kis robotod is onnan kezdi a pályát, valamint sok pályán különböző modifikációk vannak, amik megváltoztatják a kontroller kinézetét. Például kötelet tudsz kilőni belőle, vagy vizet locsolni, amivel tüzet olthatsz, vödröket töltesz fel továbbjutáshoz, vízkereket hajtasz meg, stb. Ez a 2 mellett még számos más kontroller módosítás is szerepel benne. A bossharcok jópofák, változatosak, és ismét remekül használják a kontroller és a VR headset adta lehetőségeket. Az alap pályák és a bossharcok mellett vannak kihívás pályák is, ahol vagy időre kell teljesíteni, vagy bizonyos mennyiségű pontot összeszedni. Ezek is nagyon változatosak. Emellett van a játékban egy űrhajó is, ami a bázis. Itt a pályákon összeszedhető pénzérmékből lehet összeszedni egy játékautomatából kis 3D figurákat, bulizhatunk a megmentett többi robottal, valamint aktiválhatunk különböző témákat az űrhajónak, amik a játékban megtalálható pályákat idézik és minél több 3D figurát megszerzünk az automatából, annál kiterjedtebbek és részletesebbek ez a témák, amik tulajdonképpen konkrét cél nélküli kis pályácskák, ahol elszórakozhatunk.

Szóval egy remek játék, visszarepített a gyerekkoromba, rég voltam már ennyire elvarázsolva.
darkSectorxxx
szart. 😄

IMYke2.0.0.0
Bocsi, lassú voltam... <#schmoll2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Késő,de majd kihagyok egy kávét a kedvenc kocsmámba 😛
IMYke2.0.0.0
Jó tanács: STEAM Winter Sale 2018 alatt vedd meg!
Lesz kábé 7 euró a cucc akkor.

29,99€ csak szólok..de ha átbaszol...GRRR
Ja és remélem nem,push "Y"...
Utoljára szerkesztette: nxs, 2018.12.04. 23:23:37
sztory a lényeg ofc a 4 is szar volt mint shooter 😮
IMYke2.0.0.0
Ha csak a mechanikára buksz: nem.
Ha játszani szeretsz, és a sztorik, szereplők is érdekelnek: még szép, hogy kell.

Imi a 4. rész egy jó tps volt horror elemekkel,az 5 egy military tps,kell nekem egy 6. rész? 😊 szerintem nem 😄
IMYke2.0.0.0
"Resident Evil 6" kibeqrtrohadtjó játék.

Abszolút nem azoknak ajánlott, akik csak az első 2 karakterrel játsszák végig, és uninstall... mondjuk, azokat az embereket nem is tudom hová tenni...

Fpocok
code veronica a legjobb RE játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Komoly gyűjtemény 😊
Code Veronica vitatható de szerintem a sorozat gyöngyszeme. (baszott jó karakterek)
Revelations...nos ez adta vissza a reményt,hogy ne egy olyan szarral bohóckodjak mint az 5 😄
Szerintem a top RE a második rész és a CV. Én a helyedben lenyomnám a Code Veronicat...még fogyasztható de lassan poros lesz...nagyon. Kurva jó játék,nem éri meg kihagyni imho.
Kmarha
XCOM kacsákkal és desznyókkal 😊 megy a kívánságlistára, egy esetleges leárazás célpontjaként. Köszi a tippet.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

genndy

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

3Error
Hmmm... <#rolleyes>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Tinman
Hagh! Tudtam! Van amikor pár kép alapján az ember előre mérget vesz rá, hogy jól sikerül a végtermék.

Köszi az infókat!