Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ilyesmit írtam tegnap este én is a PH-n. Egész pontosan:

"Az a kérdés, hogy abból a ~70 millió júzerből (velünk együtt) hány % lesz képes és hajlandó egy újabb kliensre építeni a gémer életét.
Konkrétan: nekem már lassan (de a Summer Sale 2019-re biztosan) meglesz az 1100. címem is Valvéknál.
Ezek után már egy másik kliensre nem tudom ráépíteni a hobbimat... legyen bármennyire kedvező ajánlat az a kiadóknak.
"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atisz
- 1 db 'az ember' (már lejárt a módosítási idő)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Én úgy vagyok, hogy igyekszem mindent az eredeti platformon beszerezni (GOG - klasszikusok, Uplay - Far Cry részek, Origin - Dead Space részek, Dragon Age). A Blizzard accountnak nem érzem hiányát (pedig sztem valahol még meglehet, ha áthozták a régi battle.net-ből, de már nem emlékszem az adataimra 😊)

Az Epic account-nak lesz értelme, ha elég agresszíven rámennek az unreal engine alapú cuccokra... és a 12% bizony elég ütős érvnek tűnik a friss fejlesztők számára 😊

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Mindig is imádtam az Epic-et az 1 Unreal óta. Kár, hogy a steam előnye behozhatatlan több száz (/ezer) címmel az ember az accountján már nem nagyon mozgolódik az ember,

Ugyanez van a GOG-gal is: sokkal szimpatikusabbak, de nem tudják felvenni a vérszívó steam-mel a versenyt.

Van exkluzív rá, és a Fortnite-nak van egy kis játékosbázisa. A GOG DRM-mentes - és ezért végső soron limitált lehetőségekkel rendelkező - irányát leszámítva az Epic elsőként tud felmutatni épkézláb koncepciót, hogy kéne ezt csinálni.

Nem azt mondom, hogy bedarálják helyből a Steamet, de a Valve még kénytelen lehet reagálni. Érdekes lenne, ha az ingyenes osztogatás és az - időleges (?) - exkluzívok mellett ha kulcsos oldalak árát gyakrabban tudnák hozni. Egyelőre a hátrányuk persze óriási.
Atisz
Postapont (nem is tudom, hogy 690, vagy 990 Ft), de sokkal jobb, mint a házhoz szállítás, mert nem kell otthon szobrozni. X napig bármikor bemehetsz érte a postára.

IMYke2.0.0.0
Csak exkluzívokkal tudnának nyerni --- arra meg nagyon kevés balekot fognak találni (akiket meg pénzzel kell nyomjanak).
Szóval...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Viszont: Buknak.

Egyszerűen a Steam előnye ledolgozhatatlan, 15 éve vannak a piacon, gyak. a digit disztribet ők hozták el PC platformra és ők is tették sikeressé.

A Subnautica sajna még nincs meg Steam-en, ezért nem is kérdés, hogy megdemózom a full verzát majd náluk. "Múltkor" a Shadow Complex Remastered miatt amúgy is regeltem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Epic Games nem szarral dobálózva próbálkozik a Steam konkurenciája lenni. 12%-ot csapolnak le a játékok bevételéből, a Steam és a többi platform szokásos 30%-a helyett. Ami azonban nekünk, játékosoknak érdekesebb, h jön a Journey PC-re és kizárólag Epic Games Store-ra, valamint december 14-től kezdve minden héten 2 ingyen játékot kapunk. Super Meat Boyjal és Subnauticával kezdik.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tinman
Igen, egyetértek. UC4-et ha free szállították volna, már vettem is volna, a többi viszont megvan már olcsón digitálisban :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Ja, értem, hogy mire gondolsz.
Én mondjuk nem dobtam semmit kosárba, de ha tenném, akkor nem egy terméket, úgy azért a 990 kibírható (olyan, mintha a CDGalaxistól rendelnél).

Tinman
Sajnos nekem nem... gondolom utálnak valamiért :-(

IMYke2.0.0.0
Ingyenes a szállítás Alza-nál. Tudtommal.

Tinman
Nehéz ügy.

A, Kiváló árak, letolod, eladod, kb. nem is buksz rajta, de postára kell futkosni.

B, Digitálisban gyak. már mind volt olcsóbb, nem egy jóval olcsóbb, de akkor az "rád rohad". Na mondjuk engem soha nem szokott zavarni, hogy 8$-os UC Collectionnel játszok 70 órát, aztán "rám rohad".

Csak úgy mondom, hogy ez a helyzet :-)

Az UC4 van egyedül asszem a legjobb áron ever, olcsóbb, mint a használt piacon, de az a gond vele, hogy 900 Ft a legolcsóbb szállítási mód, úgy meg már olcsóbb megint a digitális, aminek a történelmi mélypontja olyan 2.800 Ft körül volt rádrohadós' verzában :-D

IMYke2.0.0.0

Tinman
https://www.alza.hu/playstation-vr-ps4-konzolhoz-vr-worlds-jatek-ps4-kamera-ps-move-twin-pack-d5452096.htm

BEST BUY EVER!!!! Mellé ott az Astrobot, ami kb. a GoW mellett a másik év játéka!!!

Scooter
Én behúztam reggel, még munkába menet előtt, aztán itt bent látom, hogy full multiplayer. A fenébe, pedig tetszik a koncepció. Szeretem az XCOM féle game-eket. Ezt viszont így nem kell. Kár érte. Single-ben élveztem volna.
IMYke2.0.0.0
Alza.hu-n brutálisan le van árazva néhány régebbi PS4 cím.

Tinman
https://store.steampowered.com/app/286000/Tooth_and_Tail/ lement 4.99€-ra, 19.99-ről.

Ellenben erős a gyanúm, hogy maholnap ez bundlis cím lesz...

Tinman
Az tök jó, hogy a ló heréjével hidegben történik aminek történnie kell. De hogy fél órákat kutyagolsz és van, hogy 1 órán keresztül nem történik semmi, az sokaknál negatívum. Nálam nem. Az RDR(edemption) (nem a Revolver) volt eddig a legjobb western játék. Most az RDR 2 lett az, engem nem zavar, hogy egy szimulátorban sokat kell szimulátorkodnom. :-D

Ezzel szemben a GoW-ban nincsenek ilyen üresjáratok, sokkal inkább egy szórakoztató termék, mint az RDR 2, ami a valósághű megközelítésével már-már szimulátor.

Atisz
I’m not a Monster ingyen beszerezhető.

Atisz
És a szimulátor nem játék? 😄

A walking-sim játékbeli mivoltáról lehet vitázni, de egy open-world western-sim mi, ha nem játék?

wesker24
Ezért is mondom sokkal ezerszer God of War mint RDR2 !
Tinman
RDR2 egy remek western szim, de kevésbé játék. A GoW minden téren egy vérbeli játék, itt meg ugye nem SOTY-t választanak (where S=sim), hanem játékot.

wesker24
Most hogy utólag visszanéztem inkább God of War mint a Red Dead Redemption 2, mert a Red Dead már annyi díjat nyert már na mondom ha a Red Dead 2 lesz a GOTY akkor RIoT lesz lesz de hála isten God of War lett.

Ha már Best Narrative és Best Performance, Red Dead 2 lett, Come On Seriously,? Bryan (Connor) in Detroit Become Human ezerszer jobb volt.
darkSectorxxx
nekem könnyű 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tinman
Rohadt nehéz abba a játékba belekötni... na jó, a térkép/menürendszere eléggé rossz húzás volt.

Tinman
Helyette mit választanál?

darkSectorxxx
Én legszívesebben a Pókembernek adnám. Annyira jó a harc benne, annyira folyamatos a játék, hogy már cska ezért megérdemelné.

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

wesker24
Jah God of War nagyon is jó game lett, de hogy GOTY lenne azt kétlem, az a helyzet hogy a God of War már kissé túl van Hypeolva.
darkSectorxxx
Nem annak kellett volna lenni.

Tinman
VGA 2018.

God of War GOTY lett. Nem is vártam mást.

zorrobomber
<#wow1>

Voltan
Egy kis segítség kéne a PS4 Pro-val kapcsolatban. Monitoron használom, a géppel együtt. Elegem lett a HDMI kábel ki-be dugogatásából folyton, szóval vettem egy HDMI kapcsolót - egyik vége a monitorba, másik végén 3 HDMI csati, ebbe megy a gép, és a PS4 is, van egy kapcsoló, amivel változtatni lehet, melyiket akarod megjeleníteni. Namost, ha a gép is, meg a PS4 is be van kapcsolva, akkor semmi gond, megy minden, rendben Ha csak a gép van bekapcsolva, akkor is ok minden. Viszont ha csak a PS4 megy, akkor egy idő után nem kap jelet a monitor. A PS4 megy tovább, de nincs se kép, se hang. Néha erőlködik, próbálkozik, egy pillanatra felvillan a játék, de aztán megint el. Ha ilyenkor bekapcsolom a gépet, akkor megy minden rendben, a PS4 képére is tudok váltani.
Szóval a gond csak akkor van, ha egyedül a PS4 van bekapcsolva, és akkor is játék közben (asszem, csak akkor, de ezt még nem teszteltem.) A PS4 új, a monitor is, a csatlakozók hibátlanok, a kábel is, de azt is cseréltem. Természetesen a kapcsolón is átdugogattam mindent. Ja, ha a PS4-et rögtön a monitorra kötöm, akkor minden fasza.

Ez mi lehet? Őszintén szólva azt sem hiszem, hogy a HDMI kapcsolóval van a baj, mert minden rése működik, kipróbáltam.
Tud valaki segíteni?

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Seth
Menet közben nem ennyire durva, valaki észre sem veszi. Én látom, de abszolút nem zavar

PSN ID.: Beegabor

grebber

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Jaj, de utálom az ilyen effekteket. Mintha duplán látnál, rossz lenne a szemed. Az ilyeneket mindig tiltom le a pi**ába. A Motion blur-t is rühellem.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2018.12.06. 19:14:49
Tinman
Ez bizony így van, a frame rate-el nem igazán van gond... jó hát azon kívül, hogy 30 és nem 60 egy akciójátékban. A frame pacinggel van a gond. Aki észre sem veszi azt gyakran már csak irigyelni tudom. Az érzékenyebb idegrendszer/látás többször átok, mint áldás. Sajnos az alábbi videósok is velem egy "fészekből" valók :-(

Értem én elméletben miről beszélsz, de kétszer vittem végig teljesen a játékot és nem érzékeltem semmi problémát a frame rate-el. És szerintem több olyan gamer van mint én, főleg konzolon. Ami nyilván sajnálatos azok számára akiket meg az ilyesmi zavar.

Why so serious?

Tinman
Hipp-hopp már meg is történt a PS One Classic-ot. Ettől persze még egy romhalmaz, de a kínos PAL verziós szemeteket le lehet majd róla gyalulni és jóféle NTSC cuccok mehetnek majd rája'. Valahol olyan 20k körül majd bedobom a kosárba.

Tinman
Nem is azzal van a baj, hogy leesik ritkán 27-re. A képkockák hibás időzítésével van a gond, az egyik túl sokáig van kint a képernyőn, a másik meg túl kevés ideig. Ha a futós példa nem ment át, mondok egyszerűbbet. Számozzuk be a képkockákat és most csak 5-öt nézzünk.

Stabil 30 frame, frame pacing hiba nélkül: 1,1,1,2,2,2,3,3,3,4,4,4,5,5,5,. Világosan látható, hogy minden egyes képkocka ebben az esetben 3 ms-ig van kint a képernyőn.

Stabil 30 frame, de frame pacing hibával: 1,1,2,2,2,2,3,3,3,3,4,5,5,5,5. Remélem jól látható, hogy egyes képkockákból túl sok lett, másikból, meg túl kevés.

Jellemzően a tehetségtelen programozók szoktak ilyen szarvashibákat elkövetni, amit később javítanak. De nem a From. A From ezt így kiadta és vastagon, büdösen...

Bloodborne nekem jobban bejött, a stílusa miatt, de a DaS 3 is remek. Kromatikus aberrációt én észre se vettem, most már kép alapján legalább tudom mit kellett volna látnom. 😄 FPS szerintem elég stabil benne, de ez megint olyan, hogy bevallottan nincs olyan jó szemem, hogy kiszúrjam, hogy leesik-e néha mondjuk 27-re vagy nem.

Why so serious?

Tinman
Kromatikus aberrációt Imi már megmutatta, én meg leírom :

Nem tudni, hogy mégis mi a pingvint keres ez az effekt BÁRMILYEN játékban! Ez valami ironikus fricska? Anno eleinte azt hittem a tv-m romlott el, de BÁRMI másnál nem volt meg a jelenség, se PS4-en, se PC-n! Minden más oké volt! Ennél a címnél meg mintha mindennek a szélén ott lenne a lilás színű szellemkép, amit a fotósok is gyűlölnek és mindent megtesznek azért, hogy elkerüljék!

Elkerüljék. El. Itt nem elkerülik, itt direkt benne van. Ez már az őrület olyan magas foka, amihez én kevés vagyok. Ami tovább súlyosbítja a dolgot az a From hozzáállása. A játék fórumain is többször megkérték őket, hogy hadd legyen már opcionális, és aki akarja hadd kapcsolja ki. Le sem szarták a kéréseket. Pedig ez egy kapcsoló lenne, semmi más! Lsd.: Dying Light. -> Options, Chromatic Aberration: ON/OFF. Ennyi lenne. Ennyi.

Frame pacing:

Rendkívül zavaró, hogy nagyon gyakran mintha elveszne 1-1 frém, néha meg mintha egy ezredmásodpercre több lenne. Olyan mintha 2 futó egyszerre kezdene el 20 km/h-val futni egy 1000 méteres távon, de az egyik szépen egyenletesen tartja a 20 km/h-t végig, a másik meg hol 15-el, hol 25-el fut! És mégis egyszerre érnek célt! Totálisan egyszerre, hiszen a béna futó mindig begyorsít, aztán amikor túlszalad belassít. Ergo az a gond, hogy az egyik össze-vissza rohangál végig, és ez egy külső szemlélőnek rohadtul zavaró és én vagyok a néző. A másik futó meg stablin, egyenletesen szalad... ez a másik futó nem küzd frame pacing gonddal.

Voltan
Én is nagyon szemeztem vele, de tekintve, hogy a Dark Souls-októl is kihullott időnként a hajam, valamint a rám törő tombolási rohamokat ki kellett bírnia a házasságomnak, nem nagyon mertem megvenni, az az igazság...Pedig érdekelne.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IMYke2.0.0.0

Tehasut
Köszi!
Amúgy sejtettem, hogy a BB-t fogod ajánlani...
A kromatikus aberráciiót nemtom, mi. <#wave>
Ha viszont ugrál az fps, az nem jóóó. Kapásból rossz lesz 30 fps-ben tolni a tükörsima 60-as frémű DS1, DS2 után, de ha még ennél is kevesebbre csúszik vissza majd, akkor bmegolásba fog fulladni a bébézés.
Ja és természetesen GOTY-t vettem, én is olyan hülye kompletista vagyok, mint itt egypáran. <#nevetes1>
Ainz
Ezer köszönet : D
Tinman
Bloodborne. Ha bírod a kromatikus aberrációt, meg a frame pacing gondot, akkor imádni fogod, mert amúgy a játék nyilván kiváló. Goty-t tessék belőle tolni.

A DaS 3 nekem csalódás, 1x letoltam, DLC-ket utána megvettem, de rájuk sem bagóztam. Egy DeS + DaS 1 keverék, Bloodborne beütéssel, amiért én már nem tudok lelkesedni. Sok az önismétlés, meg a recycling.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.06. 14:40:01

grebber
Steam Group Buy

Ez az
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.06. 14:39:24

Next PC upgrade: 2022