Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
<#mf1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Köszi, felírtam! 😊 <#eljen>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Elővételben vettem meg, így 3 napja már játszom vele. 15 óra környékén járok egyébként. Atmoszférája, grafikája, hangulata és játékmenete engem teljesen lenyűgözött. Mindenből nyújt egy picit, de nincs túlbonyolítva. A sztori egyszerű, de hatásos, a szereplők autentikusak és a világ felépítése is kiváló. UE4 motor dolgozik alatta, ami miatt nagyon szép és még teljes rombolás is kapott helyet benne, kiváló fizikával. Például gránátok képesek egész emeleteket romba dönteni, de nem ritka a falakon átrohanó tank karakter sem.

Én ebben a játékban éreztem legjobban ezt a tipikus poszt apokaliptikus világot, amit már annyi egyébként nagyszerű játék próbált átadni. Itt nagyon komolyan megvan ez. Nehéz fokozaton kellemes a kihívás és sokféle taktikával lehet érvényesülni, de nagyon fontos része a játéknak a lopakodás és a csendes gyilkolás. A képességek nagyon jók, bármikor változtathatóak, szituációnak függően és játszható karakterekből is bővül a választék idővel. Ellenfelekre sem lehet panasz. Többféle és igen különböző típusok vannak. Organikusoktól, mutánsoktól a robotokig bezárólag.

Lazán megelőlegeznék neki egy 2018 meglepetése címet. Nagyjából 25 óra alatt lehet végezni vele, de könnyebb fokozaton nincs benne ennyi a leírások szerint. Újrajátszhatónak nem igazán mondanám, de meg lehet oldani, csak akkor először könnyűn kell kezdeni. Az ára kicsit karcos, de ha leárazásban lesz mindenképpen ajánlom azoknak akik szeretik a körökre osztott stílusú játékokat.

Nálam telitalálat lett, minden szempontból és nagyon élvezem.
grebber
Mutant Year Zero Road to Eden 200ft-os game pass-t megérte <#eplus2><#nyes><#eljen>
Közben lepergett a Gears of War Ultimate...érdekes,hogy a pályák minden centijét átjártam és nagyon jól haladtam mégse találtam meg 5 db dog tagot.. Kezdem is elölről immáron legnehezebb szinten... 1-2 rész vért izzadós lesz <#rinya>

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
A Payday 2 elég nagy csalódás volt nekem, szóval nem épp a legjobb referencia.

Tinman

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Voltan
Én is imádom a Falloutot, az 1 és 2 is megvan régi, eredeti dobozos verzióban. Az elsőt 4x vittem végig, a másodikat talán 3x. Aztán ahogy a F3-újdonság varázsa elmúlt (persze az elején el voltam ájulva), észrevettem a komoly hibáit, azt a részt annyira nem szeretem, de megvan a CE. Aztán a New Vegas kiköszörülte a csorbát, az volt az a rész, aminek a F3-nak kellett volna lennie, imádtam. A negyedikkel szemben már ismét komoly fenntartásaim voltak, beleöltem vagy 30 órát, de nem vittem végig, talán majd egyszer.

Viszont a 76-tal kapcsolatban már a bejelentéskor nagyon rossz érzéseim voltak. A béta alatt már hangosan röhögtem, egyszeűen fel nem foghatom, hogy ülhetett bárki is fel erre a vonatra. Imádott franchise ide, vagy oda, ami szar, az szar.

Egyik tábort sem értem amúgy, sem a játékot körömszakadtukig védelmezőket, sem a fröcsögve fikázókat, akik ha tehetnék porig égetnék a Beth székházát, és behintenék sóval. Ezt benézte a Beth, csúnyán elb*szta, kukázzuk, és lapozzunk. Ennyi.

Persze óhatatlan, hogy a következő pár címüket már némi gyanakvással fogom figyelni, de ez minden.

Teljesen egyetértek veled. A COD pont jó példa haver is ilyen. Hosszú idő után újra lehetőséget adtam az előző COD-nak, főleg mert 2. vh-s környezet volt, mindketten azonos véleményen voltunk róla, hogy szar és a köv. COD-ot nem vesszük meg. Eltelt két hét, haver előrendelte az új BF-el együtt... Aztán most kipróbálta és meg is bánta. Elképesztő, én nem vettem meg de nem is értem, pedig nem egy buta ember.

Azért, hogy ennyi rossz, félkész, bugos játékot le lehet nyomni a torkunkon, igenis mi vagyunk a felelősek.
Utoljára szerkesztette: ToxiMaxi, 2018.12.03. 18:12:24
Van egy fajta durván jó hangulata a Fallout játékoknak amit én teljesen meg tudok érteni. (hasonlót érzek a STALKER iránt) És emiatt normális hogy egyes emberek próbálják csak a pozitívumot nézni a rengeteg negatívum között. De amit most a Bethesda leművelt ezzel, az kritikán aluli és semmiféleképpen sem szabad védeni, mert ezzel csak azt érjük el, hogy a hasonló cégek ezt a fajta "minőséget" fogja folytatni azzal az érvvel, hogy "hát az embereknek ez tetszik, úgyhogy gyártsuk továbbra is a szart, lófasz pénzből".

Call of Duty példája. Mindenki tudja és mondja hogy a világ legszarabb játéka a CoD. Ennek ellenére mindenki megveszi minden egyes évben és mindig rekordokat döntenek meg a CoD eladások. Ennyit az emberekről.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2018.12.03. 18:05:20

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Én refundoltam a béta alatt, már ott látszott, hogy nagy gondok vannak vele. Nem is értem ezt a sok embert aki annyira szeretni akarja ezt a játékot, hogy minderre képes, amit idéztél.
Voltan
Semmi újdonság nincs ebben, a NET, mint közeg úgy általában egy agresszív, szociopata retardált óvodás szellemi szintjén van. Nem az emberek egyénileg, hanem a NET. Ez afféle tömegpszichózis, gondolom 😄

Voltan
Hehe, kis adalék a játék topikjából:
"Imádom ezt a gamet... de sajnos ő ma nagyon nem szeret .... beragadtam a PA-ba (ha nem tudod mi ez akkor nézz utána😊 na ez a méreg nem a cián, nem lehet fejlámpát kapcsolni, fegyvert javítani stb... gondoltam megyek addig mellék küldikre pontosabban az Overseer személyes naplóit olvasgatni, ezen küldiknek a befejező része a "Kill Evans" ami bugos. 6x léptem ki a játékból és vissza mire hajlandó volt rendesen beadni a q-t. Nagy öröm, gondoltam visszamegyek a házikómba amíg lejár a beragadás. Erre jött a hideg zuhany a sok ki-be lépegetés közt eltűnt a Ház, szerencsére a tábori mindentudó készüléket a zsebembe visszarakta. Na sebaj úgyis költözni akartam.
*** Kerestem egy szép kis kilátót a hegyekben és vidáman nekikezdtem építkezni aztán kidobott a szerver, ugrás a ***-részhez.
Most inkább nem mondok semmit.
Jó éjszakát."

Bazz 😄😄😄😄😄😄

Mondjuk a fanok is hisztis ovisok azért, mert a Bethesda kiad egy játékot ami őket nem érdekli (itt most tekintsünk attól a 3 embertől aki megvette, ő nyilván jogosan háborog), és azonnal "halál és pusztulás a Bethesdára!". És ezek elvileg felnőtt emberek.

Why so serious?

Kibaszott jónak kell lennie az Elder Scrolls 6-nak hogy a Bethesda visszaküzdje magát az elismert videójáték cégek közé. Ennyire semmire venni a vásárlókat és fanokat....még jó hogy nem vagyok se Bethesda, se Fallout rajongó. (legalább is még, most kezdtem el az első részt)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
https://www.game.co.uk--nál már 2 for X akció keretében csomagolják a "Fallout 76"-ot, csak hogy kifogyjanak belőle... 😄DD

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az lenne a legrosszabb végkifejlet. Van a technológiában fantázia bőven. Kár lenne ezt eltemetni.
Dzsini
Pimax 5K+ a ti barátotok 😊
szemenként 120 fokos FOV (összesen közel 200 fok), 2x 2560x1440x90hz
... csak bírja szuflával a videokártya. A Beat Saber egy 2080-al tudja tartani a 90fps-t.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.03. 13:02:55

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Kell még néhány év persze, ha meg nem bukik addig az egész....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Bocs, megtévesztő volt, ahogy leírtam. Mármint a Vive és az Oculus annyi. 😄
Tinman
2160x1200? Ez az infó honnan vanik?

960x1080 lesz az sajnos. Szemenként. Holott ha true FHD-ről beszélünk, akkor 1920x1080-nak kellene lennie szemenként, de nem ennyi.

A 2160x1200 komolyan nem tudom honnan jöhetett. 100%, hogy nem így van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Elképzelésem sincs PS5-ön mi lesz, de félek rossz döntést fognak hozni és felemelik a felbontást ugyan 4k-ra (csak, hogy rá lehessen írni), de továbbra is anizó és AA hiányban fog szenvedni az egész, persze low res textúrák mellett, de immáron 120 frémmel. Ezt gyanítom és ez akkor pokol lesz.

A helyes út a min. true 2k felbontás lenne, sok élsimítással és magasabb minőségi textúrákkal és maradhat a 90 frém, mert most se az a baj, hogy kevés az FPS, pedig én aztán nagyon fújok rá, ha kevés, vagy nem stabil. Stabil és elég, de a recefice megöl.

Az SMS-t el tudtam, mivel pont a homály miatt irreálisan bazi nagy betűkkel van írva. A lényegtelen dolgok, mint a nap, dátum, stb, amit olyan mérettel írt, mint igazi telefonokon is, az volt elolvashatatlan. Amúgy full HD csak a VR, szal el tudod képzelni, h miért szar a minőség. Egy full HD monitor van az arcodra csatolva. Ahogy lentebb is írtam, jelenleg a Vive Pro, ami a legnagyobb felbontást tudja PC-n (2880 x 1600), de az alap Vive és az Oculus nem sokkal nagyobb felbontású a PSVR-nál (2160 x 1200). Szóval igen, felbontást meg kell szokni, bele kell törődni, de maga az élmény kárpótol érte. Még eléggé gyerekcipőben jár a technológia. Kell még ide néhány év, h jobb minőséget kapjunk.
Dzsini
Ott van PC-re az Elite Dangerous VR-ben, ami hihetetlenül néz ki, viszont kell is neki a kraft bőségesen.

(amúgy a PSVR-hez van egy PC-s program, a Trinus VR, amivel a Steames kapcsolatot össze lehet hozni, és az összes SteamVR dolgot ki lehet rajta próbálni - amennyire a vas bírja)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kigyi
Jelenleg minden ami VR az ilyen csúnyácska. Persze vannak jobban megcsinált darabok, meg olyanok amik a VR-nak jobban állnak és nem jön ki annyira a hátránya, de legyünk őszinték többnyire ocsmány, de az élmény még így is magával ragad.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MoRT2195
Arra gondolsz amikor a kocsmában az asztalon van a telo és jönnek rá az SMS-ek? Mert én azt eltudtam olvasni. Tény, hogy csúnya, de oda hajolva a telefon fölé nem volt nagy kihívás elolvasni.
A VR-ben amúgy én csalódtam

Pozitívan: nem gondoltam, hogy ennyire fun lesz. Sose próbáltam, csak megvettem most, de nem számítottam rá, hogy annyira be fog szippantani, hogy a hónapok óta várt Spider-Man játékot is félre tegyem (na meg a többi király exkluzív címet). ((+Végre a barátnőmnek is megjött a kedve a játékokhoz, nagyon bejön neki a VR, ketten pedig még szórakoztatóbb.))

Negatívan: ahogy az előbb írtam sose próbáltam. Így számomra hatalmas csalódás a grafika. A rengeteg gyönyörű videó után rossz volt látni a VR grafikáját. Azt hittem nálam van valami baj, de látom, hogy miket írtok róla, szoval gondolom ez sajnos ilyen. Tv-n gyönyörű, Vr-be csúnya.
Amikor pedig megneztem egy VR YouTube videót (egy walking dead-es videó, állok egy helyben és körbe jönnek felém a zombik), akkor azért elgondolkodtam, hogy ez tényleg ilyen OCSMÁNY??? Szabályosan rosszul voltam a látványtól, olyan volt, mintha 140p-ben néztem volna a videót (vagy még rosszabb). Pedig 4k-ra volt állítva. Ez tényleg ennyire rossz? Mert ezt már alig hiszem el. :/
Na meg az se mellékes, h a nem VR játékokhoz hasonlóan a PS VR része is tele van remek exkluzívokkal.
Kongy
<#banplz> ezen szakadtam. 😄 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Ismerős. Lakótársamnak megmutattam a VR-t. A VR Worldsben a Heistot próbálta és végre a monitoron el tudtam olvasni, h mi van a játék eleje felé a telefon képernyőjén. Mármint, amikor hatalmas írás megjelent az nem volt gáz, de a kis, normális telefonméretű írások egy nagy homálytenger. Remélhetőleg PS5-höz már kapunk vmi jóféle felbontású headsetet. Néztem, h most a legdurvább a piacon a Vive Pro, de az meg kisebb vagyon, meg gondolom, h komolyabb vas se árt alá.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2018.12.02. 22:24:32
Tinman
Érhető, brutál jó cucc... tipikusan az egyszerű, de nagyszerű elvet követi, szuper zenékkel :-)

Eagle Flight-ról korábban azt hittem, hogy max ilyen free flying sim, ami 10 percig érdekes. Rég csalódtam ekkorát pozitívan. A story mód rohadt jópofa, 8. fejezetnél járok már kazamatákban kell repkedni és baromi fun az egész, korábban is ügyes húzásai voltak a játéknak.

És én nemtom mit tekertek ezen a PSVR-on (volt FW updatem rajta) vagy az Eagle Flighton, de a kezdeti átmeneti gyomormorgás után 2-3 óra úgy belecsúszott, hogy erőszakkal kellett tőle elszakadnom.

A nagy fájdalmam persze a szokásos, hogy tv-n aki külsősként nézi, az egész pofást látványt lát, odabent, meg korántsem olyan acélos a móka és ezt azért nehéz összerakni fejben, hogy ha képernyőre megy a vállalható küllem, akkor a sityakba' miért nem? Ettől függetlenül a legszebb VR címek 5-ös táborába szerintem befér.

6$-ért ez lopás volt fényes nappal.

darkSectorxxx
Pgffffff. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tegnap érkeztek meg a Move kontrollerek és toltam Beat Sabert. Basszus, pólót kellett cserélnem úgy beleizzadtam. 😄
Tinman
Ja amúgy a PSVR legodabaxósabb játékának TELJES GOLD verziója jelenleg 7500 FT a HU store-ban... UK-ban 7.300 Ft. Hogy ez mennyire sok érte, az megint egyéni preferencia kérdése. Nekem mivel ráér, így sok, fele ennyiért azonnal zsákolnám, meg akkor is, ha azonnal tolni akarnám, de nagyon ráér...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Resident Evil 7 GOLD

Tinman
Nem vagyok én sem játékokra 50 eurókat elszóró, unatkozó sznob, mert minek legyek, amikor millió címem van parlagon. Viszont nincsenek túlzó elvárásaim az árakkal kapcsolatban. Amikor 1500-2000 Ft egy AAA játék, akkor ott nincs miről beszélni, ha az ember tolná, be kell zsákolni nem sutyorogni. Az igazi fingfaragás onnantól kezdődik, amikor az indulóban 15 ezres játékból lesz 1.5k és rámondja valaki, hogy sok, lesz még olcsóbb is... ja, sőt lesz ingyen is, csak lehet, hogy 5 év múlva, amikor beszakad már faládád teteje... :-/

grebber
Hidd el ha nekiállnék sorolni régen milyen gamekkel toltam vs ma mikkel nem a régiek mennyisége és "gamebeli feeling,élménye/ bárminek is nevezzük" kenterbeverné a maiakat legalábbis én ezt látom<#taps>
Zárójeles bolondság, hogy a 4K még csak egy hiú ábránd egy elérhetetlen fogalomhalmaz egyelőre (számomra) ,de nekem a 4K nem ér meg annyit amit pc-n rá kéne költeni.... Majd az új ps5 meg az xbox natív 4k 60fps-nél az már jó lesz erre azt lehet a pc-s karriernek itt game over is lesz megmarad szüttyögésnek..

Tinman
Nem véletlenül vettem én is tavaly VR-t. Van egy lélektani határ amitől már csak üres kifogások vannak arra nézve, hogy miért nem veszi az ember, holott érdekli.

Nálam a VR amúgy azóta se arról szó, hogy ezzel kelek-fekszek, de amikor jön rá 1-1 jó cím jó áron, akkor örömmel vetem magam bele. Már pedig PSVR-ra jelenleg 10 olyan cím van, ami must play és ez már elég ahhoz, hogy ne várjunk addig, míg meg nem halunk.

Utálom benne én is, hogy a statikusan betett kép az tök jól néz ki rajta, de mozgásban mindig csúnya kompromisszumok vannak, alacsony élsimítás, low quality textúrák, anizó a béka segge alatt, de mindez OKKAL van sajnos így! PS4 hardvere egy retek. Persze annyi pénzért amennyiért adják kevésbé retek, de mivel X1X árban van, így mégiscsak hajlok a retek jelzőre.

Na most ennek a reteknek STABIL 90 frémmel (ritka esetben 120!!!) kell kilöknie másodpercenként a szemünk a elé a képeket. Ennek súlyos ára van, azért olyan a kép amilyen. Na de maga VR élmény az, ami még EGY ÉV UTÁN IS hűbazmeg!

A Beat Saber is iszonyat nagy királyság, meg átrepülni diadal ív alatt, vagy az Eiffel-torony lábánál, érezni a lassulást, gyorsulást, az éles fordulókat... ezeket vagy most érzed, vagy lehet, hogy SQJ (R.I.P.) módra előbb elszólítanak és akkor úgy halsz meg, hogy nem élvezted, hanem vártál a jobbra. Ezért nem várok én sem a jobbra, holott igényem az baromira van rá!

Vannak, PoE, PoE2, Tyranny, stb. stb. Megértem. elhiszem régen szereted az ilyeneket. De mostanában csak a 2K meg 4K van. Legalábbis nekem ez jön le.

grebber
Ezt jól megmondtad, fasza. El is szégyelltem magam ,hogy nem szóróm feleslegesen a pénzem és értelmesen vásárlok.

#303895:

Régen voltak olyan játékok (most is van ha most veszed meg ezeket a régieket) ahol hiába a baltával faragott grafika volt hangulat... Ma már a legtöbb játékban csak a grafika az amit ki lehet emelni...ez többnyire azért van mert minden kezd elmenni online foshalmaz felé...

Ma is szó nélkül játszok pl a Gothic szériával pedig egy ocsmányság ha a grafikát nézzük és az engine miatt csúcsgépeken is lassú,de a hangulat bődületesen kárpótol

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.02. 15:55:02

Egyenlőre csak az látszik a külsőségekre nagyon adsz, nevezheted igényesnek. De láthatóan nem a játék mélysége érdekel 😊

Azért van eredeti konzolod, mert a gamepass miatt fillérekért tudsz játszani, ettől nem maradsz kevésbé olcsójános, mint amilyen mindig is voltál. ¯\_(ツ)_/¯
grebber
Hah te meg az vagy aki mindig jön ilyen szarokkal....állj be a sorba... Hányszor halottam többek között azt is ,hogy sose lesz eredeti konzolom....Megmondó nagyokosok mindig lesznek akik sokkal jobban tudják ,hogy én mit és hogy akarok. Mondjuk ezt felfogni se tudom soha ,mert oké hogy az adott pillanatban nagyot akar mondani ,de mivel lóf**** se tud rólam konkrétan hazudozik a levegőbe. Ettől hányni tudok sugárba.
Tudod én adok magamra ilyen téren..SZART NEM veszünk...jelenleg egy hányadék a VR grafikája majd ezen a 4k segíteni fog pár év múlva..
Pedig game van már rá ,de ki akar egy sokezres cuccon pixelvadászatot játszani..kösz de én kihagyom ha 5ftért dobálják akkor is..

Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.12.02. 15:42:59

Ez vagy te grebber.
És képzeld el mindezt számos változatos pályával, kihívás pályákkal, változatos ellenségekkel, többfajta kontrollermodifikációval, bossharcokkal és olyan megoldásokkal, ahol a saját testedet, fejedet kell használnod (szó szerint) a továbbjutáshoz.
grebber
És majd akkor milyen lesz amikor értelmes "mai kornak" megfelelő keretek között lesz.....4k + 120fps... na az lesz igazán a jóság majd..De ez még pc-n is min 4-5 év...

MoRT2195
Igazad van. Kipróbáltam most a playroom vr demot, amiben az egyik pálya abból a játékból van amit mondtál és tényleg nagyon jó. 😄 Jó ez a VR nagyon, nem gondoltam volna, hogy ennyire el lehet vele szórakozni. 😊
Tinman
Ezentúl legyen a neved Sir Very Easy :-D

Tinman
Azt már bezsákoltam pár hónapja 5-6 GBP körül :-)

Ez az Eagle Flight nem sikerült rosszul! Kellemes csalódás. Még a mosottasság se annyira zavaró, mert tágas téren andalog, van sztori mód, meg versenyzősdi, meg a szokásos pixelpontos headtracking, meg 30 perc után garantált gyomormorgás... de jó ez nagyon, csak kis etapokban.

darkSectorxxx
Te puhány, még beismerni a tévedést is puhány vagy. 😄 <3

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

VR headset nélkül nem jön át annyira. Igazából az teszi annyira fantasztikussá. Remekül használja ki a VR adta lehetőségeket.
MoRT2195
Imádom ezt a stílust. 😄 De videó alapján nem nagy valami.