Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91
Itt tuti megint nem lesz semmi normális hó, mint ahogy tavaly sem volt... <#rinya>#rinya>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
A feltételes mód továbbra is áll, mert itt a havazás, a rossz idő, és bár már 1+ hónappal (!) ezelőtt el lett kezdve, még mindig nincs kész.
S ott tartok, hogy szarok már bele...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Remélem lesz még rá keret <#bee1>#bee1> a LoTR meg a Marvelt beszereztem már.
Felénk épp ,hogy esett 1cm ,de az meg is maradt, -2 - -4 fok van...
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.28. 09:32:06
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.12.27. 21:25:44
Adversus solem ne loquitor
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ahogy Jean Baptiste Emanuel Zorg bölcsen mondá': "If you want something done, do it yourself."
Ennek szellemében mindjárt kész vagyok a falburkolással, 6k anyagköltség vs. a 40k-s BARÁTI árajánlat helyett amit erre kaptam :-)
Jó és ezek miért nincsenek még dutyiba? 😊
Marhára itt lenne már az ideje a télnek.
Szavazás:
Invisible Inc. és az Ancient Space is jó. Bár utóbbi kicsit izzadtságszagú volt nekem, a próba alatt.
Az első játék meg még alfa stációban, amikor ránéztem, de izgalmas, körökre osztott játék.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sőt, eleve az a mém megérne egy örök bant az életből - bárki is találta ki, és használja - a szememben 😊
Én még 2 szintet szeretném léptetni a kitűzőmet pl. amolyan Monk-nyomozósan kerek legyen az a szám...
Az ilyen pánikrohamoknál lenne kedvem beszúrni a "Mindenki nyugodjon le a picsába" makis képet. Van még 24 óra hogy javítsák, olyan sok minden múlik azon a 3 centes kártyán? <#rolleyes>#rolleyes>
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Most meg - állítólag - holnap akarnak még falat simítani és szigetelést feltenni, oldalról vakolni (!), ilyen hidegben...
A pénzem meg áll az egészben.
Esküszöm, legközelebb, ha ilyen dolog felmerül, inkább én is megtanulok netről szaGmunkás lenni...
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Akkor jelezd a fordítónak.Én érdekes módon 1 db angolul maradt szöveggel sem találkoztam és helyesírási hibákat amiket láttam jeleztem.Nyugodtan írd le mik hol voltak a hibák szerintem minket tesztelőket is érdekel!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 19:24:31
Next PC upgrade: 2022
A játékhoz: sajna, még nincs kész, így én nem veszem meg. Az alapkoncepció nem tűnik rossznak.

Most komolyan, ez mi? LÁTTAM, hogy egy kulcs esett a szellőzőbe, és hogy kiszedjem, meg kellett szállnom egy macskát. Akkor ezek után mi ez a baromság? "Mi okozza ezeket a hangokat?" Kulcs, villa, vagy kanál? Hát mit tudom én, abból a hangból amit kiadott, aztán rá nem jöttem, de hát b*azmeg, azt a rohadt kulcsot akarom már mióta, miért nem lehet szimplán felvenni? Nem, még nekem kell kiválasztani, amit pontoznak is. De ez csak 1 volt a sok közül, viszont ez azt tényleg kiakasztotta nálam a röhejességi faktort. Vagy ezt a játékot analfabétáknak készítették?
A magyar fordítás hozzá meg szépen teli van hibákkal, amin azért meglepődtem, elvégre többen készítették, és még a PC-s portoló is tesztelte elméletileg. Helyesírási hibákból is van jó pár, valamint félrefordításokból is, de még angolul maradt szöveg is van. Nem értem, hogy ezeket hogy nem lehet észrevenni?! Komolyan, ez számomra felfoghatatlan, hát kiveri a szemem!!!!!!
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2014.12.27. 19:10:18
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!