Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Viheted, nekunk nem hiányzik 😞

Fákjúal!

Botond
Mekkmester személyesen! Nálunk is ő dolgozott, nincs egy derékszög se, és a vízzel is voltak "apróbb" "bosszúságok". 😄
SweeneyTodd
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valami "jó szakember" csinálja , vagy sajátkezűleg ismerősökkel ?

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Rapid81
Küldd ide légysziiiiiii! <#idiota>
Itt tuti megint nem lesz semmi normális hó, mint ahogy tavaly sem volt... <#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
Nem különálló lakás, hanem az eddig nyári konyhaként funkcionáló, különálló épület , lenne az áldozat.
A feltételes mód továbbra is áll, mert itt a havazás, a rossz idő, és bár már 1+ hónappal (!) ezelőtt el lett kezdve, még mindig nincs kész.
S ott tartok, hogy szarok már bele...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SweeneyTodd
Ohh köszönöm <#puszi>

Remélem lesz még rá keret <#bee1> a LoTR meg a Marvelt beszereztem már.

Felénk épp ,hogy esett 1cm ,de az meg is maradt, -2 - -4 fok van...
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.28. 09:32:06

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Troger911
Húúúúúúú! De tuti! Nálunk csak kicsi a hó és fúj a szél 😞 A hegyen mondjuk biztos szép már! Este lehet fel is megyek megnézni! Ilyenkor a rally-s ismerőseim belakják a helyet 😊
IMYke2.0.0.0
Friss képem - költözhetsz hozzánk:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wantonly
Valaki keresett nemrég LEGO játékot:

Nuuvem LEGO The Hobbit ~800Ft
Rapid81
Itt semmi nincs, csak hideg, fagyos szél.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Nálam sincs abs, se menetstabilizáló -bár igyekszem tartani az egyensúlyt-, a fűtés csupán a vastag öltözet, de a saru csere már megvolt a téli változatra. Indulhat a menet felfelé-lefelé a meredek havas-jeges hegyoldalon egész télen... 😊
Botond
A családi összkerekes kombi itthon marad, holnap mehetek a másik autóval melóba. Szerencsére a pályákat kotorják. 😊 De itt amúgy sincs egy milliméter se.
Troger911
Én is kiálltam a Subaruval a garázsból 😊 Ja, ezt lehet csak álmodtam... De jó lenne! Sebaj, a családi kombi is jól megy a hegyen!
grebber
Ne sírjál ezért fizetést kapsz<#banplz>

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Na leesett ez a határ fosás... holnap a céges ronccsal (no abs, no dstc, no elektromos fékerő elosztás, no szervo, ezer éves kopott gumik) mehetek is dolgozni, meg kedden is. Fákje.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wantonly
kigyi
El is felejtettem írni FC4 Update 1.6 még dec 23-án jött ki (xD ez már nevetséges, hogy ennél a verziónál járunk ilyen hamar). Nos a frissítés nálam a mikrolaggok eltüntetésére is jó volt. Már nincs vezetés közben zavaró fps drop. A teljesítmény fokozására való törekvést nem látom nálam még talán csökkent is az FPS, de folyamatosabb simább a játék futása.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

MoRT2195
Murdered: Soul Suspectben még találtam egy érdekes bugot, amit fel kellett vennem (videó a spoilerben). 😊 Itt azt kéne csinálni, hogy a recepcióst meggyőzöm több dologról, majd a csajjal szépen végig kéne menni az emeleten a kamerákat és az embereket elkerülve. Na de én fittyet hányok az egészre, és rögtön felmegyek egyedül az emeletre. Bár a történeti szálban tovább így nem lehetne menni, mert a földön van egy kis démontrutyi, de azt könnyen kijátszottam, beleteleportáltam magam, és a túloldalt dobott ki. Amikor tovább mentem, már jött is az átvezető. 😊 Nem nagy valami, de azért ilyen történeti szálhoz kapcsolódó bugot benne hagyni azért gáz. Erre úgy jöttem rá, hogy amint beléptem az épületbe az volt az első, hogy (szokás szerint) össze akartam gyűjteni mindent. Valahogy sejtettem, hogy ott nem tudok tovább menni, de addig szórakoztam, amíg átrakott. 😄

Utoljára szerkesztette: MoRT2195, 2014.12.27. 21:25:44
Botond
Ja, az új lakásnál van az ablak alatt egy szánkódomb, azt tesztelném már én is a kicsikkel. Aztán a délutáni alvás alatt pöröghet a gémelés. 😊 De itt csak vmi 2 centi lesz, gondolom olvad rögtön. A kisebbet alig tudtuk meggyőzni, hogy karácsony van, nem húsvét, mert nincs sehol hó. 😞
Moby
Remélem reggelre ide is megjön. Vinném a gyereket szánkózni, meg jó a meleg lakásból kinézni a fehér tájra, aztán belökni valami gamét 😄D

Adversus solem ne loquitor

kigyi
Itt ma reggelre fehér lett a táj 😊 Elvileg holnap reggelre is ez várható és talán meg is marad, mert a mai az elolvadt délután 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Minden szeme hozzátok essen :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Sikerült szerezned egy lakást?

Ahogy Jean Baptiste Emanuel Zorg bölcsen mondá': "If you want something done, do it yourself."

Ennek szellemében mindjárt kész vagyok a falburkolással, 6k anyagköltség vs. a 40k-s BARÁTI árajánlat helyett amit erre kaptam :-)

wantonly
"A móka kedvéért gyilkolták le a Microsoft és a Sony hálózatát".

Jó és ezek miért nincsenek még dutyiba? 😊
Rapid81
+1000000

Marhára itt lenne már az ideje a télnek.

MoRT2195
Majd jelzem, ha elvállalom, hogy tesztelem... De mostanában nemhogy tesztelni sincs időm, hanem játszani sem. Ha már itt van ez a kis karácsonyi munka szünet, akkor inkább szórakozással töltöm el, mintsem "munkával". Remélem nem gond. 😊 Mellesleg ezt a játékot még egyszer végig vinni se tudnám, nemhogy még teszteljem is. Amúgy az angol szövegre pont emlékszem mikor volt, mert az egyszer fordult elő, ha jól emlékszem. Amikor visszamegyünk a templomba Iris halálakor, akkor a rendőrök szövege angolul jelenik meg (amikor a gondolatukat olvasom), ez úgy kb. 5-6 különböző dialógust jelent. Az, hogy mikor volt helyesírási hiba, és félrefordítás, nem tudom, vegyesen találni lehetett mindenhol. Ha csak nem tesztelni készülök egy fordítást, akkor nem megy a fraps, így még ha akartam volna, se tudtam volna a hibákat lekapni. De nem is a hibák keresése volt a célom.
IMYke2.0.0.0
Nem irigyellek 😊

Szavazás:
Invisible Inc. és az Ancient Space is jó. Bár utóbbi kicsit izzadtságszagú volt nekem, a próba alatt.
Az első játék meg még alfa stációban, amikor ránéztem, de izgalmas, körökre osztott játék.

w77d
na látod, csak ki kellett verni a balhét 😄

Scooter
Mondtam, hogy bug. A szuper steam gépezetbe megint por került <#vigyor1>
Totti5
S itt már esik is az idei első hó!!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Már megy nem kell a sírás!<#banplz>

Scooter
Szerintem csak valami bug lehet. Január 2-ig kéne tartania.
Botond
9 cent, ha vége a szavazgatásnak, akkor 3 nap múlva lesz az 30 cent is. Ami nem rossz azé, lehet összejön egy játékra a zs. 😊
IMYke2.0.0.0
Remélem, érzed, hogy a "Mindenki nyugodjon le a picsába" makis képhez ez kevés...
Sőt, eleve az a mém megérne egy örök bant az életből - bárki is találta ki, és használja - a szememben 😊

IMYke2.0.0.0
S épp ezért meglepő az egész.
Én még 2 szintet szeretném léptetni a kitűzőmet pl. amolyan Monk-nyomozósan kerek legyen az a szám...

genndy
Nyugi. Majd javítják.
Az ilyen pánikrohamoknál lenne kedvem beszúrni a "Mindenki nyugodjon le a picsába" makis képet. Van még 24 óra hogy javítsák, olyan sok minden múlik azon a 3 centes kártyán? <#rolleyes>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

w77d
akkor szokott ilyen lenni, amikor az utolsó kör megy a sale-en, de elvileg még majd 1 hétig tart a dolog...

IMYke2.0.0.0
//Ráadásul, a kisházam még mindig nincs kész... köszönhetően az ingyen dolgozó közmunkás-kőműves-ács-segédmunkás falumbelieknek. Gyakorlatilag, az ünnepekre beköltözhetőnek volt beharangozva, én is úgy jártam ki nekik a szabadidőt a munkahelyen stb. és tojtak rá. 😞
Most meg - állítólag - holnap akarnak még falat simítani és szigetelést feltenni, oldalról vakolni (!), ilyen hidegben...
A pénzem meg áll az egészben.

Esküszöm, legközelebb, ha ilyen dolog felmerül, inkább én is megtanulok netről szaGmunkás lenni...

Én is néztem. Mi a franc? Még hiányzik három kártya a badge-hez. 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Akkor nem csak engem lepett meg...

w77d
gyerekek steamen már nincs szavazás?

Tinman
+1000

grebber
"A magyar fordítás hozzá meg szépen teli van hibákkal, amin azért meglepődtem, elvégre többen készítették, és még a PC-s portoló is tesztelte elméletileg. Helyesírási hibákból is van jó pár, valamint félrefordításokból is, de még angolul maradt szöveg is van. Nem értem, hogy ezeket hogy nem lehet észrevenni?! Komolyan, ez számomra felfoghatatlan, hát kiveri a szemem!!!!!!"

Akkor jelezd a fordítónak.Én érdekes módon 1 db angolul maradt szöveggel sem találkoztam és helyesírási hibákat amiket láttam jeleztem.Nyugodtan írd le mik hol voltak a hibák szerintem minket tesztelőket is érdekel!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.27. 19:24:31

IMYke2.0.0.0
Személyes véleményem, nagy általánosságban, tekintettel arra, hogy a napokban elég sok játéknál olvasható "ajánlásokat" átfutottam: ki nem állhatom már azokat, akik fél szavas profán ki/beszólások után odavetnek egy 10/10 vagy 11/10 vagy 100/10-et... <#szomoru2>

A játékhoz: sajna, még nincs kész, így én nem veszem meg. Az alapkoncepció nem tűnik rossznak.

MoRT2195
Most vittem végig a Murdered: Soul Suspectet... hát elég közepes alkotás lett. Amikor bejelentették, akkor nagyon vártam, mert imádom az ilyen nyomozós, kalandjátékokat, de hát jó nagyot csalódtam a játékban végül. Szerintem ebből jóval többet kilehetett volna hozni. A játék háromnegyedét azzal töltöttem, hogy gyűjtögettem dolgokat, amiknek semmi értelme. Szerintem egy olyan ember, akit csak a történet érdekel, az hamarabb végigvitte, mint egy Call of Duty játékot. Néhány nyomozós rész meg aztán röhejes volt, ezt már muszáj volt lefényképeznem:

Most komolyan, ez mi? LÁTTAM, hogy egy kulcs esett a szellőzőbe, és hogy kiszedjem, meg kellett szállnom egy macskát. Akkor ezek után mi ez a baromság? "Mi okozza ezeket a hangokat?" Kulcs, villa, vagy kanál? Hát mit tudom én, abból a hangból amit kiadott, aztán rá nem jöttem, de hát b*azmeg, azt a rohadt kulcsot akarom már mióta, miért nem lehet szimplán felvenni? Nem, még nekem kell kiválasztani, amit pontoznak is. De ez csak 1 volt a sok közül, viszont ez azt tényleg kiakasztotta nálam a röhejességi faktort. Vagy ezt a játékot analfabétáknak készítették?

A magyar fordítás hozzá meg szépen teli van hibákkal, amin azért meglepődtem, elvégre többen készítették, és még a PC-s portoló is tesztelte elméletileg. Helyesírási hibákból is van jó pár, valamint félrefordításokból is, de még angolul maradt szöveg is van. Nem értem, hogy ezeket hogy nem lehet észrevenni?! Komolyan, ez számomra felfoghatatlan, hát kiveri a szemem!!!!!!
zzeN
Valaki játszott a Long Dark early access játékkal? Vélemény? Steam értékelések alapján jónak tűnik.
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2014.12.27. 19:10:18

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Shep
Tudom javasolni a Himaláját 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Én sem előre írtam le, jól indult és bíztam is benne, hogy meglepetés lesz de sajnos nem az lett.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Én meg gyűlölöm a havat, és a hideget. 😞