Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Last Light egy nagy nulla. Nekem megvan a Metro 2033 és a LL Complete és én csak a Metro 2033 Reduxot fogok beszerezni ott legalább van valami újítás.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Minden csecsemőnek minden vicc új.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Engem csupán az zavar, hogy PC-re újból meg kell venni, hogy élvezhessem a pár újítást. Pl szerintem a Metro Redux ami egy mocskos nagy köcsögség. Hiába van meg nekem a Last Light eredetiben, akkor se kapom meg a Redux extráit, csak ha ismét megveszem a játékot egy másik kiadásban. Ezt a pár újítást nem kéne újból eladni, és nem is fél áron kínálni annak, akinek megvan az alap játék, hanem ingyen oda kéne adni. Azzal önmagában nem lenne baj, hogy egy előző generációs játékot kiadnak jelenlegi generációra, de a PC-s verziók újra kiadása nem indokolt.
MoRT2195
Hát igen, a legalja, de ahogy te is mondtad, "van agya és képes gondolkodni ,hogy szinte 0 munkával atombiztos a bevétel". Sokan ezt csinálják, kiadnak egy új trailert, becsomagolják más dobozba, és eladják ismét, kicsit drágábban.
Totti5
Sokaknak jó hogy miközben gőzerővel teljesen ütemszerűen készül az új játék / új rész a holtidőben lehetőség van jobban kipofozott, komplett, némely elemeiben többet nyújtó, újdonságokat tartalmazó kiadásokkal játszani. Főleg azoknak akiknek elmúlt genben ezek az ( amúgy remek címek, mert csak abból készül még egy kiadás ami eleve siker volt és jó játék volt, vagy kiemelkedő... ), ezeket nem játszották, kimaradt nekik. Engem nem zavar hogy a bolt polcán 10 helyett 15 cím van. Ha csak 10 lenne, akkor nekem mitől lenne jobb, mitől lenne szebb a világ?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
"újabbakból is csinálnak új kiadásokat.." Pont hogy ez a legalja.

A régi "kúlt" játékok készítői nem csinálják ezt az a nagy baj pl Gothic 1-2.

MoRT2195
Miért, nem ezt csinálja minden cég mostanában, hogy újra kiadják a régi játékokat? Sőt még az az újabbakból is csinálnak új kiadásokat...
Totti5
Jövő évi E3-on minden bizonnyal be lesz jelentve a RE7 is.

Scooter
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szelektálni kell. Én minden baromságot és olyan ismerősöket akik fa**ságokat osztogatnak meg, azokat kilövöm a csába. Még úgy, hogy a chat-en se lássanak, hogy be vagyok-e lépve. Igaz, hogy erre lehet azt is mondani, hogy akkor minek jelöltem be ismerősnek?! Görgőzök és csak azokat a híreket olvasom el amik érdekelnek
grebber
Érkezhet a felújított Resident Evil Zero?

Remélem valóban lesz. Akkor végre lehetne mondani,hogy egy értelmes cég akinek van agya és képes gondolkodni ,hogy szinte 0 munkával atombiztos a bevétel <#eljen>

SweeneyTodd
Én már csak annyira használom ,ha segítség kell , például múltkor állatorvosom megkért vigyázzak két utcára kivágott kis baba kutyára és segítsek gazdit keríteni neki... esetleg hirdetések ha megkér ismerős osszam meg.

Az üzenőfalat nagyon rikán olvasom, mert azért a hülyék ott is sokan vannak, elég nekem egész nap itt a boltban hallgatni a sok elmeroggyant hülyeségét , nem még a frászbúkon is olavasni...

Nem a szép gesztusokból van elegem, mint amit te is csináltál , hanem a sok magamutogatóból... de kár bele menni mert a végtelenségig lehetne sorolni előnyeit hátrányait

Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.28. 13:48:48

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

Totti5
Ránézek a face oldalra és ezeket látom, emiatt használom minden percben. Hírek, érdekességek a nagyvilágból. Amit megtehetnék célirányosan az adott média oldalán is, de erre nincs idő, ezért a legfontosabbak mindig szem előtt vannak.

Ztolsó pár hír pl : Motogp, National Geographic, WWE, The Big Bang Theory, Boxutca, Cosplay, Star Wars, Totalcar.hu, Eurosport , Class FM, Lindsay Elyse, Dombóvári István stb...

Aki gusztustalan, reklám, spam és egyéb magamutogatós izékkel szemeteli tele 1 kattintással írtom ki és soha többet. Ilyen egyszerű. ( s nálam nincs is ilyen )
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.28. 13:48:50

Moby
Semmi sem szebb attól, mint amikor antiszociális, kizárólag internetes kapcsolatokkal rendelkező emberek fogyatékosoznak le másokat a facebook miatt 😄

Adversus solem ne loquitor

IMYke2.0.0.0
A Facebook már az életünk része. Akár szeretjük és akarjuk, akár nem.
Mondjuk, én sem szeretem az Arcoskodó könyvet, de nekem is van fiókom. 1 privát és 1 mindenes.

Állítólag (!), már önéletrajzokban, de élő beszélgetésekben is szóba kerül, hogy a jelentkezőkről még részletesebb kép alakulhasson ki a HR-esben. Nem tapasztaltam, csak mesélte egy ismerősöm.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Karácsonyfát fellőttem szenteste a fészre, és tagoltam aki ott volt. Akkor most melyik tábora tartozok? sokaknak tetszett, és kellemes ünnepeket kívánhattam az ismerősöknek, s viszont ők is.

Tegnap pedig ahogy leesett az első hó csináltam egy képet és azt is fellőttem, hogy itt a hóóóóó.

Akkor most fogyatékos vagyok? de még sosem pózoltam semmi előtt és nem is akarok.

grebber
Az lejárt.Most a fogyatékosoké a terep akik azt gondolják ,hogy rajtuk kivül mindenki vak és nincs ablak senkinek csak nekik<#falbav>

SweeneyTodd
Már ne is haragudjáááá meg ,de a családdal a karácsonyfa mellet pózolunk a divat. <#banplz>
Utoljára szerkesztette: SweeneyTodd, 2014.12.28. 13:14:26

kigyi
Elhiszem, ha te mondod, de nem szeretem a face-t ide sem azért írtam csak reggel láttam a havas képeket a topicban.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

grebber
Posztold ki fészre, most az a menő<#falbav>

kigyi
Nahát reggelre esett 1.5 cm hó nem is foglalkoztam vele msot meg elkezdett szakadni és jó nagy szél is társult hozzá így 4-5m látótávolság ha van és csak csavarja fújja 😊

Voltan
Grebber nem mérvadó ebből a szempontból, minden körökre osztott játékot elvből utál 😄

Egyébként itt igazat adok neki, ez a Space Hulk nagyon vacak lett, a táblás játék átirata, de eléggé gyenge és unalmas. mondom ezt úgy, hogy az univezum nekem is nagy kedvencem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Botond
Nekünk az albérlet volt ilyesmi. Hőfokra meg penészesedésre is. Ezért vettünk saját lakást ezen a településen is, mert amúgy nem akartam pár évre. Az új lakáson 10 centis nikecel kívülről, a kinti folyosókon is, hogy a gerenda se vigye be a hideget a padlón/födémen, és a napközben használt szobákban 23-24 fok, a hálókban 21. Az üres vendégszobában, ahol teregetünk, ott meg jár az albérletbe vett mobil páratlanító, így penész sehol. Ez utóbbi amúgy a papír falu albérletben is sokat segített a penész helyzeten, de ott embertelen hideg volt. Igaz 80k volt, de nagyon megérte.
Botond
Szabin van. Biztos kockul. 😄
ffxi
<#eljen>

Fákjúal!

kigyi
Már megy.

ffxi
Köszi. Akkor nem nálam van a próbléma.

Fákjúal!

Nekem se tölt be.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

kigyi
Behalt.

ffxi
Nálatok jó a SGIFT?

Fákjúal!

SweeneyTodd
Elkezdtük cimborámmal a Marvelt, hozzá teszem első legó játékom , de nagyon élvezem, mindent be lehet zúzni csak úgy repülnek a legó darabok.. kár ,hogy csak egy héten 1-2 órára tudunk leülni mellé.

TBTPumpa
Nekem DarkSectorra most egy Nuuvem-es vásárlás miatt van szükségem. Van nála valamennyi pénzem, az meg elegendő lenne a Lego Hobbitra. <#idiota>
Marossnál akartam volna megvenni, de ő 2x ennyiért adja (1600 Ft).

Amúgy meg én sem vagyok itt már annyira aktív és ez a jövőben is így fog maradni.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.28. 10:38:47

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Troger911
arty-t hiányát már én is észrevettem!
Shep
A hőhidaknál ugyanúgy jelentkezni fog a penész, úgyhogy azt kell előbb megoldanotok.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

TBTPumpa
Már rég. Bár ezt az elkurvulást hagyjuk már. Jelenlegi játékiparban nem tudsz olyat mondani, aki ne lenne kurva.
Ez a pénzről szól, mindig is arról szólt, nem az alkotásról és a szórakoztatásról. Csak most már kevésbé tudják ezt elkendőzni.

Troger911
Igen, körökre osztott, de, hogy fos lenne-e, azt majd eldöntöm 😊 Én az univerzum miatt adok neki egy lehetőséget! Bár ha jól látom, neked megvan, írhatnál róla egy kicsit bővebb véleményt is 😊
IMYke2.0.0.0
Nekem úgy hiányzott ez a hideg, és a hó, mint púp a hátamra .

DarkSector még hagyján (ő még visszatér), de hol van Sir Quno Jedi és arty?!

TBTPumpa
Gyönyörű. Reggelre minket is hasonló kép fogadott (Győr-Moson-Sopron Megye). És még most is jelentősen havazik. Bár a Karácsony nem lett fehér, de ha pár nappal korábban érkezik a hó, akkor az idén nem lett volna rinya a Fehérkarácsony miatt (hogy emiatt minden évben rinyálnak...). Mindegy most jönnek a -10 fokok, szóval jegesen és fehéren megyünk át az újévbe. Mondom, hogy ez a január fájdalmas lesz (nem csak az időjárás miatt)... Sebaj, ahogy egy 18 éves leányka mondaná: "Még december van, most még bulizni kell és két kézzel szórni a pénzt, majd januárban ha a küszöböt rágjuk, akkor majd aggódunk." <#idiota>

Más: DarkSector mikor tér vissza?

SweeneyTodd
Ne is mond 3éve váltottunk vissza fa tüzelésre , mert a gázzal nem voltunk képesek kifűteni 70m2.. és fizettünk nagyon nagyon sokat... egy kis öntött vas kandalló oldotta meg a problémát a nappaliban kellemes 21-22 fok van, a szobákban meg 17-18 alvásra pont tökéletes, a gázt már csak főzésre és a melegvízre használjuk... már csak egy dolgot kellene áthidalni az pedig a párásodás ugye a hidegebb helyeken lecsapódik és penészedik mocskosul... de majd jövőre tervezek vásárolni egy párátlanítót és levegő szürőt is egyben..

IMYke2.0.0.0
Akkor nem veszem elő a régi kártyát.
Csak legyen elég annyi, hogy a Bli$$ard is elqrvult.

IMYke2.0.0.0
Nem akartam erről beszélni, de ha már kérdésként felmerült:

Régi parasztház, 3 nagy helyiséggel, és kiszolgáló mellékhelyiségekkel.
A 3 nagy szobából a középsőben van a kályha . Ilyesmi, csak nagyobb ajtóval stb.:

Az utcára néző ablakú szoba fűtetlen, és ott van a PC-m, a cuccaim. Amikor innen hazamegyek, akkor a gépnél ülök néha éjfélig, néha tovább.
Ezután megyek a középső szobába, a már langyos* helyiségbe, lefeküdni.

* = ennek oka van, de az most már lényegtelen.

Ezen a helyzeten drasztikusan javíthatna a rendbe hozott, különálló kis épület, mert ott ugye eleve fűtött közegben lennék mindvégig.

grebber
Körökre osztott fos.

wantonly
Ez milyen játék? Nem igazán hallottam róla.
TBTPumpa
Ezt egy itteni halandó (magyar IP címes) is meg tudja venni?

Agymenés: Úgy tűnik 2015-ben elérhető lesz a teljes StarCraft II trilógia.
Aki eddig várt vele, az már várja ki ezt a kis időt.
A Legacy of the Void már eleve tartalmazni fogja a Wings of Liberty-t és a Heart of the Swarm kiegészítők tartalmát. Nem kiegészítő lesz, hanem önálló teljes játék, de telepíti és tartalmazni fogja a Wings of Liberty és Heart of the Swarm játékokat is (valószínűleg ezért van többször leakciózva ez a két Blizzard játék mindenhol). Azaz újra eladják az első két "részt", csak már benne lesz a StarCraft 2 trilógia záróepizódja is. 😄
Így legalább 15 000 Ft-ért lehet majd adni és nem 9000 Ft-ért, mint a Heart of the Swarm-ot, mert ez "önálló" és "tartalmasabb" lesz.
Ezzel meg a számomra eddig nehezen érhető patch-elés kérdését is megválaszolták. Először azt hittem, hogy a Heart of the Swarm-ot és a Legacy of the Void kiegészítőt külön-külön fogják frissíteni a Standalone Protoss tartalom miatt. De ez így macerás lenne, a Blizzard meg nem hülye. Inkább eladják újra a Wings of Liberty-t és Heart of the Swarm-ot. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2014.12.28. 10:19:32

wantonly
De azért nem vagy nagyon hidegben? Nincs rosszabb mint a hidegben ücsörögni. Eddig nálam 20-22 fok volt, ma reggel 18-19-re ébredtem, de ez még lesz rosszabb is, a jövő héten -14 fokot is mondanak éjjelre.... A ház többi része jobban tartja a hőt, de nem mondanám, hogy melegem van itt a tetőtérben.
Troger911
Space Hulk 2.29€ Steamen!
IMYke2.0.0.0
Aztarohadt! Akkor nekem egy szavam sem lehet.

IMYke2.0.0.0
Szerencsére, nem kellett érte fizetnem, mert közmunkások, és mivel a polgármester asszony már nem tudott nekik nagyobb munkát adni, így nekiállhattak az épületnek... de, mindig akadt ilyen-olyan dolguk, egyik beteg lett, másik másnapos volt születés ünneplés után, satöbbi, el tudod képzelni ilyet faluvidéken, és lám, jöttek az ünnepek, most meg a tél...
Nem lesz ebből már semmi.

Tavasszal meg majd megcsinálom én. Internetről kiokoskodom.

Botond
Itt a májusi átadásból december közepi lett. A magyar építőipar az ilyen. Aki kicsit is ért hozzá az már elhúzott nyugatra.
SweeneyTodd
Jó munkához idő kell... a szarabbhoz még több... remélem azért azt a hibát nem követted el mint nagyon sok ember ,hogy előre fizet a munkáért amit még nem csináltak meg.

Keress valami hozzá értő embert, csak akad a környékben olyan aki ért is hozzá ,meg persze a fő szempont ,hogy dolgozzon is.

IMYke2.0.0.0
Helyi szaGemberek készítik, nagy sebbel-lobbal.
Adósságba vertem magam, a fizetésem terhére, erre szét fog fagyni minden, mert - garantálom, de inkább ne legyen igazam! - tavaszig ebből nem lesz semmi.
S a slusszpoén: a TÉL MIATT akartam az épületbe költözni, hogy melegben lehessek amikor gép előtt ülök és alszom...