Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Troger911
Én nem írok le semmilyen játékot előre 😊 Sokszor csalódtam pozitívan, így majd utólag mondok véleményt!
Troger911
Remélem is 😊 Még idén szeretnék szánkózni a gyerekekkel 😊
Totti5
Bár csak ide is jutna abból...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Tömni kell játékokkal, és jó melege lesz 😊

//Hamarosan mi is fázni fogunk. Itt délen legalábbis. 20 cm-es havat ígérnek állítólag, mert mediterrán meleg levegő érkezik .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Hull a hó és hózik a kis hörcsög fázik 😄
Totti5
Nem tudom milyen a BF története és nem is akarom tudni.

Shep
Igen a 100x jobb is lehetett volna, 100x láttuk már kategória. Gyakorlatilag még a harmatgyenge BF története is jobb volt, vagy ha nem is jobb de színesebb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Juáááhhú, szuper, az elsőt is SGiftsen nyertem <#worship>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Totti5
Story + Párizs ( történelemi dolgok, épületek ) elég jó kombó. A történet semmi meghökkentő, de szépen végigvezet rajta és a karakterek is jók.

Shep
Hát csak a történet miatt ne játszd végig!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ffxi
Hörcsög éhes és fázik. Meg kell etetni 😊

Fákjúal!

Tudom, nem nagy felajánlás, de ez az első ilyenem. Legközelebb valami értékesebb lesz. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
Hmm... Jó az új téli topik dizájn. 😊
grebber
Valaha létrehozott legjobb GB game.Nem értem miért lett bukás 😞

Next PC upgrade: 2022

Voltan
Steam-en két ajró a Ghostbusters - nem is hallottam róla eddig, de ilyen bagóért megvettem, és teljesen jó. Nyilván főleg annak nyújt élményt, aki szereti a filmeket is, nekem nagy kedvencem mindkét rész, és ezt ennyiért sztem vétek kihagyni 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Totti5
Erős vas kell neki. Még ha nincs is kiaknázva a motor optimalizálása, a játék beletenyerelet teljes erővel abba amit jelen generációnak hívunk. Ehhez mérten kell alá a vas is. Minden másra meg ott lesz a Assassin's Creed Rogue a már jól megszokott gépeken a jól megszokotótt módon fog futni, csak a teknó és minden ami ezzel jár pont egy generációval elmaradtottabb.

Moby
Assacreed rajongó vagyok, one-on toltam végig (ami a jobbik currgen verza), és gyűlölöm a világot, de nem azért ahigy futott, azzal nem volt semmi baj.

Adversus solem ne loquitor

Troger911
Ne is mond! Most sikerült játszható sebességet elérni, de az előző részekhez képest ezekkel a beállításokkal ronda 😞 Persze így se rossz, de lehetne sokkal jobb is... De annyira érdekel sztori, hogy szerintem végigmegyek rajta. Aztán majd az új géppel, magyarul, 100%-ra még 1x 😊
Várj vele gépújításig.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én meg egyenesen esélytelen lennék. Mondjuk, ha Assassin's Creed-imádó lennék, és a vásárlás gombon viszketne a mutató ujjam, akkor most gyűlölném a világot is, hogy ilyen rosszul készítették el.
Mire odajutok , hogy végigjátsszam, addigra a mostani gépigénye az elkövetkező korok írógépeinek / matatóeszközeinek teljesítményével fog felérni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ajjaj, hát akkor ez nekem se menne jobban. Így elhanyagolni az optimalizálást... 😞

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

wantonly
A CoJ idén áprilisban volt 2,49€, én akkor behúztam.
Troger911
Tök örülök a Unitynek, meg minden, de sajna natív felbontásban a stabil 25 fps-t se tudom elérni full low-on (i5 750, 8gb ram, 7850 OC)... Lehet várok vele kicsit...
Utoljára szerkesztette: Troger911, 2014.12.27. 13:32:09
MoRT2195
Oda azért könnyebben fogsz kapni egyet, hidd el! 😊
Oda is meghívó kell. 😄

Az amazonra nem tudok belépni, mert nem fogadja el a jelszavamat. Másnál volt ilyen?
Pedig a Brothers - A Tale of Two Sons megvettem, csak a kódot nem kaptam még meg, mert túl sokáig töltött a fizetésnél, később vissza akartam volna nézni, erre meg nem tudok belépni, kértem új jelszót, de valamiért nem fogadja el..

kigyi
Rakd az SG.hu-ra úgy legalább lesz 1 felajánlás amit végre én is látok 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

ffxi
Ahogy Split/second sem 😞

Fákjúal!

Régiek azok már...Lost Planet 2 se kap leárazást pedig én meg azt venném.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maak
Nagy banatomra se a quake-k sem a World in conflict se a CoJ Bound in Blood nem kap 75% koruli arat. 😞 Nem ertem miert.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Van egy csekélyke esély rá hogy csatlakozzam az Eredeti játékos Steam csoportba? Felszeretném rakni Steamgifts-re életem első felajánlását. :-\

Scooter
Ez a The Binding of Isaac milyen beteg egy játék. Sose hittem volna, de eddig 48 órám van benne.
MoRT2195
Igaz, most belegondolva PC-n így is megoldható, mivel ott akár több eszköz lehet elsődleges, tehát akár a billt és a kontrollert is érzékelheti egyszerre elsődleges irányítóként a gép, szóval nem kell egy kontrolleres megoldást választani. 😊 De szerintem konzolon ez nem kivitelezhető másként.
MoRT2195
Ha Steamen veszem meg, akkor is kell uplay hozzá, legalábbis steam ezt írja. Meg azért is akarom steamen megvenni, merl ott feltudom használni a wallet pénzem, szóval mondhatni ingyen lenne. 😊

Tehasut: Ez semmit nem jelent, attól még lehet még egyszer. Ha nem is az 1 napos akcióban, de akár a 12 órásban, vagy esetleg az utolsó nap ismét. Meg is nyugtattál, várok akkora a következő AC leárazásra. 😊
wantonly
Ez esetben tévedésben vagyok, bár nem értem, hogy miért nem tettek bele, annyira adja magát. Mi kontroller+billentyű kombóval játszottuk, azt nem tudtam kipróbálni, hogy két kontrollert enged-e, de így is jól tudtuk irányítani és nem kellett egymáson ülni. 😊
mooo
Pedig én is terveztem megvenni őket a magyarítás miatt 😞 Remélem utolsó nap berakják megint.
Botond
Utolsó nap szokott lenni bestof ismétlés, akkor lehet megint esetleg.
Botond
Steames is megadja az uplay acsikat. Kivéve az elsőt, ahhoz nincs uplay acsi.
grebber
Amúgy ez 1-2-Broothert és Revot felesleges steamen megvenned acsikat sem ad. Uplay-en meg legalább lehet szerezni uplay pontokat azt 1-2 küldetésre vagy más szarokra el lehet verni.

Tehasut
Azt szerintem buktad, 20-án már voltak egyszer. Tudom, mert akkor vettem a Black Flaget 75%-on.
grebber
Tuti lesznek majd -75%-be vagy -66-ba! Türelem!

MoRT2195
Az várható, hogy steamen kapnak nagyobb leárazást az Assassin's Creed játékok? Most 40%-osan vannak leértékelve, de ez így még elég sok. Most hogy elkészült a magyarítás, be is húznám az első 5 részt. 😄
MoRT2195
Már nem tudtam szerkeszteni, később vettem észre, hogy lemaradt a link végéről egy nulla. 😄 Szóval: "...(ahogy itt is látható: #234950)..."
De itt van akkor egy videó az egy kontrolleres coop-ról. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
MoRT2195
Nincs benne coop. Egy kontrollerrel kell irányítani a két tesót, a bal oldal bütyökkel/karral (vagy tököm tudja hogy hívják 😄) irányítod az egyiket, a jobb oldalival pedig a másikat. Kettő kontrollerrel nem lehet játszani. Nyilván meglehet oldani, hogy ketten játsszátok, főleg billentyűzeten (ahogy itt is látható: #23495), de a játék nem coop-ra készült, hivatalosan nincs benne coop, se online, se local.
Troger911
Én még nem voltam akkor hörcsög 😊 Most meg is veszem, csak ki szedek még kemény 8 centnyi kártyát, ami hiányzik a steam walletről 😊 Ezt már vicces lenne paypallal fizetni...
Prince23
Fizetésnél ez fogad a Steamnél:

Úgy tűnik, hiba történt a tranzakció előkészítése során. Várj egy percet, és próbálkozz újra, vagy kérj segítséget a támogatástól.

Mi lehet a gond?

Nos, 125 óra 36 perc játékidővel (ami 3 és fél hétig tartott) végigjátszottam a Dragon Age Inqusitiont. Vannak hibái (melyik játéknak nincsenek), de mégis olyan játékot tett le az asztalra a Bioware, amit végig élveztem és teljesen magába szippantott. Pár végigjátszás még simán van benne. Szóval ezzel most megdöntöttem az egy végigjátszás alatt legtöbb időt játszott egyjátékos játék rekordomat. Ja és megvan az idei GOTY győztesem. 😄
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.27. 02:50:11
Ezt nem tudtam. Úgy emlékeztem, hogy mindenhol úgy hirdették, hogy egyjátékos mód van csak benne. Sőt, nem emlékszem, hogy felajánlotta volna a co-op módot, vagy láttam volna co-op menüpontot, amikor játszottam a játékot.
wantonly
Local co-op van benne - bár a steam-es adatlapján nem tudom miért nincs ez feltüntetve -, és a legjobb olyan játék szerintem, amit ketten is lehet játszani.
Szabi
lehet ezt is multiba játszani, csak közel kell ülni egymáshoz 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Nulla tenaci invia est via"