Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Grebber: érdekes módon a topikjában se nagyon találni ilyen észrevételt, csak mióta kijött a warez verzió...Nem furcsa egybeesés?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Dragon Age: Inquisition DIRECT X Crash every 30 minutes! Szóval van baja rendesen. Aki normálisan akarja tolni go to next gen.
És ezt javítani sem fogják mivel ez ilyen marad örökre.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 11:14:51
Next PC upgrade: 2022
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vagy te most az Inquisition-ről beszélsz?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
MI A FASZ*M VAN EZZEL A DRAGON AGE-el? Megvan a minimum... és nem vártam sokat a szar gépemmel, de egyszerűen játszhatatlan. De nem azért, amire gondoltok, hanem mert nagyon lassan tölt. 4-5 perc, míg betölti a játékot, ott van 50-60 fpsem, aztán lépek 4et és BEFAGY A KÉP, DOLGOZIK A VINYÓ. HDD-n nem játszható vagy mi fasz? CPU GPU alig melegszik, csak teker a vinyó, közben áll a kép. HA visszajön, utána pár lépés után megint áll. Mondjuk EA játék, szóval sokra nem számítottam, de ez így borzalmas.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Vásárlás előtt meg lehet nézni, hogy az adott játék aktiválható-e nálunk vagy sem.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
"Kár" hogy már megvettem. Viszont, rohadt jó kis feszültség-okozó és levezető játék 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én naiv, meg azt hittem, hogy lesz valami kis apróság ingyen vagy jól leárazva... mittomén' 5-ös kártyapakk 5 euroért, vagy free Naxx szárny :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Most fejeztem be 30 perce a falburkolást. Pöpec lett, pedig életem első ilyen munkája (pont úgy, mint ahogy a vakolás/glettelés/szoba/mennyezetfestés volt). Most megyek és hátraveregetem magam :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(Céges roncs, nem én vagyok az üzembentartó és term. a tulajdonos sem.)
Jah és az a vicc, hogy volt egy légzsákos, elektromos ablakemelős, kipörgésgátlós Opel Combo és eladták alólam :-( Az is felejtős volt, de ehhez képest full luxus.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.28. 17:26:44
Ezt meg fogom tudni venni amazonról az itthoni bankkártyámmal? És fogok tudni vele játszani? Van valami az amazonos cuccokkal, de már nem rémlik hogy pontosan mi.
Diablo 3
Esetleg tudtok jó helyet ahol olcsó?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.12.28. 17:19:58
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
De volt ez kb olcsóbban csak már lekésted!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.28. 15:36:51
Next PC upgrade: 2022
tudtok helyet jó áron?
14,85-nél jobb árat nem találtam eddig sehol sem 😞
http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91