Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Nem.

Evoluti0N: Mantle-ban teljesen jó csak a dx11-ben gázos.

Next PC upgrade: 2022

AMD kártyával játszom Mantle-ben. Phenom II X4 965 proci, R9 280x kártya és 8 GB Ram. Eddig szerencsére semmi crash, vagy hasonló 195 óra alatt.
Mivel nekem AMD kártyám van nekem ez semmit nem mond.

Grebber: érdekes módon a topikjában se nagyon találni ilyen észrevételt, csak mióta kijött a warez verzió...Nem furcsa egybeesés?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
347.09

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Attól még hogy nálad nem jön elő létező probléma.

Feltételezem új nvidia driver fent van....

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nettó baromság. Tavaly vett már akkor is három éves alkatrészekből összeválogatott gépemen szépen fut és érdekes módon nem fagyott még egyszer sem (20 óra alatt, ami azért nagy szó)...Szerintem amúgy kell neki a 4 magos proci.

Fpocok
phenom2 x4 965be
gtx 550ti
8gb ddr3

Nekem is HDD-n megy és a gépem se egy ultramodern vas. Simán megy, igaz tényleg töltikézik pár perceket.

grebber
Mert egy rakás kaksi lett , ennyit tud a dx11 nem stabil a game. Erről Abu 85 tudna írni órákat.

Dragon Age: Inquisition DIRECT X Crash every 30 minutes! Szóval van baja rendesen. Aki normálisan akarja tolni go to next gen.

És ezt javítani sem fogják mivel ez ilyen marad örökre.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.29. 11:14:51

Fpocok
Természetesen az új dragon ageről beszélek. És igen, EREDETI! De még jó hogy nem vettem meg látatlanban. Nem tudom mi lehet a gond. Felrakom újra.

Gondolom, hogy az Inquisitionről. A DAO-nak valóban kicsit gépigénye van, de mellé nem is túl jó grafikája, a DAI pedig a legújabb Frostbite motort használja és ha jól tudom, akkor minimum 4 magos proci kell neki.
Nem tudom milyen géped van, de jó nagy gáz lehet vele. Az én régi, ócskavas gépemen (Intel DualCore 1.8Ghz, 2GB RAM, GeForce 9600GT 512M😎 megfelelő beállításokban korrektül futott.

Vagy te most az Inquisition-ről beszélsz?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Gagyi gépemen és gagyi HDD-men megy gond nélkül ultrán. Gondolom, hogy nem eredetivel játszod.
Fpocok
Nem nagyon pörög a topikja, ezért ide írom.

MI A FASZ*M VAN EZZEL A DRAGON AGE-el? Megvan a minimum... és nem vártam sokat a szar gépemmel, de egyszerűen játszhatatlan. De nem azért, amire gondoltok, hanem mert nagyon lassan tölt. 4-5 perc, míg betölti a játékot, ott van 50-60 fpsem, aztán lépek 4et és BEFAGY A KÉP, DOLGOZIK A VINYÓ. HDD-n nem játszható vagy mi fasz? CPU GPU alig melegszik, csak teker a vinyó, közben áll a kép. HA visszajön, utána pár lépés után megint áll. Mondjuk EA játék, szóval sokra nem számítottam, de ez így borzalmas.

ezt is néztem, de még mindig sok 😊

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

néztem már, csak most nem tudok vpn-ezni 😊, mert régió záras

IMYke2.0.0.0
Nem vehető meg ennyiért, de érdekes - "Age of Empires 3 Complete" frankó leárazással:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Dreamfall Chapters 16€

Kupon: ghoctdiscount%

[merlinw.org]

MerlinW
Murdered: Soul Suspect 4€

kupon: ALLKEYSHOP
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.28. 19:35:09

[merlinw.org]

Troger911
Igen, itt egy 64gb-s, 3g-s ipad 1, hibátlan állapotban. De sajna mivel nem frissül tovább az ios, ezért nem megy szinte semmi. Pedig a hardver nem gyenge annyira. Ami megy, az legalább gördülékeny. Ha kártyázni van rajta kedvem, akkor Order And Chaos Duels-t nyomok, érdekes, hogy eu is akad a galaxy-n, de az ipadon hibátlan...
Botond
iPad1en semmi nem indul el a safarin kívül szerintem. 😄 Minden cucc minimum iPad2-t kér, bár mostmár kezd a játékok körében trendi lenni, hogy inkább 3-at, pár pedig már egyenesen 4-et, szóval lassan nekem is váltani kell...
Troger911
Igen, sajna egy gyenge galaxy tab3-am van. Az ipad 1-en meg el se indul. Kéne valami erősebb tab, de másra kell a lóvé 😞
Botond
Done, meg is kaptam a 4. Clementinet...
Mercenary Kings-re szavazzatok please!

Botond
Egyáltalán nem lassú tableten, sőt. Persze tablete válogatja gondolom. 😛
Shep
Csak ide merted írni ,mert féltél, hogy a topicjában úgy jártál volna, mint én? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

A Postal 2-t dragoka1 nyerte. Gratulálok neki! 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

The Binding of Isaac: Rebirt merre találok legolcsóbban ?
Dj Tommy
Ez az oldal segítség lehet a nuuvem és amazonról való játék vásárláshoz.
Vásárlás előtt meg lehet nézni, hogy az adott játék aktiválható-e nálunk vagy sem.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Maak
Elvileg, mondom elvileg...(nekem ugy lett meg), Battleneten atvaltasz us regiora es giftkent megveszed, majd visszavaltasz es beaktivalod. Link

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

IMYke2.0.0.0
<#worship>

"Kár" hogy már megvettem. Viszont, rohadt jó kis feszültség-okozó és levezető játék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Troger911
Én csak most ismerkedem a Hearthstone-nal, de tetszik 😊 Sajna tableten kicsit lassú, de pc-n tuti. Nagyon régen játszottam már gépen kártyajátékot, de ez nagyon bejön. Társasokban szeretem a kártyajátékokat, van egy pár a gyűjteményemben, csak a párom nem szereti a duel stílusúakat, nem szeret konfrontálódni...
ffxi
Ugye azt mondtam, hogy idén nem kaptok már semmit. Így is van. De valakinek jól fog indulni az éve, 2015 első munkanapján 😊

Fákjúal!

Tinman
Azért azon még mindig nem tettem túl magam, hogy a Blizz a Hearthstone játékosoknak még egy valagba rúgást sem gondolt karácsonyra! Még egy k. email se jött, hogy ne te paraszt dögölj meg a fáddal együtt...

Én naiv, meg azt hittem, hogy lesz valami kis apróság ingyen vagy jól leárazva... mittomén' 5-ös kártyapakk 5 euroért, vagy free Naxx szárny :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Értem... hát ha a sajátod és örökre a sajátod, akkor mese nincs, de minden erődet és energiádat bele kell tolni, mert ha neked nem minden áron fontos, akkor másnak meg még úgyse.

Most fejeztem be 30 perce a falburkolást. Pöpec lett, pedig életem első ilyen munkája (pont úgy, mint ahogy a vakolás/glettelés/szoba/mennyezetfestés volt). Most megyek és hátraveregetem magam :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem lenne ezzel a kocsival gond (anno Ladába 50k-t beletettem), ha nem lenne katasztrofális műszaki állapotban...

Tinman
Tudod mekkora különbség S80-asból beülni a 19 éves Opel Corsába? És most nem a kényelem, meg a motor ereje, hanem az úttartás, a tapadás, a stabilitás... én nem is tudom ezekkel a kopott gumikkal holnap mi a fax lesz... :-/
(Céges roncs, nem én vagyok az üzembentartó és term. a tulajdonos sem.)

Jah és az a vicc, hogy volt egy légzsákos, elektromos ablakemelős, kipörgésgátlós Opel Combo és eladták alólam :-( Az is felejtős volt, de ehhez képest full luxus.

Rapid81
Itt maradt a most már csontig hatoló, jeges szél. Más nincs.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tinman
Este eléggé esett, olyan 10 centi hullott kb, aztán most d.u. durván belehúzott, reggelre nagyon kemény Szopó Ágnes lészen :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.28. 17:26:44

mulli1986
Sziasztok!
Ezt meg fogom tudni venni amazonról az itthoni bankkártyámmal? És fogok tudni vele játszani? Van valami az amazonos cuccokkal, de már nem rémlik hogy pontosan mi.
Diablo 3
Esetleg tudtok jó helyet ahol olcsó?
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2014.12.28. 17:19:58

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

zorrobomber
Itt 8 font, WINTER-SALE20-GROGRE kóddal

grebber
Ha euroban írtad akkor nuvemen csak 3000ft!

De volt ez kb olcsóbban csak már lekésted!
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.28. 15:36:51

ezt keresem: Castlevania: Lords of Shadow – Ultimate Edition
tudtok helyet jó áron?
14,85-nél jobb árat nem találtam eddig sehol sem 😞

SweeneyTodd
816ft volt paypalon kersztül a hobbit, köszönöm ,hogy szóltál !

http://trafikavarosszelen.tumblr.com I PSN : motkany91

IMYke2.0.0.0
Jut eszembe:
A Redux-ok engem egyáltalán nem is érdekelnek 😊

Troger911
Most, hogy így mondod, én is épp ezt akartam írni 😊
w77d
Gyerekek mondtam már, hogy a Redux-ok közül csak a Metro 2033-at érdemes beszerezni,főként mert az jobban fut?

grebber
De miért ismételsz engem? <#eplus2>

A Last Light vanilla és a Last Light Redux között semmi érdemi újítás nincs. Viszont a 2033 Redux-ot már csak a jobb optimalizáltság miatt is megéri. SOKKAL jobban fut.