Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
Legelsőtől kezdve az összes részt láttam. Mai napig imádom. A társadalomkritikák és mindennel szembemenő fricskák mindig célba találnak. Világ legjobb sorozata, mai napig.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

kigyi
Annyit beszélgettetek itt a HeartStone-ról, hogy elkezdtem letölteni a céges gépre 😄 Úgy is jön az uborkaszezon 1-1 party néha belefér talán.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Szerk.: Ehhz..... Összekevertem az "Invisible Inc."-vel!

Én az erősen félkész verziót próbáltam ki anno, offline - én jófélének ítéltem, és rajta is van az Excel-es kívánságlistámon.
Körökre osztott lopakodó szimulátor, Unity Engine-el.

A "Transistor" ugyanolyan narrálós játék , mint a Bastion.
Az is jóféle játék, és kiváló soundtrackje van.
Az is a listámon van 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 15:08:49

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Transistorról vélemény? Nem terveztem semmit se venni most a leárazás alatt, de ez a 6,45 eurós ár elég szimpatikus. Valaki játszotta?
IMYke2.0.0.0
VH2 = The Incredible Adventures of Van Helsing 2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Botond
Én csak két dolgot nem tudok, az egyik, hogy mi az a VH2, a másik, hogy ki nyerte, de ha zorro tette szóvá, akkor gondolom a második kérdésemre a válasz grebber. 😊
IMYke2.0.0.0
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<#eljen>
Én értem, mire gondoltál. <#worship>

zorrobomber
Nem baj legalább vigasztalhat a tudat, hogy a nyertes épp jót játszik vele 😊

Fpocok
ÁÁÁ most nézem, hogy 11 euróért tudnék South Parkot venni, de nincs pénzem, mert ajándékra költöttem (VH2). Faszom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
South Park FTW, végig akarom majd játszani a SoT-ot is. Nekem meg pont a Family Guy nem jött be, Simpsonék oké, de már túl sok rész van belőle. Mondjuk SP-t se nézem vagy 3 éve.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

dartonite
66%-os learazas van most steamen (allkeyshopon sincs jobb arban goty) es mar csak 4 oraig tart az akcio, azert akartam egy kis visszajelzest.Koszi sracok, szerintem ennyit mar meger nekem 😊
grebber
Én már nagyon epekedek a GOTY után. Remélem egyszer összejön rá a kártyapénz + a 75% 😄

Next PC upgrade: 2022

Shep
Nem rosszak a DLC-k, pár óra plusz single +3-4 eurot talán megér, de igazából meg lehet lenni nélkülük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dartonite
Dishonored GOTY megeri a 8.5 juros arat?
Szeretnem vegre behuzni eredetiben ezt a jatekot, de nem tudom mennyire jok DLC-k.Valaki probalta mar oket?
IMYke2.0.0.0
Hogyne. Ott is figyelnek a megnézett listámon. 😊
"Completed" - és a 28. 29. 30. a sorban, 😊

Troger911
Azt tudod, hogy a Berserkből jelentek újrarajzolt, hosszú epizódok ugye? Kicsit tovább is ment a történet, remélem lesz folytatás. Tesóm elolvasta utána az egész képregényt, mert kíváncsi volt a történetre 😊
IMYke2.0.0.0
"Hihetetlen mennyire bele tudják élni magukat a szinkron színészek."

Profizmus.
Olyan seiyuu nem is dolgozhat, aki nem tud legalább 3-4 hangon megszólalni, és énekelni.

Troger911
Kedvenc, illetve a Trigun is!
FMA óta csak is japán szinkron. Hihetetlen mennyire bele tudják élni magukat a szinkron színészek.

Samurai Champloo-ért thx. Elfen Lied már a listában van további 200 anime mellett. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
És a Berserk és a Claymore is. Utóbbi még jobb is, mint a Berserk - szerintem.
De (!), a Berserk lelki hullámvasútja nagyon durva.
Azt kiskorúaknak semmiképp sem ajánlanám 😊

Az Elfen Lied meg hát amolyan mindent-bele - fanservice olyan durva dolgokkal, hogy az ember csak kapkodja a fejét.
Kár, hogy:
* rövid,
* a manga fejezi be rendesen
* és nincs folytatás.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 14:22:35

Troger911
Tudom ajánlani a Berserk-et és a Claymore-t 😊
Imi! Az Elfen Lied egy nagyon jó sorozat!
IMYke2.0.0.0
Ha azzal a sorozattal végeztél: Samurai Champloo
Ja, és persze az Elfen Lied.

Tinman
WoW-os és Guitar Hero-s részt is láttam, 1x oké volt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Így igaz, az agyatlan alpáriság elég fárasztó és a SP nem csak ebben erős, hanem a rémesen beteg dolgokban is.

Ironikus társadalomkritika témában, pedig sokkal intelligensebb a jó öreg Simpsons vagy éppen a Family Guy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Éppenséggel lehetne kaki sorozat is ám... hiába istenítik.
Hozzáteszem: szinkronnal nem annyira jó, mint eredeti nyelven (belenéztem mindkettőbe).

Tudom, azért nézem. 😄
Most az alapműveket pótlom, amiket anime ismerőseim mondtak. Aztán jöhetnek az egyebek.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Cowboy Bebop - jó sorozat. <#eljen>

IMYke2.0.0.0
"Never Alone (Kisima Ingitchuna)"
* STEAM-en: 10% OFF - 13,49 euro ❤️15,28> = ~4255 Ft
* Nuuvem-en: STEAM-kód - 33% OFF - 19,99 breál <95,92> = ~1918 Ft
Hosszabb lélegzetű betekintés a játékba.

Lehet folytatom az animézést. Most szerintem a Cowboy Bebop fog sorra kerülni. 😊

Hatalmas elnézést az offért!!!
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2014.12.30. 13:58:25

IMYke2.0.0.0

grebber

Jó, ez mondjuk igaz. 😊

IMYke2.0.0.0
El kell keserítselek: ha kijutnál sem nézhetnél meg mindent. Így nincs abban semmi baj, ha az efféle csatornák videót megnézed [ahol ők nem egyszer direkt turista csalogató dolgokat is feltöltenek, elutazva az ország egyik végéből a másikba - például ez, amikor Tokióból elutazott a fesztivál miatt Kagoshimába (wikipedia) -, hogy minél változatosabb és szebb dolgokat mutassanak be], mert bizony, előfordulhat, hogy kábé soha az életben nem jutsz el oda, még úgy sem, hogy kinn élsz és gürcölsz a napi betevőért...

ffxi
A vallás is csak eszköz. Ha nem lenne vallás, akkor másik "eszközhöz" folyamodna az emberiség. Szal mindig van helyette másik amivel lehet ütni a szomszédot.

Fákjúal!

Fpocok
Az mi?

Parasite Eve 2, best game EVER!

Voltan
Igen, sokkal mélyebb, merészebb és pofátlanabb a South Park, mint mondjuk pl. a Family Guy - nem véletlenül figurázták ki egy dupla epizódban 😄

Persze a felszínen csak egy szarul megrajzolt alpári fasság, de valójában nagyon is összetett, csak oda kell rá figyelni, Én az első évad óta imádom 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ilyen autós, biciklis, motoros speedrunokat én is szoktam nézni, Tokio, New york a két kedvenc.

Áh belebotlottam már pár hasonló videóba, őszinte leszek, elárasztott az irigység. Úgyhogy kösz, de kösz nem. Első szemmel szeretném megtapasztalni eme országot. 😊

grebber
Egész jó ez a Pressure autós cucc. Még a végén nem fogom kidobott pénznek érezni azt az 1 eurot !
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.30. 13:44:43

IMYke2.0.0.0
Apróopopóóóó - Ezt a csatornát ajánlom figyelmedbe.
Eszméletlenül jó anyagok vannak. S már 4K-ban is tesz fel videókat a srác. 2+ éve követem.
Ez a másik csatorna, amit érdemes megnézni - mágnesvasút vezető a srác. Az ő videóból készíthettem ezt a videóklipet, a saját zenémhez.

//Tokióban készült felvételek.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 13:44:02

Botond
Még lecsapok 1 millió vaddisznót aztán megnézem. 😊
kigyi
Van 1-2 olyan rész ami jó pl. a wow-os részt minden játékosnak ajánlom nagyon üt, de a többség unalmas számomra, mert nem érdekel a műfaj, persze, ha az embernek éppen van hozzá hangulata akkor 1-1 rész elmegy néha, de sajnálom rá az időt amit vele töltök ez az igazság 😄

Viszont a WOW-os rész tényleg jó darab 😊 Én azt mondom mindenképpen jó megnézni főleg azoknak akik valaha wowoztak ne adj isten még ma is ezt teszik 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Botond
A vallás az oktatás kezdetleges formája. Régen ez volt az egyetlen és legfontosabb iskola, ahol az addigi korlátos információt tovább lehetett adni.
Sokan csak a káromkodást és az alpáriságot veszik észre, de szerintem remek társadalomkritika van benne. Egyik kedvencem mikor a vallásokat figurázzák ki JOGOSAN! Pl. én egy jó ideje elítélem az összes vallást mert mást sem hozott csak rengeteg halált és erőszakot (khm...keresztes hadjárat...khm). Ergó, ha nem lennének vallások, azaz egységesek lennénk, akkor sokkal békésebb bolygó lenne ez.

De ez csak egy példa a sok közül amire reflektál a South Park.

IMYke2.0.0.0
Igen, nekem is vágyam, hogy kijussak abba az országba. 😊
No, és persze nem csak annyi időre, hogy beleszagoljak a sós levegőbe és üljek a következő gépre 😊

A Dragon Ball-t csak nosztalgiából kezdtem el. A Dragon Ball Z második felében már kívántam hogy vége legyen. A Dragon Ball GT-re azóta se vettem rá magam hogy végignézzem.

De a Fullmetal Alchemist életem egyik legjobb döntése volt. Ez szerettette meg velem a japán nyelvet is és ezzel együtt létrejött egy újabb életcélom (megtanulni japánul és kijutni legalább pár hétre Japánba).

kill3r21
Nem feltétlen korhoz kötném, rengeteg velem egykorú ismerős imádja, a baj velem van 😄
IMYke2.0.0.0
Az az érdekes a South Parkkal kapcsolatban, hogy ismerőseim közül páran divatból (nem túlzás!) még szeretik is...
...Unokatesómmal egyszer amolyan tessék-lássék módon össze is vesztünk, mert én a leírt véleményemet neki is elmondtam, ő meg megpróbált engem meggyőzni arról, hogy a SP egyenesen isteni kreáció és igazi megmondó sorozat, ami a non plus ultra a témában, és hogy nekem azt elejétől látnom kell, hogy megítélhessem...
Hát akkor inkább 7 év guillotine.

Scooter
Nyugi, nem csak te vagy akinek nem jött be. Nincs veled baj. Sose szerettem az ilyen idióta, agyatlan humort. Bár a Monty Phython-t szeretem. Minden nem jöhet be, mindenkinek.