Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok. Letöltöttem, felraktam. Csak most fogalmam sincs, hogy mit és hol kell nézni. 😄
Jó ötlet. Aztán jöhet az összehasonlítás. 😊
Shep
Na nézd meg én meg megnézem a demo-t 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Kösz, az van is fent nekem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tényleg. Mivel tudom? Nekem úgyis megvan az eredeti. Mondjátok el, hogy melyik program és hogyan műxik. Aztán meglátjuk, hogy mi igaz ebből és mi nem.
Tinman
Sok progi van rá, de pl. HD Sentinel próbaverziójával a legegyszerűbb...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Tudom, csak poén volt 😊

Shep
Amúgy ilyen forgalom mérést mivel tudok nézni?

Tinman
Crystal clear, de ez 100%-ban felesleges lemezművelet.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Hát valahogy úgy.

Tinman
Ez semmi mást nem bizonyít csak azt, hogy sokan nem tudják mi történik éppen a háttérben egészen addig, míg az gondot nem okoz!

Nem akarok semmit se bizonyítani. Csak annyi, hogy úgy a jó, ha mindkét fél véleményét látja az ember. Ha 1 ember írja, hogy nála valami gond van és 10 (100-1000) ember nem írja le, hogy nála nincs, akkor ebből az jön le mindenkinek, hogy bizony az eredeti DA nem működik.
Shep
Ennyi torrenten is lejön néhányaknál 😄

Shep
Na de most az mit bizonyít, hogy x embernek semmi gondja az eredetivel neki meg igen? Szerintem őt rohadtul nem érdekli, hogy nektek meg még x embernek jó, neki az eredeti akad az okosított verzió meg nem. akkor ezek után nyilván az origivel fog játszani. 😊
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.30. 20:22:20

Tinman
Tessék... DAI.EXE, 1 órás termése (30GB!):

Szerk, mert te is:

Nem cseszi szét, mert 100 óra gametime alatt kb. 3TB-ot mozgat összesen, ami egy mai SSD vagy HDD-nek nem gond, de maga a művelet felesleges, értelmetlen baromság és ennyi adatot mozgatni egy szaros védelem miatt kész röhej, dilettáns programozói mellényúlás.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.30. 20:23:09

Egy szóval se mondtam. Annyit mondtam, hogy mások nem panaszkodtak a DA fórumában. Hogy máshol panaszkodtak-e, azt nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.30. 20:17:16
Fpocok
Szóval én vagyok az egyetlen, akinek ilyen gondja van? ahha.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tudom, hogy ugyanazokat a köröket futjuk le újra és újra, de csak, hogy a másik oldal is hangot adjon magának: Semmi gondom nem volt a DRM miatt, vagy bármi más miatt 212 óra alatt. Ahogy Pockon kívül másnak se, akik a DA3 fórumába szoktak írni. Az is nagy kérdés, hogy neki a DRM okozta-e a gondot.. Ha nem hangoztatják mindenhol, hogy Denuvo van benne, akkor nem is tudnék róla.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2014.12.30. 20:15:02
grebber
Nem szar ,hanem mivel már csak a víz alatt kell maradni (minden megvan csinálva maximum szint elréve) kurva mod unalmas <#falbav>

Next PC upgrade: 2022

Ez a hdd nyektetés legalább annyira igaz, mint az ellenkezője...Amíg valaki számokkal nem bizonyítja, hogy nyekteti, addig mindkettő lehet éppen ugyanolyan arányban Urban Legend vagy akár igaz.

Én nem tapasztalalom a HDD-men, hogy jobban izzasztaná a Denuvo, mint bármilyen másik játék.

Ui.: Mindenki szar szemét szaralak a játékiparban és direkt csinálnak olyan DRM-et ami szétcseszi a user hdd-jét. Ez a 2 in 1 árukapcsolás.... Jól feltörhetetlen volt egy darabig ez a pár játék, addig jól megszedték magukat a 0 day birkákból, vagy a türelmetlenekből.

Mellesleg meg szétkúrja az adattárolókat így szépen lehet gerjeszteni a hdd és ssd-k iránti keresletet...Hát nem brilliáns.

Önök a szarkasztikus ötpercet hallgatják kedves hallgatóink. A mikrofonnál összeesküvéselmélet-tetűazösszesfejlesztő ratgab.
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.30. 20:18:23

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ha ennyire szar minek szenvedsz vele?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Erről csak ennyit, hogy sokunknál az origi is ugyanígy jár el...

IMYke2.0.0.0
Hát igen...
De aztán kaptuk az arcunkba, hogy csak urban legend, meg különben is az orosz srác is "bekaphassa", aki először mert róla írni... <#wilting>
Én már nem is tudom mit higgyek.

Az biztos, hogy egy ideig nem "fenyeget", hogy a "Dragon Age: Inquisition"-nel játszhatnék... 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 20:11:57

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A "Final Fantasy" játékok nagy része megkapta az 50%-ot:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én ezt az egészet nem értem...

Tök nyilvánvaló, hogy a fos Denuvo drm szívatja halálra. N+1x ki lett beszélve, hogy SSD-t és HDD-t is nyektet kinek éppen, hogy bírja a vasa. Egy WD Green nyilván nagyon örül egy ilyen védelemnek, amikor alapból is egy fostalicska HDD. Nemtom' milyen HDD-je van, de a leírás alapján nem túl jó...

Shep
Hát ugye nem mondtam hülyeséget 😊

IMYke2.0.0.0
Drukkolok 😊

Más:

"Pandora: First Contact" (STEAM)(Youtube) - ez jónak tűnik srácok. Azoknak lehet, hogy érdemes volna eljátszadozni a gondolattal, akik szeretik a Civilization-cuccokat.

zorrobomber
Nem is olvastam mostanában.

ffxi
De makacs lassan már maximalista függő 😊
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.12.30. 19:39:04

Fákjúal!

grebber
Amivel egész nap játszok (játszok szendvedek,mert nem lehet közbe mást csinálni),de csaka zért is kimaxolom.Depth Hunter 2

IMYke2.0.0.0
Melyik játék volna ez?

grebber
Rohaggyon le a mája igen így két gyével aki kitalálta, hogy egy 4.5 órás játékhoz 24 órása acsit írjanak<#falbav>

grebber
Semmi, másnál érdekes mód nem jön elő! <#hehe><#eplus2><#lama>

IMYke2.0.0.0
Szóval, akkor mi is a helyzet azzal a DRM-mel? <#ravasz1>

Fpocok
FIGYELEM!!!! CSÚNYA ÉS ROSSZ DOLGOT FOGOK ÍRNI!

Kipróbáltam a DAI tört verzióját és szvsz NEM AKAD. Sokkal jobban fut, mint az eredeti. Nincs az állandó töltögetés, tükörsima a játékmenet.

IMYke2.0.0.0
Akkor valóban elárazás volt. 😞

Nálam 25 dollár.
kigyi
Nálam 18,99

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

IMYke2.0.0.0
Lehet, hogy elárazás:
Tales from the Borderlands - 75% (!) - 4,8 font.

Vagy, ez az oka:

"This game is delivered as a Telltale Games redemption code. Customers will require a free Telltale Games account to play."
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 18:09:02

Ráadásul fizetős moba......ebből zsákutca lesz. Meg amúgy is Dota 2 FTW.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Troger911
Úgy könnyű 😊 Tesóm is abban a helyzetben van... Én meg szívok a balf... supportal, akik semmihez nem értenek, nekem meg nincs jogom semmit megoldani... De olyan szinten, hogy a munkához szükséges cuccokat nem tudják rendesen működésre bírni, én meg portable cuccokkal dolgozok ez miatt. És nem egy kis cégről beszélek...
kigyi
Én vagyok a rendszergazda csak nem leszek magam ellensége 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

végül maradt a GMG, kóddal 7,8 font volt

Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer

Troger911
Ha, ne is mond! Nálunk minden tiltva van sajna. Ha fel is tudom rakni, a céges tűzfal nem engedi ki 😞
Scooter
Azért is írtam, hogy "talán érdekel valakit" <#vigyor1>
<#eljen>
Fpocok
Meh... moba.

Troger911
Nekem mind2 fekszik. SP-ből napra kész vagyok, animek jöhetnek minden mennyiségben, de pl egy Simpson részt nem tudok végignézni.
Rapid81
A South Parkban az alpáriságnak mindig célja van és egyáltalán nem agyatlan. Rémesen beteg dolog pedig maximum az, hogy nagyon sok dolgot mutat be olyannyira kifordítva, hogy külső szemlélő számára is érthetővé válik. Számos olyan, mai vagy nem mai dolgot mutatott már be/forgatott már ki az SP, amit mindenki más tabuként kezel és erre szükség is van a mai világban. Lásd: Nemtelenség /majd eldönti a gyerek, hogy fiú lesz vagy lány, ha felnő/, buzik/homofóbok, gazdagok/szegények, divatok/"trendiség", stb. Semelyik másik sorozat nem mer így szembe menni dolgokkal vagy nyíltan foglalkozni bizonyos "kényes" témákkal.
Utoljára szerkesztette: Rapid81, 2014.12.30. 15:45:29

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/