311803
-
Ezt miért? Mert túl olcsón adták a játékaikat? Pénzéhes egy banda. A Humble Bundle-t sem bannolta senki, mert 1$-ért AAA címeket szórtak ki. Két Batman játékot is vettem már a Nuuvem-en, az utóbbi idők legjobb akciói itt voltak, nem lenne jó, ha ez tendencia lenne. -
Nos, aki a Nuuvemről vett Batmant, annak szól: Warner banned Nuuvem to sell their games. -
Írjál többször nekik! -
Úgy sincs sok ilyen tuningolós autós játék, ellenben a szimpla szuper autós verseny játékokból rengeteg van, nem kell még 1 ilyen. -
Sziasztok.Velem olyan dolog történt amit még sehol nem láttam. El lopták az accountom és állítőlagosan loptak vele. STEAM Támogazási bann van rajta nem VAC ban. Mi tévő legyek? Írtam supportnak 3 hónapja de semmi :S 300+ játék van rajta :S ami nem kevés cashembe került :S segítsetek kérlek titeket. -
Győzött a hörcsög: Witcher 3 GOG-ra beszerezve
Nem bánom egyébként (mármint hogy győzött), az eddigi 10 perc alapján már meggyőzött hogy ez jó. Meg amúgy is talán ha harmadik day-egypár vásárlásom. -
Encore Day van a Humble Bundle-n. -
Mivel ez a játékmenet része lesz, tehát 5 palack NOS, drift + rendőrakciók ez a rész totál nem nekem fog készülni. Talán jövőre. ( azért ez még jó lehet, még abban bízok hogy a rendőr téma csak felszínesen lesz benne ). -
Rony94 #250547 Az Underground 1-2 a gyermekkorom része. Így bevallom, egy kicsit megdobogott a szívem a hír hallatán, DE ne felejtsük hogy ez még mindig az EA és az EA-től már évek óta nem láttam egy iparos munkát. -
Ez de leminősítő... Miért baj a tunning? Az a jó benne, h egyedi, nem uncsi autot tudsz magadnak kreálni. mintha egy mmo-ban nem tudnád a karaktered öltöztetni vagy változtatni a kinézetét. Vicces ez a maradi felfogás, már bocs. Persze hozzá kell tenni, h egy tunning minőségi kivitelezése is fontos a programoldalról. Sima autó kell? Ne tunningold. Nekem tunning kell? Akkor legyen beleirva a játékba. Ennyi a történet. Ez az autósport -
Notunning nagy pozitívuma volt az elmúlt részeknek. De hát most megkapod, lehet tolni a neont meg a nitrót orrba szájba. Neked készül! -
Rony94 #250544 Az MW minőségi? Annyi hülyeség van benne hogy fájdalmas játszani vele, kezdve az idegesítő AI-tól a no tuning-ig. Játszottam vele 3-4 órát és ment az uninstall. Így kell kidobni 2.5 eurót az ablakon. -

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Alcím az E3on lesz leleplezve.
Rivals minőségi volt. MW is. HP is.
Csak a rendőrök:(
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.05.22. 18:03:03 -
Ritkán látlak. :D -
Google Fiber Sends Automated Piracy ‘Fines’ to Subscribers
LÁL -
Pac-Man akció amazonon droidra ez ingyenes pl.
Pac-Man ma 35 éves
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2015.05.22. 15:42:49 -
Ezt honnét sikerült leszűrni?
Mert mindenhol sima Need for Speed van, Reboot-ként emlegetve, sehol sincs szó Underground 3-ról.
Meg hiába is, ha Underground 3, ha nem, úgyis az NFS zsáner újabb megalázása következik. Ghost Games = halál unalmas és bugos publikus bétaváltozat 30 FPS-re korlátozva, tonnányi DLC-vel és mikrotranzakcióval. A játék "bukása" szinte borítékolható, az EA által sosem fog már minőségi játék megjelenni, de nem is az a céljuk, hanem a profitszerzés. Ahhoz meg csak jó marketing kell, és nekik nem kell messzire menniük a jó marketingért.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.05.22. 15:05:25 -
Hahó! Néha írok ide is, csak sűrű a program és kevés az idő. :)
Miért ilyen olcsó a G2A -n a WatchDogs + SP ? Ingyen osztogatták őket? Lemaradtam valamiről?
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2015.05.22. 14:08:16 -
Üdv mester téged is látni? :) -
Rátettem volna Barack Obama egy éves fizetését, hogy Underground 3 lesz.
//Írtam is lejjebb és korábban ugye. -
*Csatt* *csatt* Telejsen korrekt. Naná, hogy onnan való és ezért írtó kellemetlen, hogy elírtam (valaha készült egyik legjobb vígjáték szvsz). Mintha azt írnám, hogy "Might the force be with you!". Pfejjj. Na megyek vissza a csapkodáshoz ... *csatt* *csatttt*
Egyébként beimpulzusvásároltam $2.5 -ért a Ravent GroupBuyon. Még nem döntöttem el, hogy örülök -e, vagy csak a hörcsög felülkerekedett bennem. Jaaaaaaa és 700 játék fölött vagyok tegnap óta, úgyhogy gyanús az utóbbi... -
Hivatalos is Underground 3 lesz az új NFS :-) juhúú -
Nem náculásból mondtam, mert tőlem mindenki úgy ír, ahogy neki kedve tartja, de ez Brien élete betétdala és nekem is onnan ismerős a dal szövege :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.22. 13:21:13 -
Jáj! De, de! Most nézem csak, hogy mekkora hibát vétettem (irónia nélkül). Köszönöm, hogy kijavítottad, persze, hogy "on" nem "at".
(IRONIA ON) Megyek és megostorozom magam ;). -
Az nem "on the" az "at the" helyett?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2015.05.22. 12:57:35 -
Gyanús volt, mert a nagykerből nem szokott kijutni úgy, hogy benne van a kupon :( -
Ennek is van pozitív oldala: képzeld el ha május 21 lett volna odaírva. Most a bőrt is kaparnád az arcodról. Always look at the bright side of life! -
Egyszer jutok hozzá egy Silver AMD kuponhoz és látom mielőtt lekaparnám ,hogy március 31-én lejárt bakker.... :( -
Van rapid prototype géped? -
majd a 3d nyomtatóddal kinyomtatod :D -
Majd ha adnak hozzá digitális szobrot!
-
Premium Edition (játék + szezonpakk) - most ez az "alapára" a játéknak, steamen perpillanat ~81 euro.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2015.05.22. 07:50:48 -
Miért 24k?
Valami pakk? :D -
Igazából nem, ezek torzított grafikonok, mert a konzolban benne vannak a handheldek is, a pécé piac legalább két kéve közel kétszer akkora, mint a konzolbiznisz. Csakhogy ez még önmagában nem jelent semmit, mert ebben benne van a pécés piac számtalan platformján eladott számtalan goat szimulátor, nem beszélve a távolkeleti mmo piac őrületes bevételeiről. Szóval ebből nem fejthető meg, hogy a witcher3 melyik platformon mennyi pénzt hoz, de még az sem nagyon, hogy a witcher4-nél ez hogy fog alakulni. A trendek persze érdekesek, és az kifejezetten jó, hogy a pécé piac nemhogy nem tűnt el, de erősödik keményen. -
hoppacska
beszedes grafikon -
Evoluti0N #250519 Kihagyhatatlan ajánlat. -
Na ki vesz Steam-en akciós Batman AK-t 24e Ft-ért?
-
Na megvan a cikk, ezt csak mellékesen írják. :)
Szóval anyagi problémájuk nem hinném hogy lenne. :)
"A Bloodborne eladásai az előző hónapban, kevesebb mint két héttel a játék kiadása után haladták meg az 1 millió példányt. Ha figyelembe vesszük, hogy a játék mindössze egyetlen platformra jelent meg, és brutálisan nehézre sikeredett, ez még nagyobb teljesítménynek tűnik." -
Csodával határos módon sikerült $1 -ért hozzájutnom a Broken Sword 5 -höz a GroupBuys csoportban. Tunguskára még vadászok + ráadásként $1 az Alpha Protocol a Sale -ben. Ejjjjjjj, mennyi jó játék amivel fingom sincs mikor lesz időm játszani :D.