Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Anime OFF:
Nyilván, lehet azonnal a mély vízbe is dobni a delikvenseket - van aki megtanul úszni (beleszeret adott, megnézett stílusba és utána kíváncsi lesz egyre több és több animére, majd új stílusokra, klasszikusokra is), és van aki megfullad (az első próbálkozás(ok) után egyszerűen otthagyja az egészet, mert látja/érzi, hogy ez nem az ő világa).
Én például egy rendkívül kemény sorozattal vágtam bele, úgy istenesen az animézésbe - Profilom, a bannerem, és a bal oldalon a "Favorite" dolgok árulkodnak...
Azóta kipróbáltam még jó pár stílust, és okozott nem egy olyan élményt, amit élőszereplős kábé soha az életben nem tud.

De, nem erőszak a disznótor - ha nem megy / nem tetszik az anime (alapjaiban: a japán képregény és a megfilmesítés) műfaj, akkor semmiképp sem szabad erőltetni.

Figyelem, személyes vélemény: a Dragonballokat bottal se...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Gondolom a sok alpáriság nem jön be nektek. A mai fiataloknak az alpáriság királyság, köztük nekem is bejön és a South Park-ot is szoktam nézni, nem a kedvencem, de nézem.....és csak mértékkel.

De az már igaz hogy ha választhatnék, akkor inkább Family Guy vagy Simpsone család.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

kill3r21
Nálam ez is olyan mint a Gyűrűk ura és a Hobbit! South park is, bruttó 3 percet néztem meg belőlük 😊
wantonly
Baromi jó! Két bajom van vele: drága és egy végigjátszásnál több nincs benne számomra.

Nyilván aki nem néz SP-t vagy nem szereti a sorozatot az ezt sem fogja, mert egy az egybe ugyanaz a hangulat/stílus/humor.
Tinman
+1

Legalább 30 részt néztem meg anno rábeszélés miatt, aztán feladtam... nem az én világom.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én is próbálok beszállni az animézésbe, de egyelőre ezek után megállt a tudomány. Túl sok film, sorozat és játék van és mellette még nézzek animéket is? Jelenleg rengeteg szabadidőm van, de ez azért mégis csak sok. :-\

Btw. a Fullmetal Alchemist-et MINDENKINEK ajánlom akik anime nézésben gondolkodnak, vagy azt gondolják hogy az animék szarok. Nagyon jó beugró anime szvsz.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Jé... A Sir Quno Jedi visszatért 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
No, akkor én sem vagyok egyedül - Shep, grebber, ffxi 😊

Ja, és én még mindig animézek.
Tegnap fejeztem be ezt például: Steins;Gate

Sir Quno Jedi
Jaja erős 10/10. Általában az ilyen movei/rajzfilm stb. alapján készült játékok silányak, de ez a valaha is készített leghűebb és legmostmégjobb ilyen. Másik jó konverzió a két újabb Naruto.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ffxi
Nem nekunk találták ki a SP-kot. Anime-én nőttem fel lehet, hogy az a baj.
Utoljára szerkesztette: ffxi, 2014.12.30. 12:52:25

Fákjúal!

Botond
A szemetek megölték Kennyt!
grebber
És nem vagytok ketten sem. Száusz park<#levele>

Next PC upgrade: 2022

Shep
Na akkor legalább nem vagyok egyedül 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rajongóknak kötelező. Még megjelenéskor megvettem. Teljesen hozza a sorozat humorát, hangulatát. Olyan, mintha az ember egy nagyon hosszú SP epizódot játszana végig. 😊
IMYke2.0.0.0
Tuti velem van a baj, de engem nem érintett meg ez a South Park-láz.
Volt szerencsém pár epizódot látni az elmúlt évek során, de 99%-ban csak a fejemet fogtam a sok baromság miatt, ami áradt belőlük humor és irónia címén.
Az a kevés, ami betalált meg olyannyira elenyésző, hogy értetlenül állok az egész hajcihő előtt.

De, ismétlem: tuti velem van a baj, és most is csak hangosan gondolkodtam.
Ja, és a vitatkozni, meggyőzni szándékozóknak: az aláírásom első fele...

Fpocok
Este sikerült felfedeznem egy újabb játékot, ami annyira-jó-hogy-nincs-pofám-törtön-tolni-inkább-megveszem-ha-akciós lesz. South Park: Stick of Truth!

Parasite Eve 2, best game EVER!

wantonly
Ebből 3 játék kártyás, a felét legalább visszahozza. 😊
ffxi
Lehet, hogy bóknak szánta. Természetesen pozitív bóknak.

Fákjúal!

w77d
vazze te tényleg ráhajtottál Imire? Áztáqvamindenit XD

Tinman
Igazán nincs mit, csak egy kis helyreigazítás, mert kimaradt: "A 175 db. lapból pedig legalább !35! lap garantáltan "rare" vagy annál jobb (epic vagy legendary)".

Remélem hasonlóan jó élményeket szerzel majd, mint amiket nekem sikerült és még évek mire ráunok :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Már mindkettőt elvitték!

mulli1986
Köszönjük! 😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

ZsZso
Nem, igazad van. Egyikőnk se nő, hülyeségeket beszélek 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
"Egy nővel ilyen jó vitatkozni 😊"

Öööö... Én férfi vagyok.
Adatlapod alapján te is...
Vagy, jogosan érzek zavart az Erőben?

Pár perce a hozzászólás után, bocs mindenkitől, hogy nem köszöntem meg!

grebber
Hol ,mert sem nem láttuk, hogy vitted meg se nem láttuk a köszönömöt?

Maala
Régen sokat HKK-ztam, Magiceztem... Alapvető, hogy egy kártyajátékban random jönnek a lapok, ezt el kell fogadni. De ez nem különbözik egy taktikai FPS %-os találati esélyétől, vagy egy RPG skillhasználati %-os esélyétől. Ez a véletlenszerűség minden játék - nem csak a kártyajátékok - saját jellemzője. Ezért fontos a kártyajátékokban annyira a különböző laphúzó módok aktív használata, egyszerűen nagyobb a kontrollod a saját játékod felett.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Én vittem egy Tropico-t!

ZsZso
Egy nővel ilyen jó vitatkozni 😊. Két különböző dolgoról beszélünk, de nem baj. Nekem se tetszik, ezért írtam, hogy "hogy rohadna meg... 😊" ( #235214 )
Vannak olyan dolgok ami miatt nem érdemes morcosnak lennünk. Például, ha tudjuk, hogy széllel szemben pisilés rossz hatással lesz a farmerunkra, akkor forduljunk brunyálás előtt a megfelelő irányba. Ha tudjuk, hogy a szimplán posztolt kódokat robotok fogják beaktíviálni (jó eséllyel) akkor rakjunk beléjük egy pici trükköt (kérdőjel, stb.), mert így az önzetlen és jó szándék is haszontalan. Mindkét esetben lehet mérgelődni az eredményen, de ha már kiindulás időpontjában számíthattunk rá, akkor kb. fölösleges. Tanuljunk belőle és ha nem tudunk tenni ellene, akkor fogadjuk el.

grebber: egyébként most olvastam, hogy az összes megvásárolt Groupees bundle -ból beválthartó volt az összes játék, még akkor is ha nem BTA -t vásároltál belőlük... franc. Erről viszont lemaradtunk.
grebber ▼#235220: jaaa, akkor Te erről beszélsz. Kár, hogy ezt én nem vettem észre :S.
Utoljára szerkesztette: ZsZso, 2014.12.30. 10:19:40

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

grebber
Egy példányban sem vettem meg ,mert bottal se szarok vannak benne! Mindenki kapott + kodokat aki régebben vásárolt.
20 db-ot szórtam az az így kapott játékokból. Azt hogy ki aktiválta ki nem azt nem tudom ph ninja topikban talán ugyanúgy nem jött egy köszönöm se.Azt így eldönteni sem tudom ,hogy azért mert már nem voltak jók a kódok vagy azért mert "botok" vitték mindet.

Troger911
Nagyon köszönöm!
IMYke2.0.0.0
Tehát, némán kell tűrni az ilyesmit.
Értem, kérem kaccsojja ki...

ZsZso
Ember van mögötte, de a robot az aki beszedi a kódot, az nem tud köszönni. Én csak ennyit mondtam.

Ha én csinálnék egy ilyen progit, akkor oldalak százaira engedném rá ... fingom nem lenne mi honnan jött és végképp nem lenne kedvem mindenhova beregisztrálni és megköszöngetni.

ZsZso
20 példányban vetted meg a Bundle in a Box 2 -t? Ha nem vagyok túl indiszkrét, akkor megkérdezhetem, hogy mit csinálsz annyival? Filóztam rajta én is, hogy egy másodikat érdemes lenne beszerezni trédeléshez, de mivel vakon $2 -ért vesztegették így nemre szavaztam.

Egyébként már le is szedték az oldalukról ... csak az a kérdés, hogy mi lesz a Mystery Game -mel, mert ugye azért is fizettünk 😊.

IMYke2.0.0.0
Viszont, azt a robotot valaki (!) a saját fiókjához vagy fiókjaihoz társította... és a kódokból esetleg pénzt is csinál.
Ergó: emberről beszélünk, még ha programsorok is segítik az aktiválást neki.

Szerk.:

"akkor talán morcos lehettél volna"

Tévedsz. Mindenképp morcos vagyok, mert megtehetem.
Értünk, és értetek vagyok morcos.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 10:04:49

ZsZso
Ne légy naív. Ha emberi gondolkodás is kellett volna a steam kulcsok begépeléséhez, akkor talán morcos lehettél volna, de ezt tutira egy robot aktiválta be valahova.

Egyéként a jó ninja nem köszön, csak viszi a játékot. (hogy rohadna meg... 😊 )

grebber
Jó érzés az én szövegemet lopni igaz?<#eplus2>
Szinte egy az 1-be ugyanezeket írom minden hova ezzel a hírrel kapcsolatba. Crymod topikba mezei pistikék is olyanokat alkotnám már ÉVEK óta hogy a heréim is megduzzadnak az örömtől,de játékban sehol semmi. 😞

Néha itt szoktam nézelődni game-ek tekintetében ,de ezek közül kb sosem készül el soha semmi, pedig azért van 1-2 amit játszanék is.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.12.30. 09:53:51

MoRT2195
Már évekkel ezelőtt is láttunk rengeteg ilyen képet, videót, hogy mi mindenre nem képes ez, meg az a grafikus motor, de játékban még egyszer sem láttuk. Ne azt mutogassák videókban, hogy mit lehet kihozni az adott motorból, hanem hozzák is ki, és valósítsák meg egy játékban. (Na mondjuk sokat nem érnék vele, mert biztos nem futna a gépemen. <#idiota>)
Tinman
Soha nem értettem ez a kiposztolok xyz mennyiségű kódot dolgot. :-/

Respect MerlinW-nek, de erősen attól tartok, hogy a kódok java részét olyan/olyanok vitték el akiknek sok közük nincs az EJ topikhoz, de talán még az SG-hez sem, mert csak read onlyk reg nélkül.

IMYke2.0.0.0
Sokra nem mennél ezzel a szépségű környezettel, ha
* csak átrohansz rajta
* a játék egy nagy nulla...

IMYke2.0.0.0
BUÉK neked is.
Meg a szemtelen nindzsának is, aki köszönés, és jelzés nélkül vitte el az összeset, hogy MI izguljunk, és szenvedjünk a próbálkozásokkal...
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.12.30. 09:31:37

Tinman
Term. a topikjában is vannak normális játékosok és alig 1-2 akinek elgurult a gyógyszere.

Ezt még én írtam: Tanácsok kezdőknek

Egyensúly: Teljesen kezdőként azért nem egyszerű a dolgod, mert egyszerűen alig van lapod. Ezért ahogy a fenti tanácsok között is szerepel előbb minden kasztot vigyél el LVL10-ig (single módban is lehet) és utána már egy picit jobbak az esélyeid Casual-on.
Tehát kezdőkén borzalmasan úgy fogod érezni, hogy az egyensúly rémesen el van cseszve. A napi questeket pedig rettentő fontos megoldanod (3 naponta is lehet, csak minden nap 1 percre legalább lépj be és vedd fel a küldit, 3 quest helyed van), mert abból van aranyad, abból tudsz boostert (5 lapból álló 100 ingame Goldba kerülő kártya pakk) nyitni.
Ha már haladsz a játékban érezni fogod, hogy az egyensúllyal ugyan nem lesz akkora gond, de a randomitással annál inkább. Hiába tudod, hogy milyen lap kéne ott és akkor a kezedbe és tudod, hogy ott van a 30 lap között amiket meccsre hoztál, de nem jön fel, nem jön fel megint és mire feljön halott vagy. Ez rettentő zavaró tud lenni, de pl. hunternek erre is van lapja, hogy 3 lapot megnézhet és kiválaszthatja belőle ami neki kell, a többi kaszttal is érdemes a laphúzásra is figyelni, mert ha nincs lapod nincs esélyed. Nekem amúgy alapelvem, hogy még mindig jobb 5 minion lent a boardon, mint 8 ki nem játszott lap a kézben. (Aztán jön a mage flamestrike-ja és eret vágsz, mert az jó eséllyel letakarítja teljesen :-D)

A Naxx szárnyak nagyon jók! Jó lapokat adnak és egy kezdőnek szinte kincset érő legendary és rare lapok is mennek a dekkjébe, ami jó.
Ami nem jó, hogy 700Gold egy szárny, 3500Gold az összes szárny. Nekem -mivel az első szárny akkor ingyenes volt- 4 szárnyra kellett költenem, kb. 1 hónap alatt full free megszereztem. Ez kb. 7000 Ft spórolás és nem is a spórolás a lényeg, hanem az ÖRÖM amikor 1-1 szárnyat a saját nyert/megkeresett aranyamból nyitottam! Ráadásul a bossok elleni single harc nagyon jó, élveztem minden percét, mert sokat kellett agyalnom az ideális pakkli összeállításon és menet közben is értek meglepetések :-)

Mégis azt mondom, hogy a Naxx ráér. Azért ér rá, mert sokkal hamarabb, sokkal nagyobb eséllyel nyitsz jó lapokat 100Goldért... 1 Naxx szárny 700Gold, ez 7 booster, ez 35 db. lap! Ha pedig a teljes 3500Goldos történetet nézzük, az ugye 35 booster 175 db. lap!

A 175 db. lapból pedig legalább 1 lap garantáltan "rare" vagy annál jobb (epic vagy legendary)! Ráadásul lehet, hogy már meglesz majd 1-2 kártya amit ilyenkor kapsz, az dustba betöröd, és a kiszemelt, a buildedbe fontos kártyát te magad legyárthatod belőle. Sajna azért a dust meglehetősen lassan gyűlik, szóval jól gondold át majd, hogy mire költöd.

Mivel egy kezdő -a linkelt tanácsok alapján (ott a 4. pont)- nagyon gyorsan tud goldot gyűjteni, ezért én azt mondom: vegyél CLASSIC boostert és hagyd jó ideig a Naxx szárnyakat. (Talán jövőre is lesz majd újra ingyenes a Naxx 1. wing.) Azért ne GvG dekket nyiss, mert csak azokkal nem fog sok babér teremni. Eleve a Classic boosterre épülget a GvG, ahhoz illeszkedik azt bővíti ki.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.12.30. 09:29:05

Szerintem Originst maximum Originre. Oda is esetleg supporttal.
grebber
Dragon Age Origins-t tuti nem a másik egy próbát megér azt nem tudom!

Lemezes Kings Bounty-t, Dragon Age Origins-t betudom regisztrálni steamre?

grebber
Race On + Street Racing Syndicate vihető privátban akit érdekel!

MoRT2195
Ezzel csak az a baj, hogy egy no name éjjeli bagolynak lett boldog új éve, aki még megköszönni sem képes (gondolom). 😞 Szerintem steamgiften felajánlani érdemesebb lett volna, így mindenkinek esélye lehetett volna, akit érdekel valami. Na de mindegy, nem én döntöm el, hogy mit csinálsz a saját kódjaiddal. 😄
Troger911
Köszi a tippeket. Még lenne két kérdésem, amit inkább itt tennék fel neked, mint a topikjában. A játék jól ki van egyensúlyozva? Illetve a megszerzett aranyból érdemes rögtön 100 aranyas kártyacsomagot venni az elején, vagy gyűjtögessek és inkább vegyem meg az első nax szárnyat?
Troger911
Igen, mondjuk nekem most így reggel már esélyem se volt 😊
kill3r21
brutál mód leninjázták 😄