Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
MÁS:
A New Sign That The Elder Scrolls Online Might Go Free-To-Play
Parasite Eve 2, best game EVER!
From one of the head people at Groupees:
Jonny CappuccinoGroupees HQ21:06 keys wrongly issued will be revoked
Jonny CappuccinoGroupees HQ21:06 so games will disappear from Groupees profile and Steam as well
Concerning Bundle in a box 2:
Jonny CappuccinoGroupees HQ21:10 if you purchased when the bundle was advertised as a $1, you will get to keep the keys
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
(far cry kedvelőknek ajánlott, nyílt világú játék)
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 1,49€
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 2,99€
1400ft a kettő, ennél olcsóbban már ez úgy se nagyon lesz, be is szereztem őket. 😊 Majd április elején elkezdek velük játszani, aztán a Witcher 3-mal folytathatom is, ha már megnyertem. 😄
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.31. 07:07:53
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
5-6 perc alatt csak a Chrome, pár SG-s topik megnézésével is 80-90MB-nyi írással járt. Az átlagban 8.5MB/s az már sok. Nem, lehet, hogy a vírusirtó is bekavarhat, netán elfogy a memória?? Akkor szokott laggolni a HDD. 😄 (A Chrome is szereti ugyanezt csinálni néha, csak tekeri a lemezt.)
Semmi baj nincs vele , csak agyament nehéz volt sokszor a Rambo.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Sajnos az alap ár még mindig horribilis. Remélem hamarosan az is csökken és kap majd több sale-t is 3-4 euroért veszem is.
Ha mindenem SSD-n lenne komolyan minden másolást végigbögném olyan öröm volna nézni hogy suhan 25mb felett.
Szóval számomra még mindig minden nagy kérdőjel. A lényeg, hogy van, akinél gond van, van akinél nem. Most, hogy a Denuvo-e az ok, azt nem tudom. Nálam szerencsére nincs gond. Persze tudom, hogy ez nem boldogítja azokat, akiknél van.
Az átlagos pár 10mb-hoz képest amit pl. a KB: Dark Side alatt most láttam 1 óra alatt pl. sok :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Fpocoknál mégis gond van... hmmm.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Átvitel Információ
Összes Olvasott Adat,"2 948 MB, 106 144 MB telepítés óta (2014.05.02.)"
Összes Írt Adat,"0 MB, 6 179 MB telepítés óta"
A rendszer vinyón volt egy kis mozgás (kezdéskori 70/240 volt tehát itt is inkább csak olvasott)
Átvitel Információ
Összes Olvasott Adat,"1 163 MB, 23 752 MB telepítés óta (2014.05.02.)"
Összes Írt Adat,"926 MB, 25 435 MB telepítés óta"
Tehát annyi leszűrhető ,hogy az eredeti irkál valamit, míg a tört nem. Hogy most mit az már megint egy újabb történet de sanszos, hogy pocok gépnek ez a + írás nem tetszett.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.30. 21:48:01
Amúgy ennek úgy lenne értelme, ha ugyanazon a rendszeren néznénk meg tört verzióban is ugyanezeket az adatokat.
Mert így hogy más rendszeren nézzünk meg (Shep) a törttel készült adatokat azért max közelítő adatoknak nevezhetném, de összehasonlításra bajosan alkalmas.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 órát nyomasd az EREDETI DA:I-t és jöhet az eredmény :-)
"Nem akarlak elkeseríteni, de a Denuvo a tört EXE fájlban is szerepel, hisz feltörni/megsemmisíteni/kiszedni nem tudták (azért is pöcsöltek vele ennyit). Csak a Dragon Age Keep-et és Origint gyomlálták ki az EXE fájlból. A Denuvo még mindig benne van."