Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Igen, de így viccesebb, nem? 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ott is van egyébként emailes ellenőrzés lehetőség, ahogy steamnél is. Ajánlatos bekapcsolni.
Shep
Csinálod itt a feszkót 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Alatta az a fehér ami ki lett vágva nem véletlen a Rouge volt? és akkor van is értelme. Manipulált kép.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Este felraktam újra az originált, hogy megnézzem a programmal... hát nem úgy döntött a játék, HOGY EZÚTTAL TÖKÉLETESEN AKAR FUTNI? ÖSszezavarodtam.

MÁS:
A New Sign That The Elder Scrolls Online Might Go Free-To-Play

Rapid81
A Groupees-zal kapcsolatban, az utólag megjelent kulcsok el fognak tűnni, mind a profiloldalról, mind Steamről. A jelenleg futó Bundle in a Box kulcsai viszont maradnak.

From one of the head people at Groupees:
Jonny CappuccinoGroupees HQ21:06 keys wrongly issued will be revoked
Jonny CappuccinoGroupees HQ21:06 so games will disappear from Groupees profile and Steam as well

Concerning Bundle in a box 2:
Jonny CappuccinoGroupees HQ21:10 if you purchased when the bundle was advertised as a $1, you will get to keep the keys

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Montanosz
most a vaterán a boiling point (magyar) csak 800forint
(far cry kedvelőknek ajánlott, nyílt világú játék)

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

kigyi
Igen érdemes megint jelszót váltani is talán... 😞

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
https://www.humblebundle.com - STORE: "Lara Croft and the Temple of Osiris" - 50% OFF - 9,99 euro

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Azt hiszem eljött az én időm. 😊
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 1,49€
The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 2,99€
1400ft a kettő, ennél olcsóbban már ez úgy se nagyon lesz, be is szereztem őket. 😊 Majd április elején elkezdek velük játszani, aztán a Witcher 3-mal folytathatom is, ha már megnyertem. 😄
MoRT2195
Steamgiften már több, mint 1 hete kértem új nyertest a felajánlásomhoz, de még mindig semmi? 😞 Mikor fog történni valami?
Troger911
Nem maradt véletlenül valakinek Hotline Miami kulcsa bundleből? Én kezdő hörcsög ként elajándékoztam az enyém, és csak most szembesültem vele, hogy mennyire jó játék lehet... Van egy rakat bundlemaradékom cserébe 😊
Durva ez az újrafelhasznált plakát.... Exlu mindenre még kézi számológépre is....XD Persze semmin se fut normálisan, de attól még exlu....:-D
Utoljára szerkesztette: ratgab, 2014.12.31. 07:07:53

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok
lol
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fpocok
Na akkor most már járjunk a végére-e. Felrakom újra az origint, meg az origit.és akkor összehasonlítom.

Alternatíva a DEMO helyett, nem tört. (Görgess a 4.2-es verzióhoz.) Az van fent, emez gépen, az újabb verzió, ugyancsak eredeti regisztrált Standard a régi vinyón pihen egyelőre.

5-6 perc alatt csak a Chrome, pár SG-s topik megnézésével is 80-90MB-nyi írással járt. Az átlagban 8.5MB/s az már sok. Nem, lehet, hogy a vírusirtó is bekavarhat, netán elfogy a memória?? Akkor szokott laggolni a HDD. 😄 (A Chrome is szereti ugyanezt csinálni néha, csak tekeri a lemezt.)
grebber
Én legalább végigjátszom őket és úgy mondok véleményt ,nem pedig mert a józsi azt mondta fos.
Semmi baj nincs vele , csak agyament nehéz volt sokszor a Rambo.

Next PC upgrade: 2022

Shep
Hát ha a ratgab a középszar játékok királya akkor grebber a hulladékoké 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
vazze jobb dolgod nincs mint egy ilyen fost kétszer kiakasztani? 😄

grebber
Warezba végigvittem már , elbohóckodnék az acsikkal!

Shep
Az a játék még bundle-ban is drága lenne 😊

w77d
miért akarod kínozni magad? 😄

Az eddig látottak alapján ez még ingyen is sok. 😄
grebber
Rambo The Video Game -69% 11,46€

Sajnos az alap ár még mindig horribilis. Remélem hamarosan az is csökken és kap majd több sale-t is 3-4 euroért veszem is.

grebber
Az én gépem olyan régi meg a HDD-k is annyira lepusztultak hogy 25mb-nál gyorsabban nem igen látom másolni usb-s vinyóra vagy egymásról egymásra.
Ha mindenem SSD-n lenne komolyan minden másolást végigbögném olyan öröm volna nézni hogy suhan 25mb felett.

Annyira nem combos a vasa Pocoknak, szóval valószínű akkor ezt tehet be neki. Már az enyém is elavult gép, pedig 1 éves múlt nemrég.

Igazad van az csak 300 gb és nem 3 tb...jogos...Már számolni se tudok :-)

Shep
Szerintem lassabb vinyókkal lehet gond, vagy ha jobban tele van pakolva ilyesmi, vagy esetleg a hdd kezelő driver máshogy dolgozik együtt a védelemmel akármi lehet.

Ok, de akkor nálam nem kéne folyamatosan akadoznia, ha a denuvo az ok?
Shep
Ennek azért némileg ellent mond ,hogy nálam szinte semmit nem írt a cucc.

Különben meg #235351.

Szóval számomra még mindig minden nagy kérdőjel. A lényeg, hogy van, akinél gond van, van akinél nem. Most, hogy a Denuvo-e az ok, azt nem tudom. Nálam szerencsére nincs gond. Persze tudom, hogy ez nem boldogítja azokat, akiknél van.
Tinman
A 30-hoz képest nem :-)

Az átlagos pár 10mb-hoz képest amit pl. a KB: Dark Side alatt most láttam 1 óra alatt pl. sok :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Igen ez 10x kevesebb, mint amit pár hete posztoltak DA:I kapcsán. Ki mit tud? Módosítottak valamit a védelmen patchel?
Fpocoknál mégis gond van... hmmm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

De akk most ez a 4 sok?
Tinman
Ez 50 perc alatt közel 4GB-nyi írt és olvasott adat. Ellenben Shep-nél akkor tört van nem? Akkor úgy fest Fpocok sem véletlenül tapasztalta azt, hogy tört verziónál megszűnt a gond...

Mármint 30 egy óra alatt az ő hozzászólásában.
Shep
Hát valami biztos ,hogy van, mert nekem azon a vinyón amin a játék van. Vagyis csak beolvasta amit kell de írni nem írt semmit (itt nem néztem a kezdéskori adatot de este erről a vinyóról már néztem egy filmet)
Átvitel Információ
Összes Olvasott Adat,"2 948 MB, 106 144 MB telepítés óta (2014.05.02.)"
Összes Írt Adat,"0 MB, 6 179 MB telepítés óta"

A rendszer vinyón volt egy kis mozgás (kezdéskori 70/240 volt tehát itt is inkább csak olvasott)
Átvitel Információ
Összes Olvasott Adat,"1 163 MB, 23 752 MB telepítés óta (2014.05.02.)"
Összes Írt Adat,"926 MB, 25 435 MB telepítés óta"

Tehát annyi leszűrhető ,hogy az eredeti irkál valamit, míg a tört nem. Hogy most mit az már megint egy újabb történet de sanszos, hogy pocok gépnek ez a + írás nem tetszett.

Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.30. 21:48:01

30 GB-t írt. Ha jól értelmezem az enyémet, akk 3 alatt van.
Ez pont annyinak tűnik, mint amit Tin is írt. 100 órára 3 TB....Persze csak ha jól értelmezem.

Amúgy ennek úgy lenne értelme, ha ugyanazon a rendszeren néznénk meg tört verzióban is ugyanezeket az adatokat.

Mert így hogy más rendszeren nézzünk meg (Shep) a törttel készült adatokat azért max közelítő adatoknak nevezhetném, de összehasonlításra bajosan alkalmas.

De ahhoz a törttel kéne összehasonlítanod.

Kicsit ez paranoiának hangzik azért részedről.

20:34-kor írtam, hogy fut már a program. Szal előtte max 1-2 perccel raktam fel. Nem tudom, hogy kell-e megnyitva lennie folyamatosan, de nálam meg volt. Közben a játék is futott, mert nem léptem ki belőle (igazából egész nap nem léptem ki belőle 😄). Eddig tudtam nézni, mert most mennem kell, de akkor fogjuk rá, hogy 50 percig futott. Ezek az eredmények. Majd valaki, aki ért hozzá megmondja, hogy jó-e vagy rossz-e, vagy mi.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Shep
Hát én megnéztem, pár 100 mega a 45 perc alatt, szóval semmi lényeges.

Itt a Sentinelben egyébként azt írja, hogy telepítés óta mennyi adat. Azt írja esetleg valahol, hogy mittomén 1 óra alatt, vagy valami?
Tinman
Ha nem is byte-ra pontosan, de arra bőven jó, hogy lődd ki letöltéseket, mindent amiről tudod, hogy firkál a lemezre és jegyezd fel mit látsz az összes olvasott/írt adat részen.

1 órát nyomasd az EREDETI DA:I-t és jöhet az eredmény :-)

Shep
Ok de azért csak kellene egy teszt ha már így belelendültünk 😊

Közben DA3 fórumból idézek, csak, hogy tovább szítsuk az indulatokat. 😄

"Nem akarlak elkeseríteni, de a Denuvo a tört EXE fájlban is szerepel, hisz feltörni/megsemmisíteni/kiszedni nem tudták (azért is pöcsöltek vele ennyit). Csak a Dragon Age Keep-et és Origint gyomlálták ki az EXE fájlból. A Denuvo még mindig benne van."
Shep
Egyelőre én is csak összefoglalót találtam benne, olyat nem ahol az adott file-ra vonatkozó adatok vannak.