Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nálam: 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Őszintén drukkolok a kártya továbbadásához.

Nem merem leírni, hogy én mennyit adnék érte, mert mindenki kiröhögné az összeget 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nyugodj meg nekem is csak dísznek lett..most nagyon a boxot nyomom... Valakinek el is akarom passzolni az 1070timet... abból kijön vagy 6 év game pass <#nyes>

Next PC upgrade: 2022

Dzsini

<#miaz>
(done = 100%)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.13. 21:09:17

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

zorrobomber
Na nekem ez Bud Spencer-es. Mondjuk megvan, ahogy egy rakás másik Lego játék is, de ez a nullánál is kevesebb kihívás nálam mindig lankadó fütyit eredményezett villámgyorsan.

grebber
Humble FREE

LEGO® The Hobbit™

mooo
Hol lehet beállítani RE6-ban az fps nézetet? Vagy mod kell hozzá?
Nekem mind3 Shadowrun játék megvan, de vmiért szürkén mutatja őket és azt írja, h "Not found in your Steam library". <#nemtudom>
IMYke2.0.0.0
https://www.gog.com/connect

Engem ez fogadott:

grebber
Erre mondta Bud Spencer és ne szennyezd a környezetem...nos ez kb az a game amit ingyen se pláne GOG-on

Scooter
10$-ért vettem nem olyan régen a fullos pakkot chrono-n.
zorrobomber
Ja és bocs, az lemaradt, hogy:
Get EVERSPACE for free once you buy $15 worth of games = ha 15$-t költesz, akkor free Everspace (alapgame, gondolom)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2018.12.13. 15:36:51

zorrobomber
IMYke2.0.0.0
NA, EZ AZ, AMIT KASZÁLTAK -- azaz, ezeket nem kapjuk meg a "Final Fantasy XV"-höz.

1 - The first full episode will focus on Ardyn and is tentatively titled The Conflict of the Sage. The episode "portrays the struggles of Ardyn. Witness the resentment he harbored toward Lucis for over 2000 years, and his clashes with the Astrals"
2 - A smaller “side story” episode will focus on Aranea Highwind of the Niflheim Empire and will focus on the Starscourge disease. "The final day of the Empire turns out to be Aranea's worst day," Square Enix teased.
3 - A second full episode will let you play as Lunafreya and has the working title The Choice of Freedom. The story is "about Luna's fate, which not even death can free her from. Her battle to save the one she loves overturns the destiny dealt to the Lucian King."
4 - The final episode is titled The Final Strike and focuses on Noctis "parting way with the Astrals" as he "embarks upon his final battle in order to attain the ideal future for all his people."

//Korrekció:

"Square Enix has announced that three of the four planned DLCs for Final Fantasy XV have been cancelled. In addition, it was confirmed that game director Hajime Tabata has left the company.

The announcement was made during a Final Fantasy XV Special Program livestream, with Square Enix revealing the Aranea, Noctis and Lunafreye DLC have been cancelled. However, the Ardyn DLC is due to release in March 2019.

During the stream, Square Enix explained that due to a "directional change" within the company, resources from the DLCs were being reassigned to working on a new AAA title. However, no further details were divulged on what this new title is. "
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2018.12.13. 13:03:41

kigyi
Na most felkeltettétek az érdeklődésem még a végén behúzom kártyapénzből 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Dzsini
Személyes sztori nincs előre megírva. Egy senki vagy egy kis hajóban a játék elején, és azt csinálsz, amit akarsz. És nem leszel "valaki" később se.
A galaxisnak van "nagy" története, amiben ha akarsz részt vehetsz, de nem fogják kiírni sehova a neved, hogy te legyőztél x Thargoid hajót - magadnak írod a történeted, és ha szerepjátszani akarsz, megteheted - de csak magadnak, esetleg a játékos közösségnek, amihez csatlakozol.

Soloban játszva kb. ugyanazt kapod, mint 1984-ben az első Elite-ben. Egy hajó, egy galaxis, sok állomás, és mehetsz amerre látsz. Proc.gen. küldetésrendszer van, ha ahhoz van kedved.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Scooter
Nagyon csábító, de valahogy félek tőle. Azt olvastam, hogy olyan mint sztori az nincs. Nem tudom mennyire oké a játék csak single player-ben. Én inkább arrafelé húztam mindig. A full multi cuccok sose feküdtek.
Dzsini
Lehet kamionozni is, sokan teszik. Meg lehet ezer más dolgot csinálni, a játék nem korlátoz, nem szab irányokat. Én pl. inkább a semmiben szeretek repkedni, felfedezni. Jó kis zen elfoglaltság nézni a proc.gen. világokat, amiket rajtam kívül még sose látott senki 😊
Mások lövöldözni szeretnek, idegenekre vadászni, bányászni, politizálni, szerepjátszani társasággal - csak ha mindegyikbe belekóstol az ember egy -egy hétre, akkor is több hónapnyi játékidő megvan könnyedén. És könnyen előfordulhat, hogy lesz, ami megtetszik 😊

zorrobomber
Ez nekem csak úgy jött be, mint Space Truck Simulator. Ha ilyen szemlélettel áll hozzá az ember akkor élvezetes tud lenni, főleg egy HOTAS-al, amit már lassan már másfél éve porosodik a polcomon, és várja hogy megjavítsam... ha így haladnak az update-ekkel akkor lehet nem fogok rosszul járni a várakozással, bár a kiegeket is pótolni kell majd...

Dzsini
Egy közös galaxis van, közös háttérszimulációval (bárki, bárhol, bármit csinál, az ugyanazt a rendszert alakítja - PS4+XB+PC) - viszont három módon játszhatsz: Open - ahol szabadon összefuthatsz a többi játékossal, Private Group, ahol van egy kialakított közös csoport, és csak őket láthatod (van sokféle - PVE stílusúak is), és Solo, ahol nem látod a többi játékost, csak az NPC-ket.
Sztori, mint olyan egy nagy, közös, átfogó van (jönnek a csúnya rossz idegenek és az emberiség próbál védekezni), de a játék inkább egy óriási üres könyv, proc.gen. küldetésgenerátorral, és egy világgal, amiben te egy senki vagy, és magadnak írod a történeted.
400 milliárd csillagrendszer van a játékban, kb. 100 ezer lakott, a Naprendszer környékén néhány száz fényéves gömbben, és egy távoli kolónián. Ezen túl lakatlan és felderítetlen a világ, az összes rendszer kb. 0.008% -t látta már játékos.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.13. 10:49:45

Scooter
Mennyire multi a játék, mivel MMO-nak van beállítva? Milyen a single rész benne, már ha van? Az adatlapja szerint van.
zorrobomber
Ilyen erővel a Kenshi is best buy, mert az majdnem Day1 20€ -> Kenshi Steam Key GLOBAL 6137.00 HUF

Hogyan kapcsolódik? Az is eléggé komplex és végtelen 😊

IMYke2.0.0.0
"Hi everyone!

We wanted to issue out a quick update and let you all know that NVidia’s DLSS has been implemented into FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION!

DLSS is capable of being twice as efficient compared to that of previous anti-aliasing technology. Experience the beautiful world of FINAL FANTASY XV on another level!

1. Choose OPTIONS from the title menu
2. GRAPHIC SETTINGS  IMAGE SETTING PRESET Change to CUSTOM
3. Choose Anti-Aliasing and select DLSS

※Updating your NVIDIA graphic drivers to the latest version is recommended
※Required to change your screen setting resolution to「3840x2160」(4K)
※DLSS is only available on select graphics cards
"

A patch mérete: 14,3 GB! - Köszönjük SE+Zenvidia, hogy nem dönthetjük el, hogy kell-e...!

Dzsini
Igen, azt éri megvenni - a pár festés kb. mindegy (azokból él a játék, csak dekoratív / hangulat cuccok vannak), de benne van a Horizons is, és összeöntve olcsóbb.

Scooter
Viszont így már megéri: Elite Dangerous: Commander Deluxe Edition. Nem vészes még 11,99€-ért se.
Tinman
Trinus-ról olvastam már, de bevallom lusta voltam még kipróbálni. Igen, eléggé jól áll most a piac a témában. Kéne egy másik élet ennyi jó cucchoz :-(

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Trinus PSVR, ha még nem ismernéd, a SteamVR dolgokat szépen lekezeli - az Elite meg SteamVR barát.
Most van bőven jó és szép űrhajózós játék - Elite, Star Citizen, No Man's Sky (piszkosul felfejlődött, pár havonta tolják ki a komoly frissítéseket), most jött ki az X4 is, és vannak árkádosabbak is.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.12. 20:25:45

Tinman
Hangulatos trailer :-)

Erősen gondolkodom azon, hogy a PSVR-t össze kéne hozni vele és amibe most kerül, annyiért még demónak is elmenne, hát még teljes játékként.

Hétvégén ha lesz egy kis időm, lehet, hogy belenézek végre. A régit toltam C64-en, nem kicsit sokkoló, ahogy ez most kinéz... ránéztem a Star Citizenre is, ott össze is pisiltem magam helyben. Ha az egyszer kész lesz... de vajon kész lesz az egyszer? :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Szeretettel várunk 😊

Az idei év a játék alapjainak (felfedezés, bányászat, ilyesmik) újragondolásával telt, revampolták egy komoly részét a dolgoknak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.12. 20:00:28

Tinman
Úgy is vicces ára van ezzel a 11.99€-val egy ilyen complex, végtelen játékért.

Dzsini
Tegnap jött ki hozzá egy nagy funkciófrissítés, azért árazták le.
Jövőre jön hozzá a következő kiegészítőcsomag (ami a Horizons most, és nem nagyon éri meg nélküle)

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.12.12. 19:54:11

Tinman
5.99€ - Nagyon érződik már a Humble-be ez...

https://store.steampowered.com/app/359320/Elite_Dangerous/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.12. 19:47:52

Tinman
https://store.steampowered.com/app/578330/LEGO_City_Undercover/

7.49€ Steam-en... wow! Többi LEGO játékok is elég jó áron...

Tinman
Fel lett ez függesztve szerintem, mert csak negatívot kapott és már N/A a státusza.

Tinman
Fájdalom az Electronic Arts, meg az Origin.

Most betolták ezt a 30%-os kupont, de a kb. 2 héttel korábbi árakon is emeltek!

Pl.:

- Dead Space Awakened DLC korábban 4.99€ volt leakciózva, most 5.99€, szóval a 30%-os kuponnal ki is hozod 4.19€-ra... wow, amazin' deal -.-
- Unravel 2 - 9.99€ volt, most akciós áron 11.99, melyből a 30% kedvezménnyel lesz 8.39€.

Millió ilyen van. Persze így most elmondhatják magukról, hogy 30%-os kedvezmény van az amúgy is akciós árakból. <#sniffles>

IMYke2.0.0.0
"Prey: Typhon Hunter" ---- (multiplayer DLC!) ---- 2018.12.11 ---- INGYEN azoknak, akiknek az alapjáték megvan.
"Multi-player for the VR Mode will be available early 2019."

RatBaG
A Tripwire ismét bebizonyítja, hogy miért ők a free updatek királyai. <#taps>

Per Aspera Ad Inferi.

IMYke2.0.0.0
https://www.greenmangaming.com/mix-n-match/

S amik közül 5 dobhatsz a pakkba 5 fontért (~1800 Ft):

* ADR1FT
* Ballistic Overkill
* Batman: Arkham Asylum GOTY
* Beat Cop
* Beyond Eyes
* Crusader Kings II
* Dead Age
* F.E.A.R. 3
* Fahrenheit: Indigo Prophecy Remastered
* Frozen Synapse Prime
* Injustice: Gods Among Us - Ultimate Edition
* InnerSpace
* Insurgency
* Killing Floor Complete Pack
* LEGO Batman: The Videogame
* Magicka (1)
* Mount & Blade (1)
* Mount & Blade - Warband
* Mount & Blade: With Fire & Sword
* Next Up Hero
* Peregrin
* Quarantine
* RAGE (1)
* Stable Orbit
* Super Cloudbuilt
* The Black Death
* This War of Mine
* Tower 57
* Toybox Turbos
* War Tech Fighters
* Warhammer: End Times - Vermintide

ez vicces mert detto csak az ME1 volt meg nekem az Andromeda elott es bevallom en igy is elveztem a sztorit. (talan meg jobban is at tudott jonni hisz az urhajok nem sokkal kesobb dobbantottak h Shepherd megtalalta az elso obelikszet igy valoban homalyos volt nekem h mi tortent 'minalunk')
IMYke2.0.0.0
Mekkora trágyadomb ez az EA Origin...! Még Shopping Cart sincs, amibe akár több elemet is belepakolhatna az ember!

Az egy szep utopia, abban szeretnek elni 😊 ugy kepzelem h ott mar egy kiado sem adna ki felkesz bughalmazokat jatek cimen 😊
zorrobomber
Nyitottam neki egy topikot.

Atisz
Elhiszem link nélkül is (csak még nem játszottam).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Tinman
Thx :-)
2019 második felében talán eljutok az Andromédáig... addig a ME 2 és 3-at kéne letolnom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.11. 08:42:46

Tinman
Na most mivel a GoG rendelkezik a legszélesebb kínálattal az összes közül, így egy álomszerű utópiában a többiek csatlakoznának hozzá és alkalmazkodnának az ő eladási modelljükhöz. Belelóg... bele. De külön-külön esélytelenek.

Tinman
10 hónap - 10.490 Ft/hó = PS4 Pro.

https://www.notebook.hu/0-thm-ajanlat/konzol

Van még kérdés?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2018.12.11. 08:39:02

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Köszi. Most így a közelgő RE 2 remake kapcsán felmerült bennem, hogy lassan neki kéne látni újra a szériának így, hogy a 3 kivételével az összes számozott, plusz a 0. rész elérhető felújítva (kivéve 5-6 de azok meg újabbak). Illetve akkor már lehet ideje lenne ránézni a Revelations 1-2re is.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
"6. játszható egyedül? Mert tudom, hogy az is koopos lenne."

T.Ö.K.É.L.E.T.E.S.E.N. játszható egyedül. A kooperatív is jobban ki van vitelezve benne.
Ha egyedül játszol a társad jobban mozog és segít, mint az 5-ben ... persze, ha te is sokadszor játszod majd, mint én tettem, Normaltól egészen a No Hope szintig, akkor gyakorlatilag a partneredre kell várnod. Mindig. Tök mindegy, hogy gépi, vagy emberi az.

Még FPS nézetben is lehet mászkálni. És igen a legnagyobb sérelmem a horror elemek eltüntetése,ott a F.E.A.R. ami egy zseniálisan jó FPS viszont kurva jó horror is egyben.